Σεξουαλική ζωή στα 35 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι η θεματοθέτρια βλέπει ανταγωνιστικά τον αυνανισμό με εκείνη. Αν ήταν πραγματικά ευχαριστημένη με τη σεξουαλική της ζωή, γιατί να την νοιάζει αν αυτός βαράει και καμία; Και συνεχίζει να μας λέει ότι την αγαπάει, είναι καλός κλτ κτλ σαν να προσπαθεί να αντισταθμίσει το ότι χαλιέται μαζί του με κάτι (την σχεδόν αγαμία μέσα στην σχέση). Μήπως Papillon βλέπεις λίγο ενοχικά αυτά τα θέματα; Εμένα μου φαίνεται λες κι αισθάνεσαι άσχημα να παραδεχτείς ότι θες περισσότερο σεξ ή που οι άνθρωποι που και που τον παίζουν. Δηλαδή μου κάνει εντύπωση που περίμενες τις φίλες σου να σου πουν ότι κάποιος μπορεί να αυνανίζεται ακόμα κι αν έχει σχέση. Ή που λες αν όλοι αυτό κάνουν κι είναι φυσιολογικό, να το δεχτώ κι ας με χαλάει, αν όμως οι άλλοι σου λέγαν δεν είναι, τότε θα το έκανες θέμα; Λίγο μπερδεμένα τα έχεις νομίζω. Αυτό μου βγαίνει από τα μηνύματά σου.

Senior Member
    Μήπως το πρόβλημα είναι με τον εαυτό σου; μήπως θεωρείς πως βρίσκει πιο ελκυστικές τις γυναίκες στις τσόντες από ότι εσένα; μήπως έχεις φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό σου όπου κοντράρεσαι με τις πρωταγωνιστριες διότι εκεί προσπαθείς να ρίξεις την έλλειψη σεξ στην σχέση σου; έχω περάσει από εκεί που είσαι, αλλά το πραγματικό πρόβλημα το έχω με μένα όχι με έναν άντρα που για την πλάκα του μπορεί να δει καμία τσόντα. Όλοι το κάνουν, όλοι το κάνουμε. Νομίζω πως είναι βαθύτερο το θέμα και π ς απλά η έλλειψη σεξ σου έχει χτυπήσει την ανασφάλεια και άθελά σου κατηγορείς τον εαυτό σου πως ευθύνεται εσύ, πως δεν σε θέλει και πως και γι αυτό εκτονώνεται μόνος του βλέποντας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σας. Καλό θα ήταν να ψάξεις βαθύτερα.

Senior Member
    Πάντως εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θα ένιωθα οκ με σεξ μια φορά τον μήνα κι ούτε θα ένιωθα οκ αν ήξερα ότι ταυτόχρονα ο άλλος αυνανίζεται.
    Ας μιλήσουν κι οι άντρες της παρέας καλύτερα αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό το να μην έχει όρεξη για σεξ αλλά να χει όρεξη για να παίξει μόνος του. Το να αυνανιστεί ο άλλος επειδή έτυχε τότε να του ρθει η όρεξη που η κοπέλα του δεν είναι εκει, μπορώ να το καταλάβω, αλλά να ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι, να μην κάνουν σεξ και ο άλλος να περιμένει πότε θα φύγει για να αυνανιστεί δεν το βρίσκω οκ. Οπότε μπορώ να καταλάβω γιατί το παίρνεις προσωπικά. Επίσης η αγωνία σου να λες και να ξαναλες ότι δεν υπάρχει θέμα μεταξύ σας κι ότι σε αγαπάει κτλ, δείχνει ότι αυτό φοβάσαι τελικά. Έτσι το βλέπω εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ας μιλήσουν κι οι άντρες της παρέας καλύτερα αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό το να μην έχει όρεξη για σεξ αλλά να χει όρεξη για να παίξει μόνος του. Το να αυνανιστεί ο άλλος επειδή έτυχε τότε να του ρθει η όρεξη που η κοπέλα του δεν είναι εκει, μπορώ να το καταλάβω, αλλά να ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι, να μην κάνουν σεξ και ο άλλος να περιμένει πότε θα φύγει για να αυνανιστεί δεν το βρίσκω οκ.
    Συμφωνώ με τη γνωμάτευση της συναδέλφου. :D

Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα πέρα από τον απλό αυνανισμό και πέρα από το ευκαιριακό πορνό. Νομίζω, Πεταλουδίτσα, ότι ο άνθρωπός σου ψάχνει κάτι καινούργιο. Ίσως να μην έχει βαρεθεί ακριβώς, αλλά νομίζω ότι θέλει μια αλλαγή, ένα νέο άνοιγμα προς το άλλο φύλο. Τι ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω.

Πάντως ένα σεξουαλικά ενεργό άντρα αυτής της ηλικίας, ένας ή δύο αυνανισμοί δε θα έπρεπε να τον εξαντλούν σε σημείο που να θέλει σεξ με την κοπέλα του μόνο μια φορά το μήνα. Κάτι δεν πηγαίνει καλά εδώ. Δε μου βγαίνουν τα κουκιά. :P

Junior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Μήπως το πρόβλημα είναι με τον εαυτό σου; μήπως θεωρείς πως βρίσκει πιο ελκυστικές τις γυναίκες στις τσόντες από ότι εσένα; μήπως έχεις φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό σου όπου κοντράρεσαι με τις πρωταγωνιστριες διότι εκεί προσπαθείς να ρίξεις την έλλειψη σεξ στην σχέση σου; έχω περάσει από εκεί που είσαι, αλλά το πραγματικό πρόβλημα το έχω με μένα όχι με έναν άντρα που για την πλάκα του μπορεί να δει καμία τσόντα. Όλοι το κάνουν, όλοι το κάνουμε. Νομίζω πως είναι βαθύτερο το θέμα και π ς απλά η έλλειψη σεξ σου έχει χτυπήσει την ανασφάλεια και άθελά σου κατηγορείς τον εαυτό σου πως ευθύνεται εσύ, πως δεν σε θέλει και πως και γι αυτό εκτονώνεται μόνος του βλέποντας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σας. Καλό θα ήταν να ψάξεις βαθύτερα.
    ακριβωσ αυτο ειναι! μου χτυπησε ξαφνικά μια ανασφάλεια τεραστεια χωρις λόγο πραγματικό και ψαχνω επιβεβαιωση απο τριγυρω. Δηλαδη για να καταλαβεις, εγω δεν ειμαι απο μονη μου ανασφαλης γενικα... δηλαδη πριν μαθω για τις τσόντες κλπ, δεν ειχα θεμα τυπου ''ωχ ωχ δεν καναμε σεξ τον τλευταιο καιρό, πρεπει να το βαλω προγραμμα γιατι αλλιως κατι συμβαινει, ωχ ωχ θα βρει αλλη, θα με χωρισεικλπ'' καμια σχεση... ισα ισα δεν εχω θεματα γιατι εχουμε να βασιστουμε και σε ποιο ουσιαστικά συναισθήματα πια. Ομως απο τοτε με τισ τσοντεσ, ΝΑΙ μου έχει γυρισει το μυαλό! και πες μου εσυ πωσ βγήκες απο αυτό το τρυπάκι...?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εγώ νομίζω ότι η θεματοθέτρια βλέπει ανταγωνιστικά τον αυνανισμό με εκείνη. Αν ήταν πραγματικά ευχαριστημένη με τη σεξουαλική της ζωή, γιατί να την νοιάζει αν αυτός βαράει και καμία; Και συνεχίζει να μας λέει ότι την αγαπάει, είναι καλός κλτ κτλ σαν να προσπαθεί να αντισταθμίσει το ότι χαλιέται μαζί του με κάτι (την σχεδόν αγαμία μέσα στην σχέση). Μήπως Papillon βλέπεις λίγο ενοχικά αυτά τα θέματα; Εμένα μου φαίνεται λες κι αισθάνεσαι άσχημα να παραδεχτείς ότι θες περισσότερο σεξ ή που οι άνθρωποι που και που τον παίζουν. Δηλαδή μου κάνει εντύπωση που περίμενες τις φίλες σου να σου πουν ότι κάποιος μπορεί να αυνανίζεται ακόμα κι αν έχει σχέση. Ή που λες αν όλοι αυτό κάνουν κι είναι φυσιολογικό, να το δεχτώ κι ας με χαλάει, αν όμως οι άλλοι σου λέγαν δεν είναι, τότε θα το έκανες θέμα; Λίγο μπερδεμένα τα έχεις νομίζω. Αυτό μου βγαίνει από τα μηνύματά σου.
    Οπως ειπα και στην Βικυ ακριβως αυτό ειναι. Απο τοτε που σκεφτομαι οτι βαραει καμια οπως το λες, με πιανει ενα κάτι!!!! και εννοείται εχω νευρα μετα, τικοιταει, ποιες ειναι αυτες, κλπ κλπ....... ανταγωνισμος οπως λες! Και νναι εχεισ δικιο, πριμενω απο φιλες και φιλους να με κανουν να χαλαρωσω με αυτό το θεμα γιατι εγω δεν το ειχα στο μυαλό μου ποτε οτι εισαι σε μια σχέση, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙΣ κυριως, δηλαδη ειναι μεσα στο σπιτι η κοπελα, μπορει να μπει κ να σε πιασει, και να κανεις μαλακιες που κ που....... δεν το ειχε το μυαλό μου αυτο, και μου εχει κάτσει άσχημα! βοηθηστεεεεεεεε κοριτσαρες!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    ακριβωσ αυτο ειναι! μου χτυπησε ξαφνικά μια ανασφάλεια τεραστεια χωρις λόγο πραγματικό και ψαχνω επιβεβαιωση απο τριγυρω. Δηλαδη για να καταλαβεις, εγω δεν ειμαι απο μονη μου ανασφαλης γενικα... δηλαδη πριν μαθω για τις τσόντες κλπ, δεν ειχα θεμα τυπου ''ωχ ωχ δεν καναμε σεξ τον τλευταιο καιρό, πρεπει να το βαλω προγραμμα γιατι αλλιως κατι συμβαινει, ωχ ωχ θα βρει αλλη, θα με χωρισεικλπ'' καμια σχεση... ισα ισα δεν εχω θεματα γιατι εχουμε να βασιστουμε και σε ποιο ουσιαστικά συναισθήματα πια. Ομως απο τοτε με τισ τσοντεσ, ΝΑΙ μου έχει γυρισει το μυαλό! και πες μου εσυ πωσ βγήκες απο αυτό το τρυπάκι...?
    Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω βγει και ώρες ώρες τρώγομαι με τα ρούχα μου. Προσπαθώ πολύ να μην προκαλέσω καυγά για κάτι που μου είχε πει πχ σχετικά με τις τσόντες. Εμένα ο άντρας μου έχει και πρόβλημα με στυτική δυσλειτουργία οπότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού ώρες ώρες θεωρώ πως εγώ φταίω και πως τον φτιάχνουν αυτές που βλέπει. (πράγμα που δεν ισχύει καθώς δεν έχει ούτε στύση έτσι). Όμως μου έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ανασφάλεια θεωρώ πως δεν αξίζω πως παχυνα πως πως πως. Προσπαθώ να κουμαντάρω τον εαυτό μου. Ομως ώρες ώρες δεν ντρέπομαι να το πω πως κατεβάζω στο κινητό μου εφαρμογή για dates μόνο και μόνο για να δω αν ακόμη μέτραω σαν γυναίκα και όταν πάρω την επιβεβαίωση που θέλω την σβήνω. Ξέρω, κακό. Βρίστε με. Όμως ώρες ώρες ή ανασφάλεια με καταλαμβάνει και δεν ελέγχω τον εαυτό μου.
    Μην το παίρνεις πάνω σου κοπέλα μου. Δεν φταις εσύ. Και θα σου πω και αυτό που μου είχε πει και ο άντρας μου. Δεν βλέπει πάντα τσόντα για να κάνει κάτι. Κάθονται και χαζεύουν γιατί είναι ένας τρόπος να τους φεύγει το άγχος.

Junior Member
    Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω βγει και ώρες ώρες τρώγομαι με τα ρούχα μου. Προσπαθώ πολύ να μην προκαλέσω καυγά για κάτι που μου είχε πει πχ σχετικά με τις τσόντες. Εμένα ο άντρας μου έχει και πρόβλημα με στυτική δυσλειτουργία οπότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού ώρες ώρες θεωρώ πως εγώ φταίω και πως τον φτιάχνουν αυτές που βλέπει. (πράγμα που δεν ισχύει καθώς δεν έχει ούτε στύση έτσι). Όμως μου έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ανασφάλεια θεωρώ πως δεν αξίζω πως παχυνα πως πως πως. Προσπαθώ να κουμαντάρω τον εαυτό μου. Ομως ώρες ώρες δεν ντρέπομαι να το πω πως κατεβάζω στο κινητό μου εφαρμογή για dates μόνο και μόνο για να δω αν ακόμη μέτραω σαν γυναίκα και όταν πάρω την επιβεβαίωση που θέλω την σβήνω. Ξέρω, κακό. Βρίστε με. Όμως ώρες ώρες ή ανασφάλεια με καταλαμβάνει και δεν ελέγχω τον εαυτό μου.
    Μην το παίρνεις πάνω σου κοπέλα μου. Δεν φταις εσύ. Και θα σου πω και αυτό που μου είχε πει και ο άντρας μου. Δεν βλέπει πάντα τσόντα για να κάνει κάτι. Κάθονται και χαζεύουν γιατί είναι ένας τρόπος να τους φεύγει το άγχος.
    Να σου πω την αληθεια κιεμεις μια φορα το συζητησαμε έντονα και με ελαφρύ καυγά αλλα κυριως παραπονο και κλάμα απο πλευράς μου...και μου εξηγησε οτι αυτα συμβαινουν ''έτσι'', χωρις λόγο και γιατί, πως καποια πραγματα πρεπει να τα αφηνουμε να πέφτουν κάτω, δεν υπάρχει εξήγηση κλπ... πως δεν συμαινει κάτι... Και γενικά μετά τον πιστευω γιατι όντως με κανει να αισθανομμαι οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει, το σωμα μου,το ντυσιμο ΟΛΑ...δηλαδη του αρεσω όντως και ειναι πολύ συνειδητοποιημενος που ειμαστε μαζι κλπ κλπ... και εμενα εχει καποια θεματακια με ουρολογους κλπ αλλα τιποτα το επισημο φοβερα. Δενξερω πως να βγω απο αυτο ρε γαμωτο. οταν λειπω τρελαινομαι, σκεφτομαι οτι κανει μαλακιες σπιτι και γυρναω φοτρομενη.... δεν λεω κάτι αλλά απο μεσα μου βραζω!!!! δεν συμβαινει καθε μερα, μιλαμε για μια στο τόσο.... αλλά ναι! πφφφφφ και να σας πω κατι,μακάρι να μην ήξερα ρε γαμωτο!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Συμφωνώ με τη γνωμάτευση της συναδέλφου. :D

Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα πέρα από τον απλό αυνανισμό και πέρα από το ευκαιριακό πορνό. Νομίζω, Πεταλουδίτσα, ότι ο άνθρωπός σου ψάχνει κάτι καινούργιο. Ίσως να μην έχει βαρεθεί ακριβώς, αλλά νομίζω ότι θέλει μια αλλαγή, ένα νέο άνοιγμα προς το άλλο φύλο. Τι ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω.

Πάντως ένα σεξουαλικά ενεργό άντρα αυτής της ηλικίας, ένας ή δύο αυνανισμοί δε θα έπρεπε να τον εξαντλούν σε σημείο που να θέλει σεξ με την κοπέλα του μόνο μια φορά το μήνα. Κάτι δεν πηγαίνει καλά εδώ. Δε μου βγαίνουν τα κουκιά. :P
    Σ ευχαριστώ συνάδελφε :)

θεματοθέτρια νομίζω μεταφέρεις το θέμα στον εαυτό σου για να μην δεις την αλήθεια. Το παίρνεις πάνω σου, ότι τάχα είναι δικό σου πρόβλημα που δεν μπορείς να δεχτείς αυτό το πολύ φυσιολογικό ο σύντροφος σου να βλέπει τσόντες και να αυνανίζεται μόνος του, ενώ δεν κάνει σεξ με σένα, κι όχι δικό του ή πολύ περισσότερο της σχέσης.

Δεν είναι δικό σου πρόβλημα κοπέλα μου. Εχεις δίκιο που θυμώνεις και ξενερώνεις. Δεν σου φταίει ο αυνανισμός του συντρόφου σου, το ότι δεν νιώθεις ποθητή απο εκείνον σου φταίει. Γιατί συγγνώμη αλλά να μου λέει ο άλλος όλη μέρα τι ομορφη που είμαι, πόσο με θέλει κτλ αλλά να κάνουμε σεξ μια φορά τον μήνα...τι να το κάνω; Για να νιώσω ότι με θέλει ο άλλος πρέπει να το δω, να τον δω να επιδιώκει το σεξ, ότι επιδιώκει να μείνουμε δυο μας...όχι να σκέφτομαι πως περιμένει πως και πως να φύγω για να παίξει μόνος του. Εσένα τα μνμ που σου στέλνει είναι αντιφατικά. Γιαυτό είσαι θυμωμένη. Τα λόγια του έρχονται σε αντίθεση με τις πράξεις του κι αυτό σε μπερδέυει φυσικά και σε θυμώνει

Senior Member
    Καλημέρα. Στη συζήτηση προηγούμενη συζήτηση νομίζω εστιάσατε πιο πολύ στο θέμα του αυνανισμού. Στο ότι κάνετε σεξ σπάνια, δεν μπορεί να σου απάντησε "συμβαίνουν αυτά, δεν τρέχει και κάτι" ενώ για να του κάνεις τη συζήτηση σημαίνει ότι εσύ δεν καλύπτεσαι. Δείχνει αδιαφορία προς το άτομό σου όλο αυτό.Εσύ κάνεις κινήσεις για σεξ κι αυτός σε αποφεύγει ή αφήνεις σε αυτόν την πρωτοβουλία; Νομίζω ότι πρέπει να το επιδιώξεις πιο πολύ και να δεις πως θα αντιδράσει.

Senior Member
    Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό; αυτή η συχνότητα στο σεξ;

Junior Member
    Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό; αυτή η συχνότητα στο σεξ;
    Εδω και ενα 6μηνο περιπου.... μεσα σε αυτον το καιρο εχουμε περασεικδιάφορα, δηλαδη πραγματικα δεν ειναι το σεξ που σκεφτομαστε πρωτο πρωτο...αλλα οκ απο την στιγμη που καταλαβα τις τσοντες, εχω σκεψεις για το τι γινεταιι ρε παιδια......

Senior Member
    Ότι προβλήματα και να έχετε, ανησυχητικό διάστημα μου φαίνεται εμένα που το σεξ είναι σπάνιο.

Έχεις κάνει κινήσεις και σε απορρίπτει; Μην το ρίχνεις στα διάφορα, όλοι έχουν διάφορα, δεν σημαίνει ότι μένουν και αγάμητοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    Το σιγουρο ειναι οτι δεν μου τα παρουσιάζει νορμαλ!! Δηλαδη κι αυτος βλεπει οτι ειναι θεμα να κανουμε μια φορα το μηνα! Αυτο που μου παρουσίαζει νορμαλ ειναι οτι ειναι λογικό σε καποιες περιοδους να μενει πίσω. Δηλαδη δείχνει οτι δεν ανησυχεί γιαυτό. Για να ειμαι πιο συγκεκριμμενη εγω ειμαι αυτή που το κανω θέμα και ανησυχώ, ΟΧΙ τοσο για την δικιά μου ικανοποίηση τώρα τωρα οσο για το που θα πάει αυτό... δν ειμαστε και παντεμενοι αλλα ζούμε σαν παντρεμενοι, δηλαδη δεν εχει καμία διαφορά απο αλλα παντρεμενα ζευγάρια. Εχουμε πολλα κατοικίδια, υποχρεώσεις, καθημερινοτητα, αλλα και ομορφες στιγμες, αγαπη, τρυφερότητα, ερωτα κλπ....
    Αυτό με το σεξ δεν με πειραξε ποτε πραγματικά γιατι με τα προγραμματα μας δν το νιωθεια πολύ σαν να εχει μειωθει...ΞΕΚΙΝΗΣΕ ομως να με τρωει οταν καταλαβα για την αυτοικανοποιηση....εκεί τρελαθηκα ατην αρχή! Τωρα μάλλον εχω καταλαβει απο αντρες φιλους μου οτι ειναι απλά μια βλακεια και να το θεωρω δεδομενο οτι συμβαινει καποιες φορες....
    Δν το κανει καθε μερα χαχαχχα , μονο οταν μενει μονος καποιες φορες....μπορει να ειναι 2 φορές το μήνα μαλλον. Και τελος να ξαναπω οτι δν ειναι κατι με εμενα, δηλαδη περα του οτι μου το λεει οτι ειμαι η κουκλαρα κ θεαρα του, ειμαι κ εγω ενταξει με την συνείδηση μου, παντα πολύ σεξυ, περιποιημένη κλπ... δν περνάει απαρατήρητο, το προσέχει παντα κ θα κανει κ καποιο σχολιο ισως αλλα δν θα πεσουμε απαραίτητα στο κρεββάτι.
    Και τελος να πω πως οι διακοπες μας πανε πολυ! Οταν ειμαστε σε ξενοδοχειο εινι πολύ καλα..... στο σπιτι παλι ειναι ο παλιος γνωστος ρυθμος!
    γιατι, "οχι για την δικια σου ικανοποιηση";;;
    δεν ειναι σημαντικη η δικια σου ικανοποιηση;
    σου αρκει 1 φορα τον μηνα;
    τον υπολοιπο μηνα τι κανεις; αυτοικανοποιεισαι, η περιμενεις να θελησει ο φιλος σου;

οχι, δεν ειναι καθολου "μια βλακεια" οπως σου ειπαν οι φιλοι σου.
    μια βλακεια, ειναι οταν ειναι κατι περιστασιακο, η εστω παραλληλο με το σεξ.
    οταν εχει αντικαταστησει το σεξ, ειναι πολυ σημαντικο και προβλημα στην σχεση..

το να σε λεει θεαρα και κουκλαρα, δεν λεει τπτ αν δεν σε διεκδικει ερωτικα. ειναι το πως σε βλεπει ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ. και μια φιλη μπορει να σε πει θεαρα. δεν σημαινει οτι σε θελει σεξουαλικα ομως.
    το πως σε βλεπει ερωτικα, φαινεται στο σεξ, οχι στα κομπλιμεντα..

Senior Member
    Δυστυχώς, δεν ελκύεις το αγόρι σου σεξουαλικά. Αν όντως ήταν πιεσμένος, δεν θα αυνανιζόταν καν. Από την στιγμή που το κάνει, απλά εκτονώνεται με άλλο τρόπο, και όχι μαζί σου. Προσπάθησε να τον ανάψεις. Βρες τρόπο, άσε την πάρλα. Ίσως να τον κάνεις να ζηλέψει λιγάκι. Το έχετε χάσει και πρέπει να το ξανα βρείτε. Το μία φορά το μήνα είναι πάρα πολύ λίγο για ένα ζευγάρι που συζεί !

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast