ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 236
    Banned
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Εμένα μου φαίνεται ότι με όλα αυτά που περνάς στην ζωή σου ψάχνεις να βρεις αδιέξοδο και το κάνεις με τον λάθος τρόπο. Κανένας άλλος εκτός από τον ευατο σου δεν μπορεί να αναπληρώσει το ποσό δύσκολα ή μόνη νιώθεις.. Στο λέω αυτό από εμπειρία..
    Ξέρω την θέση σου, έχω περάσει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν μεγάλο ζόρι δεν θα πω ψέμματα αλλά και από την άλλη ρε κοπέλα μου δεν σκέφτεσαι και την θέση του συντρόφου σου? Πιστεύεις ότι δεν ξέρει τι γίνεται? Δεν νιώθει?
    Μα και από μόνο τον ευατο σου να κοιτάξεις, μόνο την δική σου μεριά πάλι δεν είσαι ευχαριστημένη σε αυτήν την σχέση..
    Ειμαι ευχαριστημενη με την σχέση μου γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει άλλος να με καταλάβει και να με βοηθήσει ψυχολογικα όπως ο αρραβωνιαστικος μου και να δεχτεί το προβλήματα υγείας μου.

Δεν πιστεύω να νιώθει κάτι ή να κατάλαβε κάτι. Πιο πολύ αδιαφορει για τα παραπονα που κάνω. Ίσως και αυτός να έχει κάτι άλλο δεν ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Και τώρα γιατί δεν δουλευεις?
    Γιατί παρουσιασα νευρολογικο πρόβλημα. Σε κάλυψα; ω ναι. Δεν εισαι η μόνη με θέματα υγείας. Αλλα δε το βρίσκω ως δικαιολογια για να ειμαι άπιστη
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Γιατί παρουσιασα νευρολογικο πρόβλημα. Σε κάλυψα; ω ναι. Δεν εισαι η μόνη με θέματα υγείας. Αλλα δε το βρίσκω ως δικαιολογια για να ειμαι άπιστη
    Δεν είπα ότι είναι δικαιολογία για να είσαι απιστη.

Είπα ότι είναι δικαιολογια να μενεις και να συντηρησε από τους δικούς σου.

Senior Member
    Δεν είπα ότι είναι δικαιολογία για να είσαι απιστη.

Είπα ότι είναι δικαιολογια να μενεις και να συντηρησε από τους δικούς σου.
    Και αυτό με την απιστία ΣΟΥ που ακριβώς κολλαει;

Banned
    Και αυτό με την απιστία ΣΟΥ που ακριβώς κολλαει;
    Δεν κολλάει στην απιστια.κολλάει στο ότι κάποιες φορές είμαστε αναγκασμενοι να είμαστε με κάποιους που δεν θελουμε.από αναγκη.

Εσύ έχεις αναγκη τους δικούς σου και εγώ έχω αναγκη τον αρραβωνιαστικο μου.

Εσυ για να σε συντηρουν και εγώ για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου.όταν θα μείνεις μόνη κάποτε ίσως καταλάβεις.

Senior Member
    Δεν κολλάει στην απιστια.κολλάει στο ότι κάποιες φορές είμαστε αναγκασμενοι να είμαστε με κάποιους που δεν θελουμε.από αναγκη.

Εσύ έχεις αναγκη τους δικούς σου και εγώ έχω αναγκη τον αρραβωνιαστικο μου.

Εσυ για να σε συντηρουν και εγώ για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου.όταν θα μείνεις μόνη κάποτε ίσως καταλάβεις.
    Τραγικό το σχόλιο σου. Εγώ μανδαμ τους γονείς μου τους σέβομαι, και εκτιμώ τη βοήθεια τους. Δε τους προδιδω την εμπιστοσύνη που μου δίνουν και την αγάπη τους. Εσυ κάθεσαι απο συμφέρον και τον φλωμωνεις στο ψέμα και στο κερατο. Να στο ζωγραφίσω για να το καταλάβεις καλύτερα; νομίζω ειμαι πολυ σαφής σε ότι λεω. Αφου θεσ να συγκρινουμε καταστάσεις να το κάνουμε. Παλι εσυ βγαίνεις λαθος.

Banned
    Τραγικό το σχόλιο σου. Εγώ μανδαμ τους γονείς μου τους σέβομαι, και εκτιμώ τη βοήθεια τους. Δε τους προδιδω την εμπιστοσύνη που μου δίνουν και την αγάπη τους. Εσυ κάθεσαι απο συμφέρον και τον φλωμωνεις στο ψέμα και στο κερατο. Να στο ζωγραφίσω για να το καταλάβεις καλύτερα; νομίζω ειμαι πολυ σαφής σε ότι λεω. Αφου θεσ να συγκρινουμε καταστάσεις να το κάνουμε. Παλι εσυ βγαίνεις λαθος.
    Εγώ τουλάχιστον δεν στηρίζομαι οικονομικά από αυτόν όπως εσύ από τους γονείς σου.

Και συγνώμη για το τραγικό σχόλιο μου αλλά όταν θα μείνεις μόνη χωρίς τους δικούς σου να εκφερεις αποψη.όταν δεν θα σε ταιζουν με το μπιμπερό σαν μωρό γιατί συγνώμη κιόλας θεωρώ απαράδεκτο κάποιος μετά τα 18 να μένει με τους δικούς του.εκτός και είσαι ανηλικη.

Senior Member
    Εγώ τουλάχιστον δεν στηρίζομαι οικονομικά από αυτόν όπως εσύ από τους γονείς σου.

Και συγνώμη για το τραγικό σχόλιο μου αλλά όταν θα μείνεις μόνη χωρίς τους δικούς σου να έκφερεις αποψη.όταν δεν θα σε ταιζουν με το μπιμπερό σαν μωρό γιατί συγνώμη κιόλας θεωρώ απαράδεκτο κάποιος μετά τα 18 να μένει με τους δικούς του.εκτός και είσαι ανηλικη.
    Το τι κάνω απο τη στιγμή που δε τα κλέβω ή δε στα ζητάω δε σε αφορά. Εσυ ήρθες εδω να ρωτήσεις και εγώ απλα σου απαντάω. Δεν εχεις καμια δικαιολογία για αυτά που κάνεις. Τα θεωρώ τελείως ανήθικα. Δλδ οταν εμενα μόνη μου επρεπε τον άνθρωπο που συγκατοικησα να τον κανω τάρανδο; Προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Συγγνώμη αλλα δε σε απαλλάσσει το οτι μένεις μόνη για τη πουστι@ που έκανες. Και πραγματικά εύχομαι υο παλικάρι να ανοίξει τα μάτια του γιατι δε το αξιζει

Banned
    Το τι κάνω απο τη στιγμή που δε τα κλέβω ή δε στα ζητάω δε σε αφορά. Εσυ ήρθες εδω να ρωτήσεις και εγώ απλα σου απαντάω. Δεν εχεις καμια δικαιολογία για αυτά που κάνεις. Τα θεωρώ τελείως ανήθικα. Δλδ οταν εμενα μόνη μου επρεπε τον άνθρωπο που συγκατοικησα να τον κανω τάρανδο; Προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Συγγνώμη αλλα δε σε απαλλάσσει το οτι μένεις μόνη για τη πουστι@ που έκανες. Και πραγματικά εύχομαι υο παλικάρι να ανοίξει τα μάτια του γιατι δε το αξιζει
    Φυσικά και δεν με αφορά το τι κάνεις. Απλά ξεκινας του χαρακτηρισμους για κάποιον χωρίς να τον ξέρεις.

Πρώτα θα περπατήσεις τα μονοπατια που περπατήσε ο άλλος και μετά θα τον κακοχαρακτηρισεις.διαφορε� �ικά ο καθένας να κοιταει την καμπουρα του.

Και εγώ όταν ήμουν μικρή έλεγα τα ίδια. Εγώ κερατο?ποτέ. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Senior Member
    Φυσικά και δεν με αφορά το τι κάνεις. Απλά ξεκινας του χαρακτηρισμους για κάποιον χωρίς να τον ξέρεις.

Πρώτα θα περπατήσεις τα μονοπατια που περπατήσε ο άλλος και μετά θα τον κακοχαρακτηρισεις.διαφορε� �ικά ο καθένας να κοιταει την καμπουρα του.

Και εγώ όταν ήμουν μικρή έλεγα τα ίδια. Εγώ κερατο?ποτέ. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ.
    Δεν ειμαι μικρή. Οποτε μπορω να εχω άποψη. Και στη τελική εσυ ρωτησες δεν ήρθα εδω απο μονη μου να σου πω την άποψή μου.

Senior Member
    ολοι πισω απο τα πληκτρολογια ειμαστε διανοιες. το θεμα τι θα κανεις ειναι δικο σου. δηλαδη να σε πουν οι μισοι πηγαινε και ζησε το παθος και οι αλλοι μεινε με το καλο παιδι δεν εχει νοημα γιατι η ιδια θα αποφασισεις στο τελος τι θες να κανεις. εμπειριες μπορει να εχουν πολλοι απλα δεν θελουν να τις πουν για να μην εκτεθουν ισως η για δικους τους λογους. απο κει και περα ειμαστε σε δημοσιο φορουμ ο καθενας μπορει να σε πει μια γνωμη ναι αλλα μεχρι εκει. δηλαδη προσωπικα παλια ειχα σοβαρο θεμα με την απιστια εστω να καταλαβαινα οτι ο αλλος μονο σκεφτοταν αλλον ειχα χωρισει και χωρις εξηγησεις. τωρα αν αυτη η κοπελα που ακομα ειμαι ερωτευμενη και να εκανε κατι εννοειται θα ηθελα να το ξερω αλλα δεν ξερω αν δεν θα της το συγχωρουσα. και επισης με την συμπεριφορα της στον τροπο που με χωρισε μου εμαθε οτι υπαρχουν ανθρωποι με συνειδηση που σου φερονται οπως σου αξιζει εισαι δεν εισαι το καλο παιδι. και εγω εχω χωρισει απο σχεση που δεν υπηρχε ιχνος παθους και εμεινα μονη μεχρι να βρω κατι αξιολογο. αλλα εμεινα μονη και ηρθε ο ερωτας και ας με πληγωσε μετα. ειμαι τυχερη που το εζησα αλλα ο χωρισμος μετα με πεθανε και ακομα τα ιδια και χειροτερα. και εγω το 1986 πραραμονη ειμαι γεννημενη. το τι εμπειριες και ποσες εχει ο καθενας δεν σημαινει και τιποτα αν δεν εχει βγαλει καποιο νοημα απο αυτες.

Banned
    Δεν ειμαι μικρή. Οποτε μπορω να εχω άποψη. Και στη τελική εσυ ρωτησες δεν ήρθα εδω απο μονη μου να σου πω την άποψή μου.
    Εγώ ρώτησα. Εσύ χαρακτηρισες.γι αυτό και εγώ σου είπα κοίτα την καμπουρα σου.άποψη σου.αποψη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    ολοι πισω απο τα πληκτρολογια ειμαστε διανοιες. το θεμα τι θα κανεις ειναι δικο σου. δηλαδη να σε πουν οι μισοι πηγαινε και ζησε το παθος και οι αλλοι μεινε με το καλο παιδι δεν εχει νοημα γιατι η ιδια θα αποφασισεις στο τελος τι θες να κανεις. εμπειριες μπορει να εχουν πολλοι απλα δεν θελουν να τις πουν για να μην εκτεθουν ισως η για δικους τους λογους. απο κει και περα ειμαστε σε δημοσιο φορουμ ο καθενας μπορει να σε πει μια γνωμη ναι αλλα μεχρι εκει. δηλαδη προσωπικα παλια ειχα σοβαρο θεμα με την απιστια εστω να καταλαβαινα οτι ο αλλος μονο σκεφτοταν αλλον ειχα χωρισει και χωρις εξηγησεις. τωρα αν αυτη η κοπελα που ακομα ειμαι ερωτευμενη και να εκανε κατι εννοειται θα ηθελα να το ξερω αλλα δεν ξερω αν δεν θα της το συγχωρουσα. και επισης με την συμπεριφορα της στον τροπο που με χωρισε μου εμαθε οτι υπαρχουν ανθρωποι με συνειδηση που σου φερονται οπως σου αξιζει εισαι δεν εισαι το καλο παιδι. και εγω εχω χωρισει απο σχεση που δεν υπηρχε ιχνος παθους και εμεινα μονη μεχρι να βρω κατι αξιολογο. αλλα εμεινα μονο και ηρθε ο ερωτας και ας με πληγωσε μετα. ειμαι τυχερη που το εζησα αλλα ο χωρισμος μετα με πεθανε και ακομα τα ιδια και χειροτερα. και εγω το 1986 πραραμονη ειμαι γεννημενη. το τι εμπειριες και οσες εχει ο καθενας δεν σημαινει και τιποτα αν δεν εχει βγαλει καποιο νοημα απο αυτες.
    Συγγνώμη αλλα διάνοια προσπαθεί να το παίξει ξ κοπελα που άνοιξε το τοπικ που προσπαθεί να υποτιμήσει τα ατομα και ως προς την ηλικία και ως προς τι έχουν ζήσει λες κ είμαστε και φιλαράκια και μας ξέρει απο χθες. Εγώ δε σχολιασα τη ζωή της γενικά, δικο της δικαίωμα το αν δουλεύει το τι κάνει κλπ. Εγω απλα αναφέρθηκα στο κομματι που η ίδια ρώτησε και επειδή λίγο πολύ ολες εχουμε φαει κερατο και δεν ειναι και η καλύτερη εμπειρία δε θα της πω κ μπράβο ουτε θα της δώσω κάποια δικαιολογία. Δεν έχει κανείς δικαιωμα να παιζει με τη ψυχή του άλλου. Αν δε μας κάνει ο αλλος χωριζουμε
    Δε τον φορτωνουμε κερατα και ψεμμα, συγγνώμη αλλα το θεωρώ ανήθικο. Μπορεί να ειμαι ο χειρότερος άνθρωπος να εχω κανει λάθη, αλλα με ψυχές αλλων εγω δε θα παίξω.

Banned
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    ολοι πισω απο τα πληκτρολογια ειμαστε διανοιες. το θεμα τι θα κανεις ειναι δικο σου. δηλαδη να σε πουν οι μισοι πηγαινε και ζησε το παθος και οι αλλοι μεινε με το καλο παιδι δεν εχει νοημα γιατι η ιδια θα αποφασισεις στο τελος τι θες να κανεις. εμπειριες μπορει να εχουν πολλοι απλα δεν θελουν να τις πουν για να μην εκτεθουν ισως η για δικους τους λογους. απο κει και περα ειμαστε σε δημοσιο φορουμ ο καθενας μπορει να σε πει μια γνωμη ναι αλλα μεχρι εκει. δηλαδη προσωπικα παλια ειχα σοβαρο θεμα με την απιστια εστω να καταλαβαινα οτι ο αλλος μονο σκεφτοταν αλλον ειχα χωρισει και χωρις εξηγησεις. τωρα αν αυτη η κοπελα που ακομα ειμαι ερωτευμενη και να εκανε κατι εννοειται θα ηθελα να το ξερω αλλα δεν ξερω αν δεν θα της το συγχωρουσα. και επισης με την συμπεριφορα της στον τροπο που με χωρισε μου εμαθε οτι υπαρχουν ανθρωποι με συνειδηση που σου φερονται οπως σου αξιζει εισαι δεν εισαι το καλο παιδι. και εγω εχω χωρισει απο σχεση που δεν υπηρχε ιχνος παθους και εμεινα μονη μεχρι να βρω κατι αξιολογο. αλλα εμεινα μονο και ηρθε ο ερωτας και ας με πληγωσε μετα. ειμαι τυχερη που το εζησα αλλα ο χωρισμος μετα με πεθανε και ακομα τα ιδια και χειροτερα. και εγω το 1986 πραραμονη ειμαι γεννημενη. το τι εμπειριες και οσες εχει ο καθενας δεν σημαινει και τιποτα αν δεν εχει βγαλει καποιο νοημα απο αυτες.
    Εγώ καταρχήν ρώτησα εδώ μήπως κάποιος έχει αναλογη εμπειρία.

Τώρα να πεταγεται η κάθε μία που δεν έχει ζήσει τίποτα από την ζωή της και να εξαρτάται από αλλους και να κρίνει είναι λίγο εριστικο.

Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι κάνουμε λαθη.γι αυτό με προσοχή οι χαρακτηρισμοι.

Senior Member
    Εγώ καταρχήν ρώτησα εδώ μήπως κάποιος έχει αναλογη εμπειρία.

Τώρα να πεταγεται η κάθε μία που δεν έχει ζήσει τίποτα από την ζωή της και να εξαρτάται από αλλους και να κρίνει είναι λίγο εριστικο.

Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι κάνουμε λαθη.γι αυτό με προσοχή οι χαρακτηρισμοι.
    Ναι μόνο εσύ ζεις. Εμείς είμαστε κλειδωμένες στο υπόγειο. Να σαι καλά βρε διάνοια. Με κάνεις και γελαω

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast