Results 61 to 75 of 116
Thread: POTS
-
09-10-2019, 18:24 #61Antonis8Guest
Πώς να ηρεμήσω είναι το θέμα. Τα ταιζω πρωί και βράδυ. Το πρωί μέχρι να πάρω απόφαση να σηκωθώ και να βρω το κουράγιο, πάει μεσημέρι. Τώρα σε καμία ώρα πρέπει να πάω να τους ρίξω για το βράδυ. Πάλι θα εξαντληθω. Είναι πολλά ,κάνω διάφορες στάσεις. Και με περιμένουν ,δεν μπορώ να μην πάω. Με έχει εξαντλήσει όμως αυτή η ταχυπαλμια και φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι.
- 09-10-2019, 18:30 #62
- Join Date
- Sep 2017
- Location
- Sedna
- Posts
- 1,172
Δεν έχεις έναν πολύ δικό σου άνθρωπο, της απολύτου εμπιστοσύνης, να του μιλάς για το πρόβλημά σου, να τον αγγίξεις, να σε αγγίξει, να κλάψεις, να εκτονωθείς με κάποιο τρόπο;
Πρώτα ο εαυτός σου όμως. Αν δε νιώθεις καλά μην πηγαίνεις το βράδυ. Και μια φορά τη μέρα καλά είναι.
09-10-2019, 18:33 #63
- Join Date
- Aug 2017
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 3,898
Αν δε νιώθεις καλα μη πας. Κ γω οταν αρρωσταινω δε τα ταιζω, τι να κάνουμε και αυτα μεσα στη ζωή είναι. Κοίτα να είσαι καλα εσυ και τα αδέσποτα εκεί θα είναι
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
09-10-2019, 19:23 #64Antonis8GuestΝιώθω τύψεις αν δεν πάω. Ίσως είναι καλύτερα να παω τώρα και να μην πάω το πρωί που νιώθω χειρότερα.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω ζαναξ ενώ πίνω ηλεκτρολύτες; Εννοώ να πάρω λίγο ζαναξ τώρα και μετά να συνεχίσω να πίνω τους ηλεκτρολύτες.
09-10-2019, 21:25 #65
- Join Date
- Sep 2017
- Location
- Sedna
- Posts
- 1,172
Ακριβώς. Αφού είναι έτσι τα πράγματα, μπορείς να πηγαίνεις όποτε νιώθεις καλύτερα. Μην ανησυχείς, δε θα πάθουν κάτι τα γατουλίνια σου αν δεν τα ταΐζεις δυο φορές τη μέρα, κάθε μέρα.
Μην κάνεις παιδί μου τέτοια πειράματα μόνος σου. Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει εδώ υπεύθυνα. Ρώτα το γιατρό σου με την πρώτη ευκαιρία, που θα δοθεί σύντομα άλλωστε αφού περιμένεις ακόμα αποτελέσματα εξετάσεων. Κάνε κουράγιο και προσπάθησε να ηρεμήσεις.
09-10-2019, 22:30 #66Antonis8GuestΤους έχω πρήξει όλους τους γιατρούς και δεν θέλω να παίρνω συνέχεια τηλ. Αλλά εντέλει μου έπεσε το ποτήρι με τους ηλεκτρολύτες και δεν το τελείωσε. Ζαναξ δεν πήρα, ίσως πάρω πριν ξαπλώσω. Το έψαξα ονλαιν,δεν κάνει κάποια αλληλεπίδραση.
Τελικά τα συμπτώματα μου είναι πιο ήπια το βράδυ. Ίσως γιατί δεν υπάρχει ηλιος. Ηρεμούν πιο εύκολα οι παλμοί μου και γενικά κινούμαι πιο ξεκούραστα. Αύριο βγαίνουν οι ορμονικές ελπίζω. Αν δεν βρεθεί ορμονική αιτία, θα το κοιτάξω και με έναν νευρολόγο και μου είπε ο καρδιολογος για να νιώθω πιο καθησυχασμενος να βάλω χολτερ για παραπάνω μέρες. Θα το κάνω και αυτό και από κει και πέρα θα προσπαθώ να ανακουφίσω τα συμπτώματα.
Παραγγειλα και έναν καρδιογραφο τσέπης να μου βρίσκεται.
09-10-2019, 22:44 #67
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
09-10-2019, 22:46 #68
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
09-10-2019, 22:59 #69
- Join Date
- Aug 2017
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 3,898
Εγω πάντως τωρα γυρνωντας την ταισα την εγκυουλα μου
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
09-10-2019, 23:22 #70Antonis8GuestΗ οικογένεια μου δεν με στηρίζει γιατί θεωρεί ότι όλα είναι αποτέλεσμα άγχους και υποχονδριας. Αλλα γενικά δεν είμαστε διαχυτικοι ως οικογένεια.
Κι εγώ πήγα και τα τάισα. Έβαλα παραπάνω τροφή και για το πρωί, αν και μάλλον θα πεταχτω,αν δεν κάνει ζέστη δλδ
Εγώ τα στειρωσα με πρόγραμμα της φιλοζωικής. Αλλά έχει και άλλα αστειρωτα που ταιζω σε άλλη γειτονιά και θα στειρωθουν σε λίγο που θα έχει πρόγραμμα πάλι
10-10-2019, 00:19 #71
- Join Date
- Aug 2017
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 3,898
Καλα δεν ειναι ανάγκη να φτάσεις σε σημείο λιποθυμιας για να φανε τα γατια σου λέω και εγώ οταν ειμαι άρρωστη ουτε παω(αρρωσταινα συνέχεια λόγω αγχους) μην αγχώνεσαι και για τα γατια. Κανε τις εξετάσεις σου, μιλα και με τον γιατρο σου να δεις τι και πως και τα γατια εκει ειναι δε φεύγουν
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
10-10-2019, 17:13 #72Antonis8GuestΔεν πήγα να τα ταίσω το πρωί, αλλά νιώθω άσχημα που δεν πήγα. Με τη βοήθεια της ψυχολόγου το είχα μειώσει σε δύο φορές από τέσσερις που τα τάιζα, αλλά μόνο μία φορά, αλλά φοβάμαι να τα ταίζω μόνο μια φορά γιατί έχει πολλά κρούσματα με δηλητηριάσεις. Το μετατραυματικό μου στρες σχετίζεται με το θέμα γιατί μου σκότωσαν ζώα που φρόντιζα χρόνια και τα είδα να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου.
Σήμερα είμαι έτσι κι έτσι. Στο δρόμο για τη δουλειά αναγκάστηκα να σταματήσω να μου μετρήσουν την πίεση στο φαρμακείο (δεν περπατούσα, με μηχανάκι ήμουν). Είχα 110 παλμούς και 9 με 6.7 πίεση. Δεν πήρα σήμερα το φάρμακο για το στομάχι γιατί είμαι σε διαδικασία διακοπής του και πρέπει να το παίρνω μέρα παρά μέρα. Ένιωσα κάτι σαν εσωτερικό σπασμό χαμηλά και στη μέση και νομίζω πως είναι καμιά αρτηρία και αγχώθηκα. Το είχα νιώσει μια φορά και στα επείγοντα και μου έλεγαν να μην κουνιέμαι γιατί δεν βγαίνει το καρδιογράφημα καθαρό αλλά εγώ δεν κουνιόμουν, ένιωθα κάτι σαν εσωτερικό σπασμό. Μετά από ώρα βγήκε καθαρό το καρδιογράφημα και μου είπαν ότι τα πρώτα ήταν "παράσιτα". Με αγχώνει αυτό γιατί το νιώθω κατά καιρούς και δεν ξέρω μήπως σχετίζεται με όλα αυτά.
Οι ορμονικές ακόμα να βγούνε, ελπίζω αύριο.
10-10-2019, 17:51 #73
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Αντωνη τι πατινι εχεις; Της Xiaomi;
10-10-2019, 17:59 #74Antonis8GuestΕίχα της Xiaomi το μοντέλο που βραβεύτηκε αλλά επειδή εδώ οι δρόμοι είναι πολύ κακοί, τα λάστιχα φαγωνόντουσαν συνέχεια και ήταν μεγάλη φασαρία η αλλαγή, το έχουν φτιάξει πολύ άσχημα σε αυτό το κομμάτι, αλλάζει πολύ δύσκολα το λάστιχο. Εντέλει το άλλαξα, αλλά μου εμφάνισε και ένα θέμα με τη μπαταρία και πρέπει να το φτιάξω.
Πήρα αυτό εναλλακτικά https://www.regroup.gr/default/388/c...ric-uberscoot/ βγάζει και περισσότερα χιλιόμετρα και ανεβαίνει και πιο εύκολα ανηφόρα. Αν και αυτό θέλει ένα σέρβις τώρα. Δυστυχώς δεν έχουμε ποδηλατόδρομους και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ευρέως με πατίνι εδώ.
10-10-2019, 18:09 #75
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....