μήπως κάνω κάτι λάθος? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 136
    Junior Member
    Και όχι δεν το έχω μετανιώσει...αλλά πιστεύω ότι θέλει χρόνο...και πολλά πράγματα να απασχολείσαι...

Senior Member
    Originally posted by capr7

με πιάνει όντως η μοναξιά, άλλωστε κάναμε τόσα πράγματα μαζί... πάντα είχε διάθεση
    με πιάνουν οι αμφιβολίες.... κάνω το σωστό? άλλωστε είμαι κ σε μία ηλικία που σίγουρα κ εγώ έχω τη θέληση να κάνω οικογένεια κ παιδιά με κάποιον που νιώθω τόσα πολλά....
    με πιάνει και η ψυχική κούραση... είναι τόσα πολλά.... και αυτά τα βράδια δεν περνάνε
    απο τη μία πάντα ειχε διαθεση οπως λες, αλλα απο την άλλη υποθέτω απο τα οσα γράφεις, πως αυτο ισχυε, οταν εισασταν συνεχεια μαζι κ δεν ειχαν ερθει οι αμφιβολιες τοσο σε σενα οσο κ στον ιδιο.

το σωστο ποιο ειναι μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις. εισαι ετοιμη να κανεις μια οικογενεια με τις παρουσες συνθηκες?αν δεν σε ενοχλουν αυτα τα οποια ανεφερες, φανταζομαι πως μπορεις....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Capr7 (αιγόκερως είσαι:P?) είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις μοναξιά.

Μόλις ηρεμήσετε και οι 2, ίσως αναλογιστείτε την κατάσταση με πιο καθαρό μυαλό.

Η μοναξιά δεν είναι και ο καλύτερος φίλος για να ζυγίσεις τα θέματα σου

Member
    Ναι το ξέρω....

(Αιγόκερως είμαι κ αυτός Τοξότης)

ναι είχε φουλ διάθεση σε όσα βέβαια κάναμε μαζί....

Senior Member
    για ποιο λόγο νιώθεις μοναξιά;δεν αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;ναι παραδέχομαι πως μπορεί να σου λείπει αλλά αυτό δεν αναζητούσες;λίγο αέρα παραπάνω.αν δεν κάνω λάθος τώρα τον έχεις οπότε μπορείς να σκεφτείς καλύτερα το τί γίνεται και το τί μπορεί να γίνει.και πάνω από όλα αν μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια υπό αυτές τις συνθήκες.η ταπεινή μου γνώμη.

Senior Member
    Aιγοκερίνα και εγώ και κατανοώ πλήρως τα όρια περί ελευθερίας

Καλέ σαν Τοξότης, θα έπρεπε να κάνει τα ακριβώς αντίθετα, όχι αυτά που μας λες:D:D

Μείνε στο νέο σπίτι, να δεις και τα όμορφα του να μένεις μόνος..
    Σε λίγο θα είσαι καλά με τον ευατό σου και θα κρίνεις ξεκάθαρα τα υπερ και τα κατά της σχέσης σας:)

Member
    Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ για την συμπαράσταση... την έχω ανάγκη!!!!

Αυτές τις μέρες μιλάμε με ψιλομηνύματα που κ που καθώς κ στην δουλειά που τον βλέπω αρκετές φορες κ αυτό μου το κάνει πιο δύσκολο να μην τον σκέφτομαι.

Εχθές προσπάθησα κ δεν έστειλα όλη μέρα κανένα μήνυμα, αλλά το βράδυ πριν πέσω για ύπνο δεν κρατήθηκα κ του έστειλα ένα mms με τη φωτογραφία μου λέγοντας του ότι:
    \"προσπάθησα να μη στείλω κάτι αλλά δεν μπορώ να πέσω για ύπνο χωρίς ένα καληνύχτα, όνειρα γλυκά\"
    κ μου απαντάει: \"τώρα γύρισες σπίτι σου κ στέλνεις μήνυμα...?\"
    κ λέω \"όχι , ίσα ίσα που σήμερα έκατσα αρκετές ώρες σπίτι\" (έστειλα το μήνυμα στις 12 παρά, ενώ είχα γυρίσει από τις 11 παρά)
    κ μου στέλνει: ξέρεις ότι μου λείπεις κ γι\'αυτό το κάνεις...

κ μετά από λίγα λεπτά με παίρνει τηλ κ μου λέει: \"σαν παρατηρητής που είμαι το ρουζ φαίνεται έντονα στο πρόσωπό σου... μεγάλη ειλικρίνεια... καληνύχτα μωρό μου (ειρωνικά)\"

κ μετά ένα μήνυμα που συνοπτικά έλεγε \"για να τελειώνει το παραμύθι, δε σε ενοχλώ δε με ενοχλείς. η σελίδα γύρισε.\"

έπεσα από τα σύνεφα.
    ακόμη κ τώρα χώρια τέτοια καχυποψία? χάθηκε η ουσία του μηνύματος με το ρουζ...
    απογοητεύτηκα... δε μπορώ να το χωνέψω, αλλά ξέρω ότι πρέπει έτσι να γίνει. δεν πάει άλλο

ΥΣ. Να κάνω μία παρένθεση. Αυτός το περνάει μόνος του όλο αυτό, εννοώ δεν παίρνει κάποιο φίλο να του το συζητήσει ή να ξεσπάσει, να κάνει κάτι κτλ. κάθεται σπίτι του, ή το σκ πχ. πήγε στο εξοχικό του κ είχαν πάει κ οι γονείς του κ άραξε εκεί να ηρεμήσει. Σε αντίθεση από εμένα που θέλω να είμαι έξω με φίλες για να ξεχνιέμαι κτλ. (εκείνος αυτό το θεωρεί καλοπέραση κ όχι ξέσπασμα)

Member
    Βέβαια εγώ έχω πραγματικούς φίλους και ανθρώπους΄που έχω μεγαλώσει μαζί τους.

Εκείνος παρότι φουλ κοινωνικός, έχει πολλούς γνωστούς αλλά δεν έχει κάποιον ουσιαστικό κ πραγματικό κολλητό φίλο... οπότε δεν τα συζητάει ποτέ

Banned
    Originally posted by capr7

\"τώρα γύρισες σπίτι σου κ στέλνεις μήνυμα...?\"

οπως βλεπεις δεν αλλαξε τιποτα επι της ουσιας...

Senior Member
    Καλύτερα να προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις σιγά σιγά...
    όπως βλέπεις δεν έχει αλλάξει κάτι

Το πως θα τον βιώσει ο καθένας τον χωρισμό είναι δικό του θέμα.
    Κοίτα εσύ να είσαι καλά με όποιον τρόπο θεωρείς εσύ καλύτερο

Senior Member
    μήπως είναι καλύτερα να συνεχίσεις μόνη σου από εδώ και πέρα;
    από ότι κατάλαβα σου χρεώνει και το ότι έφυγες από δίπλα του και δεν σκέφτεται μήπως έκανε αυτός κάτι λάθος.
    η ταπεινή μου γνώμη;καθαρός εγωιστής μη σου πω ξεκάθαρος.

ίσως όμως να κάνω και λάθος.
    εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους.

να είσαι καλά τώρα και για πάντα.

Junior Member
    Πωπω δεν το πιστεύω!!!
    Και εμένα τα ίδια λέει...Αν τον παρα κανένα τηλ μου λέει: \"που είσαι?\", \"Με ποιους?\" ή \"Σήμερα με θυμηθκες?Γιατί τις άλλες μέρες έβγαινες?\"
    Ασ τον να φύγει και να ηρεμήσεις εσύ.Δεν αξίζει δε το βλέπεις!
    Θα έιμαστε καλύτερα μακρυά τους.Σε μερικούς μήνες...Υπομονή, δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ

Member
    ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το forum... έμπαινα σε κάτι άλλα πιο παλιά και έμπαιναν και έλεγαν όλο βλακείες από μικρές ηλικίες κτλ.

Μου έχετε δώσει πολύ δύναμη να συνεχίσω μέσα από τις απόψεις και εμπειρίες σας γιατί πραγματικά συναισθηματικά είμαι ράκος. Θέλω να ελπίζω ότι όλα για καλό γίνονται.....

Senior Member
    ξέρεις την παροιμία που λέει:κάθε εμπόδιο για καλό;
    αυτό είναι σίγουρο.
    και μην αφήνεις τίποτα να σε παίρνει από κάτω άρχισε να χαμογελάς και να τραγουδάς για τον εαυτό σου
    χαμογέλασε πάει πέρασε ότι έγινε έγινε....
    και μιας και είμαι και λίγο ρουβίτσα:όλα καλά όλα καλά θα μας πάνε όλα καλά θα φτιάξουν όλα όπου να\'ναι όλα καλά μην σταματήσεις να ελπίζεις κράτα γερά γιατί στο τέλος κερδίζεις....

ούτε ραδιοφωνικός σταθμός να ήμουν....να δω τι άλλη εξυπνάδα θα γράψω σήμερα....
    φιλάκια....

Member
    Ίσως φταίει κ ότι δε το συζητάει με κανέναν.... να ακούσει ρε παιδί μου δυο απόψεις... αν κ είμαι σίγουροι ότι θα τα μετέφερε με δικό του τρόπο οπότε... δε ξέρω....

θεωρεί όλες σχεδόν τις άλλες σχέσεις που υπάρχουν τριγύρω μας του αέρα... χωρίς ουσία. Έχω φίλους που είναι χρόνια μαζί κ επειδή βγαίνουν κ ο καθένας χώρια κάποιες στιγμές ότι είναι αλλού για αλλού και ότι και εγώ τα ίδια πρότυπα έχω πάρει αντί να κοιτάξω πιο σοβαρά τη ζωή μου και να προχωρήσω σε πιο σοβαρά πράγματα κτλ κτλ... κοινώς η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική έλεγε πάντα, ακόμη κ τώρα που χωρίσαμε....

Είχε κάποιες σχέσεις πριν και μάλιστα κανά δυο για μεγάλα διαστήματα, χωρίς βέβαια να έχει προχωρήσει πιο σοβαρά σε συγκατοικήσεις κτλ. που έκανε με μένα.
    Μου έλεγε ότι στις άλλες έδινε πολύ λιγότερα από αυτά που δίνει σε μένα και τον παρακαλούσαν.... απλά εκείνος δεν είχε βρει κάποια αξιόλογη ώστε να προχωρήσει πιο σοβαρά. Ενώ σε μένα και εξαρχής παθιάστηκε και έκανε πόσα, και μου αφιέρωσε τα πάντα και εγώ δεν τα εκτίμησα κτλ. κτλ.
    Εγώ η απορία που έχω είναι? Είναι δυνατόν σαν άνθρωπος να ήταν διαφορετικός? θέλω να πω την πίεση και την καχυποψία, την έντονη ζήλια κτλ. είναι δυνατόν να τα απόκτησε τώρα με μένα? Οι άλλες δεν θα είχαν το ίδιο πρόβλημα??

Εγώ μαζί του σαν άνθρωπος δεν άλλαξα στον τρόπο μου, ίσα ίσα που και γω έκανα πολλά παραπάνω επειδή ήμουν φουλ ερωτευμένη....
    βέβαια στο τέλος πιέστηκα και έσκασα από την τόση πίεση. πρώτη φορά πιέζω τόσο πολύ τον εαυτό μου και πρώτη φορά στη ζωή μου είχα τόσους τσακωμούς. 10 χρόνια που ήμουν πριν με το άλλο παιδί δεν είχα τόσους τσακωμούς στο σύνολο.....
    φαντάσου ούτε bachelor στο γάμο μου δε θα μπορούσα να κάνω..... δεν έτυχε και κανένα όσο είμασταν μαζί για να έβλεπα αντιδράσεις.... χαμός θα γινόταν :)

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast