Φαντασια και εκπληξεις στο σεξ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Φαντασια και εκπληξεις στο σεξ

Ζητω απαντησεις απο αντρες και γυναικες απο 35 ετων και ανω.

Εχω αρκετες εμπειριες και με το συντροφο μου εχουμε ενα βασικο και μονιμο προβλημα, το σεξ.
    Θελει περισσοτερο και με περισσοτερη ποικιλια ενω του εξηγω οτι αυτο εχει να κανει με το τι σου βγαζει ο καθε ανθρωπος.
    Υποστηριζω οτι για να γινει σεξ πρεπει να θελει η γυναικα. Κ οτι για να θελει η γυναικα πρεπει να φροντισει ο αντρας.

Ο συντροφος μου εχει λιγοτερες εμπειριες απο μενα και γενικα δε το χει ψαξει τοσο το θεμα. Σημερα στη συζητηση μας του ειπα οτι πρεπει να μου γαμησει το μυαλο για να αυξηθει η ποσοτητα και η ποιοτητα στο σεξ μας.

Ζητω συμβουλες σαν να μιλατε σε εκεινον. Θα του διαβασω τις απαντησεις γι αυτο το λεω.
    Αναμενω, ευχαριστω.

george1520
    Guest
    Τι συμβουλές θελεις ακριβώς; Πως θα σε ερεθίσει εγκεφαλικά; Πες τι ζητάς για να πάρεις απαντήσεις.

Στραφηκες σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης επειδη το παλικαρι σου δεν καταλαβαινει οτι δεν ξερει πως να σε εμπνευσει; σε εχει σκασει προφανως. Να σου δειξει ακριβως τι θα ηθελε και κατοπιν να σεβαστει αν θα το ηθελες ή οχι. Αν αναφερεσαι στη χημεια και την προκληση που δεν καταλαβαινει με ποιο τροπο ισως να την θες τοτε ισως εσυ να του δειξεις καποιο αισθησιακο περιεχομενο. Αλλιως μιλαμε για αδιεξοδη φαση. Εκεινος θελει εσυ δε γινεσαι κατανοητη και στη τελικη το ερωτικο στοιχειο ειναι για ευχαριστηση οχι δυσκολη εξισωση. Δεν ευθυνεσαι καπου. Ειμαι γυναικα. Αυτα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αν θες να σου γαμησει το μυαλό για να πάρεις μπρος μήπως είσαι sapiosexual φάση? Αν εννοείς αυτό γιατί δεν είναι ορολογία το "γαμησει" και δεν ειμαι σίγουρος πως το πιάνω, τι θα ήθελες από τον σύντροφό σου, να σε εξιταρει περισσότερο σε συζητήσεις? Να είναι πιο ..ψαγμενος? Για να δώσουμε απαντήσεις σα να μιλάμε σε εκείνον (δύσκολο αφού δεν τον ξέρουμε και δεν σε ξέρουμε και δεν ξέρουμε την κατάσταση μεταξύ σας) πρέπει να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι εννοείς
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Φαντασια και εκπλήξεις χρειάζονται σε κάποιες πιο ιδιαίτερες στιγμες, πχ γενέθλια, γιορτή, στις διακοπές, κάνα ΣΚ, αγ Βαλεντίνου, δόξα το θεό έχουμε αρκετά, να ανανεώνουν λίγο την σχέση. Τώρα αν υπάρχει δουλειά, καθημερινές υποχρεώσεις, ημέρα γεμάτη κτλ, μια χαλαρή φάση κάποια βραδακια και ένα έρμο σεξ που το έχουμε κανει επιστήμη, νομίζω είναι εφικτό. Δε μπορεί να ασχολούμαστε συνεχώς με σχέδια για να γίνει κάτι αυτονόητο, εφόσον η σχέση είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο που είσαστε μαζί.

Τώρα μεταξύ μας αν δεν του κάθεσαι και του είπες ακριβώς ότι αυτό έχει να κάνει με τι σου βγάζει ο κάθε άνθρωπος, απλα έβαλες ταφόπλακα στη σχέση σου με αυτόν αν δε το κατάλαβες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giota87 View Post
    Ζητω απαντησεις απο αντρες και γυναικες απο 35 ετων και ανω.

Εχω αρκετες εμπειριες και με το συντροφο μου εχουμε ενα βασικο και μονιμο προβλημα, το σεξ.
    Θελει περισσοτερο
    και με περισσοτερη ποικιλια ενω του εξηγω οτι αυτο εχει να κανει με το τι σου βγαζει ο καθε ανθρωπος.
    Υποστηριζω οτι για να γινει σεξ πρεπει να θελει η γυναικα. Κ οτι για να θελει η γυναικα πρεπει να φροντισει ο αντρας.

Ο συντροφος μου εχει λιγοτερες εμπειριες απο μενα και γενικα δε το χει ψαξει τοσο το θεμα. Σημερα στη συζητηση μας του ειπα οτι πρεπει να μου γαμησει το μυαλο για να αυξηθει η ποσοτητα και η ποιοτητα στο σεξ μας.

Ζητω συμβουλες σαν να μιλατε σε εκεινον. Θα του διαβασω τις απαντησεις γι αυτο το λεω.
    Αναμενω, ευχαριστω.
    εννοειται οτι πρεπει να θελει και η γυναικα, αλλα για να θελει η γυναικα, δεν πρεπει να φροντισει ο ανδρας, πρεπει να ταιριαζουν ερωτικα οι δυο τους...
    μηπως δεν ταιριαζετε και αδικα το τραβατε και μαλωνετε;;;
    δεν σηκωνει καυγα το ποσο συχνα κανεις σεξ.
    αν ο ενας θελει κι ο αλλος δεν θελει, απλα δεν ταιριαζουν...
    τι συμβουλες να δωσει κανεις;
    η συμβουλη ειναι να ειστε με συντροφους που ταιριαζετε...

Senior Member
    Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ζητάς εδώ συμβουλές για το πως να σε ανάψει. Που να ξέρουμε εμείς; Αν δεν ξέρει αυτός κι εσύ...

Εννοείται ότι αν δεν θες δεν πρέπει να σε πιέζει κι αν δεν θέλει δεν πρέπει να τον πιέζεις εσύ, αλλά δεν μιλάμε να έτυχε κάποια στιγμή να μην συντονιζόσαστε. Λες ότι έχετε βασικό και μόνιμο πρόβλημα στο σεξ. Άρα αν αυτό συμβαίνει μονίμως, τι κάνετε μαζί; Αν δεν ταιριάζετε σεξουαλικά, δεν υπάρχει χημεία, ξέχνα το. Με το ζόρι δεν γίνεται.

Senior Member
    κατ' αρχάς ποια η συχνότητα που κάνετε σεξ? Διότι λες ότι θέλει περισσότερο.
    Όταν κάνετε, τι παραπάνω κάνει δηλαδή και συναινεις το οποίο και ζητάς συνεχώς ώστε να αυξηθεί η συχνότητα? Εσύ από μόνη σου δηλαδή δεν θες ποτέ έτσι στα καλά καθούμενα να κάνεις σεξ μαζί του χωρίς καμία έκπληξη η φαντασια?

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Φαντασια και εκπλήξεις χρειάζονται σε κάποιες πιο ιδιαίτερες στιγμες, πχ γενέθλια, γιορτή, στις διακοπές, κάνα ΣΚ, αγ Βαλεντίνου, δόξα το θεό έχουμε αρκετά, να ανανεώνουν λίγο την σχέση. Τώρα αν υπάρχει δουλειά, καθημερινές υποχρεώσεις, ημέρα γεμάτη κτλ, μια χαλαρή φάση κάποια βραδακια και ένα έρμο σεξ που το έχουμε κανει επιστήμη, νομίζω είναι εφικτό. Δε μπορεί να ασχολούμαστε συνεχώς με σχέδια για να γίνει κάτι αυτονόητο, εφόσον η σχέση είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο που είσαστε μαζί.

Τώρα μεταξύ μας αν δεν του κάθεσαι και του είπες ακριβώς ότι αυτό έχει να κάνει με τι σου βγάζει ο κάθε άνθρωπος, απλα έβαλες ταφόπλακα στη σχέση σου με αυτόν αν δε το κατάλαβες.
    εσυ μεσα σε μια καθημερινοτητα ποσολες ειναι το φυσιολογικο??? μαζι με υποχρεωσεις ρουτινα κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    εσυ μεσα σε μια καθημερινοτητα ποσολες ειναι το φυσιολογικο??? μαζι με υποχρεωσεις ρουτινα κλπ
    Δεν αναφέρομαι στο πόσο, αυτό εξαρτάται από ηλικίες, τα χρόνια της σχέσης κτλ. Αναφέρομαι ότι έμμεσα εννοεί ότι σε μια καθημερινή ημέρα όπου δεν έχεις χρόνο η διάθεση να ασχοληθείς με εκπλήξεις και φαντασίες, πως σεξ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, πράγμα που είναι παντελώς άκυρο και δείχνει κάκιστη ποιότητα σχέσης.
    Τέλος πάντων έχει αφήσει πολλά κενά για να εκφερουμε αποψη, για αυτό περιμένω να απαντήσει σε κάποιες απορίες που έθεσα πιο πάνω.