LAPRAZOL SOS
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: LAPRAZOL SOS

Senior Member

LAPRAZOL SOS

Παιδιά ξεκίνησα αγωγή με laprazol και oroperidys και μετά από 2 ώρες μ έπιανε ζάλη το είπα στο γιατρό μ λέει να παίρνεις μόνο laprazol το βράδυ το παίρνω πάλι τα ίδια ζάλη μετά από 2 ώρες. Δεν νομίζω πια ότι ότι είναι ιδέα μου. Σας παρακαλώ πείτε μου είχατε κανένα τέτοιο θέμα; μου είπε αν σε 1 βδομάδα δεν δω βελτίωση να κάνω γαστροσκοπηση και δεν θελω επειδή μου είπαν ότι γίνεται με μέθη είναι αλήθεια;;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Παιδιά ξεκίνησα αγωγή με laprazol και oroperidys και μετά από 2 ώρες μ έπιανε ζάλη το είπα στο γιατρό μ λέει να παίρνεις μόνο laprazol το βράδυ το παίρνω πάλι τα ίδια ζάλη μετά από 2 ώρες. Δεν νομίζω πια ότι ότι είναι ιδέα μου. Σας παρακαλώ πείτε μου είχατε κανένα τέτοιο θέμα; μου είπε αν σε 1 βδομάδα δεν δω βελτίωση να κάνω γαστροσκοπηση και δεν θελω επειδή μου είπαν ότι γίνεται με μέθη είναι αλήθεια;;
    Όχι δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα και το έπαιρνα 2 μήνες και το έχω πάρει και παλιότερα..
    Η γαστροσκοπηση δεν είναι τίποτα κραταει 20 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Όχι δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα και το έπαιρνα 2 μήνες και το έχω πάρει και παλιότερα..
    Η γαστροσκοπηση δεν είναι τίποτα κραταει 20 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
    Σου κάνουν αναισθησία όμως;;

Senior Member
    Καλησπέρα και από μένα βρίσκομαι ήδη σε θεραπεία με laprazol δεν νομίζω ότι έχω τέτοιες περενεργειες,,,,, όσο για την γαστροσκοπηση μην σε φοβίζει καθόλου η διαδικασία τι θα σε κάνουν και πως είναι ασφαλές εξεταση πλέον και στο λέω εγώ που γενικά δεν το έχω με εξετάσεις,, έχω κάνει πριν περίπου 7 μήνες πρώτη φορά και ίσως ξανακάνω στο χρονο

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Σου κάνουν αναισθησία όμως;;
    Καλημέρα! Όχι δεν είναι αναισθησία σου κάνουν μέθη δλδ ελαφριά καταστολή..
    Μετά από ένα τέταρτο που τελειώνει η εξέταση ξυπνάς και είσαι απλά λίγο ζαλισμένη τίποτα παραπάνω.. Εγώ μέσα σε μια ώρα ήμουν μια χαρά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Καλησπέρα και από μένα βρίσκομαι ήδη σε θεραπεία με laprazol δεν νομίζω ότι έχω τέτοιες περενεργειες,,,,, όσο για την γαστροσκοπηση μην σε φοβίζει καθόλου η διαδικασία τι θα σε κάνουν και πως είναι ασφαλές εξεταση πλέον και στο λέω εγώ που γενικά δεν το έχω με εξετάσεις,, έχω κάνει πριν περίπου 7 μήνες πρώτη φορά και ίσως ξανακάνω στο χρονο
    Το έχω παρατηρήσει μετά από 2 ώρες πιυ το παίρνω μου φέρνει ζάλη.. Τι να πω..

Εγω το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια χωρίς συμπτώματα αλλά να ξέρεις πως η ζάλη είναι μια από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του Laprazol.Ισως να οφείλεται σε χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Β12.Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό η το φαρμακοποιό σου.

Senior Member
    το laprazol ειναι υπογλωσσια ροζ χαπια για το ελκος;

Άσπρα ροζ αποχρώσεις.Ναι μπορείς να πεις ότι είναι και ροζ.

Senior Member
    περσι η μαμα μου ειχε ελκος και την εδωσαν χαπια δεν θυμαμαι και την πειραξαν ζαλαδες και ατονια αλλα αμεσως της αλλαξαν θεραπεια και επαιρνε κατι ανοιχτα ροζ υπογλωσσια και της περασε. αλλα θυμαμαι κατι για laprazol αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν αυτα που επαιρνε η αυτα που την πειραξαν. και την ρωτησα πριν και εκεινη δεν θυμαται. δεν κρατησε και την συνταγη.

Τα laprazol είναι ανοιχτά ροζ.

Senior Member
    Η ζαλαδα να ξερεις μπορει να οφειλεται κ στο στομαχι..εγω που εχω χρονια γαστριτιδα μου προκαλει ζαλαδες