Bisexual υπαρχει; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Geont View Post
    Όποιο άτομο υπάρχει που κατά την ενηλικίωση να παρατήρησε διαφορά από ότι στα εφηβικά του χρόνια σε σεξουαλική διάθεση, προτίμηση, ας κάνει ένα κόπο να στείλει. Πιστεύω ότι θα υπάρχει και θα είναι μια απόδειξη ότι δεν έχει «κανόνες» η σεξουαλικότητα σε θέμα ορίων ηλικίας που διαμορφώνεται.
    Γνωρίζω δύο περιπτώσεις αντρών με ομοφυλοφιλικό παρελθόν που μετά τα 30 παντρεύτηκαν με γυναίκες. Έχουν πλέον οικογένειες με παιδιά. Δε γνωρίζω όμως τι γίνεται μέσα στο μυαλό τους, τι είδους μεταστροφή ήταν αυτή.

Η άλλη περίπτωση είμαι εγώ. Πάντα είχα υποτονικό ενδιαφέρον για τα σεξουαλικά. Μετά τα 27 άρχισε περαιτέρω «παρακμή» και το ενδιαφέρον μηδενίστηκε στα 31-32 περίπου. Σήμερα θα έλεγα ότι κατά κάποιο τρόπο βρίσκεται κάτω από το μηδέν.
    Last edited by Vox; 07-10-2019 at 11:06. Reason: Missing article

Junior Member
    Γεια σου Vox, η άποψη μου είναι πως οι τύποι που ανέφερες, ή ανακάλυψαν ότι είναι bisexual και επέλεξαν οικογένεια σπίτι γιατί τους γεμίζει παραπάνω ξέροντας ότι θα πρέπει το άλλο τους μισό να το καταπιέζουν όλη τους τη ζωή· εδώ που τα λέμε σε ποιο γάμο δεν γίνεται αυτό, άλλο που δεν το λέει κανείς απλά σε αυτούς λόγω σεξουαλικότητας θα το συναντάνε περισσότερο αλλά οκ όπως και οι στρέιτ θα μπορούν και αυτοί και ας έχουν δυσκολότερο έργο. Ή καμουφλάρουν, που σε τέτοια περίπτωση δεν θα αντέξει ο γάμος είναι θέμα χρόνου ή χρόνων. Καταπίεση στη καταπίεση γίνεται το μπαμ, θα μου πεις μα και στην άλλη περίπτωση το ίδιο δεν γίνεται; Ναι αλλά λιγότερες φορές από ότι στο καμουφλάζ, στο καμουφλάζ είναι δεδομένο ότι θα πάει στο σπάσιμο 100/100 γάμους fail, στο bisexual και στο στρέιτ δεν είναι, γιατί έχεις στήριγμα το συναίσθημα που νιώθεις για τον άνθρωπο σου το οποίο μπορεί να κάνει παραπέρα τις καθαρά έλξεις που θα προκύψουν, ειδικά αν έχεις κάνει και οικογένεια. Για σένα που λες δεν υπάρχει ουσιαστικά αλλαγή νομίζω, έγινες από υποτονικός πιο υποτονικός ίδια κατεύθυνση πάλι, δεν σου ήρθε ξαφνικά η διάθεση, από το ένα άκρο στο άλλο δηλαδή. Ίσως να είσαι ασέξουαλ, ίσως το κοινωνικό περιβάλλον να μην είναι τέτοιο για να νιώσεις έλξη, παρέες και γνωριμίες. Ή ίσως να έχεις διάφορα προβλήματα που κυριαρχούν στο μυαλό σου και να μην σε αφήνουν να αφιερωθείς σε αυτό. Αν είσαι καλά και δεν σε απασχολεί τότε όλα καλά. Αυτό σου εύχομαι, και γιατί όχι εκεί που δεν θα το σκέφτεσαι να προκύψει. Να είσαι ευτυχισμένος όπως και να έχει.

Senior Member
    Γεια σου Vox, η άποψη μου είναι πως οι τύποι που ανέφερες, ή ανακάλυψαν ότι είναι bisexual και επέλεξαν οικογένεια σπίτι γιατί τους γεμίζει παραπάνω ξέροντας ότι θα πρέπει το άλλο τους μισό να το καταπιέζουν όλη τους τη ζωή· εδώ που τα λέμε σε ποιο γάμο δεν γίνεται αυτό, άλλο που δεν το λέει κανείς απλά σε αυτούς λόγω σεξουαλικότητας θα το συναντάνε περισσότερο αλλά οκ όπως και οι στρέιτ θα μπορούν και αυτοί και ας έχουν δυσκολότερο έργο. Ή καμουφλάρουν, που σε τέτοια περίπτωση δεν θα αντέξει ο γάμος είναι θέμα χρόνου ή χρόνων.
    Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ο,τιδήποτε απ' όλα αυτά. Ο ένας πάντως έχει παιδιά που κοντεύουν πλέον να τελειώσουν το σχολείο.

Για σένα που λες δεν υπάρχει ουσιαστικά αλλαγή νομίζω, έγινες από υποτονικός πιο υποτονικός ίδια κατεύθυνση πάλι, δεν σου ήρθε ξαφνικά η διάθεση, από το ένα άκρο στο άλλο δηλαδή. Ίσως να είσαι ασέξουαλ, ίσως το κοινωνικό περιβάλλον να μην είναι τέτοιο για να νιώσεις έλξη, παρέες και γνωριμίες. Ή ίσως να έχεις διάφορα προβλήματα που κυριαρχούν στο μυαλό σου και να μην σε αφήνουν να αφιερωθείς σε αυτό.
    Υπάρχει όμως κάτι που ίσως να μη φαινόταν καθαρά σε ό,τι έγραψα. «Υποτονικό ενδιαφέρον» σημαίνει ότι μπορεί κάπου-κάπου να ένιωθα κάποια έλξη αλλά όχι αρκετή ώστε να δράσω. Αν όμως μου σερβιριζόταν ένα πιάτο έτοιμο όσο ήμουν σε νεαρή ηλικία, θα το έτρωγα. Έτσι έγινε λοιπόν, μου σερβιρίστηκε, το έφαγα και το ευχαριστήθηκα.

Σήμερα όμως, ακόμα και με έτοιμο πιάτο θα έλεγα όχι. Τα τελευταία (αρκετά) χρόνια, όταν εστιάζω τη σκέψη μου σ' αυτό, ορισμένες φορές νιώθω αηδία. Άλλες φορές νιώθω ένα κενό, σαν να έχω μπροστά μου κάτι ανούσιο, χωρίς νόημα. Αυτό και μόνο είναι ικανός αποτρεπτικός παράγοντας. Κάτι άλλαξε λοιπόν. Όχι ακριβώς με την έννοια που έχεις κατά νου, αλλά από ανορεξία έχω περάσει σε αρνητικότητα. Αυτό εννοούσα με το «κάτω από το μηδέν» που έγραψα αρχικά.

Αν είσαι καλά και δεν σε απασχολεί τότε όλα καλά. Αυτό σου εύχομαι, και γιατί όχι εκεί που δεν θα το σκέφτεσαι να προκύψει. Να είσαι ευτυχισμένος όπως και να έχει.
    Σ' ευχαριστώ, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. Όντως δε με απασχολεί και νιώθω μια χαρά. :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12