Results 1 to 6 of 6
Thread: Βοήθεια....!!!!
-
02-10-2019, 14:26 #1
Βοήθεια....!!!!
Φοβάμαι υπερβολικά πολύ ότι θα πεθάνω και θέλω βοήθεια...
είμαι πολύ νέος σε ηλικία,έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις σε παααρα πολλούς γιατρούς και όλα βγαίνουν άψογα,ωστόσο εγώ νιώθω κάθε μέρα όλο και πιο κουρασμένος,όλο και πιο αδύναμος και πιο χαμένος από την επαφή με την πραγματικότητα...οι γιατροί έχουν σταματήσει να με παίρνουν πια στα σοβαρά γιατί δεν μου βρίσκουν τίποτα.Σημερα θυμήθηκα την περίπτωση εκείνου του ευζωνα που πέθανε ξαφνικά,ενώ δεν είχε κανένα απολύτως ιατρικό πρόβλημα και άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως πάθω κι εγώ κάτι τέτοιο...νιώθω κάθε μέρα πως πεθαίνω ρε παιδιά...πως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...από άγχος είναι όλα αυτά;;Είναι δυνατόν;;Νέος άνθρωπος και μπορώ να κοιμάμαι σε ένα κρεβάτι όλη μερα...ειλικρινά πιστεύω ότι κάτι δεν μου βρίσκουν...άλλωστε όπως και στην περίπτωση του ευζωνα μπορεί να πεθάνεις κι ας μην έχεις απολύτως τίποτα
- 02-10-2019, 14:30 #2
02-10-2019, 14:31 #3
02-10-2019, 14:52 #4Πες το μου και αυτόGuestΥπάρχουν ψυχολόγοι σε δημόσια νοσοκομεία και σε κέντρα ψυχικής υγείας και είναι δωρεάν..
Ναι και εγώ νομίζω ότι πρέπει να πας.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύεις ότι θα πεθάνεις ενώ έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. Εκτός αν εννοείς τον φόβο του θανάτου που όλοι έχουμε και αυτό θέλει δουλειά με τόν ευατο μας και σε αυτό θα σε βοηθήσει ο ψυχολόγος..
Κάνεις δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο αλλά δεν μπορούμε να μην απόλαμβάνουμε την κάθε μέρα για αυτό το λόγο!
02-10-2019, 15:14 #5
Θα το βάλω στο προγραμμα γιατί δεν πάει άλλο...έχω τρομερή φοβία θανάτου δυστυχώς....είμαι υπερ αναλυτικό άτομο,με πιάνουν πολλές υπαρξιακές αναζητήσεις και φοβάμαι τον θάνατο όσο τίποτα
02-10-2019, 18:57 #6
Φίλε μην κάθεσαι στα αυγά σου περιμένοντας το μοιραίο. Βγες ζήσε τη ζωή σου. Μιας που είσαι αναλυτικό άτομο φτιάξε ένα πρόγραμμα όπου κάθε μέρα θα κάνεις από κάτι και δημιούργησε μια ήπια ρουτίνα με δραστηριότητες ακόμη και εντός σπιτιού. Ακολούθησε το και ανέλυσε τα αποτελέσματα. Διάβασε για τη διαταραχή που περνάς και ανέλυσε τους μηχανισμούς της. Φυσικά το συντομότερο που μπορείς πήγαινε σε ψυχολόγο
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."