Ταχυπαλμίες κατα τον αυνανισμό. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Χθες φιλε που το συζητούσαμε πραγματικά με έπιασε η περιέργεια! Πηγα δοκίμασα και πραγματικά ανέβηκαν παρά πολυ γρήγορα και πολυ δυνατά. Τωρα έφαγα φασολάδα φιλε και εχω ταχυπαλμίες παλι. Όχι τοσο δυνατές αλλα τωρα που κάθομαι ειναι ανεβασμένοι και κατα τη διάρκεια που έτρωγα! Μηπως ειναι απο το πεπτικό;

Παίζει ναι. Χθες έφαγα φακές και ήμουν χάλια. Και σήμερα. Το στομάχι το έχεις κοιτάξει καθόλου; Καούρες δεν είχα ποτέ κι όμως είχα οισοφαγίτιδα και μάλιστα έντονη, χρειάστηκα αγωγή. Τότε μπερδευα τα συμπτώματα με καρδιά. Τωρα βέβαια είναι κάτι άλλο εκτός από στομάχι, σηκώνομαι και πάνε οι παλμοί στους 130.

Antonis8
    Guest
    Κάτσε μέτρα τους πάντως, βάλε χρονόμετρο ένα λεπτό στο κινητό σου και μέτρα τους όταν νιώθεις ταχυπαλμια να δεις αν όντως πάνε πολύ πάνω ή απλά το νιώθεις έτσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Κάτσε μέτρα τους πάντως, βάλε χρονόμετρο ένα λεπτό στο κινητό σου και μέτρα τους όταν νιώθεις ταχυπαλμια να δεις αν όντως πάνε πολύ πάνω ή απλά το νιώθεις έτσι
    Θα το κοιτάξω ναι γιατι τους νιώθω να ανεβαίνουν παρά πολυ και ειναι δυνατοί. Αυτο με το πεπτικό γενικά δεν το εχω κοιτάξει όχι. Το οτι μιμείται καρδιακά συμπτώματα απο εδω το έμαθα. Θα ρωτήσω τον γιατρο μου.. πάντως τα φασόλια και σε μενα και στη κοπέλα μου έφεραν ταχυκαρδια. Ίσως επειδή είχα μεσα λιγο καυτερό πιπέρι δεν ξερω!

Antonis8
    Guest
    Δοκίμασα κι εγώ τώρα, οι παλμοί μου πήγαν μέχρι τους 90+ αλλά είχα τρεις έκτακτες κατά τη διάρκεια. Πανικοβλήθηκα. Κι εγώ μετά ήμουν σαν ζαλισμενος,μέτρησα και πιεση και είχα 9.8 με 7.8

Senior Member
    Σου δινω 3 ενδεχομενα-συμβουλες!!
    1ον πετυχε η μαλακια
    2ον Ισως χρειαζεται να πας γυμναστηριο γιατι η φυσικη σου κατασταση ζεχνει
    3ον κανε κατι με το αγχος σου
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Σου δινω 3 ενδεχομενα-συμβουλες!!
    1ον πετυχε η μαλακια
    2ον Ισως χρειαζεται να πας γυμναστηριο γιατι η φυσικη σου κατασταση ζεχνει
    3ον κανε κατι με το αγχος σου
    Αχαχαχαχ Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ίσως να ειναι ενα απο αυτα το πιο λογικό ειναι!

Antonis8
    Guest
    Oχι απαραιτητα, εγω έχω μια χαρά φυσική κατάσταση και μου συμβαίνει τον τελευταίο μήνα λόγω της ορθοστατικης ταχυκαρδίας που ανεπτυξα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Oχι απαραιτητα, εγω έχω μια χαρά φυσική κατάσταση και μου συμβαίνει τον τελευταίο μήνα λόγω της ορθοστατικης ταχυκαρδίας που ανεπτυξα.
    Τοτε ειναι η άγχος η πέτυχε που λεει και ο φίλος Χαχαχαχα. Ας το πάρουμε λιγο στη πλάκα δεν πειράζει που και που.. αλλα το θέμα απασχολεί αρκετό κοσμο και το ξερω γιατι εχω διαβάσει σε ξένα σαιτ για αυτο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος. Ίσως να παίζουν πολλα ρόλο Αντώνη ίσως να το σκεφτόμαστε πολυ! Πρέπει να συζητηθεί με κάποιον γιατρο αυτο.. εσυ εχεις μιλησει γιαυτο με τον γιατρο σου;

Page 2 of 2 FirstFirst 12