Έχω κάτι σοβαρό και κανείς δεν ξέρει τι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    811
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Θα το πω για χιλιοστή φορα: έχουν αλλάξει τα συμπτώματα μου. Και δεν είναι ψυχολογικά,το διαπίστωσε και ο παθολόγος που με βλέπει ,έχω αναπτύξει το σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας ,το οποίο συχνά οι γιατροί μπερδεύουν με άγχος. Ναι έχω άγχος και κρίσεις πανικού αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο. Ο καρδιολογος μου ξέρει πλήρως το ιστορικό μου και μου είπε να δούμε και τα ορμονικά μήπως δημιουργείται από εκεί. Το σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας συνήθως πάει και έρχεται, ε παλιά δεν το είχα καθόλου,οι παλμοί μου σε τρέξιμο ήταν στους 80. Το βράδυ δεν πα να είμαι αγχωμενος οι παλμοί μου είναι στους 46, με το που σηκωθώ όμως πάνε στους 90, το πρωί είναι ακόμα χειρότερο γιατί όρθιος έχω 120. Είναι κουραστικό και εκνευριστικο και δεν έχει να κάνει με άγχος. Και με εμποδίζει πολύ στην καθημερινότητα μου. Κάθε πρωί πήγαινα για περπάτημα,τώρα αδυνατω. Ελπίζω να είναι αποτέλεσμα όλου αυτού που περνάω με το στομάχι και όχι κάτι μόνιμο. Θα αυξήσω το αλάτι όπως μου είπε ο γιατρός μήπως και δω κάποια αλλαγή. Είναι πραγματικά ο,τι χειρότερο.
    Ακριβώς αυτο είχα και εγω! Μολις σηκωνομουν όρθιος ανέβαιναν οι παλμοί φουλ η αν στεκόμουν λίγη ωρα όρθιος γινόταν πολυ χειρότερα! Ειδικα όταν περπατούσα γινόταν τρομερό το πράγμα! Μιλαμε για τρελή αύξηση παλμών! Είχα παει στον καρδιολόγο γιαυτο και δεν βρήκε τιποτα! Πήγα έκανα ομοιοπαθητική για τις ταχυπαλμίες και μπορώ να πω οτι σε ποσοστό 90% έχουν φύγει! Τωρα έχουν ερθει αλλα συμπτώματα. Μούδιασμα στο σαγονι αριστερά σφιξιματα έντονα πόνος στο αριστερό χέρι και στη μέση κτλ. Σκέψου κανω σεξ και μετα ειμαι λες και θα πάθω καρδιά αμέσως μούδιασμα στο σαγονι και περίεργη αίσθηση στο στήθος! Ασε που στο Τελος νιώθω τα πόδια μου τέρμα κουρασμένα λες και έπαιζα μπάλα! Εχω πολυ τρομακτικά συμπτώματα και δεν μπορώ να κανω απλά πραγματα! Με τον καιρο όμως μερικά φεύγουν! Η ταχυπαλμία το καλοκαίρι με είχε εξαντλήσει συνιθως πριν παω δουλεια για απογευματινή βάρδια έβγαινα 3 το μεσημερι ντάλα ήλιο και περπατούσα μεχρι το αμάξι και εκει με έπιανε! Μετα απο λιγο και Αφου έπινα κ ενα χυμό έφευγε. Τωρα δόξα το θεό ταχυπαλμίες δεν εχω όπως είχα πριν με το παραμικρό! Ήμουν ακριβώς όπως εσυ. Σηκωνομουν και οι παλμοί ανέβαιναν φουλ! Όταν κάλεσα ασθενοφόρο μια φορα ήταν όταν βγήκα απο το σπιτι μου και περπάτησα ανηφόρα μεχρι το αμάξι. Το ένιωσα απο πριν όταν σηκώθηκα οτι κατι δεν παει καλα και μολις ανέβηκα την ανηφόρα και κάθισα στο αμάξι η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Χτυπούσε τοσο γρήγορα και δυνατά που δεν μπορούσα να κανω τιποτα! Πηγα νοσοκομείο κλασικά δεν βρήκαν τιποτα και μου είπαν να παω σε καρδιολόγο! Πηγα έκανα τα πάντα και δεν βρήκε κατι. Όσο ήμουν στον καρδιολόγο ξάπλα είχα 80-85 παλμούς επειδή είχα κ άγχος. Όταν σηκώθηκα όρθιος για το τεστ κοπώσεως είχα 120 και μου λεει ο γιατρος τι έπαθες; Δεν είχα άγχος ούτε τιποτα παραπάνω. Ενώ το έβλεπε μου ελεγε να χαλαρώσω και του ελεγα οτι δεν εχω άγχος! Παρολα αυτα με έβαλε έκανα το τεστ το έφτασα μεχρι 94% επειδή ειμαι αγύμναστος και με έβαλε να ξαπλώσω. Μονο που σηκώθηκα όρθιος ανέβηκαν φουλ οι παλμοί μου! Χολτερ δεν έκρινε οτι έπρεπε να βάλω αλλα μου ειπε αν δω οτι συνεχίζει να παω να μου βάλει ενα! Σκέψου εγω που έπαιζα μπάλα ήμουν φουλ καλή φυσική κατάσταση έτρεχα ολόκληρη μεριά στο γηπεδο και τωρα εχω βάλει κιλά και κανω καθιστική ζωή! Λόγω ενός τραυματισμού έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο και έμπλεξα με την νύχτα κτλ έτρωγα μετα δεν έτρεχα δεν περπατούσα τοσο! Ποσο μαλλον όταν έβγαλα το δίπλωμα παντού πήγαινα με το αυτοκίνητο! Τωρα ειμαι 24 πολυ νέος και τραβάω αυτα που τραβάω! Ολοι το αποδίδουν στο άγχος αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και ο τρόπος ζωής! Γιαυτο εγω θα σου ελεγα να χαλαρώσεις οοοσο μπορεις το ξερω οτι ειναι δύσκολο αλλα αυτο που εχεις θα φύγει! Ξερω οτι ειναι παθολογικό και όχι ψυχολογικό πολλές φορές το μπερδεύουν! Θα φύγει αυτο απλά θα κανει τον κύκλο του. Σκέψου εγω εχω έναν φιλο που όταν σηκώνεται όρθιος λιγο Αποτωμα κατευθειαν πέφτει κάτω και ξανά σηκώνεται! Ολα θα πάνε καλα φιλε!

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    4,779
    Δεν μπορεί να λες ότι είναι εντελώς άσχετο και τρέχω για το ένα θέμα αλλά το άλλο το αφήνω χρόνια αρντάν. Έχεις ψωρίαση, έχεις άσθμα, έχεις καρδιά έχεις οτιδήποτε, ΄όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το άγχος τα επιδεινώνει. Δεν μπορεί να λες παθαίνω κρίσεις πανικού, έχω θέμα με το άγχος, μου έχουν πει να πάρω αγωγή αλλά κάνω του κεφαλιού μου και δεν κάνω τίποτα ενώ για κάτι παθολογικό τρέχω μες το παραμικρό αμέσως σε γιατρούς και εξετάσεις. Καλά κάνεις και ζητάς συμβουλή γιατρού για την ορθοστατική, αλλά ποιός είπε ότι δεν σε επηρεάζει και δεν επηρεάζεται το άγχος σου; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Και τα δύο πρέπει να τα κοιτάξεις.

  3. #48
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    3,898
    Σιγα το πρόβλημα ρε Αντώνη. Οι παλμοί μπορεί να είναι απο το άγχος. Και εγω τόσους εχω δεν ψάχνω με το ζορι να βρω πρόβλημα όπως κάνεις εσύ. Μα αν ειναι δυνατόν δλδ. Αναγράφεις οτι εχεις σοβαρό πρόβλημα και μιλας για ταχυκαρδία; ειναι το λιγότερο γελοιο ρε παλικάρι μου. Στη χειρότερη αν έχεις παλμούς να πάρεις ιντεραλ οπως κ εγω. Μη γίνεσαι ντραμα κουιν. Καξ εγω εχω πολλους παλμούς αλλα δεν εχω ΤΠΤ παθολογικο που να το επηρεάζει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

  4. #49
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,344
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Θα το πω για χιλιοστή φορα: έχουν αλλάξει τα συμπτώματα μου. Και δεν είναι ψυχολογικά,το διαπίστωσε και ο παθολόγος που με βλέπει ,έχω αναπτύξει το σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας ,το οποίο συχνά οι γιατροί μπερδεύουν με άγχος. Ναι έχω άγχος και κρίσεις πανικού αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο. Ο καρδιολογος μου ξέρει πλήρως το ιστορικό μου και μου είπε να δούμε και τα ορμονικά μήπως δημιουργείται από εκεί. Το σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας συνήθως πάει και έρχεται, ε παλιά δεν το είχα καθόλου,οι παλμοί μου σε τρέξιμο ήταν στους 80. Το βράδυ δεν πα να είμαι αγχωμενος οι παλμοί μου είναι στους 46, με το που σηκωθώ όμως πάνε στους 90, το πρωί είναι ακόμα χειρότερο γιατί όρθιος έχω 120. Είναι κουραστικό και εκνευριστικο και δεν έχει να κάνει με άγχος. Και με εμποδίζει πολύ στην καθημερινότητα μου. Κάθε πρωί πήγαινα για περπάτημα,τώρα αδυνατω. Ελπίζω να είναι αποτέλεσμα όλου αυτού που περνάω με το στομάχι και όχι κάτι μόνιμο. Θα αυξήσω το αλάτι όπως μου είπε ο γιατρός μήπως και δω κάποια αλλαγή. Είναι πραγματικά ο,τι χειρότερο.
    οταν λεμε "ψυχολογικο", δεν εννοουμε οτι "ειναι στο μυαλο σου".
    ψυχολογικη αιτιολογια εχουν πολλες απολυτως υπαρκτες ενοχλησεις.

    ο παθολογος θα σου πει για την υπαρκτη σου ενοχληση, δεν θα σου πει για την ψυχολογικη προελευση.
    με τα ψυχικα συμπτωματα που αναφερεις ομως, ειναι φανερο οτι πολλες σου ενοχλησεις , ισως και ολες, εχουν αφετηρια τα ψυχικα θεματα.

  5. #50
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Ακριβώς αυτο είχα και εγω! Μολις σηκωνομουν όρθιος ανέβαιναν οι παλμοί φουλ η αν στεκόμουν λίγη ωρα όρθιος γινόταν πολυ χειρότερα! Ειδικα όταν περπατούσα γινόταν τρομερό το πράγμα! Μιλαμε για τρελή αύξηση παλμών! Είχα παει στον καρδιολόγο γιαυτο και δεν βρήκε τιποτα! Πήγα έκανα ομοιοπαθητική για τις ταχυπαλμίες και μπορώ να πω οτι σε ποσοστό 90% έχουν φύγει! Τωρα έχουν ερθει αλλα συμπτώματα. Μούδιασμα στο σαγονι αριστερά σφιξιματα έντονα πόνος στο αριστερό χέρι και στη μέση κτλ. Σκέψου κανω σεξ και μετα ειμαι λες και θα πάθω καρδιά αμέσως μούδιασμα στο σαγονι και περίεργη αίσθηση στο στήθος! Ασε που στο Τελος νιώθω τα πόδια μου τέρμα κουρασμένα λες και έπαιζα μπάλα! Εχω πολυ τρομακτικά συμπτώματα και δεν μπορώ να κανω απλά πραγματα! Με τον καιρο όμως μερικά φεύγουν! Η ταχυπαλμία το καλοκαίρι με είχε εξαντλήσει συνιθως πριν παω δουλεια για απογευματινή βάρδια έβγαινα 3 το μεσημερι ντάλα ήλιο και περπατούσα μεχρι το αμάξι και εκει με έπιανε! Μετα απο λιγο και Αφου έπινα κ ενα χυμό έφευγε. Τωρα δόξα το θεό ταχυπαλμίες δεν εχω όπως είχα πριν με το παραμικρό! Ήμουν ακριβώς όπως εσυ. Σηκωνομουν και οι παλμοί ανέβαιναν φουλ! Όταν κάλεσα ασθενοφόρο μια φορα ήταν όταν βγήκα απο το σπιτι μου και περπάτησα ανηφόρα μεχρι το αμάξι. Το ένιωσα απο πριν όταν σηκώθηκα οτι κατι δεν παει καλα και μολις ανέβηκα την ανηφόρα και κάθισα στο αμάξι η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Χτυπούσε τοσο γρήγορα και δυνατά που δεν μπορούσα να κανω τιποτα! Πηγα νοσοκομείο κλασικά δεν βρήκαν τιποτα και μου είπαν να παω σε καρδιολόγο! Πηγα έκανα τα πάντα και δεν βρήκε κατι. Όσο ήμουν στον καρδιολόγο ξάπλα είχα 80-85 παλμούς επειδή είχα κ άγχος. Όταν σηκώθηκα όρθιος για το τεστ κοπώσεως είχα 120 και μου λεει ο γιατρος τι έπαθες; Δεν είχα άγχος ούτε τιποτα παραπάνω. Ενώ το έβλεπε μου ελεγε να χαλαρώσω και του ελεγα οτι δεν εχω άγχος! Παρολα αυτα με έβαλε έκανα το τεστ το έφτασα μεχρι 94% επειδή ειμαι αγύμναστος και με έβαλε να ξαπλώσω. Μονο που σηκώθηκα όρθιος ανέβηκαν φουλ οι παλμοί μου! Χολτερ δεν έκρινε οτι έπρεπε να βάλω αλλα μου ειπε αν δω οτι συνεχίζει να παω να μου βάλει ενα! Σκέψου εγω που έπαιζα μπάλα ήμουν φουλ καλή φυσική κατάσταση έτρεχα ολόκληρη μεριά στο γηπεδο και τωρα εχω βάλει κιλά και κανω καθιστική ζωή! Λόγω ενός τραυματισμού έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο και έμπλεξα με την νύχτα κτλ έτρωγα μετα δεν έτρεχα δεν περπατούσα τοσο! Ποσο μαλλον όταν έβγαλα το δίπλωμα παντού πήγαινα με το αυτοκίνητο! Τωρα ειμαι 24 πολυ νέος και τραβάω αυτα που τραβάω! Ολοι το αποδίδουν στο άγχος αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και ο τρόπος ζωής! Γιαυτο εγω θα σου ελεγα να χαλαρώσεις οοοσο μπορεις το ξερω οτι ειναι δύσκολο αλλα αυτο που εχεις θα φύγει! Ξερω οτι ειναι παθολογικό και όχι ψυχολογικό πολλές φορές το μπερδεύουν! Θα φύγει αυτο απλά θα κανει τον κύκλο του. Σκέψου εγω εχω έναν φιλο που όταν σηκώνεται όρθιος λιγο Αποτωμα κατευθειαν πέφτει κάτω και ξανά σηκώνεται! Ολα θα πάνε καλα φιλε!

    Μάλλον κάτι παρόμοιο έχεις κι εσύ και πάει και έρχεται. Αυτό πάει συνήθως πακέτο με ορθοστατική υπόταση. Νιώθει ο εγκέφαλος ότι δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο όταν σηκώνεσαι και στέλνει σήμα να πάει η καρδιά πιο γρήγορα. Και από ότι θυμάμαι στα καλά σου κι εσύ χαμηλά κυμαίνεσαι στην πίεση οπότε πάει και έρχεται. Και ακόμα κι όταν δεν σου βγάζει συμπτώματα, το ανέβασμα της πίεσης είναι αντίδραση του οργανισμού στην υπόταση. Έτσι μου είπαν πέντε γιατροί

    Είναι όντως πολύ κουραστικό. Θα σου έλεγα να ψάξεις κι εσύ το θέμα της πίεσης και να βάλεις και ένα χόλτερ να δεις μήπως σου κάνει τίποτα συμπτώματα και να κάνεις ορμονικές εξετάσεις αναλυτικές και ηλεκτρολύτες.

    Κι εγώ θα κάνω τις ορμονικές τη Δευτέρα να δούμε. Μακάρι να φύγει όπως ήρθε γιατί πραγματικά είναι ό,τι χειρότερο. Και δεν μου συμβαίνει μόνο στο άγχος, ακριβώς όπως τα λες.

  6. #51
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σιγα το πρόβλημα ρε Αντώνη. Οι παλμοί μπορεί να είναι απο το άγχος. Και εγω τόσους εχω δεν ψάχνω με το ζορι να βρω πρόβλημα όπως κάνεις εσύ. Μα αν ειναι δυνατόν δλδ. Αναγράφεις οτι εχεις σοβαρό πρόβλημα και μιλας για ταχυκαρδία; ειναι το λιγότερο γελοιο ρε παλικάρι μου. Στη χειρότερη αν έχεις παλμούς να πάρεις ιντεραλ οπως κ εγω. Μη γίνεσαι ντραμα κουιν. Καξ εγω εχω πολλους παλμούς αλλα δεν εχω ΤΠΤ παθολογικο που να το επηρεάζει
    Είπα στον καρδιολόγο μου για χάπι για ταχυπαλμίες και μου είπε ότι είμαι τρελός. Αν μου δώσει τέτοιο θα πέσω κάτω, οι παλμοί μου καθιστός το βράδυ(όχι στον ύπνο) είναι στους 45, δεν κάνει λέει το χάπι επιλεκτική δράση, δεν μπορεί να μου δώσει χάπι που θα ρίξει τους παλμούς. Οι ταχυπαλμία με πιάνει μόνο σε όρθια θέση και όταν κάθομαι σταματάει. Κάποιες φορές με πιάνει και μετά το φαγητό. Αν βρεθεί ορμονική αιτία θα μυ γράψει αγωγή για την αιτία κι έτσι θα σταματήσει και το σύνδρομο ορθοστατικής. Απλά μέχρι να βρεθεί με δυσκολεύει αφάνταστα.

    Η ταχυπαλμία για μένα είναι κάτι καινούργιο, παλιά σε κρίσεις πανικού φουλ αγχωμένους και είχα μόνο 80 σφίξεις. Μου είναι πολύ δυσάρεστο σύμπτωμα, δεν την έχω συνηθίσει.

  7. #52
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    3,898
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Είπα στον καρδιολόγο μου για χάπι για ταχυπαλμίες και μου είπε ότι είμαι τρελός. Αν μου δώσει τέτοιο θα πέσω κάτω, οι παλμοί μου καθιστός το βράδυ(όχι στον ύπνο) είναι στους 45, δεν κάνει λέει το χάπι επιλεκτική δράση, δεν μπορεί να μου δώσει χάπι που θα ρίξει τους παλμούς. Οι ταχυπαλμία με πιάνει μόνο σε όρθια θέση και όταν κάθομαι σταματάει. Κάποιες φορές με πιάνει και μετά το φαγητό. Αν βρεθεί ορμονική αιτία θα μυ γράψει αγωγή για την αιτία κι έτσι θα σταματήσει και το σύνδρομο ορθοστατικής. Απλά μέχρι να βρεθεί με δυσκολεύει αφάνταστα.

    Η ταχυπαλμία για μένα είναι κάτι καινούργιο, παλιά σε κρίσεις πανικού φουλ αγχωμένους και είχα μόνο 80 σφίξεις. Μου είναι πολύ δυσάρεστο σύμπτωμα, δεν την έχω συνηθίσει.
    Έχει αποκλείσει το άγχος για παραγοντα;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

  8. #53
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν λεμε "ψυχολογικο", δεν εννοουμε οτι "ειναι στο μυαλο σου".
    ψυχολογικη αιτιολογια εχουν πολλες απολυτως υπαρκτες ενοχλησεις.

    ο παθολογος θα σου πει για την υπαρκτη σου ενοχληση, δεν θα σου πει για την ψυχολογικη προελευση.
    με τα ψυχικα συμπτωματα που αναφερεις ομως, ειναι φανερο οτι πολλες σου ενοχλησεις , ισως και ολες, εχουν αφετηρια τα ψυχικα θεματα.


    Θεωρώ πως τα επιδεινώνουν απλώς τα ψυχολογικά θέματα, αλλά είναι υπαρκτές οι παθολογικές ενοχλήσεις. Εσείς θεωρείτε πως θα με βοηθήσει να αρχίσω αύριο πχ τα αντικαταθλιπτικά; Θα μου κάνει πολύ χειρότερα συμπτώματα πιστεύω. Αυτά καλό είναι τα ξεκινήσεις όταν έχεις βάλει μία σειρά.

  9. #54
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    3,898
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Θεωρώ πως τα επιδεινώνουν απλώς τα ψυχολογικά θέματα, αλλά είναι υπαρκτές οι παθολογικές ενοχλήσεις. Εσείς θεωρείτε πως θα με βοηθήσει να αρχίσω αύριο πχ τα αντικαταθλιπτικά; Θα μου κάνει πολύ χειρότερα συμπτώματα πιστεύω. Αυτά καλό είναι τα ξεκινήσεις όταν έχεις βάλει μία σειρά.
    Επειδή παίρνω αντικαταθλιπτικα θα σου πω ότι μόνο καλο είδα. Η μόνη παρενέργεια ήταν οι πολυ δυνατοί πονοκέφαλοι αλλα αυτα στην αρχή
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

  10. #55
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν μπορεί να λες ότι είναι εντελώς άσχετο και τρέχω για το ένα θέμα αλλά το άλλο το αφήνω χρόνια αρντάν. Έχεις ψωρίαση, έχεις άσθμα, έχεις καρδιά έχεις οτιδήποτε, ΄όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το άγχος τα επιδεινώνει. Δεν μπορεί να λες παθαίνω κρίσεις πανικού, έχω θέμα με το άγχος, μου έχουν πει να πάρω αγωγή αλλά κάνω του κεφαλιού μου και δεν κάνω τίποτα ενώ για κάτι παθολογικό τρέχω μες το παραμικρό αμέσως σε γιατρούς και εξετάσεις. Καλά κάνεις και ζητάς συμβουλή γιατρού για την ορθοστατική, αλλά ποιός είπε ότι δεν σε επηρεάζει και δεν επηρεάζεται το άγχος σου; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Και τα δύο πρέπει να τα κοιτάξεις.


    Δεν αντιλέγω, απλά ήδη έχω κοιτάξει το ψυχολογικό κομμάτι, έχω διαγνωστεί, έχω αποδεχτεί ότι παθαίνω κρίσεις πανικού, ξέρω από μικρό παιδί ότι έχω ΙΔΨ, τώρα προέκυψε και μετατραυματικό στρες και με έκανε χειρότερο, απλά όλα αυτά απλώς με κάνουν μα ανησυχώ περισσότερο για το παθολογικό πρόβλημα, όχι ότι το δημιουργούν. Δεν ξέρω αναλυτικά, δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς, μπορεί να επηρεάζεται η ορθοστατική ταχυκαρδία από το άγχος (σίγουρα δηλαδή) αλλά εμένα τα καρδιακά συμπτώματα με κάνουν κομμάτια, με φοβίζουν πάρα πολύ, χίλιες φορές να είχα το οτιδήποτε άλλο παρά κάτι με την καρδιά.

    Αντικαταθλιπτικά όσοι παίρνετε, θεωρείτε ότι θα με βοηθήσουν με τα δεδομένα συμπτώματα;

  11. #56
    Antonis8
    Guest
    Καθιστός στη δουλειά αυτή τη στιγμή έχω 59 σφίξεις.

  12. #57
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Επειδή παίρνω αντικαταθλιπτικα θα σου πω ότι μόνο καλο είδα. Η μόνη παρενέργεια ήταν οι πολυ δυνατοί πονοκέφαλοι αλλα αυτα στην αρχή


    Ποια παίρνεις;

    Εμένα μου έγραψε τα ζολόφτ ο ψυχίατρος και ο παθολόγος μου πρότεινε λαντόζ. Ξέρω όμως πως γενικά τα αντικαταθλιπτικά ρίχνουν και την πίεση κι εγώ είμαι υποτασικός. Αν κάτι ορμονικό παίζει και διαταρράσει την πίεση και τους παλμούς, δεν νομίζω να βοηθήσουν τα αντικαταθλιπτικά στο παθολογικό κομμάτι, μπορεί να με κάνουν και χειρότερα. Για αυτό προς το παρόν, παίρνω ζάναξ όποτε το χρειάζομαι. Δεν έχω πάρει τις τελευταίες ημέρες, αν χρειαστεί καμιά φορά και είμαι πολύ αγχωμένος παίρνω 0,25 (το μισό)

  13. #58
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Έχει αποκλείσει το άγχος για παραγοντα;


    Με παρακολουθεί εδώ και μήνες ο καρδιολόγος μου και ο παθολόγος, ξέρουν πλήρως το ιστορικό και τις κρίσεις πανικού. Έχουμε κάνει πολύ αναλυτικό τσεκ απ, το μόνο πρόβλημα που είχε βρεθεί είναι ότι είχα χαμηλή πίεση, πχ σε ήρεμη κατάσταση το βράδυ, η πίεση μου έπεφτε στο 7,5 η μεγάλη και 4.5 η μικρή. Και παράλληλα οι σφίξεις μου ήταν 50. Αυτό μου είχε πει ο καρδιολόγος εφόσον δεν έχω συμπτώματα, δεν χρειάζεται να το ψάξω, αλλά να δω μια πρώτη φάση σε ορμονικές εξετάσεις μήπως τρέχει κάτι με τα επινεφρίδια. Πήγα σε ενδοκρινολόγο, σε πρώτη φάση οι ορμονικές δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Τώρα, επειδή προέκυψαν εντελώς καινούργια συμπτώματα, μου είπε ο καρδιολόγος μου να το ψάξω με πιο αναλυτικές . Για αυτο θα κάνω τα 24 ωρα ούρα και θα δούμε κάποιες άλλες τιμές που μπορεί να επηρεάζουν. Αν δεν βρεθεί κάτι, μου είπε και μόνος του να πάρω αντικαταθλιπτικά. Απλά να το δούμε και αυτό μου είπε.

  14. #59
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2,666
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ξέρω ποια είναι τα συμπτώματα του aids, απλώς ρωτάω μήπως πρόσεξε κάτι εκείνος και το ανέφερε με βάση όσα λέω εγώ πως είναι τα συμπτώματα μου.

    Όχι ,δεν έχω συμπτωματα aids. Ολες οι εξετάσεις βγαίνουν καλές. Βγήκα από την κλινική και νιώθω πάλι χάλια. Νιώθω ότι κουράζομαι πολύ εύκολα και φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι. Και φοβάμαι μήπως με τον όρο που μου έβαλαν πάθω κάτι γιατί ασβέστιο είχα μια μονάδα πάνω από το κανονικό.
    Προφανως ηξραν για το ασβεστιο. Ειναι τοσο ασχετοι αυτοι οι γιατροι; Κι εγω εχω κακοπαθει απο γιατρους αλλα εναν ορο ξερουν ποτε πρεπει να βαλουν. Εσυ δεν ξερεις.




    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Θα το πω για χιλιοστή φορα: έχουν αλλάξει τα συμπτώματα μου. Και δεν είναι ψυχολογικά,το διαπίστωσε και ο παθολόγος που με βλέπει ,έχω αναπτύξει το σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας ,το οποίο συχνά οι γιατροί μπερδεύουν με άγχος. Ναι έχω άγχος και κρίσεις πανικού αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο. Ο καρδιολογος μου ξέρει πλήρως το ιστορικό μου και μου είπε να δούμε και τα ορμονικά μήπως δημιουργείται από εκεί. Το σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας συνήθως πάει και έρχεται, ε παλιά δεν το είχα καθόλου,οι παλμοί μου σε τρέξιμο ήταν στους 80. Το βράδυ δεν πα να είμαι αγχωμενος οι παλμοί μου είναι στους 46, με το που σηκωθώ όμως πάνε στους 90, το πρωί είναι ακόμα χειρότερο γιατί όρθιος έχω 120. Είναι κουραστικό και εκνευριστικο και δεν έχει να κάνει με άγχος. Και με εμποδίζει πολύ στην καθημερινότητα μου. Κάθε πρωί πήγαινα για περπάτημα,τώρα αδυνατω. Ελπίζω να είναι αποτέλεσμα όλου αυτού που περνάω με το στομάχι και όχι κάτι μόνιμο. Θα αυξήσω το αλάτι όπως μου είπε ο γιατρός μήπως και δω κάποια αλλαγή. Είναι πραγματικά ο,τι χειρότερο.
    Μην πανικοβαλλεσαι. Το πολυ να σου γραψουν μπετα μπλοκερς για το pots και θα γινεις περδικι. Εγω πιστευω οτι εχεις εξαντλησει τον οργανισμο σου και υπερδραστηριοποιειται το συμπαθητικο νευρικο συστημα. Καθηκον σου ειναι να ηρεμησεις, να φροντισεις το σωμα σου και να κανεις υπομονη. Ετσι θα βοηθησεις και τους γιατρους να σου δωσουν τα σωστα φάρμακα α. Εγω πιστευω οτι με ξεκουραση, υπνο, σωστη σταση του αυχενα (οχι συνεχεια σκυμμενος στο κινητο,) οχι πολλες ωρες ξαπλωμενος, λιγη ασκηση (βαλε στο γιουτουμπ ται τσι και κανε τις ασκησεις. Παιζει και χαλαρωτικη μουσικη), ενυδατωση, θα περασει μονο του το pots.

  15. #60
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    3,898
    Εγω παίρνω τα μινιτραν. Δεν μου εριξαν τη πίεση. Τα χαπια της καρδιας μου την εχογν ρίξει αρκετα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 40
    Last Post: 30-04-2014, 06:22
  2. ΑΓΧΟΣ Η ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ??
    By volkar in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 22
    Last Post: 26-02-2013, 03:42
  3. Replies: 10
    Last Post: 07-08-2012, 14:45
  4. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ή ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ;
    By Χάιντι in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 17
    Last Post: 10-05-2010, 16:27
  5. υποτροπιασα???(ή κατι πιο σοβαρο???)
    By giannis22 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2008, 17:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •