Το πιεσόμετρο μου έβγαλε ένδειξη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49
    Antonis8
    Guest

Το πιεσόμετρο μου έβγαλε ένδειξη

Όπως ξέρετε όσοι έχετε διαβάσει το προηγούμενο τοπικ που άνοιξα, το τελευταίο διάστημα αγχώθηκα γιατί η πίεση μου είναι περισσότερο αυξημένη από το συνηθισμένο μου. Σε κατάσταση ηρεμίας,εκεί που θα ήταν 8 η μεγάλη και πέντε η μικρή, είναι πλέον 10.5-11 η μεγάλη και 6.5-7.5 η μικρή, κάτι που με έχει αγχωσει γιατί έγινε χωρίς λόγο.

Εκεί που καθόμουν λοιπόν και μετρούσα την πίεση, σε κατάσταση ηρεμίας , πριν από περίπου μία ώρα, παρατηρώ ότι οι παλμοί μου είναι στους 52 και η πίεση έχει ανέβει στο 12.5 και 8.1. Πώς εξηγείται αυτό; Αν ήμουν αγχωμενος και καλά,γιατί δεν αυξήθηκαν και οι παλμοί μαζί με την πίεση; Διάβασα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν συμβαίνει αυτο. Το πιεσόμετρο με έβγαζε στο κίτρινο και με αρρυθμία και ξαφνικα που βγάζει και το σηματακι της κολπικής μαρμαρυγής ή του εγκεφαλικού (ειναι αυτά που το ανιχνεύουν) αγχώθηκα, ανέβηκαν κάπως οι σφιξεις μου και παράλληλα ένιωθα να χάνω παλμούς και να έχω τάση λιποθυμιας,να σβήνουν τα πάντα γύρω μου και να μην έχω αρκετό αίμα στο κεφάλι και στα πόδια. Πήρα τηλέφωνο το ΕΚΑβ και τον γιατρό μου. Στο τέλος ήρθε μόνο ο γιατρός μου,μου έκανε καρδιογράφημα κλπ,όλα οκ (είχα ηρεμήσει μέχρι να έρθει) . Πώς εξηγείται όλο αυτό; Γιατί μου έβγαλε αυτή την ένδειξη το πιεσόμετρο;

Senior Member
    Ποιο πιεσόμετρο έχεις? Επίσης εχεΙς βαλει κανένα holder Ρυθμού?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Antonis8
    Guest
    Το microlife

Έχω βάλει τρία χολτερ ρυθμού και ένα χολτερ πίεσης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Όπως ξέρετε όσοι έχετε διαβάσει το προηγούμενο τοπικ που άνοιξα, το τελευταίο διάστημα αγχώθηκα γιατί η πίεση μου είναι περισσότερο αυξημένη από το συνηθισμένο μου. Σε κατάσταση ηρεμίας,εκεί που θα ήταν 8 η μεγάλη και πέντε η μικρή, είναι πλέον 10.5-11 η μεγάλη και 6.5-7.5 η μικρή, κάτι που με έχει αγχωσει γιατί έγινε χωρίς λόγο.

Εκεί που καθόμουν λοιπόν και μετρούσα την πίεση, σε κατάσταση ηρεμίας , πριν από περίπου μία ώρα, παρατηρώ ότι οι παλμοί μου είναι στους 52 και η πίεση έχει ανέβει στο 12.5 και 8.1. Πώς εξηγείται αυτό; Αν ήμουν αγχωμενος και καλά,γιατί δεν αυξήθηκαν και οι παλμοί μαζί με την πίεση; Διάβασα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν συμβαίνει αυτο. Το πιεσόμετρο με έβγαζε στο κίτρινο και με αρρυθμία και ξαφνικα που βγάζει και το σηματακι της κολπικής μαρμαρυγής ή του εγκεφαλικού (ειναι αυτά που το ανιχνεύουν) αγχώθηκα, ανέβηκαν κάπως οι σφιξεις μου και παράλληλα ένιωθα να χάνω παλμούς και να έχω τάση λιποθυμιας,να σβήνουν τα πάντα γύρω μου και να μην έχω αρκετό αίμα στο κεφάλι και στα πόδια. Πήρα τηλέφωνο το ΕΚΑβ και τον γιατρό μου. Στο τέλος ήρθε μόνο ο γιατρός μου,μου έκανε καρδιογράφημα κλπ,όλα οκ (είχα ηρεμήσει μέχρι να έρθει) . Πώς εξηγείται όλο αυτό; Γιατί μου έβγαλε αυτή την ένδειξη το πιεσόμετρο;
    Λοιπόν φιλε μου καλημέρα. Όπως ειδες περνάω ακριβώς τα ίδια με σενα. Εγω στον ύπνο μου σημερα είχα μια ταχυκαρδία μια βραδυκαρδια. Όταν γυρνούσαν πλευρό χτυπούσε αργά και δυνατά και επίσης όταν γυρνούσα χτυπούσε γρήγορα μια και στο καπάκι αργά και δυνατά. Εχεις απαντήσει και στο θέμα που ανοιξα. Αυτές τις μερες η πίεση μου ειναι αυξημένη χωρίς λόγο ενώ κοκκινιζω στο πρόσωπο και καίω. Ούτε εγω εχω ταχυκαρδίες όταν το παθαίνω εχω έντονη πίεση στο κεφάλι όμως και αυτο ειναι 3η μερα σερί που συμβαίνει! Εδω δεν εχω πιεσόμετρο γιατι ειμαι σε νησί για δουλεια και αναγκαστικά παω σε φαρμακείο. Όποτε παω η πίεση μου ειναι στο 14 με 8 η 14 με 9. Ο φαρμακοποιός πάντα μου λεει οτι ειναι λιγο αυξημένη αλλα όχι ανυσιχητικα αλλα μολις του ειπα οτι στα φυσιολογικά μου εχω 11 με 6 τοτε μου ειπε πως λογικό ειναι να με ενοχλεί γιατι κανει μεγάλη αύξηση στο σώμα μου το οποίο εχει συνηθίσει στις χαμηλές τιμές! Τωρα ξύπνησα να παω δουλεια και ειμαι χαλια μαύρα. Πάθαινα και το βραδυ αυτο στον ύπνο μου με τους ακανονιστους παλμούς και με άγχωσε! Μια αργά μια γρήγορα μια αργά και δυνατά πολυ δυνατά όμως να την νιώθεις τη καρδιά σου οτι θα σπάσει! Αλλα όχι γρήγορα πάντα. Ειδικα όταν παει Αργά και δυνατά νομιζω θα σταματήσει (χτυπά ξύλο)!! Απο τοτε που άλλαξε ο καιρός εδω παθαίνω διαφορα τέτοια Ειδικα με την πίεση! Περιμένω να γυρίσω να ψαχτω καλύτερα γιατι δεν ξερω το μυαλό μου τρέχει και παει και σε αλλα τωρα! Ούτε να το πω δεν θέλω. Εχω και στα πόδια κούραση ενώ κοιμάμαι αρκετές ωρες και ξαπλώνω! Δε ξερω τι μπορεί να ειναι πραγματικά! Ο θεός βοηθός φιλε μου! Και το πιεσόμετρο δεν ειναι γιατρος και ούτε ειναι πάντα 100% και μενα μου εχει βγάλει αυτο το σηματάκι μια φορα και στη κοπέλα μου αλλα στο καπάκι όταν μετρήθηκα ξανά δε το έβγαλε! Τωρα καταλαβαίνεις τι εννοώ με αυτα που ελεγα χθες στο θέμα που ανοιξα. Εύχομαι ολα να πάνε καλα και να ηρεμησεις με οποίο τροπο μπορέσεις. Μπορεί να ειναι κατι τελείως άκυρο όπως η αλλαγή καιρού μπορεί να ειναι και κατι σοβαρό που δεν εχει βρεθεί! Εύχομαι να ηρεμησεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μη πιασει αλλο αυτο το πράγμα!
    Τα λεω σε σενα να τα ακούω και εγω Χαχαχα. Καλημέρα!

Senior Member
    Το microlife

Στα χολτερ Ρυθμού έτυχε κανένα επεισόδιο σαν αυτά που περνάς? Το λέω αυτό γιατί αν έβαλες 24ωρο χολτερ και σου συμβαίνει κάτι μια φορά στις 3 μέρες μπορεί και να μην το έπιασε.
    Και γω ένα microlife έχω αλλά ποτέ δε μου έβγαλε την ένδειξη AFib.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Στα χολτερ Ρυθμού έτυχε κανένα επεισόδιο σαν αυτά που περνάς? Το λέω αυτό γιατί αν έβαλες 24ωρο χολτερ και σου συμβαίνει κάτι μια φορά στις 3 μέρες μπορεί και να μην το έπιασε.
    Το χολτερ 24ωρου όντως μπορεί να μη δείξει τιποτα. Γιατι και εγω δεν το παθαίνω αυτο κάθε μερα στον ύπνο μου η δεν εχω κάθε μερα ταχυκαρδίες κ ενοχλήσεις! Γιαυτο θελει περισσότερες μερες μηπως και πιασει κατι. Όπως και έκτακτες δεν εχω κάθε μερα τωρα Ειδικα εχω πολυ αραιά! Γιαυτο πρέπει να βάζουμε για παραπάνω καιρο! Αλλα ο φίλος πάνω που άνοιξε το θέμα εχει τα ίδια με μενα μονο π αυτος εχει πιο χαμηλή πίεση και η αύξηση που του κανει τον ενοχλεί και ειναι λογικό! Για εμάς που έχουμε χαμηλή όταν ανεβαίνει λιγο λογικό ειναι να μας πειράξει! Εγω έπαιρνα απο τους παππούδες μου ενα πιεσόμετρο πανάκριβο omron που ανιχνεύει αρρυθμίες και μια φορα έδειξε μονο αυτο το σηματάκι και σε μενα και στη κοπέλα μου αλλα μετα δε το έδειξε. Καλύτερα να μέτρας με κανονικό!

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Δεν το έχω ξαναπεράσει. Έχω ξανανιώσει κρίση πανικού ,με τα ίδια συμπτώματα περιπου, δηλαδή ακανόνιστο ρυθμο (ή εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι τέλος πάντων,αυξάνονται κάπως οι ρυθμοί και επειδή ίσως είμαι ταραγμένος ,δεν πιάνω καλά τον σφυγμο μου) Πρώτη φορά μου έβγαλε τέτοια ένδειξη. Πριν μετρήσω την πίεση, ένιωθα πίεση στο κεφάλι και μουδιάσματα και σουβλιες στο αριστερό χέρι. Την μέτρησα, την πρώτη φορά μου έβγαλε το σηματακι της αρρυθμίας απλώς, μετά είδα ότι οι παλμοί μου ήταν χαμηλοί και αγχώθηκα (ενώ η πίεση παρέμενε σχετικά υψηλή) και τότε με έπιασε αυτό το σαν να "σβήνω" και αφού είδα και το σηματακι της κολπικής , έπαθα την κρίση πανικού. Οι παλμοί μου πάλι δεν ανέβηκαν πολυ, ακανονιστοι ήταν κατά βάση.

Βασικά πώς βγάζει το σηματακι της κολπικής? Μου έβγαλε ένα περίεργο σχήμα, δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό. Εγώ πάντως νιώθω πίεση στο κεφάλι . Ο γιατρός ήρθε ,μου έκανε καρδιογράφημα,μου λέει όλα όπως συνήθως. Δεν ξέρω. Πριν τρεις μέρες έκανα τριπλεξ πάλι. Έχω κάνει και δύο τεστ κοπώσεως. Και 62 καρδιογραφηματα, μπορεί και παραπάνω. Δεν θα το είχε πιάσει κάποιος αν είχα τέτοια αρρυθμία; Εκτός αν προέκυψε τώρα.

Χολτερ είχα σκοπό να ξαναβάλω προληπτικά, αλλά όποτε βάζω,δεν αγχώνομαι για να με πιάσει το ίδιο.

Με ανησυχεί η αύξηση της πίεσης και φοβάμαι ότι μπορεί να έχω τίποτα ξαφνική στένωση αρτηριών και να πάθω εγκεφαλικό.

Παλιά είχα χαμηλούς παλμούς ,χαμηλή πίεση. Το να έχω υψηλή πίεση (για τα δεδομένα μου) και χαμηλούς παλμούς, δεν είναι περίεργο;

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Το χολτερ 24ωρου όντως μπορεί να μη δείξει τιποτα. Γιατι και εγω δεν το παθαίνω αυτο κάθε μερα στον ύπνο μου η δεν εχω κάθε μερα ταχυκαρδίες κ ενοχλήσεις! Γιαυτο θελει περισσότερες μερες μηπως και πιασει κατι. Όπως και έκτακτες δεν εχω κάθε μερα τωρα Ειδικα εχω πολυ αραιά! Γιαυτο πρέπει να βάζουμε για παραπάνω καιρο! Αλλα ο φίλος πάνω που άνοιξε το θέμα εχει τα ίδια με μενα μονο π αυτος εχει πιο χαμηλή πίεση και η αύξηση που του κανει τον ενοχλεί και ειναι λογικό! Για εμάς που έχουμε χαμηλή όταν ανεβαίνει λιγο λογικό ειναι να μας πειράξει! Εγω έπαιρνα απο τους παππούδες μου ενα πιεσόμετρο πανάκριβο omron που ανιχνεύει αρρυθμίες και μια φορα έδειξε μονο αυτο το σηματάκι και σε μενα και στη κοπέλα μου αλλα μετα δε το έδειξε. Καλύτερα να μέτρας με κανονικό!
    Ο γιατρός μου λέει μπορεί να παίζει ρόλο και η αλλαγή του καιρού,το χειμώνα ανεβαίνει η πίεση, αλλά λίγο απίθανο μου φαίνεται να έχω τόση αύξηση απλώς από λίγη πτώση της θερμοκρασίας. Και το χειμώνα που τη μετρούσα , χαμηλή ήταν πάλι. Τι να πω ,δεν ξέρω. Και σήμερα πάλι με πίεση στο κεφάλι είμαι. Η πίεση μου τη μέτρησα είναι 9 με έξι.

Senior Member
    Το microlife

μιλησες με γιατρο ομως, και σε εξετασε και σε βρηκε ενταξει.
    εκεινος τι αιτιολογια σου εδωσε για τις ενδειξεις του πιεσομετρου;

Senior Member
    Δεν το έχω ξαναπεράσει. Έχω ξανανιώσει κρίση πανικού ,με τα ίδια συμπτώματα περιπου, δηλαδή ακανόνιστο ρυθμο (ή εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι τέλος πάντων,αυξάνονται κάπως οι ρυθμοί και επειδή ίσως είμαι ταραγμένος ,δεν πιάνω καλά τον σφυγμο μου) Πρώτη φορά μου έβγαλε τέτοια ένδειξη. Πριν μετρήσω την πίεση, ένιωθα πίεση στο κεφάλι και μουδιάσματα και σουβλιες στο αριστερό χέρι. Την μέτρησα, την πρώτη φορά μου έβγαλε το σηματακι της αρρυθμίας απλώς, μετά είδα ότι οι παλμοί μου ήταν χαμηλοί και αγχώθηκα (ενώ η πίεση παρέμενε σχετικά υψηλή) και τότε με έπιασε αυτό το σαν να "σβήνω" και αφού είδα και το σηματακι της κολπικής , έπαθα την κρίση πανικού. Οι παλμοί μου πάλι δεν ανέβηκαν πολυ, ακανονιστοι ήταν κατά βάση.

Βασικά πώς βγάζει το σηματακι της κολπικής? Μου έβγαλε ένα περίεργο σχήμα, δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό. Εγώ πάντως νιώθω πίεση στο κεφάλι . Ο γιατρός ήρθε ,μου έκανε καρδιογράφημα,μου λέει όλα όπως συνήθως. Δεν ξέρω. Πριν τρεις μέρες έκανα τριπλεξ πάλι. Έχω κάνει και δύο τεστ κοπώσεως. Και 62 καρδιογραφηματα, μπορεί και παραπάνω. Δεν θα το είχε πιάσει κάποιος αν είχα τέτοια αρρυθμία; Εκτός αν προέκυψε τώρα.

Χολτερ είχα σκοπό να ξαναβάλω προληπτικά, αλλά όποτε βάζω,δεν αγχώνομαι για να με πιάσει το ίδιο.

Με ανησυχεί η αύξηση της πίεσης και φοβάμαι ότι μπορεί να έχω τίποτα ξαφνική στένωση αρτηριών και να πάθω εγκεφαλικό.

Παλιά είχα χαμηλούς παλμούς ,χαμηλή πίεση. Το να έχω υψηλή πίεση (για τα δεδομένα μου) και χαμηλούς παλμούς, δεν είναι περίεργο;
    Είναι περίεργο όντως. Για σενα που εχεις τοσο χαμηλή αυτή η αύξηση ειναι ενοχλητική αλλα ολοι λένε οτι ειναι στα φυσιολογικά πλαίσια και δεν διατρέχει κάποιος κίνδυνος. Τι να πω δεν ξερω! Εσυ εχεις κανει υπερτριπλάσιες εξετάσεις απο εμένα Ειδικα καρδιολογικές. Εγω πηγα καρδιολόγο 1 Μαρτίου και απο τοτε εχω κανει απλά ενα καρδιογράφημα εδω στο νησί τοτε που κλάταρα απο την κούραση! Είχα κανει τοτε ενα τριπλεξ καρδιογράφημα τεστ κοποσεως και αιματολογικές για καρδιά και θυρεοειδή και δεν φάνηκε τιποτα. Μονο μια πολυ μικρή ανεπάρκεια σε μια βαλβίδα της καρδιάς που λεει οτι 7/10 το έχουν! Εσυ εχεις κανει πραγματικά παρά πολλές εξετάσεις εγω απλά τα εχω κανει απο μια φορα ολα. Δεν έτρεξα ξανά σε γιατρο αλλα τωρα με αυτα πρέπει να παω να το κοιτάξω! Καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι και το φρικες τρως γιατι και εγω ετσι ειμαι. Λιγο κόκκινο να δω το πρόσωπο μου κατευθειαν αγχώνομαι. Ειδικα αν το δω στα πλαγιά λεω παει εχω πίεση θα πριν εγκεφαλικό και αλλα χίλια δυο! Θα βάλω χολτερ θα παρακολουθήσω την πίεση μου θα δω γιατι κουράζομαι πολυ Ειδικα στα πόδια και γιατι ζαλίζομαι. Ολα αυτα εμένα με ταλαιπωρούν. Αλλα φιλε σκέψου τις εξετάσεις που εχεις κανει. Ειναι παρά πολλές για να μη φανεί το πρόβλημα σου! Αν πιστεύεις οτι εχεις στένωση ζητά να σου κανουν σπινθηρογράφημα να δουν αν αιματωνεται καλα η καρδιά η αλλιώς αν θέλεις κάνε αξονική στεφανιογραφία αλλα ειναι ακριβή εξέταση. Απο το να κανεις την κανονική να σου βάλουν καλωδια στη καρδιά και σύρματα υπάρχει και η αξονική αλλα θελει λεφτά! Αν όντως πιστεύεις μετα απο τόσες εξετάσεις ζητά ενα σπινθηρογράφημα. Αν και για να μη σου λένε οι γιατροί να το κανεις τοτε δεν εχεις κατι απο καρδιά! Εκτός κ αν ειναι κατι τελείως κουφό στη καρδιά και δεν το έχουν δει! Ψαξτο λιγο και δες αν όντως πιστεύεις οτι εχεις κατι ζητά να σου γράψουν αυτές τις εξετάσεις! Αν και αυτές δείχνουν οτι εισαι καλα τοτε φιλε το θέμα ειναι 100% αλλου. Τωρα ολοι έχουμε μια αμφιβολία γιατι διαβάζουμε και διαφορα οτι δεν άρκουν αυτές οι εξετάσεις! Όποτε καλο ειναι να τις ζητήσεις. Όπως και εγω την ζήτησα αλλα σκέψου κατευθειαν απο την αρχή ειπα οτι θέλω αλλα ο καρδιολόγος μου ειπε όχι και δεν χρειάζεται! Αν φτάσω στο σημείο που εισαι εσυ απο μονος μου θα παω και θα πληρώσω να κανω την εξέταση!

Antonis8
    Guest
    Φιλε, να σου πω, με τόσα που έχω πληρώσει σε καρδιολόγους για να κάνω τριπλεξ και καρδιογραφηματα,καλύτερα να έκανα αυτή την εξέταση εξαρχής να μου έφευγε η ιδέα. Το έχω συζητήσει με τον παθολόγο μου,μου λέει δεν μπορεί, θα φαινόταν έστω κάτι που θα υποψιαζε τους γιατρούς, έστω στο τεστ κοπώσεως. Τώρα,δεν ξέρω πια τι να κάνω. Να ξαναμπώ στο ίδιο τριπακι να κάνω ένα σωρό εξετάσεις; Μέσα σε τρεις μήνες έκανα και τρεις αιματολογικές,όλα βγαίνουν οκ. Αλλά με ανησυχεί αυτό το πράγμα.

Βάλε χολτερ νομίζω μερικοί έχουν και πίεσης και Ρυθμού ταυτόχρονα, δεν νομίζω να σε χρεώσουν πάνω από 100 και για τα δύο, μπορείς να βρεις κάποιον πιο οικονομικο.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μιλησες με γιατρο ομως, και σε εξετασε και σε βρηκε ενταξει.
    εκεινος τι αιτιολογια σου εδωσε για τις ενδειξεις του πιεσομετρου;
    Μου λέει ότι πολλές φορές βγάζουν κάποια αρρυθμία επειδή κουνιέται το καλώδιο. Που ισχύει, αλλά αυτή την περίεργη ένδειξη πρώτη φορά μου την έβγαλε.

Όσοι ώρα είχα τα έντονα συμπτώματα μιλούσα με το ΕΚΑΒ ,μου έλεγε ο άνθρωπος αν είχες κολπική θα το ένιωθες, δεν θα ανεπνεες όπως αναπνέεις και θα ένιωθες πόνο. Αλλά διάβασα ότι δεν βγάζει πάντα τα ίδια συμπτώματα. Μετρηθηκα αφού ηρέμησα κάπως ενώ μιλούσα με το ΕΚΑβ και είχα 12 με οκτώ . Ένιωθα ότι τα πόδια μου δεν λαμβάνουν αρκετό αίμα και είχα τάση λιποθυμιας.

Μου είπε ο παθολόγος,παλιά ανησυχούσαμε επειδή είχες χαμηλή πίεση και χαμηλούς παλμούς ταυτόχρονα,τώρα γιατί αγχώνεσαι. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχω 51 παλμούς και υψηλή πίεση.

Από την άλλη σκέφτομαι, με έπιασε κρίση πανικού, αυξήθηκαν οι παλμοί μου ,αγχώθηκα τρομερά κλπ, δεν θα είχα πάθει εγκεφαλικό αν ήταν να το πάθω; Δεν ξέρω, φοβάμαι μήπως πάθω καμιά ανακοπή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν αλλάξει οι μετρήσεις μου.

Senior Member
    Φιλε, να σου πω, με τόσα που έχω πληρώσει σε καρδιολόγους για να κάνω τριπλεξ και καρδιογραφηματα,καλύτερα να έκανα αυτή την εξέταση εξαρχής να μου έφευγε η ιδέα. Το έχω συζητήσει με τον παθολόγο μου,μου λέει δεν μπορεί, θα φαινόταν έστω κάτι που θα υποψιαζε τους γιατρούς, έστω στο τεστ κοπώσεως. Τώρα,δεν ξέρω πια τι να κάνω. Να ξαναμπώ στο ίδιο τριπακι να κάνω ένα σωρό εξετάσεις; Μέσα σε τρεις μήνες έκανα και τρεις αιματολογικές,όλα βγαίνουν οκ. Αλλά με ανησυχεί αυτό το πράγμα.

Βάλε χολτερ νομίζω μερικοί έχουν και πίεσης και Ρυθμού ταυτόχρονα, δεν νομίζω να σε χρεώσουν πάνω από 100 και για τα δύο, μπορείς να βρεις κάποιον πιο οικονομικο.
    Θα βάλω χολτερ αλλα απο τωρα ξερω δεν θα πιασει κατι εκτός κ αν τύχει τη μερα που παθαίνω διαφορα στον ύπνο μου κτλ. Τις περισσότερες φορές εχω και στύση στον ύπνο μου όταν ξυπνάω απο αυτα και δεν ξερω αν συνδέονται! Πάντως εγω μολις γυρίσω θα το κοιτάξω! Εσυ όμως εχεις κανει τα πάντα ρε φιλε δεν εχει μείνει και κατι αλλο να κανεις εκτός απο αυτα που σου ειπα! Εγω πραγματικά αν δω οτι και με αυτα που θα κανω δεν περνάνε τοτε θα ζητήσω να κανω αυτές τις εξετάσεις. Και αν τοτε παλι δεν περνάνε θα παω σε ψυχίατρο! Γιατι καμια φορα δεν ξερεις ίσως να μη σου βρίσκουν τι εχεις και ως συνιθως ολοι οι γιατροί λένε το γνωστό «δεν εχεις τιποτα άγχος ειναι» όποτε πρέπει να το ψάχνουμε λιγο παραπάνω και μόνοι μας! Εγω σκέφτομαι να παω Γερμανία να κανω κάποιες εξετάσεις εκει ζουν οι δικοί μου! Ίσως με βοηθήσει εκει κανένα γιατρος μηπως κανει κατι παραπάνω δε γίνεται αλλιώς! Μια ετσι μια αλλιώς όλο κατι έχουμε κουράζουμε και τους γύρω μας!!

Senior Member
    Τωρα πχ έφαγα σκέτο ρύζι με φέτα και ψωμι στη δουλεια και κοκκινισαν τα μάγουλα μου και αριστερά κάτω το πιγούνι!

Antonis8
    Guest
    Κοίτα, το να λες "ξέρω από τώρα ότι δεν θα πιάσει κάτι" σημαίνει ότι η εξέταση θα βγει , και αν βγει καθαρή, αρνεισαι από τώρα να δεχτείς το αποτέλεσμα. Το ξέρω ότι έχεις υπόνοιες ότι κάτι τρέχει,όπως κι εγώ, αλλά πριν ή παράλληλα με το χολτερ,πήγαινε σε ψυχίατρο. Αν βάλεις πάντως και χολτερ πίεσης και χολτερ ρυθμού την ίδια μέρα,θα έχει μια καλύτερη απεικόνιση ο γιατρός, θα βλέπει αν η πίεση οφείλεται στην καρδιά, πώς αυξομειώνεται ανάλογα με την καρδιά κλπ.

Η στύση στον ύπνο δεν έχει καμία σχέση,ίσα ίσα είναι σημάδι καλής κυκλοφορίας.

Την εξέταση που λες σκέφτομαι να την κάνω. Αν είναι να μου βγει η υπόνοια μια για πάντα.

Page 1 of 4 123 ... LastLast