Results 1 to 9 of 9
-
28-09-2019, 13:04 #1
Τοξικοτητα,εθισμοι,παρανοι α,μισος,παραμυθιασμα,αυτοκ? ?ταστροφικοτητα
Πριν 3 χρονια εγραφα ανα διαστηματα με το ονομα Μαυρος λοσκ.
Ξαναεπεστρεψα με αλλο προφιλ γιατι ξεχασα τον κωδικο.
Οι λογοι ειναι πολλοι, ομως ο βασικος ειναι γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου.
Δεν ψαχνω δυστυχος για λυσεις , ομως καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη.
Ειχα γραψει πριν χρονια για το ποσο λατρευω την μαμακα μου,ναι αληθεια ειναι προφανως η γυναικα σκιζετε για να εχω ενα πιατο φαι οποτε δεν μπορω να το φτιαξω εγω λογου του οτι μπορει να εχω ξεμεινει απο δουλεια.
Ειναι ο ανθρωπος που στα 23 μου ασχετος αν μενω μονος μου με πλενει και οποτε μπορει με βοηθαει οικονομικα.
Απο την αλλη πλευρα εχουνε βγει πολλα στην επιφανεια.Η γυναικα δυστυχος εχει φαει κακοποιηση απο μικρη διοτι ειχε αλκολικο πατερα ως αποτελεσμα και ο αντρας της να εχει τα ιδια χαρακτηριστικα μιας και σε κατι τετοιες περιπτωσεις παθενεις ανοσια και η βιαιη συμπεριφορα δεν μεταφραζετε ως κυνδινος.
Θελω να πω πως στο σπιτι μου δεν μαθαμε να ημαστε ευτιχισμενοι υπηρχε παντα μια ανυποφορη ατμοσφαιρα
ομως ειχαμε και τις καλες μας οπως ολοι αλλωστε.
Θελω να καταλληξω πως με τοση μαυριλα εαν νιωσω χαρουμενος η με δει χαρουμενο νιωθει οτι την μειωνω νιωθει αμηχανια και προσπαθει να μου επιβληθει το καταλαβαινω ομως..Αυτο που με χαλαει ομως ειναι πως εχω αρχισει και εγω να αντιδραω με παρομοιο τροπο σε καποιο της κατορθωμα.Μεσα μου μπορει να χαιρομαι αλλα δεν το εκφραζω και ο λογος ειναι οτι οποτε μιλαει για κατι καλο που της ετυχε νιωθω σαν να με υποτιμαει με τον τροπο που το λεει.
Φιλους δεν εχει και ο λογος ειναι ο εγωισμος ομως ξαναλεω την καταλαβαινω ομως δυστηχος δεν δεχετε μυγα στο σπαθι της εαν της πω κατι που με ενοχλει , κρινει κατα βαση απο την εξωτερικη εμφανιση...
Της ειναι απιστευτα δυσκολο να δει την αληθεια μου και δεν θελει με τιποτα να ασχοληθει...
Επισης οτι και να τη πω για το τι νιωθω μου λεει την κλασικη ατακα ελα παρε τα πανω σου μωρε σιγα μην τρελενεσε...
Ειμαι 23 τα τελευταια 3 χρονια τους εχω κανει ολους στην ακρη εχω πεσει με τα μουτρα στην ηρωινη αφου πρωτα επινα χαπια και οι λογοι η μαλλον η δικαιολογια ηταν οτι δεν εχω λεφτα για ψυχολογος συν το μισος και την ντροπη που νιωθω...Ειναι πολλα που θα εγραφα ομως γραφω οτι μου ερχετε τωρα χωρις να σκεφτομαι...
Πινω συνεχεια χαλαω λεφτα βρισκω ας πουμε πεταμενα επιπλα τα κανω αναπαλαιωση και τα πουλαω ομως οτι λεφτα βγαζω τα δινω στις ουσιες...Τους συνομιλικους μου δεν τους κοιταω στα ματια ντρεπομαι για αυτο που ειμαι και γενικα δεν ξερω τι σημαινει ΟΡΙΑ..Δεν με ενδιαφερουν τα ορια που δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει αυτη η σταση ζωης...
Τους ζηλευω ομως με την καλη ενοια....Μου αρεσει αυτο το κοκκινο χρωμα που εχουνε λογο της φυσιολογικης ζωης που κανουνε...Ξερεις, η καθαροτητα αυτο εννοω σε αντιθεση με τους εξαρτημενους που ειναι η κιτρινοι η λευκοι και γενικα χρωματα σκατενια
Δεν μπορω να με φανταστω χωρις την πρωινη πικρα στον λαιμο μου ειμαι τρομερα εξαρτημενος..Σιγουρα υπαρχει ελπιδα ομως το κακο ειναι οτι ειμαι φρεσκος στο παιχνιδι , πινω ουτε ενα μηνα αρα καταλαβαινεις οτι το εχω ερωτευτει..Αντι να ερωτευτω καποια κοπελα αγαπησα τα παυσιπονα...
Αυτα...Θα εφευγα απο την ζωη αλλα φανταζει τρελο να ξυπνησει ενα πρωι η μανα μου και να με βρει παγωμενο... η μονη μου ασχολεια πλεον ειναι ο σκυλακος μου και το πως θα αλληθωρισω απο την πρεζα..
Καταντια..Δεν ξερω πιου θα βγει..Καλο μεσημερι
- 28-09-2019, 13:55 #2Πες το μου και αυτόGuest
28-09-2019, 16:57 #3
Στη μεση του μηνυματος γραφεις ξεκινησες ηρωινη τα 20 και εισαι 23..και προς το τελος οτι σχεδον ενα μηνα πινεις..αν εισαι φρεσκος κοψε..χθες κιολας..θα χτυπας το κεφαλι σου τον τοιχο μια μερα..αν εισαι 3 χρονια..ψαξου 18ανω, Α.Α,ΚΕΘΕΑ..υπαρχουν τροποι ανεξοδοι..δε χρειαζεται να στα μασαει κανας ψυχιατρος ψυχολογος..οπως και να χει το πραγμα αλλαξε συνηθειες..ειναι ερωτευσιμη αυτη η ουσια..εισαι αρκετα νεος..εχεις δυναμη να ξεμπλεψεις..
28-09-2019, 22:14 #4
Σε θυμαμαι. Ειχες γραψει οτι της εχεις αδυναμια με τη καλη εννοια. Επισης ψαχνοσουν με τον εαυτο σου και τα αισθηματα σου. Εφοσον ξεκινησες 1 μηνα τωρα ουσια που θα σε κανει καποια στιγμη να χασεις τον εαυτο σου για να την πιεις δεν ξερω και η μανα σου πως θα αντιδρασει. Καταρχας θα πληγωθει που το παιδι της αυτοκτονει εμμεσα. Θα σε τρεξει να συνελθεις. Γιατι επεσες τοσο λοκ; γιατι; αφραγκιες; απογοητευσεις; ξενερωματα; Σκληροτητα απο μανα; Εχουν γραψει πολλα παιδια τα πιωματα με ηρωινη τι πονο φερνουν και ποσο μα ποσο δυσκολο ειναι να μενουν καθαροι. Το πηρες αποφαση λες. Να σε πεθανεις δηλαδη; να χασεις τον ελεγχο; το αισθημα πονου; Θα σε ρωτησει γιατι. Εχεις απαντηση;; Σχεδον οι μισοι εδω μεσα ειχαμε κακοποιητικους γονεις και για αυτο μας καναμε ζημια θεωρωντας το νορμαλ. Αλλά δεν ειναι. Ελπιζω να μη σε σκοτωσεις !!!
"Make sure your worst enemy isn't you"
28-09-2019, 22:21 #5
29-09-2019, 02:04 #6
δεν καταλαβαινω πως καταληγεις στην αυτοκτονια στο τελος του κειμενου σου....γιατι απ τα οσα ειπες φενεται ,ακομα,να τη βγαζεις καλα.εισαι σε θεση να δουλεψεις?επισης θα μπορουσες να βοηθησεις για τη κακοποιηση της μανας σου πως το επιτρεπεις?
02-10-2019, 00:14 #7
Επειδη ειμαι κουρασμενος, τωρα εκατσα , να ξεκαθαρισω το εξης .... Επινα σουμποξον και ηρεμιστικα απο τα 20 μεχρι τα 23 που με επιασε απιστευτη πληξη διοτι επινα κατι που το πινουν για να κοψεις την ηρωινη με τα πολλα εχω χασει τον εαυτο μου συν του οτι 3 χρονια τωρα γυρνουσα γυρο απο την πρεζα και δεν επερνα και ορκο για το τι θα ακολουθησει...Ξερω τι παει να πει χαρμανα καταθλιψη παρανοια απλα βαρεθηκα να ειμαι κρατικο πρεζακι και εφτασα στα ορια μου με τα χαπια και λεω σταματαω...Εν τελη εκατσα 5 μερες χωρις ομως να υπαρχει κινητρο , σκοπος , διαθεση για επαγγελματικη εξελιξη ...
Οταν λεω εχω ερωτευτει δυστυχος εννοω πως εχω φαει το παραμυθι για τα καλα μιας και δεν εχω αναγκη πλεον για κοπελα , φιλους κτλπ κτλπ...Ξυπναω 7 το πρωι πινω το δηλητηριο παραλληλα ακουω ειδησεις και σχεδιαζω το πως θα βγαλω λεφτα..Απο εδω απο εκει κανα μεροκαματο ....Αυτο που φοβαμαι ποιο πολυ απο ολα δεν ειναι η ηρωινη αλλα οι συνεπιες οχι μονο σωματικα-πνευματικα αλλα και κοινωνικα σε σπρωχνει σε μαλακιες και σε προβληματα με τον νομο...
Ειμαι καθαρος και δεν εχω σκοπο να μαυρισω το ποινικο μου διοτι θελω να ελπιζω οτι θα ξαναπιασω δουλεια...Τον τελευταιο χρονο εριξα μιας κλωτσια σε οτι ειχα φτιαξει πχ σχολη Οαεδ παραλληλα πρακτικη...
Θα εξηγησω αυριο που θα ειμαι ξεκουραστος ποιο συγκεκριμενα τους λογους που κραταω αυτην την σταση στην ιδια μου την ζωη...
02-10-2019, 16:56 #8
Καταλαβες λαθος.Η εγω δεν τοποθετηθηκα σωστα.Κανενας δεν ενοχλει την μητερα μου προς θεου να υπηρχε κατι τετοιο και να καθομουν με σταυρωμενα τα χερια.Ομως οπως ειπα στην αρχη προερχετε απο κακοποιητικη οικογενεια που σημαινει οτι δεν εχει και τοσο αυστηρα στανταρ οσον αφορα την συμπεριφορα που θα δεχτει απο τον αντρα της.Στην περιπτωση αυτη ο πατερας μου ειναι και αυτος σουπερ-ταλεπωρημενος , μπλεξιματα με ουσιες και με τον νομο...Ολη αυτη η σουπα τον εκανε εναν ανθρωπο χωρις υπομονη και αρκετες φορες την εμπενε ελεηνα σε εμας οσο ημουνα και ποιο μικρος και εμενα μαζι τους..
Ομως τον αγαπαμε τον σεβομαστε γιατι μπορει να ξεσπαει ασχημα ξερει να διορθωνει μια κατασταση και μονιμα μαλιστα ασχετως την χειριστικοτητα...Με τα πολλα το καταλαβε μετα απο χρονια αφου ειχε γινει η ζημια πως το να λες την γυναικα σου με ολες τις σιχαμενες κουβεντες που υπαρχουν και δεν στο λεξικο δεν καταφερνεις και τιποτα , μονο απεχθεια ...Εμενα πχ μου ζητησε συγνωμη στα 19 που μου φεροταν σαν σκουπιδακι ..Ακουγετε μελο και επισης δεν ξερω γιατι τα ξανασυζηταω πραγματικα τα εχω αφησει πισω ολα αυτα ομως το αγκαθι φιλε μου υπαρχει ...
Πλεον κοιταω εγω τι θα κανω με την ζωη μου και οχι με τι θα ασχοληθει ο πατερας μου . Εχει κοψει την ηρα ειναι στο προγραμμα και γελαω γιατι το να μπλεξω εγω ηταν το τελευταιο πραγμα που θα μου περναγε απο το μυαλο οπως λενε ολοι.Δεν φανταζεσε ποσο φοβομουνα να με δει ακομη και μαστουρωμενος απο χορτο , ηταν αυταρχικος , καταπιεστικος και δεν συμαζευετε .Πλεον δεν ξερω γιατι αλλα δεν με ενδιαφερει εαν μαθει τι κανω στην ζωη μου πριν 3 χρονια ουτε για πλακα...Οσο μεγαλωνο τοσο περισσοτερο δεν με ενδιαφερει η γνωμη οχι των δικο μου αλλα του κοσμου.
Επισης , τον τελευταιο χρονο καταλαβα (οσο αστειο και αν ακουστει) πως ολοι οι ανθρωποι εχουν προβληματα και πως για να ανταπεξελθουν κανουν σχεσεις καλες-κακες δεν εχει σημασια . Αλληλεπιδρουν με τους ανθρωπους με ανθρωπους που τους βγαζουν καλα συναισθηματα , ερωτευοντε για να ονειρευοντε παρεα και τελευταιο εχουνε φιλους για να κανουν ενα διαλειμα απο το πολυασχολο προγραμμα τους.
Εγω αυτα τα εκανα στην ακρη και στην θεση της μπηκε μονο ενα πραγμα η αναισθησια.Δεν χωραει δικαιολογια ομως μπορω να πω με βεβαιωτητα οτι οι βασεις απο την αρχη μπηκαν πολυ στραβα και το καταλαβα λιγο αργα.
Ναι εχω σκεφτει να παω σε προγραμμα ναι θελω να ξανα ερθω κοντα με ανθρωπους και να με δω στο καθρεφτη χωρις μαυρους κυκλους να με δω με μαγουλα....
Ειμαι χαζουλις ολοι εχουμε εναν χαζουλι μεσα μας απλα εγω τον αφησα να κανει κουμαντο , οτι νανε...
08-10-2019, 11:07 #9
Το εχω παρει χαμπαρι , αρχιζω και συνερχομαι τωρα που μπηκανε και τα κρυα αλλαξε η ατμοσφαιρα αλλαξε και η διαθεση μου...Ξαναλεω το νιωθω το βιωνω πως ειμαι στα τελευταια μου οσον αφορα την χρηση ουσιων ειμαι 3μιση χρονια και νιωθω πως δεν θελω το σιχαθηκα...Ο σκοπος μου τωρα ειναι να παρω το φαρμακο για τα στεριτικα για 2-3 μερες οσα λιγα βγουνε μιας και εκανα για 1 μηνα ηρωινη που παει να πει οτι δεν ειμαι πληρος εξαρτημενος υπαρχουν περιθωρια να ξαναμπω σε φυσιολογικη ροη...Εχω δει τι σημαινει στεριτικο συνδρομο και 2 και 3 φορες οποτε εχω μια ιδεα του τι θα αντιμετωπισω...
Ειναι αναγκη πλεον να νιωσω νηφαλιος να αφησω το περιβαλλον γυρο μου να με πλησιασει χωρις την τσιτα που νιωθω με τις ουσιες...Πολυ μωρουδιστικη κατασταση την θεωρω και δεν την θελω ποια στην ζωη μου..
Τα γραφω εδω γιατι ισως θελω προσοχη αλλα δεν κρεμομαι απο αυτην αληθεια , εχω καταλαβει ομως πως γενικα βοηθαει να γραφεις τους προβληματισμους πασης φυσεως.
Τι να πω , δεν ξερω ποια τι να πω .Ομως ελπιζω τουλαχιστον οτι θα μπω σε σειρα χωρις να μπαινω στο κυνηγητο του πιες ,βρες λεφτα ξαναπιες.Δεν βοηθαει ουτε στην δουλεια ουτε πουθενα...Ολο αυτο ηταν μια ταση αυτοκαταστροφικη που ευχομαι να οδευει προς στο τελος...
Ολοι περναμε τα δικα μας ομως αυτος δεν ειναι λογος...
Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα που πρεπει να λυθουν και σε αυτην την κατασταση μονο καταπινεις...
Αγνη αγαπη θελω με τους ανθρωπους μου και αυτην την ηρεμια στην επικοινωνια μας.
Εγινα παρτακιας γενικα κανω την αυτοκριτικη μου και θελω να ελπιζω για κατι καλυτερο.
Δεν θα εμπενα στη θεση να απαντησω αν με ρωταγε καποιος ρε μαλακα τι επαθες και πινεις τετοιες χαζομαρες...
Νομιζω δεν χρειαζεται καν να απαντησω διοτι ειναι πραγματα που οριακα μπορουν να εξηγηθουν λογικα και ποσο μαλλον σε ενα διαφορετικο μυαλο.