Results 46 to 60 of 74
-
04-10-2019, 12:23 #46
Ακριβώς αυτο είχα και εγω! Μολις σηκωνομουν όρθιος ανέβαιναν οι παλμοί φουλ η αν στεκόμουν λίγη ωρα όρθιος γινόταν πολυ χειρότερα! Ειδικα όταν περπατούσα γινόταν τρομερό το πράγμα! Μιλαμε για τρελή αύξηση παλμών! Είχα παει στον καρδιολόγο γιαυτο και δεν βρήκε τιποτα! Πήγα έκανα ομοιοπαθητική για τις ταχυπαλμίες και μπορώ να πω οτι σε ποσοστό 90% έχουν φύγει! Τωρα έχουν ερθει αλλα συμπτώματα. Μούδιασμα στο σαγονι αριστερά σφιξιματα έντονα πόνος στο αριστερό χέρι και στη μέση κτλ. Σκέψου κανω σεξ και μετα ειμαι λες και θα πάθω καρδιά αμέσως μούδιασμα στο σαγονι και περίεργη αίσθηση στο στήθος! Ασε που στο Τελος νιώθω τα πόδια μου τέρμα κουρασμένα λες και έπαιζα μπάλα! Εχω πολυ τρομακτικά συμπτώματα και δεν μπορώ να κανω απλά πραγματα! Με τον καιρο όμως μερικά φεύγουν! Η ταχυπαλμία το καλοκαίρι με είχε εξαντλήσει συνιθως πριν παω δουλεια για απογευματινή βάρδια έβγαινα 3 το μεσημερι ντάλα ήλιο και περπατούσα μεχρι το αμάξι και εκει με έπιανε! Μετα απο λιγο και Αφου έπινα κ ενα χυμό έφευγε. Τωρα δόξα το θεό ταχυπαλμίες δεν εχω όπως είχα πριν με το παραμικρό! Ήμουν ακριβώς όπως εσυ. Σηκωνομουν και οι παλμοί ανέβαιναν φουλ! Όταν κάλεσα ασθενοφόρο μια φορα ήταν όταν βγήκα απο το σπιτι μου και περπάτησα ανηφόρα μεχρι το αμάξι. Το ένιωσα απο πριν όταν σηκώθηκα οτι κατι δεν παει καλα και μολις ανέβηκα την ανηφόρα και κάθισα στο αμάξι η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Χτυπούσε τοσο γρήγορα και δυνατά που δεν μπορούσα να κανω τιποτα! Πηγα νοσοκομείο κλασικά δεν βρήκαν τιποτα και μου είπαν να παω σε καρδιολόγο! Πηγα έκανα τα πάντα και δεν βρήκε κατι. Όσο ήμουν στον καρδιολόγο ξάπλα είχα 80-85 παλμούς επειδή είχα κ άγχος. Όταν σηκώθηκα όρθιος για το τεστ κοπώσεως είχα 120 και μου λεει ο γιατρος τι έπαθες; Δεν είχα άγχος ούτε τιποτα παραπάνω. Ενώ το έβλεπε μου ελεγε να χαλαρώσω και του ελεγα οτι δεν εχω άγχος! Παρολα αυτα με έβαλε έκανα το τεστ το έφτασα μεχρι 94% επειδή ειμαι αγύμναστος και με έβαλε να ξαπλώσω. Μονο που σηκώθηκα όρθιος ανέβηκαν φουλ οι παλμοί μου! Χολτερ δεν έκρινε οτι έπρεπε να βάλω αλλα μου ειπε αν δω οτι συνεχίζει να παω να μου βάλει ενα! Σκέψου εγω που έπαιζα μπάλα ήμουν φουλ καλή φυσική κατάσταση έτρεχα ολόκληρη μεριά στο γηπεδο και τωρα εχω βάλει κιλά και κανω καθιστική ζωή! Λόγω ενός τραυματισμού έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο και έμπλεξα με την νύχτα κτλ έτρωγα μετα δεν έτρεχα δεν περπατούσα τοσο! Ποσο μαλλον όταν έβγαλα το δίπλωμα παντού πήγαινα με το αυτοκίνητο! Τωρα ειμαι 24 πολυ νέος και τραβάω αυτα που τραβάω! Ολοι το αποδίδουν στο άγχος αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και ο τρόπος ζωής! Γιαυτο εγω θα σου ελεγα να χαλαρώσεις οοοσο μπορεις το ξερω οτι ειναι δύσκολο αλλα αυτο που εχεις θα φύγει! Ξερω οτι ειναι παθολογικό και όχι ψυχολογικό πολλές φορές το μπερδεύουν! Θα φύγει αυτο απλά θα κανει τον κύκλο του. Σκέψου εγω εχω έναν φιλο που όταν σηκώνεται όρθιος λιγο Αποτωμα κατευθειαν πέφτει κάτω και ξανά σηκώνεται! Ολα θα πάνε καλα φιλε!
- 04-10-2019, 12:36 #47
Δεν μπορεί να λες ότι είναι εντελώς άσχετο και τρέχω για το ένα θέμα αλλά το άλλο το αφήνω χρόνια αρντάν. Έχεις ψωρίαση, έχεις άσθμα, έχεις καρδιά έχεις οτιδήποτε, ΄όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το άγχος τα επιδεινώνει. Δεν μπορεί να λες παθαίνω κρίσεις πανικού, έχω θέμα με το άγχος, μου έχουν πει να πάρω αγωγή αλλά κάνω του κεφαλιού μου και δεν κάνω τίποτα ενώ για κάτι παθολογικό τρέχω μες το παραμικρό αμέσως σε γιατρούς και εξετάσεις. Καλά κάνεις και ζητάς συμβουλή γιατρού για την ορθοστατική, αλλά ποιός είπε ότι δεν σε επηρεάζει και δεν επηρεάζεται το άγχος σου; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Και τα δύο πρέπει να τα κοιτάξεις.
04-10-2019, 12:44 #48
Σιγα το πρόβλημα ρε Αντώνη. Οι παλμοί μπορεί να είναι απο το άγχος. Και εγω τόσους εχω δεν ψάχνω με το ζορι να βρω πρόβλημα όπως κάνεις εσύ. Μα αν ειναι δυνατόν δλδ. Αναγράφεις οτι εχεις σοβαρό πρόβλημα και μιλας για ταχυκαρδία; ειναι το λιγότερο γελοιο ρε παλικάρι μου. Στη χειρότερη αν έχεις παλμούς να πάρεις ιντεραλ οπως κ εγω. Μη γίνεσαι ντραμα κουιν. Καξ εγω εχω πολλους παλμούς αλλα δεν εχω ΤΠΤ παθολογικο που να το επηρεάζει
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
04-10-2019, 13:12 #49
οταν λεμε "ψυχολογικο", δεν εννοουμε οτι "ειναι στο μυαλο σου".
ψυχολογικη αιτιολογια εχουν πολλες απολυτως υπαρκτες ενοχλησεις.
ο παθολογος θα σου πει για την υπαρκτη σου ενοχληση, δεν θα σου πει για την ψυχολογικη προελευση.
με τα ψυχικα συμπτωματα που αναφερεις ομως, ειναι φανερο οτι πολλες σου ενοχλησεις , ισως και ολες, εχουν αφετηρια τα ψυχικα θεματα.
04-10-2019, 13:35 #50Antonis8Guest
Μάλλον κάτι παρόμοιο έχεις κι εσύ και πάει και έρχεται. Αυτό πάει συνήθως πακέτο με ορθοστατική υπόταση. Νιώθει ο εγκέφαλος ότι δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο όταν σηκώνεσαι και στέλνει σήμα να πάει η καρδιά πιο γρήγορα. Και από ότι θυμάμαι στα καλά σου κι εσύ χαμηλά κυμαίνεσαι στην πίεση οπότε πάει και έρχεται. Και ακόμα κι όταν δεν σου βγάζει συμπτώματα, το ανέβασμα της πίεσης είναι αντίδραση του οργανισμού στην υπόταση. Έτσι μου είπαν πέντε γιατροί
Είναι όντως πολύ κουραστικό. Θα σου έλεγα να ψάξεις κι εσύ το θέμα της πίεσης και να βάλεις και ένα χόλτερ να δεις μήπως σου κάνει τίποτα συμπτώματα και να κάνεις ορμονικές εξετάσεις αναλυτικές και ηλεκτρολύτες.
Κι εγώ θα κάνω τις ορμονικές τη Δευτέρα να δούμε. Μακάρι να φύγει όπως ήρθε γιατί πραγματικά είναι ό,τι χειρότερο. Και δεν μου συμβαίνει μόνο στο άγχος, ακριβώς όπως τα λες.
04-10-2019, 13:38 #51Antonis8GuestΕίπα στον καρδιολόγο μου για χάπι για ταχυπαλμίες και μου είπε ότι είμαι τρελός. Αν μου δώσει τέτοιο θα πέσω κάτω, οι παλμοί μου καθιστός το βράδυ(όχι στον ύπνο) είναι στους 45, δεν κάνει λέει το χάπι επιλεκτική δράση, δεν μπορεί να μου δώσει χάπι που θα ρίξει τους παλμούς. Οι ταχυπαλμία με πιάνει μόνο σε όρθια θέση και όταν κάθομαι σταματάει. Κάποιες φορές με πιάνει και μετά το φαγητό. Αν βρεθεί ορμονική αιτία θα μυ γράψει αγωγή για την αιτία κι έτσι θα σταματήσει και το σύνδρομο ορθοστατικής. Απλά μέχρι να βρεθεί με δυσκολεύει αφάνταστα.
Η ταχυπαλμία για μένα είναι κάτι καινούργιο, παλιά σε κρίσεις πανικού φουλ αγχωμένους και είχα μόνο 80 σφίξεις. Μου είναι πολύ δυσάρεστο σύμπτωμα, δεν την έχω συνηθίσει.
04-10-2019, 13:40 #52
04-10-2019, 13:40 #53Antonis8Guest
Θεωρώ πως τα επιδεινώνουν απλώς τα ψυχολογικά θέματα, αλλά είναι υπαρκτές οι παθολογικές ενοχλήσεις. Εσείς θεωρείτε πως θα με βοηθήσει να αρχίσω αύριο πχ τα αντικαταθλιπτικά; Θα μου κάνει πολύ χειρότερα συμπτώματα πιστεύω. Αυτά καλό είναι τα ξεκινήσεις όταν έχεις βάλει μία σειρά.
04-10-2019, 13:43 #54
04-10-2019, 13:43 #55Antonis8Guest
Δεν αντιλέγω, απλά ήδη έχω κοιτάξει το ψυχολογικό κομμάτι, έχω διαγνωστεί, έχω αποδεχτεί ότι παθαίνω κρίσεις πανικού, ξέρω από μικρό παιδί ότι έχω ΙΔΨ, τώρα προέκυψε και μετατραυματικό στρες και με έκανε χειρότερο, απλά όλα αυτά απλώς με κάνουν μα ανησυχώ περισσότερο για το παθολογικό πρόβλημα, όχι ότι το δημιουργούν. Δεν ξέρω αναλυτικά, δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς, μπορεί να επηρεάζεται η ορθοστατική ταχυκαρδία από το άγχος (σίγουρα δηλαδή) αλλά εμένα τα καρδιακά συμπτώματα με κάνουν κομμάτια, με φοβίζουν πάρα πολύ, χίλιες φορές να είχα το οτιδήποτε άλλο παρά κάτι με την καρδιά.
Αντικαταθλιπτικά όσοι παίρνετε, θεωρείτε ότι θα με βοηθήσουν με τα δεδομένα συμπτώματα;
04-10-2019, 13:46 #56Antonis8GuestΚαθιστός στη δουλειά αυτή τη στιγμή έχω 59 σφίξεις.
04-10-2019, 13:49 #57Antonis8Guest
Ποια παίρνεις;
Εμένα μου έγραψε τα ζολόφτ ο ψυχίατρος και ο παθολόγος μου πρότεινε λαντόζ. Ξέρω όμως πως γενικά τα αντικαταθλιπτικά ρίχνουν και την πίεση κι εγώ είμαι υποτασικός. Αν κάτι ορμονικό παίζει και διαταρράσει την πίεση και τους παλμούς, δεν νομίζω να βοηθήσουν τα αντικαταθλιπτικά στο παθολογικό κομμάτι, μπορεί να με κάνουν και χειρότερα. Για αυτό προς το παρόν, παίρνω ζάναξ όποτε το χρειάζομαι. Δεν έχω πάρει τις τελευταίες ημέρες, αν χρειαστεί καμιά φορά και είμαι πολύ αγχωμένος παίρνω 0,25 (το μισό)
04-10-2019, 13:57 #58Antonis8Guest
Με παρακολουθεί εδώ και μήνες ο καρδιολόγος μου και ο παθολόγος, ξέρουν πλήρως το ιστορικό και τις κρίσεις πανικού. Έχουμε κάνει πολύ αναλυτικό τσεκ απ, το μόνο πρόβλημα που είχε βρεθεί είναι ότι είχα χαμηλή πίεση, πχ σε ήρεμη κατάσταση το βράδυ, η πίεση μου έπεφτε στο 7,5 η μεγάλη και 4.5 η μικρή. Και παράλληλα οι σφίξεις μου ήταν 50. Αυτό μου είχε πει ο καρδιολόγος εφόσον δεν έχω συμπτώματα, δεν χρειάζεται να το ψάξω, αλλά να δω μια πρώτη φάση σε ορμονικές εξετάσεις μήπως τρέχει κάτι με τα επινεφρίδια. Πήγα σε ενδοκρινολόγο, σε πρώτη φάση οι ορμονικές δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Τώρα, επειδή προέκυψαν εντελώς καινούργια συμπτώματα, μου είπε ο καρδιολόγος μου να το ψάξω με πιο αναλυτικές . Για αυτο θα κάνω τα 24 ωρα ούρα και θα δούμε κάποιες άλλες τιμές που μπορεί να επηρεάζουν. Αν δεν βρεθεί κάτι, μου είπε και μόνος του να πάρω αντικαταθλιπτικά. Απλά να το δούμε και αυτό μου είπε.
04-10-2019, 14:12 #59
Προφανως ηξραν για το ασβεστιο. Ειναι τοσο ασχετοι αυτοι οι γιατροι; Κι εγω εχω κακοπαθει απο γιατρους αλλα εναν ορο ξερουν ποτε πρεπει να βαλουν. Εσυ δεν ξερεις.
Μην πανικοβαλλεσαι. Το πολυ να σου γραψουν μπετα μπλοκερς για το pots και θα γινεις περδικι. Εγω πιστευω οτι εχεις εξαντλησει τον οργανισμο σου και υπερδραστηριοποιειται το συμπαθητικο νευρικο συστημα. Καθηκον σου ειναι να ηρεμησεις, να φροντισεις το σωμα σου και να κανεις υπομονη. Ετσι θα βοηθησεις και τους γιατρους να σου δωσουν τα σωστα φάρμακα α. Εγω πιστευω οτι με ξεκουραση, υπνο, σωστη σταση του αυχενα (οχι συνεχεια σκυμμενος στο κινητο,) οχι πολλες ωρες ξαπλωμενος, λιγη ασκηση (βαλε στο γιουτουμπ ται τσι και κανε τις ασκησεις. Παιζει και χαλαρωτικη μουσικη), ενυδατωση, θα περασει μονο του το pots.
04-10-2019, 14:48 #60
Εγω παίρνω τα μινιτραν. Δεν μου εριξαν τη πίεση. Τα χαπια της καρδιας μου την εχογν ρίξει αρκετα
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..