Ερωτας τελος τωρα τι? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 109
    Senior Member
    Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
    Κάνε αυτό που αισθάνεσαι με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες του άλλου.

Senior Member
    Άραγε μπορεί να υπάρχει σχέση ισορροπημένη χωρίς τον έρωτα, μόνο με αγάπη και άλλα συστατικά? Θα κρατήσει ή στο πρώτο σκίρτημα της καρδίας «καπνός»?
    Έχουν κλείσει τελικά πολλά σπίτια τα chat του internet!

ΡΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

Banned
    Originally posted by kapetan_s
    Κάνε αυτό που αισθάνεσαι με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες του άλλου.

υπο τις ιδιες συνθηκες, μην το ξεχνας αυτο.

Banned
    Originally posted by kapetan_s

Έχουν κλείσει τελικά πολλά σπίτια τα chat του internet!

αν ενα τσατ μπορει να κλεισει ενα σπιτι, τοτε καλυτερα ας το κατεδαφισει....

Senior Member
    Η Μαμα \"Ανασφαλεια\" και τα διδυμα παιδακια της,
    η \"Ζηλεια\" και ο \"Εγωισμος\"...
    υποβαλλουν τον συζηγο και πατερα τους
    (\"Αγαπη\")
    σε ενα αργο, βασανιστικο, μα...
    σιγουρο θανατο...............

Junior Member
    δεν τον θελω κ ομως ειμαι μαζι του!!γιατι?γιατι δεν βρισκω την δυναμη να φυγω?

Banned
    χρυσα καλυτερα ανοιξε δικο σου θεμα.

Senior Member
    Τέρμα τα chat,τα τηλέφωνα και τα sms έτσι λέει τουλάχιστον. Ας την πιστέψω, το θέλω πολύ μέχρι να ξανά διαψευστεί.
    Στην ερώτηση μου για τους λογούς διαφωνίας και πιθανού χωρισμού. Δεν απαντάει ξεκάθαρα. «Δεν είμαι ερωτευμένη.» Ναι. Δηλαδή όλοι οι παντρεμένοι είναι και ερωτευμένοι? Ας το ξαναψάξουμε αυτό να το βρούμε και οι δυο το έχουμε ανάγκη της λέω τίποτα σε απάντηση. Ένας φίλος μας είπε ότι πιθανός σοβαρός λόγος χωρισμού είναι ασυμφωνία χαρακτήρων. Το υιοθέτησε αμέσως «ναι αυτό είναι! » Εύρημα! Λέω εγώ, Ψάχνει λόγια και επιχειρήματα να με χωρίσει σκέπτομαι εγώ γιατί δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν τα βλέπω αλλά και κοινοί μας φίλοι έχουν την ίδια άποψη. Και δεν λέει θέλω να χωρίσουμε λες και είναι κατάρα και εάν το πει θα πάει στην κόλαση. Ε ας το πω εγώ λοιπόν και ας πάω εγώ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! Το κάνω και αυτό την έχω ρωτήσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3ΜΗΝΟ και ας με πονάει αυτό γιατί ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ! Με πονάει αυτή η κατάσταση, αλλά έχω δείξει μεγάλη δύναμη και αντέχω. Κτυπάμε όσο θες μωρό μου εγώ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Της έχω πει επανειλημμένως να προσέχει τι πραγματικά θέλει, επιθυμεί, φαντάζετε και ονειρεύεται γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί!
    Εάν με ρωτήσετε εγώ ζω στον παράδεισο μου! Κάθε τι έχει μια θετική και μια αρνητική όψη. Το μυστικό είναι να ξέρεις τι θες. Θέλεις να ενώσεις, να μείνεις σε μια σχέση δες τα θετικά της, θέλεις να χωρίσεις προσκολλήσου τότε μόνο στα αρνητικά της. Έχω μια εργασία που μου αρέσει αφάνταστα πολύ, έχω (ίσως όχι για πολύ) μια καταπληκτική όμορφη, έξυπνη, γλυκιά, τρυφερή, μοναδική γυναίκα που θαυμάζω, μόλις πρόσφατα απέκτησα ένα σπίτι που μου αρέσει τρομερά. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία αλλά ο σκελετός εδώ. Το ξέρω ότι δεν είμαστε αθάνατοι , το ξέρω ότι δεν μπορούμε να είμαστε για πάντα μαζί. Γιατί τρώμε τον χρόνο μας τότε και δεν ζούμε πραγματικά όπως θέλουμε. Η απάντηση είναι γιατί δεν ξέρουμε τι θέλουμε.
    Προσωπικά ξέρω τι θέλω, ΑΓΑΠΗ, ΕΡΩΤΑ, ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ, το ζω και το απολαμβάνω ακόμα και αυτή την πολύ μα πολύ πονεμένη ιστορία με τον πιθανό μελλοντικό χωρισμό και όλα τα προβλήματα μιας σχέσης, από όλα μπορεί να βγει κάτι καλό. Κοριτσάκι μου θες να το ζήσουμε μαζί το παραμύθι εδώ είμαι τώρα. Δεν θες, κανένα πρόβλημα. Θα βρω τον παράδεισο αλλού! Και τότε θα είναι αργά για να αλλάξεις γνώμη.
    Όταν τι ρωτώ τι θέλει δεν ξέρει. Ποια είναι η λύση? Απόσταση να της δώσω χρόνο και τόπο δικό της. Δεν έχω απεριόριστο χρόνο πάνω στην γη. Της είπα 30 ημέρες εάν θέλει να έρθει να με βρει στο νέο σπίτι. (Μήπως είναι πολύ, μήπως είναι λίγο δεν ξέρω)
    Όταν τι ρωτώ ποια είναι τα προβλήματα μας, δεν μου λέει. Όταν τι ρωτώ πως μπορώ να διορθώσω τα δικά μου λάθη, και ποια είναι δεν μου λέει και έτσι εξοργίζομαι από την συμπεριφορά της και καυγαδίζουμε. Άντε καμιά φορά σου τα έχω πει , τα ξέρεις. Μάλλον στον ύπνο μου τα λέγε.
    Το θεμα ειναι ομως τι κανω τωρα. Δεν θελω να την χασω.

Banned
    το θεμα ειναι οτι εχετε δυσκολια στην επικοινωνια....
    και αν δεν την αποκτησετε (την επικοινωνια, γιατι την δυσκολια την εχετε ηδη)
    απλα θα χαθειτε γενικως.

Senior Member
    Είμαστε σε διάσταση κοιμόμαστε σε ξεχωριστά σπίτια μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους. Έχουμε μοιράσει τα πράγματα μας, βρήκαμε και δικηγόρους για το διαζύγιο. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως φτάσαμε ως εδώ. Λέμε να προσπαθήσουμε να χωρίσουμε συναινετικά. Όπως μου αναφέρει με περίσσια ευκολία να πάω με άλλη γυναίκα (ίσως για να νιώσει καλύτερα για αυτά που έχει κάνει, δεν ξερω πια). Το ξέρω ότι μπορώ, πάντοτε μπορούσα, αλλά ποτέ δεν το έκανα για να είμαι μαζί σου, μικρή μου. Οι προτάσεις είναι πολλές! Αλλά τι νόημα έχει? Τελικά κάποιοι άνθρωποι έχουν αξίες και ιδανικά και κάποιοι είναι πιο χαλαροί και αυτόκαταστρέφονται με λάθος επιλογές. Γιατί? Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τα λάθη τους για να μάθουν.

Senior Member
    -Δούλεψε σαν να μην χρειάζεσαι λεφτά............

-Αγάπα σαν να μη σε πλήγωσε κανείς..........

-Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς .............

-Τραγούδα σαν να μη σ΄ακούει κανείς ..............

-Ζήσε σαν να ήταν η γη ένας παράδεισος............

Senior Member
    Ήρθε η επομένη ημέρα μόνος μου σε ένα μεγάλο σπίτι, με απεριόριστο χρόνο τώρα μόνο για μένα.
    Φίλοι , παρέες, οικογένεια και εγώ. Όλος ο κόσμος μια σταγόνα ζωής και δεν ζητά τίποτα από σένα, μονάχα εσύ μπορείς να ζητήσεις, μονάχα εσύ μπορείς να προσφέρεις. Όσο προσφέρεις αληθινά τόσο σου επιστρέφονται περισσότερα. Πρόσφερε χωρίς ανταλλάγματα και απολαυσε την ζωη που έρχετε.

Senior Member
    Υπαρχει αλλος στην ζωη της μαλλον καιρο τωρα.

Senior Member
    Ευχαριστω παιδια για την πολυτιμη βοηθεια σας ειδικα τον Empneustns επεσε μεσα τελικα.
    Εγινα λιγο σοφοτερος με ολα αυτα.
    και γνωριζω οτι η φιλια μπορει να ειναι παντοτινη, για τα υπολοιπα για την ωρα αμφιβαλω.

Senior Member
    Αν αγαπάς κατι πολύ, αστο να φύγει.
    Αν γυρίσει θα\' ναι για πάντα δικό σου.
    Αν δεν γυρίσει.....δεν ήταν δικό σου ποτέ!!!!!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast