Results 16 to 30 of 109
Thread: Ερωτας τελος τωρα τι?
-
23-01-2009, 13:16 #16
Originally posted by kapetan_s
αλλά ίσως όχι πια σαν άντρα της αλλά ως κάτι άλλο.
οταν βεβαιωθεις οτι ειναι ετσι τα πραγματα, απλως φυγε.
- 23-01-2009, 13:26 #17
- Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
Τι άλλο μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιο τεστ χωρίς να δημιουργεί όμως πίεση, αυθόρμητο? Καμιά ιδέα κανείς?
Να δω εάν με θέλει ακόμα.
Μήπως είναι ερωτευμένη και το κρύβει, δεν το παραδέχεται για να σταματήσει να πονάει?
23-01-2009, 13:38 #18
Πες τησ να σου ξεκαθαρίσει τι θέλει και αν θέλει να προχωρήσετε σαν ζευγάρι να δείτε κάποιο σύβουλο γάμου. Αλλιώς δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του χωρισμού.
23-01-2009, 13:56 #19
kapetan_s ακούγεσαι αναστατωμένος με αυτή την κατάσταση και χαμένος. Σε ακούω να προσπαθείς να καταλάβεις τι θέλει η γυναίκα αυτή απο εσένα, σε ακούω να θέλεις να της το δώσεις για να μην την χάσεις.
Απο την άλλη ακούω και τον εαυτό σου να διαμαρτύρεται και να διεκδικεί να ακουστούν τα δικά σου θέλω.
Ιδανικά θα ήθελες να ειπωθούν στο τραπέζι και τα δικά σου και τα δικά της θέλω και να συζητηθούν, χωρίς αυτό να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση, έτσι δεν είναι?Μάκια...
23-01-2009, 15:09 #20
Μήπως θα πρέπει να τις δώσω χώρο και χρόνο να το σκεφτεί μόνη της. Να τις δώσω ομως μια προθεσμία να σκεφτεί.
Να φύγω από το σπίτι για ένα διάστημα?
- Ξέρω εγώ σε ένα ξενοδοχείο για μερικές ημέρες μια εβδομάδα.
- Να νοικιάσω σπίτι δικό μου και εάν είναι θα έρθει ή όχι. Τι λέτε?
23-01-2009, 15:13 #21
βρε καπταιν,
να συζητησεις αρχικα και εφοσον δεν βγαζεις ακρη να κανεις γνωστες τις προθεσεις σου.
Απο κει και περα συνεχισε το προγραμμα σου (και εφοσον το ξερει) και αν θελει θα ακολουθησει.
Το ζητουμενο ειναι εσυ να ξερεις πως θες να πορευτεις και αν θελει να σε ακολουθησει, θα το κανει.
23-01-2009, 15:13 #22
Μπα τότε είναι που θα φύγει τρέχοντας. Θα ηρεμήσει και θα βρει κάτι άλλο. Μην αφήνεις τον άλλο να δει πως είναι η ζωή χωρίς εσένα όταν υπάρχουν προβλήματα. Θα αποτραβηχθεί τελείως νιώθοντας ελευθερία πια από τα προβλήματα και πολύ πιο έυκολα. Μην της δώσεις τόσο χώρο αν θες να την κρατήσεις. Αν δεις ότι τελείωσε φύγε και αυτό είναι όλο. Αυτά τα να σου δώσω λίγο χρόνο και βλέπουμε είναι καταδίκη για εσένα κυρίως που θα περιμένεις. Αυτή θα κάνει την ζωή της..........
23-01-2009, 15:33 #23
Originally posted by kapetan_s
Εκείνη δεν μου λέει ξεκάθαρα τίποτα. Μάλλον θέλει να χωρίσουμε για διαφόρους λόγους και μάλλον όχι για άλλους ακούγεται και είναι εγωιστικό από μέρους της. Προσπαθεί και εκείνη να προσδιορίσει τι θέλει και τι όχι στην ζωή της. Με θέλει στην ζωή της, αλλά ίσως όχι πια σαν άντρα της αλλά ως κάτι άλλο. Παίζει παιχνίδια με τις σκέψεις της. Εγώ πάλι είμαι απόλυτος και της λέω ότι εάν χωρίσουμε τέλος δεν θέλω να έχω καμία σχέση με σένα (αν και δεν το θέλω, πιστεύω ότι είναι το σωστότερο για όλους).
Σίγουρα δεν με θέλει όταν εργάζομαι τόσες πολλές ώρες, χαμένος από τις παρέες , τις φιλίες και την οικογένεια μου, κουρασμένος κάθε βράδυ, ταλαιπωρημένος, θλιμμένος, δυστυχισμένος , ζηλιάρης, θυμωμένος, φοβισμένος τον τελευταίο καιρό με την κατάσταση αυτή. Έχω μπει σε μια διαδικασία προσωπικών αλλαγών. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους ως προς εμένα και θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι τόσο κακό να είμαστε μαζί? Το θέμα τώρα είναι ότι ακολουθώ τα θέλω τις, εξαναγκάζομαι να το κάνω για να μην την χάσω. Είτε τα θέλω της είναι καλά και ταιριάζουν με τα θέλω μου είτε όχι.
Τι γίνεται όμως εάν τα θέλω τις δεν ταιριάζουν με τα θέλω μου. Κατ εμένα θα έπρεπε να το συζητήσουμε, πράγμα που δεν συμβαίνει αυτό το καιρό.
θέλω ειλικρίνεια
θέλω επικοινωνία
Θέλω εμπιστοσύνη
Θέλω εκτίμηση
Θέλω ελευθερία
Θέλω σεβασμό
Θέλω αγάπη
Θέλω έρωτα
Θέλω προσπάθεια
Θέλω ένα πρόγραμμα στην ζωή μου
23-01-2009, 15:55 #24
ελα μου ντε!
23-01-2009, 16:26 #25
χεχε...
μην ρωτας εμας....
:cool:
23-01-2009, 16:31 #26
Μόνο εγώ, δυστηχώς.
\"Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, εκτός από την εμφάνιση.\"
23-01-2009, 21:25 #27
Εγώ θα σου έλεγα να της δώσεις λίγο χώρο και χρόνο. Νοίκιασε το σπίτι που ήθελες και μείνε λίγο μόνος σου. Εκεί θα δείτε, (και κυρίως εκείνη), αν σας δένει η συνήθεια ή κάτι πιο δυνατό...
24-01-2009, 00:01 #28
παντως φιλαρακι πιθανοτατα εχεις πλασει μια εικονα για την κοπελια σου που μαλλον δεν αντιπροσωπευει το πια πραγματικα ειναι.μαλλον βλεπεις πανω της το τι θα ηθελες να ειναι.Δεν την ξερεις καλα,και δεν ειναι απαραιτητο οτι εσυ δεν προσπαθησες να την γνωρισεις,αυτη δεν ηθελε να σου δειξει τον πραγματικο της εαυτο.Κατα 85% το θεμα εχει τελειωσει.αν υπαρχει θεληση ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ να συνεχισετε μπορειτε,αν ειναι να αλλαξεις εσυ για να πιστει οτι κατι μπορει να γινει ξεχασε το,δεν θα γινει ποτε... καλα μυαλα και στους δυο σας
26-01-2009, 11:44 #29
Εάν φύγω, εάν χωρίσουμε όσο και εάν πονάει αυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα ξαναβρούμε?
26-01-2009, 12:16 #30
Κανονικά δεν θα έπρεπε να το σκέπτομαι αυτό. Το να είμαι εγώ καλά, το να περνώ εγώ καλά, αυτό έχει σημασία στην τελική. Τελικά μόνοι μας γεννιόμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε, τι πειράζει και λίγη μοναξιά στο ενδιάμεσο μέχρι να βρούμε αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη, τον εαυτό μας.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή