Συνταξη και εργασια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Mrgilleas
    Guest

Συνταξη και εργασια

Καλησπερα στα μελη ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εργασια στα κοινωφελη προγραμματα.αν επηρεαζονται τα βοηθηματα απο την ληψη τετοιας εργασιας
    Last edited by Aeon; 10-03-2020 at 17:31.

Senior Member
    εγω παιρνω προνοιακο οχι συνταξη, με τη συνταξη δεν ειμαι και σιγουρος μαλλον ειναι διαφορετικα τα πραγματα..... πηγαινε ρωτα, νομιζω με συνταξη δεν μπωρεις να δουλεψεις...... βεβαια παιζει και το υψος της συνταξης, στο συνηγορο των αμεα την ομαδα στο facebook κατι λεγανε αν ειναι μικρη μπωρεις να δουλεψεις αλλα δεν θυμαμαι ακριβως,.....

Senior Member
    Το κακο αμα παιρνεις λεφτα απο το κρατος ειναι οτι μπλεκεις με ενα καρο διεστραμμενους και καθυστερημενους ζητουλες.

που επειδη και αυτοι θελουν το επιδομα σε ζηλευουν και σου κανουν τα χειροτερα.

που να ξερουν οι αγραμματοι οτι υπαρχει κοινωνικο κρατος που προστατευει τους αναπηρους.

αυτοι δε ξερουν καν να μετρανε. θα μαθουν αυτο ;

αυτοι δε ξερουν καν οτι ολοι τους εχουν δανειστει πανω απο 500 δισεκατομμυρια απο αλλου.

για αυτο συμβουλευω μη παιρνετε δεκαρα τσακιστη βοηθεια απο το κρατος γιατι μπλεκεις με διεστραμμενους.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    αυτο που δανειστηκαν 500 δισ απο αλλου μου το εξηγεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    15 εκατομμυρια ευρω πηραν απο μενα αν τα καναν 500 δεν ξερω υπαρχουν κατι μαγκεσ να τα αυξησεισ οσο θεσ ετσι σωθηκαν ολοι ημουν φιλοσ γνωστοσ με τουσ περισσοτερουσ και τουσ ειπα θα προσεχετε τα παιδια μου μονο αυτο εχω 5 παιδια υπεροχα

Senior Member
    ρωτα τη μαφια εγω 17 ειχα τα πηραν ολα δεν ξερω μετα τι εγινε και σωθηκαμε εγω αυτα ξερω

Senior Member
    εσεις τους ψηφισατε και τους ψηφιζατε τοσα χρονια για να κανουν τα ρουσφετια σας.

μη λες ποιοι ειναι αυτοι.

εσεις τους βγαλατε με την ψηφο σας.

δεν ηρθαν ουρανοκατεβατοι.

αφου τους ψηφισες ή τους αφησες να σε διοικουν μη ζητας απο ξενο κρατος να σου λυσει τα προβληματα σου.

Quote Originally Posted by elis View Post
    αυτο που δανειστηκαν 500 δισ απο αλλου μου το εξηγεισ
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ειχε τελειωσει ο κοσμοσ οικονομικα εγινε πολεμοσ πηραν τα χρηματα απο μενα ζησαν ολοι εγω ημουν υπευθυνοσ γι αυτουσ με τα ψυχολογικα σασ κρατησα ζωντανουσ κι ολα καλα το ερωτημα ειναι αν θα ξαναφτιαξουμε τον κοσμο εγω ειμαι 40 κι αν με αφησουν να δουλεψω μπορω αλλο τοσο το ερωτημα ειναι αν θελουμε το καινουριο που βγηκε ειναι οι πρωτεινεσ οποιοσ εκανε μαλακιεσ μπορει να τουσ ξαναφερει πισω πληρωνεισ κι ολα καλα αυτο ειχε γινει το 1960 δηλαδη το 40 εγινε πολεμοσ το 50 βγηκαν τα ναρκωτικα κλπ τωρα εγινε πολεμοσ και τουσ ξαναφερνουν πισω οσοι γυρισαν λενε οτι σαν τη γη δεν εχει εκει πανω εχει αρπα κι εδω εχει ηλεκτρικη κιθαρα μαλακεσ ειστε να πατε ειναι χειροτερα εκει ειναι ολα πνευματικα μια χαρα ειναι η γη αυτα για να ξερετε τα παντα

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Το κακο αμα παιρνεις λεφτα απο το κρατος ειναι οτι μπλεκεις με ενα καρο διεστραμμενους και καθυστερημενους ζητουλες.

που επειδη και αυτοι θελουν το επιδομα σε ζηλευουν και σου κανουν τα χειροτερα.

που να ξερουν οι αγραμματοι οτι υπαρχει κοινωνικο κρατος που προστατευει τους αναπηρους.

αυτοι δε ξερουν καν να μετρανε. θα μαθουν αυτο ;

αυτοι δε ξερουν καν οτι ολοι τους εχουν δανειστει πανω απο 500 δισεκατομμυρια απο αλλου.

για αυτο συμβουλευω μη παιρνετε δεκαρα τσακιστη βοηθεια απο το κρατος γιατι μπλεκεις με διεστραμμενους.
    ναι maus μπορει να ζηλευουν καποιοι που εστω και αυτα τα λιγα που παιρνουμε δεν τα δουλευουμε αλλα θα προτιμουσα την υγεια μου και ας μη επαιρνα χρηματα ακοπα.γιατι με αυτη την παθηση ειδικα τον πρωτο καιρο που αρρωστησα τους εχασα ολους απο διπλα μου και βιωσα απιστευτη μοναξια και ακομα και τωρα αν παρω κανενα φιλο και δεν το σηκωνει το τηλεφωνο παει το μυαλο μου στο κακο οτι με απορριπτει.εχω παθει φοβια απο τοτε που εφυγαν ολοι απο διπλα μου και δεν σηκωναν τηλεφωνο απο μενα ακομα και ατομα που ηταν ενταγμενα στο αριστερο χωρο που πρεσβευουν ισοτητα και χωρις διακρισεις ολοι μα ολοι με εκαναν περα.

Μη ξεχναμε 3.500 Ελληνοπουλα βιωνουν για πρωτη φορα ψυχωση καθε ετος στην Ελλαδα.οι περισσοτεροι απο αυτους θα κατασταφουν τα ονειρα τους πολλοι δεν θα ειναι ικανοι να δουλεψουν,δεν θα παντρευτουν μιας και το 70% των ψυχωτικων μενουν ανυπαντροι,μονο 14% των ψυχωτικων εχουν σταθερη εργασια.Ακομα και οι αλλοι οταν μας βλεπουν και νομιζουν οτι παιζουμε θεατρο ας ερθουν στη θεση μας τι εχουμε τραβηξει με αυτη την παθηση.

μεχρι και αποπειρα αυτοκτονιας εκανα που ποτε πριν δεν το ειχα σκεφτει ως πιθανοτητα και ας βασανιζομουνα με αγχωδης διαταραχη.Δεν λεω και η Ελλαδα δεν εχει δουλειες και δουλευουν για λιγα χρηματα και πολλες ωρες αλλα πολλοι υγιεις που ειχα στο στρατο εφυγαν για αγγλια ,γερμανια και σκανδιναβια.εχουν τη υγεια τους κα προσπαθουν με εργασια στο εξωτερικο.εγω ειμαι δεσμιος στα φαρμακα το εξωτερικο για μενα ειναι απιαστο ονειρο τους θαυμαζω.

αν δεν παρω δεκαρα τσακιστη πως θα ζησω να ζητιανευω.αφου εχω δυσκολη παθηση και ολη η οποια λειτουργικοτητα βασιζεται στα φαρμακα χωρις αυτα τοτε που αρρωστησα ουτε τα χρηματα δεν μπορουσα να διαχειριστω ασε δραμα.λεμε για το αλτσχαιμερ οτι ειναι πολυ ασχημο αλλα μην ξεχναμε οτι αυτα τα ατομα εζησαν τη ζωη τους και σε πολυ μεγαλη ηλικια εμφανισαν τα προβληματα μη ξεχναμε οτι αλλοι δεν προλαβαινουν να γερασουν και αλλοι βασανιζονται απο το μυαλο τους απο μικρη ηλικια.δεν θα με πειραζε να παθω ανοια στα 90 εχοντας ζησει μια καλη και γεματη ζωη με απογονους απο οτι τωρα που βασανιζομαι απο τα 20 μου χρονια διχως να υλοποιησω τιποτα στην κοινωνια και να μεμψιμοιρω ολη την ωρα.το μονο που μου δινει παρηγορια ειναι αλλα παραλληλα στεναχωρια για την τυχη τους οταν βλεπω νεαρα ατομα να πασχουν απο ανιατες ασθενειες και να μπαινοβγαινουν σε νοσοκομεια αλλα θελω να βλεπω την πλειοψηφια που εχει την υγεια του και μπορει να ζησει ανεξαρτητο.υπαρχουν και τα ασχημα αλλα τα καλα ειναι τα περισσοτερα.

δεν ειναι και καλο να βλεπεις τοση δυστυχια για να νιωσεις καλα θεωρωντας οτι εισαι καλα.αλλα εδω στη Συρια σκοτωνονται μικρα παιδια και ουτε σπιτια εχουν χανουν παιδια.θαυμαζω το σθενος τους μακαρι να ημουν και γω δυνατος στη ζωη μου και οτι ασχημο μου συνεβαινε να το αντιμετωπιζα με θετικο τροπο.

Γενικα θαυμαζω την αριστη ψυχικη υγεια που εχουν οσοι εχουν πολεμησει σε πολεμο και δε εχουν καθολου ψυχολογικα τους θεωρω ηρωες ,προτυπα μου.αρκετοι βετερανοι που πολεμησαν δεν γυρισαν με τραυματα ολοι τους.ειχα δει ντοκιμαντερ που ενας αμερικανος βετερανος πεζοναυτης ειχε χασει το ενα του ποδι απο εκρηξη αυτοσχεδιας βομβας και ομως δεν ειχε κανενα ψυχολογικο τραυμα αντιθετως ηταν και χαρουμενος ανθρωπος ενω ενας αλλος βετερανος πολεμου που δεν ειχε τραυματιστει σε μαχη εβαζε τα κλαματα με αυτα που βιωσε και ηταν αρτιμελης ενω ο αλλος που εχασε ποδι δεν επηρεαστηκε καθολου ψυχολογικα.

αυτους θαυμαζω μακαρι να ειχα και γω ψυχικη δυναμη και να μη χρειαζομουν φαρμακα και να ημουν χρησιμο μελος στην κοινωνια και να παραγω εργο και να μη βιωνω ολη αυτη τη δυστυχια της εγκαταλειψης,του στιγματος,του περιθωριου,της μη επιτευξης στοχων και να ζουσα μια ικανοποιητικη ζωη
    Last edited by Mrgilleas; 19-10-2019 at 04:40.

Senior Member
    δεν ειναι θεμα ψυχικης δυναμης, η πρωσοπικοτητας η ψυχωσης, ειναι νευροβιολογικο προβλημα, καμια σχεση με πρωσοπικοτητα....... απλα το νευροβιολογικο προβλημα οταν δημιουργηθει εχει αντικρισμα στη προσωπικοτητα γιατι η προσοπικοτητα σχετιζετε με τη δομη του νευρικου συστηματος, ειναι ασθενεια.....