Results 106 to 120 of 136
Thread: μήπως κάνω κάτι λάθος?
-
11-02-2009, 13:45 #106
Τα θέλω μας αλλά και το πως βλέπουμε την ζωή σαν ζευγάρι, πρέπει να είναι κοινά για ένα ζευγάρι.
Εσείς παρεκκλίνετε και ο λόγος είναι αρκετά σοβαρός.
Το να ψάχνεις γιατί και πως, το παρελθόν του δεν ωφελεί πουθενά.
Μαζί σου το τι κάνει, να σε καίει
Πήρες την απόφαση σου και έφυγες, έκανες ένα βήμα.
Κοίτα ποιο θα είναι το επόμενο...
- 11-02-2009, 14:02 #107
σκέφτεσαι αν οι προηγούμενες σχέσεις του είχαν το ίδιο πρόβλημα με εσένα,θα σου το έλεγε αν υπήρχε;δεν νομίζω.συμφωνώ με τη νόρα μην κοιτάζεις το παρελθόν κοίτα το μέλλον το δικό σου μέλλον και αποφάσισε τελικά τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη,
να είσαι μαζί του και καταπιεσμένη από τα πάντα;ή
να είσαι μόνη σου και ελεύθερη για τα πάντα;
βέβαια στά λόγια είναι όλα εύκολα στην πράξη τί γίνεται.
πρόσεξε μόνο μην σου μεταδώσει την ανασφάλειά του.
11-02-2009, 14:18 #108
ελευθερια για παντα....
καλα την ειχα εγω την υπογραφη.
:cool:
11-02-2009, 14:44 #109
Originally posted by krino
ελευθερια για παντα....
καλα την ειχα εγω την υπογραφη.
:cool:
11-02-2009, 15:12 #110
τι να είμαι μαζί του καταπιεσμένη... προσπαθώ να σκεφτώ πολύ ψυχρά τη κατάσταση για να μπορέσω να συνεχίσω και όχι με συναίσθημα.
Ο έρωτας φεύγει ίσως κάποια στιγμή και πρέπει να υπάρχουν άλλα πράγματα ουσιαστικά που να ενώνουν το ζευγάρι με την αγάπη. Φοβάμαι γιατί αν από τώρα έχουμε τέτοια θέματα, τι θα γίνει όταν θα έρθει γάμος και παιδιά? Εκεί που έχει και πιο πολύ λόγος ο ένας πάνω στον άλλο? Θα ζω σε ένα χρυσό κλουβί? ή τουλάχιστον να αισθάνομαι έτσι?
Θα βγαίνουμε έξω και θα κοιτάω κάτω κάθε φορά μήπως και παρεξηγηθώ ότι κοιτάω τους άλλους πονηρά? Ή θα θέλω να πηγαίνω με μία φίλη μου για ψώνια και δεν θα μπορώ?
ελευθερία ή θάνατος?
Δε θέλω να έρθει η στιγμή στη ζωή μου που θα πω.... \"αφού τα έβλεπα από την αρχή......\"
11-02-2009, 15:22 #111
Originally posted by capr7
Εγώ η απορία που έχω είναι? Είναι δυνατόν σαν άνθρωπος να ήταν διαφορετικός? θέλω να πω την πίεση και την καχυποψία, την έντονη ζήλια κτλ. είναι δυνατόν να τα απόκτησε τώρα με μένα? Οι άλλες δεν θα είχαν το ίδιο πρόβλημα??
Αλήθεια, τί σημασία εχει αν οι άλλες θα ειχαν το ίδιο προβλημα?Ειναι πολλοι οι ανθρωποι κ αντρες κ γυναικες που εχουν μια συμπεριφορα οπως αυτη του πρωην σου κ τη θεωρουν σουπερ φυσιολογικη. Αλλοι αυτη τη συμπεριφορα τη βλεπουν αποπνικτικη. Σημασια εχει εσυ που ζουσες μαζι του πώς ενιωθες. οχι η καθε άλλη.
Νομίζω, πώς ειναι εμφανες πώς δύο ανθρωποι που αντιλαμβανονται κατι τοσο σημαντικο με εντελως διαφορετικο τροπο ειναι μοιραιο να εχουν σοβαροτατο προβλημα στη σχέση τους. Αυτο που ονομαζεις εσυ ενδιαφερον αυτος το ονομαζει αδιαφορια. Αυτο που αποκαλει αυτος ενδιαφερον εσυ το αποκαλεις ελεγχο, ανασφάλεια. Μιλάτε αλλη γλώσσα. Πώς να βρείτε κοινο εδαφος να αναπτυξετε τη σχέση σας? Ειχε δικιο οταν σου ειπε πως εχετε εντελως διαφορετικη φιλοσοφια.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-02-2009, 16:21 #112
Ναι έχεις δίκιο!Είδες το καταλαβαίνεις...μην τον παίρνεις τηλέφωνο ούτε μηνύματα(όσο μπορείς), θα δεις που μετά από μερικές μέρες θα αισθανθείς καλύτερα.
Και κάπου υπάρχει ένα παιδί που θα σε αγαπήσει πραγματικά, θα σε εμπιστεύεται και θα αισθάνεσαι \'ελεύθερη\' στη σχέση σου....
13-02-2009, 08:44 #113
Παιδιά καλημέρα.
Είμαι πάρα πολύ χάλια. Σταμάτησα και τα μηνύματα και όλα. Είναι οριστικά όλα πια ανάμεσά μας.
Ξέρω ότι είναι το σωστό, αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω... είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ!!!!
Πείτε μου πως να το αντιμετωπίσω. Πονάω τόσο πολύ........................
13-02-2009, 08:49 #114
capr,
εχουμε γραψει σε καμποσα θρεντ για το τι να κανεις μετα απο χωρισμο.
Καλυτερα να περιγραψεις τι μπορεις να κανεις απο εδω και περα στη ζωη σου.
13-02-2009, 08:56 #115
μην ξεχνάς κάθε αρχή και δύσκολη.
αποφάσισες να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα.ένα βήμα που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ελεύθερη και πιο ευτυχισμένη.
καταλαβαίνω και το ξέρω πως πονάει το ξέρω πως είσαι χάλια αλλά σκέψου λίγο το μέλλον, πως θα είσαι μετά από μία εβδομάδα.θα αναπνέεις και θα αναπνέεις όποτε σου κάνει κέφι χωρίς να δίνεις αναφορά.
σκέψου και το άλλο.δεν έκανε από ότι καταλαβαίνω τίποτα για να σε σταματήσει παρά συνέχιζε το βιολί του οπότε τι πιστεύεις; πως σου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος;είμαι σίγουρη πως αξίζεις πολλά περισσότερα και όπως έχω ξαναπεί τα καλά που έχεις μέσα σου η ζωή κάποια στιγμή θα σου τα ανταποδώσει.
να είσαι καλά τώρα και για πάντα.
13-02-2009, 09:00 #116
λιτσα οταν το παρον σου φαινεται βουνο δεν μπορεις να δεις πιο μπροστα για το μελλον.
13-02-2009, 09:07 #117
συμφωνώ αλλά αν προσπαθήσεις έστω και σαν μια φευγαλέα ματιά θα δεις ότι πίσω από το βουνό δεν κρύβεται τίποτα άλλο παρά μόνο μια καταπράσινη πεδιάδα που σε περιμένει να κυλιστείς επάνω της ελεύθερη χωρίς πίεση ή καταπίεση, όπως θέλεις πέστο.
καπρ καταλαβαίνω πως τον θέλεις ακόμα αλλά πήρες μια απόφαση και το παρελθόν καλό θα ήταν να λήξει τώρα που πήρες αυτήν την απόφαση.διαφορετικά θα γυρίσεις πίσω και σκέψου λίγο ήταν καλύτερα;εσύ έχεις την απάντηση...
να είσαι καλά τώρα και για πάντα.
13-02-2009, 09:20 #118
βρε λιτσα κανεις δεν γυρναει πισω.
Αλλα δεν μπορεις να πας ουτε μπροστα.
Καποιος που ειναι σε κατασταση οπως η καπρ δεν βλεπει ουτε λιβαδια ουτε τιποτα.
Παρα μονο βαλτους.
13-02-2009, 09:31 #119
αν το θέλεις πραγματικά και το προσπαθήσεις τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις και μιλάω εκ πείρας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
όσο για τους βάλτους έχουν και αυτοί την γοητεία τους.μπορείς να λασπωθείς χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει:λερώθηκες,σιγά θα με λασπώσεις και πολλές άλλες παρατηρήσεις όπως έκανε ο φίλος μας στην καπρ.
οπότε καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα.
καλύτερα ελεύθερη και ας πονέσω τώρα παρά με κάποιον που θα με κάνει να πονάω συνέχεια.
13-02-2009, 09:56 #120
προσπαθώ παιδιά... κοιτάω και τα άλλα post....
μακάρι... μακάρι να είναι όπως τα λέτε.... είμαι τόσο χάλια όσο δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία