Results 1 to 7 of 7
-
27-09-2019, 14:34 #1
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 64
Φιλη ερωτευμενη με τη συντροφο μου? Τι να κανω?
Καλησπέρα, ειμαι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι κοπέλα σε σχέση με άλλη κοπέλα εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε τελευταία αποκτήσει μια στενή κοινή φίλη, η οποία δηλώνει bisexual και γενικά είχε ομοερωτικές σχέσεις. Η φίλη αυτή έχει πολλή αδυναμία στη σύντροφό μου. Μέχρι πρότινος κάποιες φορές με είχε ενοχλήσει απλώς επειδή δεν ξεπερνούσε τα όρια (περίεργα υπονοούμενα, χαιδέματα αλλά όχι ακριβώς ερωτικά) δεν έδειχνα ούτε έλεγα κάτι, ενώ ήταν εμφανές πως δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση προς εμένα, απλώς με συμπαθούσε και περνούσε καλά. Τις προάλλες η φίλη αυτή μας κάλεσε σπίτι της να πιούμε και να μεθύσουμε. Η σύντροφός μου ήθελε πολύ γιατί έχει ζοριστεί τελευταία και ήθελε να ξεδώσει. Εδώ να σημειώσω πως η κοινή μας φίλη, ας την πούμε Φ, είναι στα όρια του αλκοολισμού, πίνει πάρα πολύ ενώ αν δεν πιει δεν περνάει καλά και εκνευρίζεται. Τα ήπιανε λοιπόν, η σύντροφός μου μέθυσε ενώ η Φ ψιλομέθυσε αλλά θεωρώ ότι είχε πλήρη συναίσθηση των όσων έκανε και έλεγε. Σηκώνομαι εγώ σε μια φάση που ήταν η φίλη μου ήταν μεθυσμένη και τις αφήνω μόνες για ένα λεπτό. Γυρνώντας, η Φ είχε πέσει πάνω στη φίλη μου και τη φιλούσε. Μόλις με κατάλαβε έστρεψα το βλέμμα για να μην καταλάβει ότι την είδα, αφού ένιωσα τεράστια αμηχανία. Δεν είπαμε τίποτα άλλο εκείνο το βράδυ, παρά μόνο ήρθε η Φ πριν κοιμηθούμε και μου ζήτησε συγνώμη. Εγώ τη ρώτησα γιατί συγνώμη (αφού υποτίθεται εγώ δεν είδα τίποτα). Μου ξαναλέει συγνώμη και μου λέει απλώς ήπια πάρα πολύ, σα να ήθελε να δικαιολογηθεί για αυτό που έκανε. Η φίλη μου ήταν συνεχώς μεθυσμένη και όταν ξαπλώσαμε προσπάθησα να της το πω, αλλά δεν έκανε επαφή με τόσο μεθύσι και δε θυμόταν τίποτα. Δεν ξέρω ποια στάση πρέπει να κρατήσω. Αν το πω στη σύντροφό μου, θα στεναχωρηθεί και θα σοκαριστεί. Αν το πω στην Φ, κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσουν οι σχέσεις των 3 μας, αφού θεωρώ ότι θα ντραπεί που εγώ το ξέρω. Αλλά από την άλλη δε θεωρώ σωστό να τραβήξω εγώ όλο αυτό το ψυχικό μαρτύριο, κλαίω συνέχεια και δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα, έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα. Δεν αντέχω να υποκρίνομαι, τι να κάνω? να μιλήσω και σε ποια? Να τονίσω πως η σύντροφος μου είναι ερωτευμένη μαζί μου και με αγαπάει πάρα πολύ, όπως και γω. Το θέμα είναι ότι νιώθω το κοροιδο της υπόθεσης, να ξέρω και να μη μπορώ να μιλήσω!
- 27-09-2019, 14:54 #2
- Join Date
- Dec 2018
- Posts
- 2,242
27-09-2019, 15:35 #3
- Join Date
- Jul 2019
- Posts
- 546
27-09-2019, 16:51 #4
- Join Date
- Jun 2019
- Location
- en chute libre
- Posts
- 116
Αυτα τα πίνω και δε καταλαβαίνω τι κάνω μου είναι ακατανόητα. Παρότι έχω μεθύσει, μια χαρά καταλάβαινα τι γινόταν και τι έκανα. Πολύ γελοίο σαν σκηνικό να γυρίζεις την πλάτη σου για λίγο και η άλλη να ορμάει στη φίλη σου. Τι να πω; Πότε έγινε αυτό και για τι ηλικίες μιλαμε; Επιπλέον, πολύ δύσκολο να κάνεις παρέα με άτομο που θέλει να είναι όλο στη σουρα. Μου έχει τύχει στο οικογενειακό περιβάλλον και δε παλεύεται.
27-09-2019, 21:45 #5
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι ανάγκη έχεις να κάνεις παρέα με κάποια που γουστάρει τη σύντροφό σου και το έχει κάνει σαφές καιρό πριν γίνει αυτό το σκηνικό με τα μεθύσια. Η σύντροφός σου δεν το έχει καταλάβει ότι η άλλη τη γουστάρει τόσο καιρό; Αυτά τα ντε και καλά κολλητηλίκια ενώ κρύβονται γκομενικά από κάτω δεν τα καταλαβαίνω. Το σωστό θα ήταν το ίδιο το τρίτο πρόσωπο να έχει ήδη απομακρυνθεί αφού η σύντροφός σου είναι σε σχέση και δεν ενδιαφέρεται, αλλά αν όχι, τότε θα έπρεπε εσύ και κυρίως η σύντροφός σου να το απομακρύνεται για να μην τυραννιέται ούτε αυτή, ούτε να υπάρχουν τέτοια μπλεξίματα. Εκτός πια κι αν η σύντροφός σου κολακεύεται και της αρέσει να καβλαντίζει μαζί της κι εσύ το ανέχεσαι.
27-09-2019, 22:20 #6
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Και εγω πιστευω οτι η συντροφος σου μαλλον απολαμβανει το φλερτ και θα πρεπει να ξεκαθαρισει τη θεση της και τις επιθυμιες της.
28-09-2019, 12:56 #7
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,343
καλημερα.
μας εχεις μιλησει κι αλλες φορες για την σχεση σου αυτη και για διεκδικησεις απο μια φιλη που σε ταλαιπωρουσαν.
μιλας παντα για την ιδια φιλη που μιλουσες στα αλλα μηνυματα η μια καινουργια;
μου εκανε μεγαλη εντυπωση που μιλας για την συντροφο σου σαν να ειναι απουσα, να κοιμαται η να ειναι ανηλικη.
οταν της την επεσε η φιλη ΕΚΕΙΝΗ τι εκανε;;; η μεθη δεν ειναι δικαιολογια, εκτος αν ηταν ημιλιποθυμη.
η "φιλη" γιατι ζητησε συγνωμη απο εσενα και οχι απο την συντροφο σου; τι εισαι εσυ; κηδεμονας της;
κι αν δεν ζητησε απο εκεινην συγνωμη, μηπως το ηθελε κι εκεινη;;;;
ΦΥΣΙΚΑ μαζι της πρεπει να τα συζητησεις ολα αυτα!!! τι θα πει θα την στεναχωρεσεις;;; θα την στεναχωρεσεις αν την ενημερωσεις οτι φασωνοταν με την φιλη; δεν το ξερει; κι αν δεν το ξερει, δεν πρεπει να το μαθει;;;
δεν καταλαβαινω..
Similar Threads
-
Ερωτευμένη με στρέιτ κοπέλα. Τι να κάνω;
By Menia33 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 36Last Post: 31-07-2017, 20:07 -
μου αρεσει η φιλη μου? τι να κανω?
By Drugged in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 4Last Post: 30-10-2016, 21:52 -
ερωτευμένη; με φίλη
By Μαρούλι in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 23Last Post: 06-10-2016, 23:48 -
Χειριστική φίλη. Τι κάνω;
By random in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 45Last Post: 22-09-2016, 11:41 -
ΦΙΛΗ Η ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
By boss in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 23Last Post: 01-11-2013, 22:32
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία