Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 189
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Βρίσκεσαι σε ένα φορουμ που γράφουν αρρωστοφοβικοι,αυτά που λες είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου.
    Συγγνώμη που απαντάω βάση λογικής και δε συνεχίζω τον δικό σου παραλογισμό [emoji23][emoji23][emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Antonis8
    Guest
    Είσαι σε ένα φορουμ που έχει ανάλογη θεματολογία. Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου,μην μετέχεις σε ανάλογα θέματα.

Senior Member
    Είσαι σε ένα φορουμ που έχει ανάλογη θεματολογία. Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου,μην μετέχεις σε ανάλογα θέματα.
    Μια χαρα μπορώ να απαντήσω και εχω δώσει ενα καρο απαντήσεις αλλα απο το ενα μπαίνουν και το αλλο βγαίνουν. Εσυ ψάχνεις υποστήριξη όπως λεσ για κατι που δεν εχεις. Ε τι περίμενες;

Antonis8
    Guest
    Καταντας ενοχλητική και σπαμαρεις με αγενή σχόλια στο τοπικ. Θα παρακολουσα να μην μετέχεις εφόσον δεν καταλαβαίνεις ούτε προσφέρεις κάτι.

Senior Member
    Καταντας ενοχλητική και σπαμαρεις με αγενή σχόλια στο τοπικ. Θα παρακολουσα να μην μετέχεις εφόσον δεν καταλαβαίνεις ούτε προσφέρεις κάτι.
    Το φόρουμ είναι δημόσιο, μπορώ να λέω την άποψη μου είτε σου αρέσει είτε οχι. Οι κόμπλεξισμοι αυτοί αλλου.

Antonis8
    Guest
    Το φόρουμ απαγορεύει την επίθεση που κανεις. Είπες μια φορά τη γνώμη σου είναι φανερό ότι δεν έχεις καμία διάθεση να βοηθήσεις αλλά να μου την πεις. Είναι το λιγότερο κακοτροπο αυτό που κάνεις και θσ σε παρακαλούσα να μην μετέχεις στο τοπικ μου.

Senior Member
    Το φόρουμ απαγορεύει την επίθεση που κανεις. Είπες μια φορά τη γνώμη σου είναι φανερό ότι δεν έχεις καμία διάθεση να βοηθήσεις αλλά να μου την πεις. Είναι το λιγότερο κακοτροπο αυτό που κάνεις και θσ σε παρακαλούσα να μην μετέχεις στο τοπικ μου.
    Ωραία, πες μου ύψος κιλα και αιματοκρίτη.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ωραία, πες μου ύψος κιλα και αιματοκρίτη.
    Έχεις ξεφύγει. Καλό θα ήταν να επέμβει ένας διαχειριστής.

Senior Member
    Έχεις ξεφύγει. Καλό θα ήταν να επέμβει ένας διαχειριστής.
    Επειδή ρωταω πράγματα που σχετίζονται μς την υγεία σου;; απο το κακο σγο χειρότερο πας καημενο

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Επειδή ρωταω πράγματα που σχετίζονται μς την υγεία σου;; απο το κακο σγο χειρότερο πας καημενο
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. για να επιμένεις με τόση εμμονή σε ένα θέμα που κάποιος έχει πρόβλημα και να τον χλευάζεις και απαιτείς να σου δώσω και προσωπικές μου πληροφορίες λες και σε ξέρω και από χθές. Δεν είσαι γιατρός ούτε οφείλω να σου εξηγήσω κάτι. Δεν εχω πρόβλημα με το βάρος μου ούτε με την κατανάλωση κρέατος, μάθε λίγα πράγματα από διατροφή πριν πετάξεις αρλουμπες. Δεν έχω χαμηλό σίδηρο, αλλού οφείλεται η αναιμία. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να το συζητήσω μαζί σου αλλά με τους γιατρούς μου. Το συγκεκριμένο τοπικ το άνοιξα για να λάβω υποστήριξη και να λέω όσα φοβάμαι,έχεις κουράσει με την εμμονή σου και θα σε παρακαλέσω για συνεχή φορά να μην μετέχεις. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 07-10-2019 at 16:36.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Μας έχεις πει τοσα για την υγεία σου αλλα τα κιλα ειναι προσωπικά δεδομενα ε; αγόρι μου έχεις θεματαρες και δε θα στις λύσω ουτε εγώ ούτε τα παιδιά απο δω. Απο αυτα που μπορώ να καταλάβω ειναι οτι κρύβεις πράγματα γιατί και ο ίδιος ξέρεις οτι δεν εχεις τις αηδιες που γράφεις σε κάθε τοπικ. Καθε μερα κάνεις και καινούρια διάγνωση. Και ναι οταν μιλάω σοβαρά και δε με παίρνεις ουτε εμενα ουτε όμως κ κανεναν αλλον σοβαρα θα υο ρίξω στη πλακα γιατί δεν εισαι για κατι παραπανω... Τωρα μπορείς να ξανασκυλιασεις με την ησυχία σου. Η αλήθεια πάντα ποναει.. Προσωπικό δεδομενο [emoji23][emoji23][emoji23]σε φόρουμ με πλήρη ανωνυμία.. Ρε θέματα που έχεις..

Antonis8
    Guest
    Ετο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member
    ]

Έκανα δύο τριπλεξ από τότε που ξεκίνησαν αυτά. Στο δεύτερο μου λέει "έχεις δύο φυσηματα,όχι ένα" Εγώ μέχρι τώρα ήξερα για ένα φύσημα, αυτό με την μικρή διαφυγή στη βαλβίδα,ο άλλος μου λέει έχεις δύο φυσηματα , τα έχει πολύς κόσμος και τα δύο αλλα εγώ μέχρι τώρα ήξερα μόνο για ένα και το να προκύψει φύσημα ξαφνικά είναι επίσης σημάδι ανεπάρκειας/ενδοκαρδίτιδας. Θα πρέπει να με ξαναδεί ο πρώτος πρώτος που με είδε για να μου πει αν τα είχα αυτά εξαρχής ή αν προεκυψαν τώρα.
    Η ενδοκαρδιτιδα ειναι φλεγμονη της καρδιας. Πιστευεις δεν φαινεται στο τριπλεξ, ασχετως φυσηματων;

Το αλλο ερωτημα ακουγεται λογικο. Να πας ξανα στον πρωτο να ρωτησεις.

Senior Member
    Τι εννοείς; Το ότι έχω POTS μου το είπαν δύο παθολόγοι και ο καρδιολόγος. Σου λέω απλά να γκουγκλαρετε για να δείτε ότι το POTS δεν προκαλείται από άγχος. Μου μιλάτε λες και δεν αντιμετωπίζω αγχωδη διαταραχή από τα παιδικά μου χρόνια. Τον οργανισμό μου τον ξέρω, δεν είναι άγχος αυτό. Άγχος μπορεί να είναι η αντίδραση μου γιατί επέστρεψαν και οι κρίσεις πανικού με όλα αυτά αλλά τα συμπτώματα μου υπάρχουν ανεξάρτητα του άγχους. Έχω χαμηλή πίεση,πάρα πολλές αυξομειώσεις απλά με το να στέκομαι όρθιος. Αν αυτό δεν είναι ικανό για να με αγχωσει,τότε τι είναι. Γράφω εδώ γιατί φοβάμαι, τι να πω , μακάρι να είμαι υπερβολικός και να είναι απλά κάτι ορμονικό που διορθωνεται ή κάτι παροδικό.
    Το αγχος και ο κακος τροπος ζωης που κανεις, σου προκαλεσαν το pots. Πρεπει να συνελθεις. Να βρεις τροπους να εκτονωνεσαι και να ευφρυνεσαι.

Senior Member

Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς,είναι πως δεν μου δίνει κανείς προς το παρόν ξεκάθαρη απάντηση. Στο περίμενε με έχουν. .
    Ε περιμενε ρε Αντωνη! Αν ειχες κατι θανατηφορο θα ειχες πεθανει μεχρι τωρα. Παρε μια βδομαδα αδεια απ τη δουλεια και κανε υπομονη. Ξερεις ποσοι ανθρωποι εχουν συμπτωματα χειροτερα απ τα δικα σου και ταλαιπωρουνται στις ουρες στον ευαγγελισμο και τα ικα; Ολοι οι ηλικιωμενοι κατ αρχας. Γινε λιγο πιο σκληρο καρυδι.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast