Results 76 to 90 of 109
Thread: Ερωτας τελος τωρα τι?
-
23-02-2009, 17:45 #76
- Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
\'\'ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!
ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ!
ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ!
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ!
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ!
ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΟ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!
ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ!
ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ!
ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!
ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ!
ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ!
ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ!
ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ!
ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ \'\'ΧΤΙΖΕΙ\'\'!
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!
ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!
ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ!
ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΒΑΡΙΑ!!!!\'\'
ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩ.ΑΓΑΠΙΕΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΖΩ.ΑΓΑΠΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΖΩ!!\"
- 23-02-2009, 17:49 #77
τωρα τι?
1) Χωρισμός (περναω απο ολα τα σταδια 2η εως και 10η φορα για να ειμαστε σιγουροι ωστε να μην υπαρχουν εκρεμοτητες) :(
2) Βρισκω τον Εαυτο Μου (μονος μου, με φιλους, με την οικογενεια) :)
3) Βρισκω το ταιρι μου, το δεύτερο μισό μου, Ερωτα αγιάτρευτε και Αγαπη μου Μεγαλη (Που να ναι τωρα αραγε εκεινη που ταιριάζουμε περισσότερο?) :)
1 κακό και 2 καλά σημαίνει Eξέλιξη
Απολογισμός:
Αγαπώ τους πάντες και τα πάντα. Μαθαίνω απο τα λάθη μου ώστε να μη τα ξαναεπαναλάβω. Δεν φοβάμαι την αλήθεια. Εχω Αξιες, ιδανικα και Ηθική. Ξέρω τι θέλω. Παλέυω για μένα και για σένα Κόσμε μέρα με τη μέρα , ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό. Ειμαι Δυνατός να σηκώσω ολα τα βάρη.
Δεν υπαρχει επιστροφη σε μια αρρωστη κατασταση.
\"Λίγοι άνθρωποι φτάνουν στην απέναντι όχθη.
Οι υπόλοιποι τρέχουν πάνω - κάτω σ\' αυτή την πλευρά της στεριάς.\"
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...
ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ
Διέλεξε το Δρόμο σου Ταξιδιώτη της Ζωής και μην κοιτάξεις πίσω. Τα θάυματα που ζήτησες συμβαίνουν άνοιξε τα μάτια της καρδίας σου να τα δείς.
Για ολες τις πρώην: Λυπάμε, κορίτσια αλλά δεν ταιριάζουμε! Ξεπεράστε το! (ωστόσο εχω ενα δυο φιλαράκια ελεύθερα, εαν θέλετε σας δινω τα κινητά τους).
23-02-2009, 21:54 #78
ερωτα μου αιαγιαααααααατρευτε της ζωης μου φιναλεεεεεεε
ερωτα μου ερωτα μου ερωτα μου μονο εσυυυυυυυυ με κυβερνααααααααασ.εισαι εσυτο κατι αλλο στην καρδια μου λαλαλαλλαλααλαλ
24-02-2009, 10:13 #79
Originally posted by kapetan_s
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
αυτή την στιγμή ταξιδεύω για την κορυφή όπως λες,είναι πολύ δύσκολο ταξίδι.....
θα φτάσω άραγε ποτέ στον προορισμό μου;
να είσαι καλά τώρα και για πάντα....:)
24-02-2009, 12:48 #80
Η αγάπη είναι μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα.
Μερικές φορές, σ\'αυτή τη ζωή, για να κερδίσουμε χρειάζεται να χάσουμε...
Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.
Κοινος η Επόμενη παρακαλώ!
NEXT!
(αλλο βεβαια να το λες και αλλο να το κανεις!)
Ο έρωτας με έρωτα περνά.....Θα ερωτευτώ πάλι...
24-02-2009, 14:42 #81
ε μην περιμενεις να το κανεις κ αμεσως.σιγα σιγα γινοντα αυτα.
24-02-2009, 16:33 #82
Ποιος είπε ότι βιάζομαι, λεπτό το λεπτό απολαμβάνω την ελευθερία που μου δόθηκε τις νέες γνωριμίες που εμφανιστήκαν στη ζωή μου φίλοι και μη (χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα!). Θέλω να ρουφήξω την ζωή μέχρι το μεδούλι! Ζω ακόμα στον δικό μου παράδεισο και πιστέψτε με περιλαμβάνει όλο τον Κόσμο! Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή μου. Είναι μαγεία, αλλά θέλει τα μάτια ενός μικρού παιδιού για να το δεις αυτό.
Αφέσου και ο Έρωτας θα γυρίσει ξανά...κι Αγάπη.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....., ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ....., ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ.....,
25-02-2009, 11:59 #83
Πιστευω ακράδαντα στο \"πρόσεχε τι εύχεσαι (ονειρεύεσαι) γιατί σίγουρα θα το πάθεις\". Η τωρινή ευτυχία συχνά είναι αυριανή δυστυχία, αφού συνήθως όταν ...βγαίνει τ\' όνειρο εσύ πια είσαι αλλού και θες άλλα.
25-02-2009, 12:29 #84
καλα, ας μην ειμαστε κ απολυτοι....
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
25-02-2009, 15:25 #85
Originally posted by kapetan_s
Πιστευω ακράδαντα στο \"πρόσεχε τι εύχεσαι (ονειρεύεσαι) γιατί σίγουρα θα το πάθεις\". Η τωρινή ευτυχία συχνά είναι αυριανή δυστυχία, αφού συνήθως όταν ...βγαίνει τ\' όνειρο εσύ πια είσαι αλλού και θες άλλα.
από μικρή αυτό σκέφτομαι και ευχόμουν...
26-02-2009, 01:24 #86
καπετανιε φαινεσαι ατομο ευαισθητο και με ιδανικα.μην αφηνεις την καθε χαμηλου επιπεδου που δεν ξερει τι θελει να σε ριχνει,μην αφηνεις να εκμεταλευονται την ψυχη σου που εχεις καταφερει να την φερεις σε ενα υψηλο επιπεδο απο ατομα \"χαμηλης συναισθηματικης αξιας\".το καλυτερο που εκανες ηταν που την εστειλες απο κει που ηρθε.βρες κατι που να σου αξιζει,δυσκολο μεν αλλα τουλαχιστον να παλευετε μαζι σε αυτη την παλιοζωη και οχι μονος να τραβας το κουπι και η αλλη να βλεπει την θεα.δεν ξερω αν θα μου αρεζε περισοτερο να ζω ομορφα σε ενα ψεμα απο τον να ζω ασχημα σε μια αληθεια,αλλα προτιμω να παλευω για μια ομορφη αληθεια.χαιρομαι ακομα που ανοιξες τα ματια του παιδιου μεσα σου.φοβερη εκφραση :).χτες ακουσα και ακομα μια σε μια ταινια και μου εκανε φοβερη εντυπωση.\"η καρδια δεν χωρουσε στο σωμα του για αυτο και εφυγε\".ο πονος θα περασει αλλα τουλαχιστον ειναι πονος αξιοπρεπειας και οχι κοροιδια.καλη αρχη λοιπον με πραγματικους ανθρωπους γυρω σου...
λιτσα αυτο που σκεφτεσαι και να μη το ευχεσαι θα ερθει καποτε,οποτε αστο να πλαναται ;)
26-02-2009, 02:04 #87
σημερα φιλαρακι καπεταν καθησα και διαβασα και το υπολοιπο μερος των συζητησεων αυτου του θρεντ μια και ημουν εκτος πολης.ενιωσα τον πονο και ολες τις σκεψεις που περασαν απο το μυαλο σου.το συμπερασμα για κατι που σκεπτομουν εδω και πολλα χρονια απλα επιβεβαιωθηκε μεσα απο τα λεγομενα σου.
1)η ευτυχια μπορει να ειναι παντοτινη,αρκει τα μελη που την ασπαζονται να εχουν την δυνατοτητα να την νοιωσουν.να ξεπερασουν τον εαυτο τους να ξεφυγουν απο τα συνορα του σωματος τους και τις προσωπικες τους σκεψεις και επιδιωξεις,να γινουν εμεις.οσοι λενε πως δεν υπαρχει παντοτινη ευτυχια ειναι γιατι δεν εχουν την βαση για να την νοιωσουν.(οταν βεβαια το αλλο μελος φερεται θετικα προς την σχεση)
2)τα παραπανω ισχυουν για το ερωτευμενος.εξαλλου ο ερωτας ανταποκρινομενος φερνει την ευτυχια.και οταν ενα τετοιο συναισθημα ερχεται στις καρδιες μας ειναι χαρισμα και δεν πρεπει να το λερωνουμε με συναισθηματα δευτερης κατηγοριας κατι που γινεται συνεχεια.
3)η επιλογη συντροφου ειναι παρα πολυ σημαντικη για την ευτυχια μας,και θα πρεπει τα κριτηρια μας να βασιζονται σε ιδανικα γιατι αυτα παραμενουν αδιαπραγματευτα στο χρονο.οτιδηποτε αλλο θα εχει μικρη διαρκεια.(εννοειται εδω πως ατομα που θελουν μικρης διαρκειας σχεσεις δεν χρειαζεται να διαβασουν το ποστ μου,αλλα εμπειρικα αναφερω πως τελικα αυτα τα ατομα ποτε δεν βρισκουν ευτυχια,μονο σταγονες)
4)τα ατομα που εχουν την δυνατοτητα να ειναι ευτυχισμενα εχουν εσωτερικη ταση για θετικη σκεψη και θεληση υπερπηδησης εμποδιων.δηλαδη βασικο συστατικο της ευτυχιας ειναι το ιδιο το ποιον του ανθρωπου.να ειναι απο καλη \"παστα\"(χαρισματικο).μου εκανε πραγματικη εντυπωση που μεσα στον υπνο του δικαιου που ζουσες ξαφνικα ξυπνησες και παρολα αυτα ειδες την θετικη πλευρα,και ανοιξες τα ματια του παιδιου που ζει μεσα σου.εδω θελω να πω,ξεκινα να βασιζεσαι σε σενα πιο πολυ μεχρι να σιγουρευτεις πως μπορεις να ξανανοιξεις τις πυλες της ψυχης σου σε καποιο αλλο ατομο.το θεωρω πολυ βασικο.οπως κανουν οι περισοτεροι ανθρωποι με ολα τα ομορφα πραγματα τα παιρνουν,τα τσαλαπαταν και μετα τα πεταν,ειτε αυτο ειναι ομορφια ,ειτε εσωτερικη ομορφια.προσεξε το αυτο.και κατι τελευταιο,το καλο ξεχωριζει,φαινεται απο χιλιομετρα μακρια,απλα επειδη εχει βελουδινη υφη ολοι θελουν να το αγγιξουν αλλα χρειαζεται και απαλα χερια,αν φοραμε γαντια κακιας απλα δεν το νοιωθουμε,το διαλυουμε και στο τελος φευγει μακρια.οσο ειναι κοντα το χαιδευουμε και χαιρομαστε να ξαπλωνουμε πανω του,οταν φυγει καταλαβαινουμε ποσο σκληρο ειναι τελικα το εδαφος.Αυτο το τελευταιο στειλτο δωρακι στη λεγαμενη,σε 2-3 χρονακια θα καταλαβει το νοημα του ;) η ζωη ειναι ενας κυκλος,αλλοι ειμαστε στην αρχη αλλοι στη μεση και αλλοι στο τελος.ολοι μπαινουμε σε αυτον τον κυκλο και ολοι τον διανυουμε.οσο προχωραμε στην περιφερεια του μαθαινουμε,μεχρι να τον ολοκληρωσουμε που ειναι και το τερμα της εκπαιδευσης της ψυχης μας,με τη μονη διαφορα πως εμεις οι ιδιοι ειμαστε οι δασκαλοι της.αναλογα με το τι την διδαξαμε,θα βαθμολογηθει και μακαρι να ειναι στο τελος φωτεινη και ζεστη και οχι πετρα που κρατιεται ζεστη με τη θερμοφορα,γιατι η θερμοφορα ειναι υλικη και θα παψει να υφισταται(οποιος καταλαβε καταλαβε).Αυτα για σημερα ομορφη μερα να εχουμε αυριο ... :)
26-02-2009, 09:04 #88
Originally posted by Empneustns
η ζωη ειναι ενας κυκλος,αλλοι ειμαστε στην αρχη αλλοι στη μεση και αλλοι στο τελος.ολοι μπαινουμε σε αυτον τον κυκλο και ολοι τον διανυουμε.οσο προχωραμε στην περιφερεια του μαθαινουμε,μεχρι να τον ολοκληρωσουμε που ειναι και το τερμα της εκπαιδευσης της ψυχης μας,με τη μονη διαφορα πως εμεις οι ιδιοι ειμαστε οι δασκαλοι της.αναλογα με το τι την διδαξαμε,θα βαθμολογηθει και μακαρι να ειναι στο τελος φωτεινη και ζεστη και οχι πετρα που κρατιεται ζεστη με τη θερμοφορα,γιατι η θερμοφορα ειναι υλικη και θα παψει να υφισταται
26-02-2009, 14:38 #89
οσο ζουμε μαθαινουμε,και ολα μπορουν να αλλαξουν.το θεμα ειναι κατα ποσο βολευομαστε σε καποιες καταστασεις η δεν εχουμε το θαρρος να αλλαξουμε η ξερουμε πως μια αλλαγη απαιτει κοπο και ζορι οποτε το αφηνουμε για αργοτερα.τους εξωγενεις παραγοντες ισως να μην εχουμε τη δυνατοτητα να τους αλλαξουμε,μπορουμε ομως να προσαρμοστουμε.τον τροπο προσαρμογης τον επιλεγουμε εμεις.αν θα ειναι συμφεροντολογικος η οχι.αλλα ενα πραγμα εχω μαθει σε αυτη τη ζωη,σε μια στιγμη μπορουν να ερθουν τα πανω κατω και το αντιθετο ...
26-02-2009, 14:44 #90
Originally posted by Empneustns
σε μια στιγμη μπορουν να ερθουν τα πανω κατω και το αντιθετο ...
το έχω ζήσει καλά στο πετσί μου.....
και δεν είμαι και χοντρόπετση για να μπορώ να το αντέξω...:D:D:D
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή