Results 166 to 180 of 189
Thread: Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια
-
08-10-2019, 02:18 #166Antonis8Guest
Μια χαρά ταιριαζουν με τη θεματολογία , δεν είναι δικό σου το φόρουμ για να παρενοχλείς έτσι τον κόσμο που ανοίγει τοπικ. Όσο θέλω θα ανοίξω. Εσύ κάνεις ανελέητο σπαμ σε όλα και συνεχείς επιθέσεις. Τα δικά σου βλέπω απατα πάνε,μήπως να γράφεις εκεί και να αφήσεις τους άλλους χρήστες ήσυχους χωρίς να τους παρενοχλείς τόσο χυδαία;
Δεν εμπεριέχεται στη δικαιοδοσία σου να κρίνεις τα τοπικ που ανοίγει ο καθένας. Κάνε αναφορά αν θεωρείς πως είναι εκτός θεματολογίας και ξεκουβαλα μας. Αλλά επειδή το εχεις σύστημα να παρασιτιζεις μπας και βρεις κάποιο ενδιαφέρον, σόρυ,δεν θα το συνεχίσω άλλο μαζί σου βραδυατικα ,είσαι εξαιρετικά τοξικό ατομο και μου προκαλείς απέχθεια.
Ναι,συγνώμη που εμπιστεύομαι τον γιατρό μου και όχι εσένα στο αν έχω κάτι παθολογικό ή όχι. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Τραγικότατη.
- 08-10-2019, 02:22 #167
08-10-2019, 09:56 #168Antonis8GuestΕίσαι εντελώς παρενοχλητικη. Μου έχει γίνει διάγνωση για το POTS, ποια η διαφορά με το τοπικ σου; Έχω αγχωδη διαταραχή και αγχώνομαι με το POTS. Kανε όσες αναφορές θέλεις ,δεν αποφασίζεις εσύ ποια τοπικ θα ανοίγονται,όσα θέλω θα ανοίξω. Βγάλε σε αναφορές το άχτι και τη μιζέρια σου, ξέρεις που σε γράφω. Σταματά να παρασιτιζεις όμως. Κακώς σου δίνω τροφή είπαμε, από δω και στο εξής συνεχίζω στα του τοπικ.
08-10-2019, 10:10 #169Πες το μου και αυτόGuestΚαλημέρα Αντώνη!
Προσπαθώ να βρω τι να πω γιατί πραγματικά θέλω να σε βοηθήσω μήπως κάτι σε κάνει να χαλαρώσεις αλλά από όλη την συζήτηση βλέπω ότι δεν μπορώ να το κάνω.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αν είχες κάτι σοβαρό, τόσες εξετάσεις που έχεις κάνει θα είχε φανεί ότι το έχεις. ..
Από την άλλη όσο ψάχνεις κάτι θα βρίσκεις και στην περίπτωση σου με τόσο ψάξιμο είναι απίθανο να μην βρεθεί κάτι..
Κάνω εξετάσεις κάθε 3μηνο αιματολογικες και μαγνητική 2 φορές το χρόνο.. Πάντα κάτι βρίσκεται αλλά πάντα είναι ασήμαντο και δεν το λέω εγώ από το μυαλό μου αλλά οι γιατροί που με παρακολουθούν.. Πότε δεν έχω κάτσει να το ψάξω τόσο όσο εσύ για αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι δεν είναι φυσιολογικό για έναν υγιή μέχρι τώρα άνθρωπο να κάνει τόσες εξετάσεις και να ψάχνει τόσο πολύ τις τιμές!
Εύχομαι να μην έχεις τίποτα τελικά!
08-10-2019, 11:14 #170
08-10-2019, 11:28 #171Antonis8GuestΚαλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Ευτυχώς υπάρχουν και μη εμπαθείς άνθρωποι σε αυτό το φόρουμ.
Για αυτή την πάθηση χρειάζονται εξειδικευμένες εξετάσεις που μου είπε ο καρδιολόγος. Αυτές περιμένω. Αν είναι κάτι ορμονικό, οκ, θα δοθεί κάποια αγωγή τουλάχιστον. Αλλά γενικά για αυτή την πάθηση δεν ξέρουν ακόμα πολλά. Και είναι πραγματικά πολύ άσχημα τα συμπτώματα. Σήμερα σηκώθηκα και έχω φοβερή ζάλη και επειδή δίνει και στομαχικά συμπτωματα και έχω ήδη θέμα με το στομάχι, δεν μπορώ ούτε να φάω, η πίεση μου χαμηλή και αυξημένοι παλμοί. Αυτά οδηγούν σε λιποθυμίες. Ευτυχώς ο οργανισμός μου είναι δυνατός και μόνο μια φορά πήγα να λιποθυμήσω ως τώρα, αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση και είναι δύσκολο να το εξηγήσω και στους δικούς μου για να καταλάβουν γιατί δεν μπορώ να έρχομαι στη δουλειά κλπ. Έχω πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω και λόγω αυτού έχω παραλύσει.
Σε λίγο θα πάω στην κλινική,ελπίζω να δοθεί λίγο φως. Μακάρι ,το εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να περάσει με τον καιρό.
08-10-2019, 12:32 #172
Προσπαθει να ανακαλυψει μονος την αιτια της παθησης του, σαν να μην εχει καμια εμπιστοσυνη στους γιατρους. Αντωνη ειναι μηδαμινες οι πιθανοτητες να βρεις τι εχεις γκουγκλαροντας. Τζαμπα χανεις το χρονο σου. Πηγαινε στην παραλια για καφεδακι και περιμενε να σε παρουν τηλεφωνο οι γιατροι που τους πληρωνεις.
08-10-2019, 12:59 #173
Δεν ειχα μετρησει σφιξεισ αλλα ηταν πολυ εντονο καποιες φορες. Σηκωνομουν το βραδυ για κατουρημα και επρεπε να κατσω κατω για να μην σωριαστω. Η καρδια σχεδον ποναγε απο την ενταση των παλμων. Νομιζω επισης οτι το παθαινα καλοκαιρι, ισως το επηρεαζει η ζεστη. Ποιος ξερει...
Το αγχος μπορει να ειναι σαν τον θορυβο του περιβαλλοντος. Να υπαρχει αλλα να μην το παρατηρεις γιατι ειναι κατι σταθερο. Καθεσαι σε μια καφετερια διπλα στο δρομο. Αναγκαζεσαι να μιλας δυνατα με τον συνομιλητη σου για να σε ακουει. Μετα βραχνιαζει ο λαιμος σου. Μα δε φωναζα σκεφτεσαι.
Εγω το συνειδητοποιησα αυτο οταν καταφερα να παω διακοπες. Μεσα σε ολα τα κουλα που μου συνεβησαν (αλλοιμονο!) βρηκα και καποιες στιγμες χαλαρωσης. Μακαρι να ζουσα μονιμα σε ενα νησι. Μικρος ηθελα να γινω επιστημονας, να κανω ανακαλυψεις, να γινω καποιος στον τομεα μου. Χαζομαρες! Χιλιες φορες καλυτερα θα ημουν αγραμματος, χωρις πνευματικα ενδιαφεροντα, με μονο μελημα πεζες ασχολιες, θαλασσα, φυση, καμακι σε τουριστριες, μια κουραστικη ισως αλλα απλοικη δουλεια στον τουρισμο, γυμναστικη, καλλωπισμο... :P
Τα ζωα δεν ανησυχουν για το μελλον γι αυτο δεν χανουν το παρον. Γιατι να μην ζουμε σαν ζωα Αντωνη;
08-10-2019, 13:38 #174Antonis8GuestΜακάρι να ήμουν σαν εσένα φίλε. Εγώ έχω πανικοβληθεί. Καλή η παραλία αλλά από χθές ρίχνει καρέκλες και εδώ στο νησί. Πριν με πιάσει αυτό το πράγμα, άγχος ξεαγχος, έκτακτες , στομάχι ,ήμουν υπερδραστήριος. Μπορεί να είναι και θέμα κούρασης πίεσης αν και τις τελευταεις ημέρες εν πάω δουλειά και πάλι στα ίδια είμαι. Η ζέστη επηρεάζει φουλ,το βράδυ νιώθω πολύ καλύτερα αν και ακόμα υπάρχουν συμπτώματα,αλλά εκεί που θα ήταν ανεξέλεγκτοι οι παλμοί μου,μένουν περίπου στους 109.
Τι να κάνω, θα το παλέψω να δω τι φταίει. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, αναγκαστικά θα αρχίσω τα αντικαταθλιπτικά για να μην νιώθω τόσο ανήμπορος με τα συμπτώματα.
08-10-2019, 14:15 #175
Παιδιά σημερα γύρισα απο σεζόν και ήρθα σπιτι μου επιτέλους! Αλλα το κακό ποιο ειναι. Το σπιτι μου δεν εχει ασανσέρ και ετσι ανέβασα βαλίτσες και βαριά πραγματα 64 σκαλιά μεχρι τον 3ο σχεδόν 4ο όροφο. Κατέβηκα και ανέβηκα 3 φορές. Πραγματικά εκτός απο τη καρδιά μου που πήγε να βγει έγινα κατακόκκινος σε όλο το πρόσωπο έκαιγε και με έπιασε έντονη πίεση στο κεφάλι που ακομα δεν έφυγε! Η κοπέλα μου παρόλο που ανέβασε και αυτή πραγματα δεν έπαθε το ίδιο. Ναι μεν κουράστηκε αλλα δεν κοκκίνισε ούτε εχει αυτή τη πίεση. Δεν ειναι ανυσιχητικο αυτο; Δεν δείχνει κάποιο πρόβλημα η κάποιο θέμα; Ειμαι αγύμναστος ναι αλλα όχι και να πάθω εγκεφαλικό! Πραγματικά ανέβασα κάποια πραγματα που ήταν αρκετά βαρυα εντάξει μετα απο πολυ καιρο κιολας γιατι λείπω 5 μήνες αλλα ρε παιδιά μιλαμε ειμαι ακομα κόκκινος φουλ και έτοιμος να πεθάνω! Αυτή η πίεση στο κεφάλι σε τι οφείλεται; Μηπως ανέβασα παρά πολυ πίεση Αποτωμα;
08-10-2019, 14:18 #176
Και αυτός είναι ο λόγος που δε πρέπει να ανοίγονται ιατρικα θέματα. Αυτα πρέπει να τα πεις στο γιατρό σου. Είναι κρίμα εδω να σε πάρει κάποιος στον λαιμό του.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
08-10-2019, 14:21 #177
Θα μου πει δεν εχεις τιποτα αγχώνεσαι! Τον ξερω και με ξέρει. Επίσης αυτές τις μερες θα τον επισκεφτώ! Αλλα ρε παιδιά ειναι φυσιολογικό αυτο; Πραγματικά δε ξερω μου φαίνεται πολυ κακό έως και πολυ επικυνδινο! Νταξει τωρα εχω χαλαρώσει δε με έπιασε πανικός απλά ειδα τα μούτρα μου και λεω πως ειμαι ετσι κατακόκκινος! Έτσι λένε αν κοκκινιζεις πολυ μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό! Εγω και όταν νευριάζω κοκκινιζω και καίγομαι παρά πολυ! Το ανέφερα εδω μηπως κανένας απο δω εχει κατι παρόμοιο! Πριν φυγω τις ανέβαινα κομπλε νταξει παλι με έπιανε κούραση αλλα δεν γινόμουν πατζαρι!
08-10-2019, 14:23 #178
Δε μπορούμε εμείς να κρίνουμε τι ειναι φυσιολογικό. Αν ρωτας εμενα ια σου πω οτι ειναι εφοσον εισαι αγυμναστος. Και εγω το παθαινω και χαιρω άκρας υγείας αλλα αυτά πρέπει να τα συζητήσεις με τον γιατρό σου και να του πεις ακριβώς συμπτώματα. Αν φοβάσαι για καρδιά κανε ενα τριπλεξ που φαίνονται πολλα πράγματα αλλα μη φτάσεις στην υπερβολή που εφτασαν αλλοι
08-10-2019, 14:27 #179
Τον Μάρτιο έκανα τριπλεξ καρδιογράφημα και τεστ κοποσεως και εξετάσεις αίματος και για θυρεοειδή και ολα βγήκαν κομπλε! Δεν ξαναπήγα απο τοτε γιατρο μονο ενα καρδιογράφημα έκανα στο νησί και αυτο απο τη δουλεια μας στείλανε! Εχω παρει τον γιατρο μου μια δυο φορές μεσα στο καλοκαίρι επειδή υπέφερα απο ταχυπαλμίες αλλα εντάξει το ξεπέρασα. Όχι σε αυτο το σημείο δεν θα φτάσω γιατι θα κανω μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μου! Απλά έκανα μια ερώτηση αν το εχει και κανένας αλλος και αν του εχει βγάλει πρόβλημα. Τον γιατρο δεν θα τον παρω γιατι αυριο μεθαύριο θα παω απο εκει ούτως η άλλως επειδή εχω ραντεβού και θα του αναφέρω και αυτο που επαθα.
08-10-2019, 14:28 #180