Results 1 to 12 of 12
-
23-09-2019, 09:28 #1
Μήπως έχω πρόβλημα με την στύση μου?
Γειά σε όλους! βγήκα το πρώτο μ ραντεβού με μια κοπέλα πήγαμε για καφέ μετά πήγα με καθίσαμε κάπου ήσυχα ξεκίνησα να την φιλάω το θέμα μ μου είναι δεν μου ήρθε η στύση όπως νόμιζα ότι θα γίνει.. μήπως παίζει ρόλο ότι ήταν το πρώτο μ φιλί κ ήμουν κάπως αγχωμένος ?σε γενικές γραμμές δεν είχα κάποιο θέμα μόνο μια φορά που αν έβλεπα ερωτικούς περιεχόμενου ταινίες πάλι δεν μ έρχονταν στύση αλλά πέρασε από μόνο του
- 23-09-2019, 11:18 #2
Η κοπέλα αυτή σου αρέσει; Σε ελκύει; Διεγείρεσαι με κάποιο τρόπο όταν την φέρνεις στη σκέψη σου;
Το άγχος μπορεί να προκαλέσει πολλά.
Αυτές τις ταινίες ελπίζω να τις πέταξες στο καλάθι των αχρήστων και να μην ξέχασες να βγάλεις τη σακούλα για να την παραλάβει το απορριμματοφόρο.
23-09-2019, 13:42 #3
Περίμενε και θα δεις. Να κάθεσαι να σκας από τώρα δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι. Νομίζω είσαι μικρός οπότε είναι καθαρά ψυχολογικό οπότε και αν συμβαίνει. Εκτός και αν έχεις θέματα υγείας.
23-09-2019, 15:29 #4
23-09-2019, 15:31 #5
24-09-2019, 12:21 #6
Μεταφορικά μιλούσα.
Τι έχετε πάθει οι σημερινοί νεαροί με τη στύση; Ορισμένοι τουλάχιστον. Αν σας απασχολεί τόσο, η λύση είναι μία και απλή: πρέπει να αφεθείτε στην αγκαλιά των κοριτσιών και να σταματήσετε να βλέπετε πορνό. Τότε όχι μόνο θα διορθωθεί η στύση σας αλλά στο τέλος δε θα μπορείτε να την συμμαζέψετε. :P
24-09-2019, 17:54 #7
Ο μονος λογος που οι νεαροι εχουν θεματα με τη στυση τους,ειναι επειδη εχουν τα @ρχιδι@ και βγαινουν και το λενε,σε αντιθεση με την εποχη σου(δε ξερω ποσο εισαι)που ο κοσμος επασχε απο στυτικη δυσλειτουργια και το εκρυβε.Επισης δεν ειναι τοσο απλο οσο το περιγραφεις,αν εφταιγε το πορνο το 80% των ανδρων θα ειχε στυτικη δυσλειτουργια,υπαρχουν παρα πολλοι παραγοντες που μπορουν να επηρρεασουν την στυση και αυτοι συνηθως δεν ειναι ψυχολογικοι αλλα οργανικοι.Εγω ειχα να δω πρωινη στυση τρια ολοκληρα χρονια επειδη ειχα υψηλη προλακτινη,και οι ουρολογοι μου ελεγαν οτι ειναι στο κεφαλι σου και οταν χαλαρωσεις ολα καλα θα γινουν.(ουτε καν μου συνταγογραφουσαν χαπια τα ζωα)Παλι καλα τα πηρα με δικη μου πρωτοβουλια και τα πραγματα πηγαν καλυτερα,γιαυτο μη κρινετε οι υπολοιποι και μην τα ευτελιζετε ολα με τοσο απλοικα συμπερασματα
24-09-2019, 20:21 #8
fuego αν και ειμαι γυναικα εισαι ο πρωτος ανθρωπος ανδρας που δινει μια επιστημονικη οπτικη και ευχομαι να το τσεκαρουν οσοι βασανιζονται με το συγκεκριμενο ζητημα. Εδω και καιρο γραφονται γνωμες. Ευχομαι να εισαι παντα καλα στην υγεια σου. Καλη συνεχεια.
"Make sure your worst enemy isn't you"
24-09-2019, 21:39 #9
Είναι προφανώς δικό μου λάθος που ήμουν τόσο συνοπτικός. Ο λόγος είναι ότι απευθύνομαι σε συγκεκριμένη κατηγορία: άτομα νεαρά, χωρίς προβλήματα υγείας που έχουν κάνει το πορνογραφικό θέαμα καθημερινότητα. Αυτοί είναι οι «ορισμένοι» που αναφέρω πιο πάνω.
Το ζήτημα της προλακτίνης που ανέφερες το έχουμε προσεγγίσει σε παλιότερες συζητήσεις, όπως και άλλες ιατρικές καταστάσεις (π.χ. καρδιοπάθειες) και στοιχεία του τρόπου ζωής που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στύσης. Η περίπτωση εδώ θεωρώ ότι δεν είναι τέτοια γιατί ο Thanasis25 έγραψε ότι δεν έχει προβλήματα υγείας και μιλάμε για ένα μόνο περιστατικό. Παρομοίως και με το άλλο νεαρό μέλος που έχει το ίδιο πρόβλημα.
24-09-2019, 22:00 #10
Και η υψηλη προλακτινη δεν ειναι καποιο ιδιαιτερα σημαντικο προβλημα υγειας,εγω προσωπικα αν δεν ειχα προβληματα στυσης δε θα εκανα ποτε την εξεταση αυτη.Επισης το παιδι παραπανω δεν μας ειπε αν εχει κανει ορμονικες εξετασεις,ουτε doppler πεους για να δουμε αν υπαρχει σωστη ροη του αιματος στο πεος.Αν συνεχιστει το προβλημα στυσης που εχει,εννοειται πως πρεπει να παει και να το ψαξει,και να αφησει τους δηθεν ψυχολογικους λογους που επηρεαζουν σπανια και αν επηρεασουν,επηρεαζουν μονο τις πρωτες φορες.
24-09-2019, 22:02 #11
Να σαι καλα,εχω καει απο αυτο το θεμα,και μακαρι να βοηθησω εμπειρικα οσους εχουν κατι παρομοιο,ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που δεν ειναι γιατροι και μπορουνε.
26-09-2019, 00:52 #12
Στην εποχή του δεν είχε φορουμ να το λέει ανώνυμα μωρέ, έχεις ακούσει έξω να λέει κάνας πιτσιρικάς σε γνωστους δε μου σηκωνεται;
Στυτική δυσλειτουργία είναι αυτό που είχες, 3 χρόνια να τη δεις σηκωμενη, ούτε καν το πρωί.
Ο φίλος εδώ υποτίθεται του έτυχε μόλις φίλησε μια κοπέλα, και κάποιες λίγες άλλες φορες, αλλά γενικώς στύση έχει. Αυτό κατάλαβα εγώ και προσωπικά μου φαίνεται φυσιολογικό.
Συμφωνώ όμως ότι πρέπει να το δει και οργανικά εφόσον ανησυχεί ότι θα του ξανασυμβει. Έστω και καλού κακού που λέμε.