Για τα λεφτα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    alexloukoumaki
    Και γω πιστεύω πως μες στην ατυχία σου ήσουν τυχερή αποκαλύφθηκε τόσο σύντομα ότι είχες ερωτευτεί το τίποτα.
    Εγώ στο μόνο που μπορώ να αποδώσω την πατάτα που έκανες, (γιατί εσύ είσαι υπεύθυνη 100% σε αυτό), είναι στην αγνότητα των συναισθημάτων σου. Από δω και μπρος λοιπόν, μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια....
    Κάνε το σταυρό σου που έπεσες σε ψιλικατζή, γιατί αν ήταν επαγγελματίας ούτε το σπίτι δεν θα σου έμενε.

ΥΓ. Μη κάνεις το λάθος να στεναχωριέσαι γι αυτή την ιστορία. Πάρε το μάθημα σου και προχώρα παρακάτω.

Banned
    Χαχα, όντως δεν θα έμενε ούτε το σπίτι! :) Κατά τ\' άλλα αγαπητή alexloukoumaki, μη σκέφτεσαι ότι όλα ήταν ψεύτικα και υποκριτικά. Περνούσες καλά όσο κράτησε? Αν κατάλαβα καλά σε στενοχώρησε το γεγονός ότι μόλις μειώθηκαν οι υλικές παροχές, τα υπόλοιπα συστατικά δεν ήταν για εκείνον επαρκή ώστε να διατηρηθεί η σχέση. Και εφόσον - ευτυχώς - τέλειωσε, κάτσε και σκέψου ποια πράγματα είναι σημαντικά μέσα σε μια σχέση. Μάλλον είχες υποτιμήσει το ρόλο των \'καλών λογαριασμών\' για να διατηρείται μια ισορροπία.

Senior Member
    Παιδια.. διαβαζω τις απαντησεις σας και δεν εχω σταματησει να δακρυζω... Ποσο θαρρος μου δινετε, τωρα που το χρειαζομαι ... Όλο αυτο συνεβη για καλο μου.. Ενα γερο μαθημα ζωης.. Δεν εχεινα κανει καθολου με τα λεφτα, δεν με νοιαζει ουτε δραχμη που ξοδεψα για κεινον, τιποτα ! Με νοιαζει οτι τον πιστευα, κ οτι δεν περιμενα ποτε οτι θα με αφηνε για ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ .. Απλα δεν το περιμενα...
    Νιωθω η αδικια να με καταπλακωνει.. Και θα μ πεις, γιατι να μην παω να του τα ξερασω ολα στα μουτρα του.. Να του τα πω εξω απο τα δοντια ποσο σκατα ανθρωπος ειναι... Να τον κανω να ντραπει... Νομιζω οτι δεν θα βγαλω τιποτα απο αυτο , πιστευω οτι θα πεσω για αλλη μια φορα χαμηλα και εκεινος φυσικα θα το διαψευσει και θα με κανει να νιωσω χειροτερα , οτι ειμαι τοσο πια κολλημενη που βρισκω διαφορες δικαιολογιες... Δεν ειναι ετσι , το συζητησα και με τις φιλες μου και εχουν την ιδια ακριβως αποψη. Εμεις ,μου ειπανε , το περιμεναμε . Βλεπαμε το τι συμβαινει και το ξεραμε . Η αληθεια ειναι οτι μου ελεγαν καθε τοσο οτι ο \"τυπος \" φαινεται εχει μεγαλη αγαπη στα λεφτα. Για σενα δεν εχει ξοδεψει φραγκο, ενω εσυ τον ειχεςσαν θεο σου..
    Εγω φταιω και κανενας αλλος. Τυφλωθηκα τοσο που δεν επαιρνα χαμπαρι το τι συμβαινει.. Πιστευα στα ομορφα λογακια του σαν μικρο κοριτσακι.. Κ απο τη χαρα μου του επαιρνα παντα αυτα που του αρεσαν, σαν εκπληξη, για να τον κανω να νιωσει ομορφα..
    Και αυτο ηταν το ευχαριστω. Μολις τελειωσανε τα δωρα , εγινα ξενη για κεινον.
    Δεν παιρνει ουτε ενα τηλεφωνο να δει εστω αν ειμαι καλα . Μαζι ,μου λεγε παντα, μαζι θα τα κανουμε ολα.. Με ξεγραψε σαν να μην υπηρχα ποτε. Ξερει οτι υποφερω , και ομως δεν στελνει ουτε ενα μηνυμα , ουτε ενα καλημερα , που λεγαμε καθε πρωι εδω και 7 μηνες.. τιποτα..
    Μερικες φορες νιωθω σαν να περιμενω οτι θα γυρισει.. Εννοειται οτι δεν θα τον δεχτω ποτε ξανα.. Το ευχομαι ομως μεσα μου. Να σας πω την αληθεια ευχομαι να μετανιωσει , να καταλαβει ποσο τον νοιαζομουν , και να γυρισει πισω παρακαλωντας... Αλλα εκεινη την στιγμη που θα ερθει να του κλεισω την πορτα , και να του φωναξω ολα εκεινα που κραταω μεσα μου. Αυτο θελω,και ξερω οτι ειναι ο θυμος που με διατρεχει ολοκληρη.. Το μισος.. Ξερω οτι δεν πρεπει , και επεισης ξερω οτι με τον καιρο θα το ξεπερασω, θα προχωρησω μπροστα , θα ερωτευτω ξανα και θα τα ξεχασω ολα ..
    Και θα τον συγχωρησω..
    Πως να περασει αυτος ο καιρος .. Οι ωρες φαινονται ατελειωτες. Και καθε τοσο κολλαω το βλεμμα μου στο κινητο, μηπως και στειλει κατι...
    Δεν εχει τιποτα νοημα πια και μου φαινονται ολα τοσο αδιαφορα.. Δεν εχω φαει τιποτα εδω και δυο μερες, και δεν εχω καμια ορεξη. Πηγαινω στην δουλεια και κλαιω κρυφα στις τουαλετες, με το ζορι την βγαζω..
    Ευτυχως που δεν εχω ποτε ταση για ποτα και αλλες τετοιες αηδιες. Ειμαι πολυ κατα του αλκοολ και των ναρκωτικων ..
    Αλλα ωρες ωρες θελω να πεσω να κοιμηθω και να μην ξυπνησω ξανα .. για χρονια..
    Σας ευχαριστω ... εσας που δεν γνωριζω καν ... και ομως εχετε καρδουλα πολυ μεγαλυτερη απο εκεινον που μου ελεγε καθημερινα οτι μαγαπουσε ... Σας ευχαριστω....

Senior Member
    Κλάψε κορίτσι μου
    θα σου κάνει καλό...
    Ασε τον εαυτό σου ελεύθερα να κλάψει, να εκδηλωθεί, γιατί βρίσκεται σε μεγάλο πόνο...
    ΘΈλεις να σου πω τι βλέπω εγώ, με τα δικά μου μάτια?

Βλέπω την ευαίσθητη καρδιά σου να συντρίβεται, απο το βάρος μιας πραγματικότητας, καθόλα ανθρώπινης...

\"Ναι, ο αλλος μπορεί να μην λειτουργεί όπως εγώ, και μάλιστα μπορεί να υποκρίνεται κιόλας\"

Σχετικά με το θέμα της υποκρισίας, εχω να παρατηρήσω οτι είναι ενα μεγάλο κεφάλαιο.. Ξερεις, στην καλύτερη περίπτωση εμεις οι άνθρωποι λέμε ψέματα στον ίδιο μας τον εαυτό.

Εσύ ήσουν ειλικρινής, του έδειξες οτι τα λεφτά για σένα δεν είχαν καμία σημασία.... Αυτός για όσο μπόρεσε, δεν έθεσε επι τάπητος οτι τα λεφτά για εκείνον ήταν καθοριστικής σημασίας.. ήταν η βάση του.

Και είναι φυσικό, για έναν άνθρωπο μαμάκια, που δεν εργάζεται...

Αυτό που πλέον προσέχω πιο πολύ πάνω στους ανθρώπους, είναι όχι τα ΛΟΓΙΑ αλλα οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους...

Εχω πληγωθεί κι εγώ απο τα ΄ομορφα, γεμάτα αγάπη λόγια, αυτα χαράσσονται μέσα μας, σε κάποιες γυναίκες.
    Μα αποφάσισα να μην πιστεύω μιαν αγάπη που δεν εκδηλώνεται εμπράκτως, και το κυριότερο, που δεν ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ σε μια δύσκολη στιγμη.

Φρόντισε τώρα τον εαυτό σου... χρειάζεσαι φίλους να ακούσουν τον πόνο σου, αγκαλιές και στήριξη.

Κάποια στιγμή, θα αναρρώσεις, κι άλλοι, εχουμε πονέσει και αδικηθεί....

Το αν θα του στείλεις η όχι γράμμα, εσύ το ξέρεις καλύτερα..Εγώ πάντως θαυμαζω την στάση σου, σιγή ιχθύος, γιατί δεν θα άντεχα να την κρατήσω μάλλον.

Πάντως, να εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ, οτι σε εναν τετοιο τεμπελη και μικρόψυχο άνθρωπο, θα λείψουν πολύ ΟΛΑ αυτά που έζησε μαζί σου... και φυσικά, επειδή κάποιοι ζυγίζουν την ζωή με υλικά μέτρα και σταθμά, οι παροχες σου.
    Φιλάκια.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by alexloukoumaki

Σας ευχαριστω ... εσας που δεν γνωριζω καν ... και ομως εχετε καρδουλα πολυ μεγαλυτερη απο εκεινον που μου ελεγε καθημερινα οτι μαγαπουσε ... Σας ευχαριστω....
    Ξέρεις , εκεί έξω υπάρχουν πολλές πολλές καρδούλες που θα μπορούσαν να σου δώσουν ό,τι δεν πήρες απ\' αυτόν τον χαμένο...Είναι καθαρά ζήτημα σωστής κρίσης..Σωστών επιλογών...Και τώρα στη φαρέτρα σου έχεις μια εμπειρία που σε κάνει σοφότερη στις επιλογές σου, έτσι δεν είναι ?

Να παρακαλάς να μη σου στείλει μήνυμα στο κινητό ο μάγκας. Να μην κάνει μια οπιαδήποτε κίνηση να τον δεχθείς πίσω.. Είσαι ευάλωτη ακόμη και πιθανόν να σε τουμπάρει και πάλι κι είναι κρίμα...

Μην κλωτσάς την τύχη σου τώρα που πήρε δρόμο ! Ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά, ούτε κλάματα στις τουαλέτες...Ψηλά το κεφάλι και προχώρα. Έχεις τη δουλειά σου , έχεις το σπίτι σου, είσαι ανεξάρτητη. Βάλε ασπίδα την αξιοπρέπεια σου και βάδισε μπροστά. Κι όπως είπαμε..καρδούλες, χιλιάδες εκεί έξω περιμένουν...Μην αργείς...

Senior Member
    Ενα τεραστιο χαμογελο .. για σας φιλοι μου.... :))))

Page 2 of 2 FirstFirst 12