Results 61 to 75 of 116
Thread: 3 μήνες...
-
19-10-2019, 15:15 #61
Πόσο δίκιο έχεις!
Όσο για την κακοποίηση, νομίζω την υπέστην κι εγώ, κι ας ήταν μόνο λεκτική. 'Αν θέλεις να μακροημερεύσει αυτή η σχέση, πρέπει να φουσκώσεις'...
Κι εγώ ο ηλίθιος εκεί. Να μου λείπει διαρκώς τόσον καιρό τώρα.
Βοηθάει ο χρόνος, αλλά έχω κουραστεί να περιμένω να περάσει. Είναι σα να μη ζω τους τελευταίους 3.5 μήνες. Τίποτα δε μου δίνει χαρά, τίποτα δε με αναπαύει, με τίποτα δεν ξεχνιέμαι.
Τελικά, ναι, είχε δίκιο η ψυχολόγος. Ερωτεύτηκα αυτήν την εικόνα που, μέσω των δικών του διηγήσεων, στάσεων κ.λπ., έχτισα γι'αυτόν στο μυαλό μου, αυτή η εικόνα -τόσο διαφορετική από εμένα- με γοήτευσε και εξακολουθώ, δυστυχώς, να θεωρώ τον εαυτό μου υποδεέστερο (!!!) σε σύγκριση με αυτόν.
Μπερδεμένος είμαι και βαθύτατα θλιμμένος.
Σε ευχαριστώ phantom
- 20-10-2019, 14:05 #62
Και καθώς οι φίλοι είναι δίπλα μου, αλλά ξύνομαι κι εγώ στην γκλίτσα του τσομπάνη, έμαθα χθες πως ο περί ου ο λόγος κάνει ταξιδάκι με φίλο του, στο εξωτερικό.
Και να τα stories με ξεσαλώματα, όπως μου μεταφέρθηκε.
Και μετά, ανακάλυψα σε αυτήν την τοποθεσία το προφίλ του σε app γνωριμιών. Οχι στο 'σοβαρό', όπου ζητάει ν'αγαπήσει και ν'αγαπηθεί, σε άλλο που προορίζεται για...κρεοπωλείο.
Και να οι ημίγυμνες προκλητικές φωτό με την επισήμανση 'εδώ για λίγες μέρες, ψάχνοντας να γνωρίσω απρόσμενα όμορφους ανθρώπους, ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΙΣ, 24-34'..........
Τουτέστιν, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Μπορεί να ήταν λάθος που έψαξα, απ' την άλλη είδα λιγάκι πιο καθαρά, αισθάνθηκα μια αηδία και σαφέστατα εξαπάτηση.
Ο άνθρωπος, που όταν ήμουν φάντασμα, στη χειρότερη φάση της ζωής μου, χωρίς ύπνο, χωρίς ψυχή, έτρεχε στα pride και φωτογραφίζονταν σχεδόν γυμνός, μέσα στην τρελή χαρά, όπως κατάλαβα από τις φωτογραφίες που είδα στη χθεσινή εφαρμογή.
Ο άνθρωπος που του έδωσα τα πάντα, κι άντε οικονομικά τ'αφήνω στην άκρη, συναισθηματικά και ψυχικά όμως είναι το πιο βαρύ.
Ο άνθρωπος, που όταν ήμαστε μαζί, δεν ήθελε τα ξενύχτια, ούτε να χάνει χρόνο από τα 'διαβάσματά' του, να κοιτάει τώρα που θα πρωτοφάει και ποιον θα πρωτοφάει, αν με εννοείτε...
Με πονάει αυτό και αναρωτιέμαι αν, κάποια στιγμή, θα άξιζε να βγάλω από μέσα μου όλα αυτά και να του τα απευθύνω κατά πρόσωπο, με ήρεμο τρόπο.
Μια πίκρα, μια αηδία, ένας πόνος, μια θλίψη, όλα μαζί
20-10-2019, 18:19 #63
Τελικά καλό σου έκανε που τον "είδες" στα σοσιαλ μπας και τον απομυθοποιήσεις. Αρκεί να μην σου γίνει συνήθεια. Γιατί είναι εύκολο να λέμε όλοι οι απέξω απλά ξεκόλα ή άστο πίσω σου κτλ αλλά μπορώ να καταλάβω πως είναι να νιώθεις ότι έχεις δώσει (συναισθηματικά εννοώ) σε έναν άνθρωπο και δεν έχεις πάρει τίποτα πίσω.
Εγώ θα σου έλεγα αν νιώθεις έντονη την ανάγκη που είπες, να τον βρεις και να του τα πεις και να τα βγάλεις από μέσα σου, να το κάνεις. Δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα, μη σου πω θα νιώσει κι ανώτερος που κατάφερε και σε πλήγωσε ή σου προκάλεσε όλα αυτά τα συναισθήματα, αλλά θα ξαλαφρώσεις.
Να γράψεις έχεις σκεφτεί; Το γράψιμο βοηθάει αρκετά σε αυτές τις περιπτώσεις ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά και να διώχνεις βάρος από μέσα σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις όλα αυτά που θες να του πεις. Και μόλις τελειώσεις αποφασίζεις μετά αν θες να του τα πεις κι από κοντά ή αν αρκούσε που τα έγραψες.
20-10-2019, 18:39 #64
Πόσο δίκιο έχεις για τη διαφορά λόγων και πράξεων. Εννοώ ότι κι εγώ μπορώ να καταλάβω την ορθότητα των προτροπών των τρίτων, αλλά είναι δύσκολο όταν καλώ τον εαυτό μου να τις κάνει πράξη.
Πράγματι, έχω ακούσει κι από φίλους την ίδια άποψη, ότι δε θα σκαμπάσει από λόγια και ως εκ τούτου δε θα βγάλει πουθενά, το ίδιο μάλιστα διατύπωσε και ο θεραπευτής μου.
Το γράψιμο είναι ένα εργαλείο, αλλά σε αυτήν τη φάση αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να πιάσω μολύβι που λένε. Πρέπει, ίσως, να το προσπαθήσω κι ευχαριστώ.
Ρε παιδιά, αφού εν τέλει είναι μια πεταλουδίτσα (φονικό βαμπίρ στην περίπτωση), αφού γι'αυτόν η ζωή είναι κορμί, ίνσταγκραμ και διαρκές σεξ, γιατί η πρώτη του κουβέντα, πριν καν μάθει με ποιον μιλάει, πώς και ποιος είμαι, όταν τον πρωτογνώρισα στην εφαρμογή, ήταν "ψάχνω σχέση"; (καθ'ομολογίαν του όλοι οι προηγούμενοι πλην ενός τον χώρισαν οι ίδιοι στους 7 μήνες-1 χρόνο. Τυχαίο;).
20-10-2019, 19:19 #65
Γιατί θεωρει πως οι "καλές ψυχές" αυτο θελουν να ακουσουν για να αφεθουν και να αποκτήσουν συναισθήματα.
Για μενα αν είχε πραγματικά την αυτοπεποιθηση ( που θελει να πιστευουν πως εχει) δεν θα περίμενε την αποδοχή και την επιβεβαιωση από δεκάδες συντρόφους, ούτε από τα λαικ στο ινσταγκραμ.
Αυτά. Το για το αν τον χωρισαν στους 7 μήνες ΑΝ θελουμε το πιστευουμε. Ο ρολος του όμορφου θυματος που θελει σχεση και αγάπη γίνεται πιο τζερτζελέδικος με μερικους κακους πρωην εραστες. :p
Από την αλλη μπορει όντως να τον χωρισαν και να προσπαθει να ξεπεράσει τη χυλόπιτα φτανοντας αριθμό ερωτικών συντρόφων στα τριψήφια νουμερα.
20-10-2019, 20:47 #66
Αν έλεγε ότι ήθελε μόνο σεξ θα τον γέμιζες με ακριβά δώρα, ταξίδια κτλ;
Είναι πιο εύκολο για αυτόν να πουλήσει έρωτα για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί.
Έχει δίκιο ο θεραπευτής σου, συνήθως αυτά τα άτομα έχουν τόσο παγώσει το μέσα τους, που δεν έχει νόημα να περιμένεις ότι κάτι θα καταλάβει από αυτά που θα πεις. Εξάλλου θες να τα πεις με ποιο σκοπό; Με σκοπό να του αλλάξεις γνώμη και να είστε ξανά μαζί; Με σκοπό να τον κάνεις να νιώσει πόσο σε πόνεσε και να τον τιμωρήσεις; Ή με σκοπό να ξαλαφρώσεις εσύ ο ίδιος; Μόνο στην τελευταία περίπτωση αξίζει ο κόπος.
20-10-2019, 20:58 #67
Παιδιά, ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση.
Σπουργίτι, αυτό με την αυτοπεποίθηση πόσο σωστό! Φουλ ανασφάλειες, φουλ δίαιτες, φουλ χάπια κ.λπ. Κι όμως έκανε εμένα να αισθάνομαι άχρηστος και κατώτερός του. Είδατε πόσο έξυπνα το έπαιξε, για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες;
Έχεις δίκιο για το ΑΝ έλεγε αλήθεια, ωστόσο σκέφτομαι ποιος μπορεί να τον αντέξει παραπάνω, χαχ. Κι έλεγε μεταξύ αστείου και σοβαρού 'ΕΓΩ θέλω να χωρίζω τον άλλον, για να μην πονάω' και να που του έκανα και αυτό το χατήρι.
Φτήνια, ρε γαμώτο, φτήνια .
Θέλω να πάθω αμνησία σε ό, τι τον αφορά.Last edited by Lanis; 20-10-2019 at 23:40.
20-10-2019, 21:33 #68
Δε σε καταλαβαίνω γιατί ακόμη νιωθεις πως εισαι κατώτερος του.
Θεωρώ υπέροχο το να γυμνάζεται κάποιος και να προσεχει τη διατροφή του. Αρκει να μη κάνει ΜΟΝΟ αυτο όλη μερα.
Και αυτον για πόσο πιστευεις θα τον γεμίζουν τα πάρτι, το σεξ, τα ψωνια και οι βόλτες?
Ή να το θεσω αλλιως, για πόσο θα περνάει η μπογιά του ?
Καταλαβαίνω πως εισαι ενας ανθρωπος που καλλιεργει εξαιρετικά τον εσωτερικο του κοσμο. Μην απορριψεις τα γυμναστήρια και τις διατροφές επειδή το εκανε αυτος. Ισα ίσα, αν νιωθεις στο κομματι της εξωτερικής εμφάνισης ότι υστερείς να δουλέψεις ΚΑΙ σ αυτο!
Μπορεις σε 1 χρονο να εισαι αλλος ανθρωπος! Η καλύτερη επενδυση που μπορεις να κανεις για την αυτοπεποιθηση κ το σωμα σου είναι να σε φροντιζεις.
20-10-2019, 22:06 #69
Σε εκμεταλλεύτηκε, και ευχαριστώ να λες που τελείωσε!
21-10-2019, 00:25 #70
Elisabet, αν μου έλεγε πως για κάθε μας συνεύρεση ήθελε ένα ακριβό δώρο κι εγώ το δεχόμουν, θα ήμουν σαφώς άξιος της μοίρας μου -θα μου πεις, τώρα δεν είμαι; - , αλλά θα μιλούσαμε για μια ειλικρινή συμφωνία.
Ναι, θα ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου, να μάθει πόσο κακό μου προκάλεσε, αλλά δε θα νιώσει κάτι, το πολύ πολύ να δείξει συγκατάβαση, και να αραδιάσει τα ευλογοφανή επιχειρήματά του, αυτά με τα οποία με έκανε πάντα να υποχωρώ και να απολογούμαι.
Τι να λέμε τώρα. Μέχρι και την ανάγκη μου να τον αγκαλιάζω και να τον νιώθω κοντά μου, όταν καθόμαστε στον καναπέ π.χ., είχε θεωρήσει κάποτε αιτία χωρισμού, λέγοντας μου ότι με κανέναν από τους πρώην του δεν είχε τόσο διαρκή σωματική επαφή κι ότι καταπιέζεται και μήπως εγώ ψάχνω κάτι άλλο. Μαντέψτε ποιος δέχτηκε να καταπνίξει την επιθυμία του...
Σπουργίτι, κάθε άλλο παρά απορρίπτω τα γυμναστήρια κ.λπ. μάλιστα, ασχολούμαι ανελλιπώς μια δεκαετία και με φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ. Το θέμα μου είναι ότι δέχτηκα να σκύψω το κεφάλι σε έναν άνθρωπο γεμάτο κόμπλεξ και ανασφάλειες, που θεωρούσε εαυτόν υπεράνω πάσης κριτικής. Μ'έμαθε, προφανώς, να νιώθω κατώτερός του, ώστε να μπορεί ο ίδιος να κάνει κουμάντο.
Μαντέψτε ποιος του δάνεισε, κατόπιν αιτήματός του, 500€ που του έλειπαν για την πλαστική επέμβαση στα αυτιά του (δεν έγραφαν καλά στις φωτογραφίες) και ποιος μετά από κάποιες ώρες κι ενώ τσίμπησε την πεντακοσάρα, ζήτησε το περίφημο 'διάλειμμα' στη σχέση.
Almalexia, προφανώς, αλλά στο απίθανο σενάριο που γυρνούσε μετανιωμένος, θα κινδύνευα να ενδώσω, πράγμα που δείχνει ότι δεν έχω γιατρευτεί ακόμα, δυστυχώς.
21-10-2019, 00:53 #71
Αυτο που του πληρωσες τη πλαστική και σε χωρισε είναι το λιγότερο, τραγικο. Επρεπε να τον εχεις χωρίσει πολύ πιο πριν, αφου αυτός επεφτε λίγος για τα θελω και τις ανάγκες σου, όχι το αντίθετο.
Από περιεργεια, τον γνωρισες ονλαιν σωστά?
Το προφιλ σου το διατηρεις ακόμη στο σαιτ όπου τον γνωρισες?
21-10-2019, 01:51 #72
Ναι, τον γνώρισα ον λάιν, όπως λες.
Τα προφίλ μας στο εν λόγω site, τα διαγράψαμε αμφότεροι καθώς προχωρούσε η γνωριμία μας, ωστόσο μετά τη λήξη της, όπως έχω ήδη πει, αυτά επαναδημιουργήθηκαν, εξ ου και ψάχνοντας έπεσα πάνω σε προφίλ του, που δημιούργησε τώρα που είναι σε ταξίδι και με το οποίο ζητάει ογκώδεις και μυώδεις τύπους κ.λπ.
Τα 500 τα τσίμπησε αφού μου είχε κλείσει κατάμουτρα το τηλέφωνο, μετά απο την -τελευταία, όπως αποδείχτηκε- διαφωνία μας κι αφού, προφανώς, είχε σκεφτεί τη λύση του 'διαλείμματος'. Κι όμως, τό κανε. Τι να λέμε...
Μπορεί να σας φαίνεται απαράδεκτα μελό για άνθρωπο της ηλικίας μου, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που βίωσα όλο αυτό το διάστημα.
21-10-2019, 09:13 #73Πες το μου και αυτόGuestΚαλημέρα Lanis.
Δεν μου φαίνεται καθόλου απαράδεκτο αυτό που νιώθεις.
Ερωτεύτηκες και πληγώθηκες και σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει ηλικία.
Είναι λογικό να πονάς, να νιώθεις απογοήτευση, θυμό και πόνο.
Όλα αυτά είναι λογικά, δεν είναι τίποτα παραλογο.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, θα περάσει και μερα με την μέρα θα νιώθεις καλύτερα.
Όταν πάρεις λίγο απόσταση από όλη την κατάσταση θα μπορείς να δεις πιο καθαρά ότι σίγουρα για καλό έγινε αυτός ο χωρισμός.
Χαίρομαι που παράλληλα δεν αφήνεις τον ευατο σου, γυμναστήριο, βόλτες με φίλους, να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν!
21-10-2019, 09:54 #74
21-10-2019, 10:25 #75
Είχα ένα λωτό στην αυλή μου αλλά ξεράθηκε. :D
Πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Είναι πιο πιθανό μετά από πολλά χρόνια απλά να το θυμάσαι με μια άτονη γεύση πικρίας. Σχεδόν για τον καθένα μας υπάρχει κάτι σ' αυτή τη ζωή που δε θέλουμε να θυμόμαστε, από αθώες καταστάσεις στα παιδικά χρόνια που μας έκαναν να ντραπούμε πολύ μέχρι αυτό που βίωσες εσύ.