Επαγγελματική, φιλική, ερωτική σαλάτα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Επαγγελματική, φιλική, ερωτική σαλάτα

Πρώτη φορά συμβαίνει στην ζωή μου.

- Η σχέση μας ξεκίνησε με επαγγελματικό χαρακτήρα.
    - Με πολιορκούσε ερωτικά αλλά εγώ αντιστεκόμουν δεν ήθελα να το μπερδέψω.
    - Ενέδωσα, οι αντιστάσεις μου δεν κράτησαν πολύ.
    - Με χώρισε είναι με άλλον.
    - Νιώθει άβολα να μιλάει μαζί μου, όταν είναι παρών ο άλλος, ακόμα και για τα επαγγελματικά
    - Με παίρνει τηλέφωνο όταν δεν νιώθει καλά και της προσφέρω ψυχολογική υποστήριξη
    - Της δίνω συμβουλές, να είναι καλά με τον άλλον (αν δεν είναι καλά θα έχει επιπτώσεις και στο επαγγελματικό).

Πόσο ανωτερότητα και ψυχραιμία να δείξω πια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by PanK View Post
    Δε θα σταματήσω να το λέω: δεν ανακατεύουμε ποτέ τα ερωτικά με τα επαγγελματικά. ΠΟ-ΤΕ. Γιατί μπορεί μεν τα πράγματα να πάνε καλά, αλλά συχνά προκύπτουν καταστάσεις σαν κι αυτή που περιγράφεις. Και τότε η ζωή γίνεται κόλαση.

Τι να σου πω. Κουράγιο.

Miliva21
    Guest
    Πώς σε πολιορκουσε ερωτικά δλδ;

Κοίτα τώρα τα μπέρδεψατε λίγο......Εσύ τη θες ακόμη; χαλιέσαι που σου λέει για τον άλλο;; Ή απλά πέρασες καλά μαζί της και τώρα σε βλέπει σαν φίλο για να σου λέει τα δικά της ;
    Να αραιωσεις σιγά σιγά δεν γίνεται; για να μπουν τα πράγματα σε μια θέση; να αποστασιοποιηθεις;

Senior Member
    Πρώτη φορά συμβαίνει στην ζωή μου.

- Η σχέση μας ξεκίνησε με επαγγελματικό χαρακτήρα.
    - Με πολιορκούσε ερωτικά αλλά εγώ αντιστεκόμουν δεν ήθελα να το μπερδέψω.
    - Ενέδωσα, οι αντιστάσεις μου δεν κράτησαν πολύ.
    - Με χώρισε είναι με άλλον.
    - Νιώθει άβολα να μιλάει μαζί μου, όταν είναι παρών ο άλλος, ακόμα και για τα επαγγελματικά
    - Με παίρνει τηλέφωνο όταν δεν νιώθει καλά και της προσφέρω ψυχολογική υποστήριξη
    - Της δίνω συμβουλές, να είναι καλά με τον άλλον (αν δεν είναι καλά θα έχει επιπτώσεις και στο επαγγελματικό).

θα στο πω συνοπτικα.
    οι μλκιες πληρωνονται, σε αυτην την ζωη φιλε μου...

για να λες οτι αρχικα προσπαθησες να μην μπλεξεις με επαγγελματικα, σημαινει οτι ηξερες, οτι καλο ειναι να μην μπλεκουν αυτα.
    αφου το ηξερες και προχωρησες, πηρες τα ρισκα σου.
    και δεν βγηκε..
    μας λες επισης, οτι δεν την συναναστρεφεσαι απο την καλη σου την καρδια, αλλα γιατι αν δεν το κανεις, δεν θα ειναι καλα τα επαγγελματικα σας.
    επομενως, δεν εισαι ουτε ανωτερος, ουτε γενναιοδωρος.
    για την δουλεια σου το κανεις, οχι για εκεινην.
    αρα, τι θελεις; παρασημο;

την επομενη φορα, ξανασκεψου το...

Senior Member
    ξεκοβεις κάθε ίχνος επικοινωνίας και επαφής, εκτός των επαγγελματικών και τελείωσες.

Junior Member
    Έχεις δίκιο σε αυτό. Και σε αυτό επέμενα και το έλεγα σε παρακαλώ μην το μπλέκεις κλπ κλπ, αλλά πόσο να αντέξεις όταν έχεις να κάνεις με γυναίκα "η κόλαση προς των πυλών" χαχα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Δε θα σταματήσω να το λέω: δεν ανακατεύουμε ποτέ τα ερωτικά με τα επαγγελματικά. ΠΟ-ΤΕ. Γιατί μπορεί μεν τα πράγματα να πάνε καλά, αλλά συχνά προκύπτουν καταστάσεις σαν κι αυτή που περιγράφεις. Και τότε η ζωή γίνεται κόλαση.

Τι να σου πω. Κουράγιο.
    Έχεις δίκιο σε αυτό. Και σε αυτό επέμενα και το έλεγα σε παρακαλώ μην το μπλέκεις κλπ κλπ, αλλά πόσο να αντέξεις όταν έχεις να κάνεις με γυναίκα "η κόλαση προς των πυλών" χαχα.

Senior Member
    Ελπιζεις να γυρισει σε σενα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    ξεκοβεις κάθε ίχνος επικοινωνίας και επαφής, εκτός των επαγγελματικών και τελείωσες.
    Το προσπάθησα, μέχρι και καυγάς έγινε για αυτό και μετά από δύο μέρες με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε. Όταν είναι καλά με αφήνει σε ησυχία, όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε τηλέφωνα και κλάψες,

Δεν είναι τόσο απλό.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Πώς σε πολιορκουσε ερωτικά δλδ;

Κοίτα τώρα τα μπέρδεψατε λίγο......Εσύ τη θες ακόμη; χαλιέσαι που σου λέει για τον άλλο;; Ή απλά πέρασες καλά μαζί της και τώρα σε βλέπει σαν φίλο για να σου λέει τα δικά της ;
    Να αραιωσεις σιγά σιγά δεν γίνεται; για να μπουν τα πράγματα σε μια θέση; να αποστασιοποιηθεις;
    Δηλαδή, εγώ ξεκαθάριζα ότι δεν πρέπει να τα μπλέξουμε και αυτή δεν με άφηνε σε ησυχία. Κάναμε συναντήσεις για την δουλειά και μου το γυρνούσε εκεί. Η ίδια το ξεκίνησε, η ίδια το τελείωσε. Δεν πέρασα καλά μαζί της γιατί έπεσα σε περίοδο που είχε πολλά προβλήματα και την βοήθησα να τα αντιμετωπίσει. ίσως για αυτό να υπάρχει και ένα ξεχωριστό δέσιμο μαζί της.

Στην αρχή παρακάλεσα πως θέλω χρόνο να αποδεχτώ το γεγονός ότι είναι με κάποιον άλλον και η συναναστροφή μας να είναι καθαρά επαγγελματική, να μην με απασχολεί με τα προσωπικά της και με τον καιρό θα είναι όλα εντάξει. Μέχρι και καυγάς έγινε για αυτό και μετά από δύο μέρες με έπαιρνε και έκλαιγε.

Έχω φτάσει σε σημείο να την συμβουλεύω να είναι καλά με τον άλλον άνθρωπο για να με αφήνει σε ησυχία να δουλεύω να μην με επηρεάζει με όλα αυτά.

Πόσο να αραιώσεις όταν έχεις να κάνεις και δουλειά μαζί?

Senior Member
    ποια ειναι η επαγγελματικη σας σχεση;
    εισαι προισταμενος/εργοδοτης της;

Miliva21
    Guest
    Δηλαδή, εγώ ξεκαθάριζα ότι δεν πρέπει να τα μπλέξουμε και αυτή δεν με άφηνε σε ησυχία. Κάναμε συναντήσεις για την δουλειά και μου το γυρνούσε εκεί. Η ίδια το ξεκίνησε, η ίδια το τελείωσε. Δεν πέρασα καλά μαζί της γιατί έπεσα σε περίοδο που είχε πολλά προβλήματα και την βοήθησα να τα αντιμετωπίσει. ίσως για αυτό να υπάρχει και ένα ξεχωριστό δέσιμο μαζί της.

Στην αρχή παρακάλεσα πως θέλω χρόνο να αποδεχτώ το γεγονός ότι είναι με κάποιον άλλον και η συναναστροφή μας να είναι καθαρά επαγγελματική, να μην με απασχολεί με τα προσωπικά της και με τον καιρό θα είναι όλα εντάξει. Μέχρι και καυγάς έγινε για αυτό και μετά από δύο μέρες με έπαιρνε και έκλαιγε.

Έχω φτάσει σε σημείο να την συμβουλεύω να είναι καλά με τον άλλον άνθρωπο για να με αφήνει σε ησυχία να δουλεύω να μην με επηρεάζει με όλα αυτά.

Πόσο να αραιώσεις όταν έχεις να κάνεις και δουλειά μαζί?
    Να της ξεκαθαρίσεις ότι το καλύτερο και για τους δυο είναι η σχέση αυτή μα συνεχίσει να είναι επαγγελματική

Junior Member
    και δηλαδη πως ηταν και την λες γυναικα η κολαση.... γυναικα ειμαι καιθελωνα παιρνω ιδεεσ χαχα για τον δικο μου! για πες για πες......