μήπως κάνω κάτι λάθος? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 136
    Senior Member
    δεν κάνεις σε τίποτα λάθος αυτό που κάνεις είναι το φυσιολογικό σε μια σχέση.ναι μαζί αλλά και λίγη ελευθερία χώρου και χρόνου δεν βλάπτει.και πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα γιατί κάποια στιγμή ίσως σου φανεί και λίγο γοητευτικό το ότι ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εσένα.σου το ξαναλέω μην πέσεις στην παγίδα της ανασφάλειάς του γιατί το ίδιο έπαθα και εγώ(βέβαια δεν το μετανιώνω γιατί έχω 2 υπέροχα αγγελούδια) αλλά είμαι χωρίς φίλους και χωρίς προσωπική ζωή και η ανασφάλεια που κάποτε είχε ο σύντροφός μου μεταδώθηκε σε εμένα γιατί εγώ είμαι αυτή που κλείστηκα μέσα στο σπίτι.μην κάνεις το ίδιο λάθος να επιμένεις στις απόψεις σου και αν δεν συμφωνεί μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα και εσύ θα κουραστείς.οπότε μην αναλλώνεσαι έτσι.το να μην καταλαβαίνει την λέξη ελευθερία μέσα σε μία σχέση στο τέλος το χρεώνεσαι εσύ και αυτό δεν το αξίζει κανένας άνθρωπος.να είσαι καλά τώρα και για πάντα.
    καλύτερα το λάθος να τελειώνει πριν καν αρχίσει

Member
    Ναι Φοίβη ακριβώς έτσι....

Krino είμαι αποφασισμένη όσο και να πονάω.... η Λίτσα ίσως το καταλαβαίνει...

Είμαι άνθρωπος μονογαμικός, άνθρωπος που δε λέω ψέμματα και όταν είμαι σε μία σχέση είμαι σε αυτή με όλο μου το είναι. Με θίγει πολύ να με \"προσβάλλουν\", να είναι καχύποπτοι και σε μεγάλο βαθμό να υπάρχει ζήλια, χωρίς να υπάρχει λόγος...

Λίτσα δεν θέλω να χάσω τους φίλους μου. Έχω πραγματικές φίλες κ μάλιστα κάποιες και παντρεμένες που έχω μεγαλώσει μαζί τους από μικρό παιδί. Δεν εξαφανίστηκαν ποτέ αυτές από εμένα, παρά την οικογένειά τους και παρότι το καταλαβαίνω ότι ο χρόνος τους είναι πιο περιορισμένος πια. Εγώ γιατί να το κάνω? Είμαι πολύ ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος. Όσο και να αγαπάω τον άλλο και να είμαι μαζί του, ποιος ο λόγος να χάσω τον κόσμο μου και τον εαυτό μου? Θέλω να βρω κάποιον που να με αγαπήσει ακριβώς για αυτό που είμαι. Υποχωρήσεις θα κάνω και πάντα έκανα, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια....

Όσο και να με πληγώνει πήρα την απόφασή μου. θα πονέσω αλλά κάποια στιγμή θα νιώσω καλά....

Banned
    οκ λοιπον, προχωρησε....
    μερικες φορες καποια πραγματα ειναι αναποφευκτα.
    Τωρα θα υπαρχει πονος, αυριο θα ερθει η γαληνη.

Senior Member
    καλύτερα να πληγωθείς τώρα παρά να πληγώνεσαι μια ζωή.μια φορά γεννιόμαστε και είναι κρίμα να κάνουμε λάθος επιλογές πόσο μάλλον όταν ξέρουμε πως αυτές δεν μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα συμφωνώ με τον κρίνο πως τώρα θα υπάρχει πόνος αλλά αύριο θα έρθει η γαλήνη και τότε θα μακαρίζεις την στιγμή που πήρες μια τέτοια απόφαση.εξάλλου η απόφαση είναι για τον εαυτό σου και για αυτόν πρέπει να κάνεις το καλύτερο.μην αφήνεις κανέναν να ρουφάει τη ζωή σου.είναι δική σου και εσύ μόνο ξέρεις πως να την χειριστείς.να είσαι καλά τώρα και για πάντα.

Banned
    κοιτα καπρ,
    δεν βλεπω τιποτα κακο σε ολα αυτα.
    Αν δεν πειραματιστεις στις σχεσεις πως θα καταληξεις σε αυτο που σου ταιριαζει??
    Αυριο μπορει να βρεθεις με ενα αλλο ανθρωπο, ο οποιος να ειναι αδιαφορος.
    Επισης θα εχεις προβλημα και επισης μπορει να χωρισεις.

Καλα θα κανεις και για το σημερα και για το αυριο.

Senior Member
    Kαλή τύχη λοιπόν, μιας και προχωράς μπροστά.

Παρεπιπτόντως, αν θες βέβαια απαντάς, πως αντέδρασε ο σύντροφος σου στην απόφαση σου?
    Θεωρεί ότι καλώς πράττεις από την στιγμή που νιώθεις όπως νιώθεις?

Member
    χμμ... είναι περίεργο αυτό αλλά πιστεύω ότι κ αυτός προτιμάει να με χάσει παρά να αλλάξει τα πιστεύω του...

Θεωρεί ότι δεν τον χαλαρώνω, δεν ηρεμεί κ αυτός με μένα δίπλα του γιατί νιώθει ότι δεν παίρνει αυτά που θέλει.

Πολλές φορές στη διάρκεια της σχέσης, κ μάλιστα κ από τη πρώτη στιγμή με κατηγόρησε ότι κοιτούσα κάποιους περαστικούς κτλ. πονηρά. Η αλήθεια ήταν ότι έμεινα άφωνη την πρώτη φορά που το άκουσα γιατί εδώ χώρισα από μακροχρόνια σχέση για να είμαι μαζί του, φουλ ερωτευμένη κ αυτός γύρισε να μου πει ότι κοιτάω άλλους??? Είχα νευριάσει πολύ τότε, αλλά το προσπέρασα γιατί είπα ίσως να κατάλαβε λάθος.... Δυστυχώς τέτοια σκηνικά ξαναέγιναν σε σημείο που άρχισε να με ενοχλεί πάρα πολύ κ στο τέλος να κοιτάω κάτω προκειμένου να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
    Στο τέλος που φώναζα με αυτά τα σκηνικά μου έλεγε: δε σε καταλαβαίνω γιατί ορίεσαι. μπορείς να μου εξηγείς κάθε φορά ότι δεν κοίταξες πονηρά κτλ. κτλ. Εγώ πάλι από τη πλευρά μου το θεωρούσα προσβλητικό αυτό γιατί έκανα πάρα πολλά για να είμαι μαζί του κ θα έπρεπε να υπάρχει εμπιστοσύνη στην σχέση μας. Δεν είμαι με κάποιον για να του αποδεικνύω από το πρωί ως το βράδυ την εμπιστοσύνη μου, αλλά πρέπει να υπάρχει αυτή εκτός άν κάποια στιγμή αποδείξεις στον άλλο το αντίθετο...
    Εκείνος θεωρεί ότι πρέπει να αποδεικνύεις συνέχεια την εμπιστοσύνη από την αρχή. Κουράστηκα να είμαι μονίμως με ένα κινητό όμως όποτε δεν είμαστε μαζί. Έχει τύχει να μην το ακούσω κ να πάρω μετά από 2-3 λεπτά κ πάλι καχυποψίες... εμ δε γίνεται έτσι...

Banned
    Originally posted by capr7
    χμμ... είναι περίεργο αυτό αλλά πιστεύω ότι κ αυτός προτιμάει να με χάσει παρά να αλλάξει τα πιστεύω του...

αρα ειναι φανερο οτι πρεπει και αυτος να βρεθει με μια γυναικα που να νιωθει καλα - και οχι με εσενα.

(ασχετα αν αυτη δεν υπαρχει.... ;) )

Senior Member
    Όλα αυτά είναι δικές σου σκέψεις και δικά σου πιστεύω?

Δλδ σου είπε ξεκάθαρα \"οκ να χωρίσουμε, εγώ δεν αλλάζω\"?

Σε ρωτάω γιατί μέχρι τώρα δεν μας έχεις πει πως αντέδρασε αφού απόφασισες να χωρίσετε και να φύγεις από το σπίτι

Senior Member
    Originally posted by capr7
    και ποια είναι τα πιστεύω του το ότι εσύ κοιτάς δεξιά και αριστερά(κάτι που από ότι κατάλαβα δεν το κάνεις) ή το ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του;γιατί αν είναι το πρώτο τότε δεν έχει καταλάβει ούτε καν τι άνθρωπο έχει δίπλα του πόσο μάλλον να καταλάβει ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του.οπότε η ταπεινή μου γνώμη είναι να το προσπεράσεις και να συνεχίσεις να ζεις όπως εσύ έχεις διαλέξει χωρίς ενοχές για πράγματα που δεν έχεις κάνει και σου φορτώνει.

Senior Member
    capr7,

μπορει να θεωρεί πώς οπως χωρισες την προηγουμενη σου σχεση γι αυτον, οπως μας λες, να κανεις το ιδιο κ μαζί του. Δλδ να τον χωρισεις για καποιον άλλο.

Εμενα αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι πώς δεν ειδες, αυτη τη συμπεριφορα ή την έλλειψη εμπιστοσυνης που υπάρχει στη σχέση σας, πολυ νωριτερα. Πριν φτάσετε δλδ στη συγκατοικηση.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Originally posted by Sofia
    Εμενα αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι πώς δεν ειδες, αυτη τη συμπεριφορα ή την έλλειψη εμπιστοσυνης που υπάρχει στη σχέση σας, πολυ νωριτερα. Πριν φτάσετε δλδ στη συγκατοικηση.
    Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση γιατί είχα ακριβώς την ίδια στραβομάρα κάποτε! :)
    Προ συγκατοίκησης έβρισκα κολακευτικό το ενδιαφέρον και τη συνεχή επικοινωνία.
    Άσε που έδινα δικαιολογίες στην ανασφάλεια και την καχυποψία, ακριβώς επειδή μόλις είχα χωρίσει από άλλη (άλλες για την ακρίβεια...χεχε) σχέσεις.
    Τελικά κατάλαβα ότι η συμπεριφορά του προερχόταν από δικά του χαρακτηριστικά και όχι από δικές μου παρελθοντικές ατασθαλίες ή \'δικαιώματα\' που τάχα του έδινα όσο ήμασταν μαζί. Ή πιο απλά και χωρίς απόδοση ευθυνών, δεν ταιριάζαμε!

Senior Member
    [ i]Originally posted by Sofia[/i]
    capr7,

μπορει να θεωρεί πώς οπως χωρισες την προηγουμενη σου σχεση γι αυτον, οπως μας λες, να κανεις το ιδιο κ μαζί του. Δλδ να τον χωρισεις για καποιον άλλο.
    Αυτή η καραμέλα είναι άτοπη εντελώς και την λένε πολλοί που έχουν βρεθεί στην ίδια κατάσταση.Κάνεις ένα τέτοιο μεγάλο βήμα να αφήσεις κάποιον για να δοθείς ολοκληρωτικά σε αυτόν και παρόλαυτα λέει ότι θα κάνεις το ίδιο και σε αυτόν?Δλδαυτό θα κάνουμε?..

γενικά μιλάω..

Senior Member
    δεν διαβασα ολα σου τα ποστ και την συζυτηση με τα παιδια κ πιθανον πηρες γνωμες!!! Αυτα τα ατομα δεν αλλαζουν,σκοπο της ζωης τους εχουν να σε αποκοψουν απο τους παντες κ να σε εχουν μονο δικη τους κ οταν βαρεθουν σε στελνουν κ εσυ μενεις μονη σου στο τελος και πληγωμενη(ασε αυτο με τα τηλεφωνα κ τους γονεις 100 φορεσ την μερα ουτε εγω δεν το καταλαβαινω)!!Μην τον αφησει να βγαλει ολα τα κομπλεξ του επανω σου....Καλυτερα να πληγωθεις τωρα και εισαι ηρεμη μετα.....Αν ειναι δυνατον να στην λεει επειδη θελεις να πας για καφε ΧΩΡΙΣ εκεινον,αυτον τον πειραζει που δεν ηταν κ εκεινος απο πισω(η ουρα σου)....Ευχομαι τα καλυτερα

Member
    καλημέρα σας!!!

Αρχίζω να απαντώ.

Η αντίδρασή του> \"Δεν δέχομαι ο άνθρωπος που αγαπάω και έχω ανάγκη πχ. όταν πνίγομαι στη δουλειά να βρίσκω εγώ τον χρόνο και να θέλω να τον ακούω και 15 φορές την ώρα, από την στιγμή που εκείνος είναι πιο χαλαρός, ενώ εκείνος δεν νιώθει αυτή την ανάγκη και πιέζεται να το κάνει....\" \"Θέλω ο άνθρωπός μου να μην είναι δίπλα μου μόνο όταν είμαστε μαζί αλλά και στη δουλειά κτλ.\" \"Να τον νιώθω κοντά μου.....\"
    Οπότε αν αυτή η ευτυχία μου και η αγάπη μου σε πνίγει τότε τι να σου πω να φύγεις... εγώ με καμία γυναίκα δεν ήμουν έτσι. Σου έδειξα όλο μου το πάθος και εσύ πνίγεσαι....\"
    Ακόμη κ τώρα προσπαθώ να του εξηγήσω ότι εγώ δε μετράω την αγάπη κ το ενδιαφέρον με διαρκή μηνύματα και τηλέφωνα αλλά και πάλι δε το καταλαβαίνει με τίποτα.... του λέω νιώθω ότι μου το επιβάλλεις και στέλνω τόσα ή παίρνω τόσα τηλέφωνα, δε με αφήνεις να εκφραστώ μόνη μου...... κ μου απαντάει: \"σου επιβάλλω να μου δίνεις κ να μου δείχνεις την αγάπη σου????? Δεν μου κάνει αυτό!!!! \"
    Βέβαια από τη μία με διώχνει κ από την άλλη με πλάγιο τρόπο, επειδή θέλουμε ο ένας τον άλλο κ το ξέρει, έχει τον τρόπο του κ πέφτω... προσπαθώ να βρω δύναμη παιδιά!!!

Όσο για το άλλο θέμα... Δεν είμαι άνθρωπος που αφήνω τον έναν μετά τον άλλο... ήμουν 10 χρόνια με τον άλλο κ πρώτη φορά έφυγα και αυτό γιατί ένιωσα ένα δυνατό gap στη σχέση αυτή από τη στιγμή που μπήκε κάποιος άλλος άνθρωπος στο μυαλό μου. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα εξαρχής ώστε να φοβηθεί μήπως επέστρεφα πίσω κτλ. Ίσα ίσα που έκανα τόσα βήματα μαζί του που δεν είχα κάνει ποτέ άλλοτε πριν γιατί ακριβώς και οι ηλικίες μας το επιτρέπουν, αλλά περισσότερο γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Προσπάθησα πάρα πολύ, αλλά φοβάμαι για το κάτι περισσότερο, όσο και να το θέλω... φοβάμαι αυτά που μου γράφετε όλοι... αυτά που λένε η λίτσα, marina38, pennoula_v......

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast