Results 1 to 8 of 8
Thread: Δεν ξέρω Τι Να κανω
-
30-09-2019, 19:43 #1
Δεν ξέρω Τι Να κανω
Πριν 4 μήνες με πλησίασε ένα αγόρι.Εκεινη τη περίοδο ήμουν πολύ αρνητική σε θέμα σχέσεων και δεν ενδιαφερομουν ιδιαίτερα.Η προηγούμενη μου σχέση μου φέρθηκε πολύ άσχημα και φοβόμουν μην γίνει το ίδιο.Με τα πολλά τον γνώρισα όσο να'ναι και μου άρεσε πολύ σαν άτομο,με τράβηξε ο χαρακτήρας του.Ειχε κάτι παράξενο πάνω του.Ειμαστε μαζί 4 μήνες.Του είχα πει ότι φοβόμουν να μου φερθούν όπως τον άλλον.Γενικα τον 1ο μηνα ήμασταν πολύ καλά.Σιγα σιγά όμως άρχισαν οι τσακωμοί.Έγινε πιεστικος όσον αφορά κάποια πράγματα.Γενικα λεεί ότι η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άντρα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το πιστεύει κιολας.Γενικά μου μιλάει λίγο απότομα,μου λέει ότι δεν κάνω τίποτα στη σχέση μας.Και όσον αφορά το σεξ,πάντα θέλει μόνο εγώ να κάνω κάτι και μετά δεν τον νοιάζει.
Τέλος πάντων.. γενικά περνάω δύσκολα τους τελευταίους μήνες και δεν έχω και τόσο όρεξη. Επίσης τον είδα πριν κάτι μέρες μετά από 2 εβδομάδες.Και δεν έγινε κάτι. Προφανώς είχαμε τσακωθεί πολύ άσχημα.Ξανα.ΟποτΕ περάσαμε λίγο χρόνο ήρεμα να τα βρούμε.Ωστοσο σήμερα που τον είδα δεν ήμουν σε θέση να κάνω κάτι γιατί ήμουν αγχωμένη για διαφορά Τέλος πάντων δεν μου έβγαινε.Παλι .
Ενώ τον θέλω πολύ παρόλα αυτά που συμβαίνουν. Πραγματικά τον θέλω πολύ δεν μου βγαίνει να κάνω κάτι. Θέλω Απλά Να τον αγκαλιάσω κι να κάτσω εκεί με τις ώρες.Αυτος προφανώς και έχει βαρεθεί κάθε φορά να τον ανάβω (άθελά μου) και μετά να τον αφήνω έτσι που το θεωρώ φυσιολογικό.. Αλλά δεν ξέρω Τι Να κάνω.Δεν μου βγαίνει,ενώ το θέλω πολύ.
- 30-09-2019, 23:05 #2
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά αν τον ήθελες μετά από αυτά που σου λέει, τότε κάτι δεν θα πήγαινε καλά.
ΤΟ σώμα σου ξέρει καλύτερα από σένα που προφανώς επειδή ήσουν απογοητευμένη από την προηγούμενη σχέση, δεν θες να απογοητευτείς και από αυτήν.
Ο τύπος σου λέει τις απόψεις του αλλά κάνεις πως δεν ακους γιατί δεν ΘΕΣ να χαλάσεις αυτό που έχεις μες το κεφάλι σου για εκείνον. Γιατί αναωτιέσαι αν όντως τα πιστεύει αυτά που σου λεει;;; Για να στα λέει τα πιστεύει!!! Όντως πιστεύει πως οι γυναίκες πρέπει να υπακουν τους άντρες. προφανώς μας θεωρεί και κατώτερα όντα γιαυτό δεν ξεκουνιέται να κάνει τίποτα στο σεξ και περιμένει να τα κάνεις όλα εσύ, να ικανοποιηθεί εκείνος και τέλος. Γιατί ΓΙΑ ΣΕΝΑ χέστηκε! Τώρα σου μιλά απότομα, και σε υποτιμά, το επόμενο βήμα ξέρεις ποιο είναι; Να σε δείρει! Αφού δεν θεωρεί κατώτερη κι ότι πρέπει να τον υπακούς γιατί να μην το κάνει;;;;
Κοπέλα μου γλυκιά , τον ξέρεις μόνο 4 μήνες, φύγε να σωθείς τώρα που είναι νωρίς. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μαζί του γιατί το σώμα σου έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, δεν τον γουστάρεις πια, σε έχει ξενερώσει.
01-10-2019, 09:59 #3
οπως τα λεει η ελισαβετ ειναι, αλλα το οτι επανελαβες μια σχεση με ανθρωπο κακοποιητικο και δεν θελεις να φυγεις, το βρισκω πολυ ανησυχητικο.
ειναι σαν να ψαχνεις τετοιους ανθρωπους για να ειναι διπλα σου.
αν ηταν τυχαιο γεγονος, θα εφευγες μολις αντιλαμβανοσουν οτι σου φερεται ασχημα.
κι επιτελους, με αυτους τους καυγαδες!!! ποιος σας ειπε οτι "ολα τα ζευγαρια καυγαδιζουν" και το επαναλαμβανετε λες και ειναι ζητουμενο σε μια σχεση;
ΟΧΙ, τα ζευγαρια που ταιριαζουν και ειναι καλα μαζι, δεν καυγαδιζουν.
να ειστε με ανθρωπους που μπορειτε και συνεννοειστε και οχι με ανθρωπους που καυγαδιζετε. διαφωνιες μπορει να υπαρξουν, αλλα οχι καυγαδες. οι καυγαδες ειναι ενδειξη κακης σχεσης, οχι καλης.
μηπως ειχες κακοποιητικους γονεις; γιατι αυτη η σταση σου να εχει ξενερωσει η ζωη σου και να μην θελεις σεξ, αλλα να θελεις να ειστε αγκαλια και να χουζουρευετε με αυτον (τον παπαρα), μου μοιαζει σαν να προσπαθεις να κανεις εναν κακοποιητη πατερα να σε αγαπησει επιτελους...
01-10-2019, 11:48 #4
Θα στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ κοπελιά: Έχεις έλειψη αυτοπεποίθησης και ορθής κρίσης και άγεσαι και φέρεσαι από τον κάθε μαλάκα. Πριν 4 μήνες δεν ήθελες σχέση αλλά με τα πολλά τον γνώρισες κι έχετε 4 μήνες σχέση. Δηλαδή μέσα σε μία στιγμή εκεί που δεν γούσταρες τελικά γούσταρες; Και τον γνώρισες και σου άρεσε ο χαρακτήρας του από πότε; Από τη μία μέρα που στα έριξε και την επόμενη τα φτιάξατε ξέρω κι εγώ; Και μετά σου λέει όλα αυτά τα καφριλίκια και κάθεσαι ακόμα μαζί του; Γιατί, επειδή θέλει να τον πλακώνεις στις πίπες ξέρω κι εγώ και να του κάθεσαι όποτε θέλει κι εσένα να σε χειρίζεται σα σκουπίδι και να στη λέει κι από επάνω; Τι είσαι εσύ, το πουτανάκι του; Στα λέω πολύ χύμα διότι καταλαβαίνω ότι είσαι σε μικρή ηλικία και καλό είναι να ξυπνήσεις κάποια στιγμή και να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και να βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει και να βλέπει την πραγματικότητα.
Σήκω φύγε και γράψτον τον τριμάλακα, δεν είσαι για έρωτες τώρα. Πρέπει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου πρώτα.
01-10-2019, 14:34 #5
Ρε συ τι σου λέει αυτός πως οι γυναίκες υπακούουν τους άντρες? Και μόνο από αυτό πρέπει να βαρεσουν καμπανάκια και να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου
Αποτι φαίνεται είσαι μπερδεμένη γενικότερα. Όπως λέει και η Σόνια, αν θες να κάνεις ισορροπημένες σχέσεις με "νορμάλ" άντρες, πρέπει πρώτα να φτιάξεις τη ζωή σου και τις σκέψεις σου.
Το να ασχολείσαι με αυτόν τον τύπο ο οποίος όπως τα λες κοιτάει την πάρτυ του και δεν δείχνει ενδιαφέρον για εσένα (πέρα από το να τον υπακούς και να του κάθεσαι) , αντί να λύσεις τα δικά σου θέματα δεν έχει κανένα νόημα."Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
09-10-2019, 23:45 #6
Απλώς μου φερόταν πολύ όμορφα και όσο τον γνώριζα ένιωθα πραγματικά χαρούμενη.Μετα δεν ξέρω τι πήγε λάθος.Συνεχίζει να με κατηγορεί για τα πάντα που είναι ξεκάθαρο ενδιαφέρον από μέρους μου.
Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να το ανεχτώ όλο αυτό. Το ξέρω.Απλως όταν αποφασίζει να φερθεί καλά με ηρεμεί γενικά σε όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί. Απλώς.. Όταν θέλει.
Δεν ξέρω αν μπορώ να τον αφήσω. Εννοώ.. ξέρω πως δεν πρέπει να αφήνω να με μεταχειρίζεται έτσι.Απλα ειμαι ηλίθια.
10-10-2019, 00:45 #7
Το απλά ειμαι ηλιθια είναι δικαιολογια για να δεχεσαι να σε κακοποιεί ψυχολογικα κάποιος?
Αν δεν εχεις τη δυναμη να φυγεις μονη σου, βρες να στηριχτεις σε φιλους, σε γονεις, σε ψυχολογο σε κάποιον ανθρωπο τελος παντων.
Δεν θελει και πολύ να γινει και σωματικα βιαιος.
Τρεχα, δεν σου αξιζει τετοια αντιμετώπιση.
10-10-2019, 01:03 #8george1520GuestΕπειδη βγηκες απο μια σχέση που δεν σου φέρθηκαν καλά δεν μπορεις να αποδεχτεις ότι εχεις κάνει λάθος επιλογή (ξανα). Ισως αυτο να σε σκαλώνει λιγο.
Στην αρχή, όταν γνωρίζουμε κάποιον θέλουμε πάντα να δείξουμε μια καλή εικόνα για να εντυπωσιάσουμε. Όχι επίτηδες. Είναι μια ανάγκη μας. Αυτη την εικόνα που σου παρουσιασε καλό είναι να μην υιοθετησεις και να δεις την εικόνα που σου εβγαλε μετά . Αυτη που μας παρουσιάζεις. Γιατι αυτή είναι η αλήθεια. Αν θεωρείς ότι σου αξίζει να σου φέρονται σαν αντικείμενο, χωρίς να νοιάζονται για τα θέλω σου και τις ανάγκες σου τοτε μείνε εκει αλλα μην παραπονιέσαι. Αν όμως θες να σε υπολογίζουν σαν γυναικα και σαν άνθρωπο τοτε φύγε. Δωσε χρόνο στον εαυτό σου και μετά βγες ξανα για να βρεις τον άνθρωπο σου. Αλλα πρώτα δούλεψε με τον εαυτό σου για να είσαι καλά μόνη σου και καλύτερα διπλα απο ένα αντρα.