Ερωτας τελος τωρα τι? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109
    Senior Member
    οχι δεν εισαι αλλα πρεπει να μαθεις να προφυλασεις τον εαυτο σου.διαβασα και το αλλο τοπικ σου.με τα φαρμακα που παιρνεις ειναι φυσικο να βλεπεις λιγο διαφορετικο τον κοσμο.εδω με τρεις μπυρες και βλεπεις διαφορετικα τον κοσμο ;) .

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    οχι δεν εισαι αλλα πρεπει να μαθεις να προφυλασεις τον εαυτο σου.διαβασα και το αλλο τοπικ σου.με τα φαρμακα που παιρνεις ειναι φυσικο να βλεπεις λιγο διαφορετικο τον κοσμο.εδω με τρεις μπυρες και βλεπεις διαφορετικα τον κοσμο ;) .
    δυστυχώς το να προφυλάσω τον ευατό μου είναι κάτι που δεν μου έμαθε κανένας να κάνω....

όσο για τα φάρμακα τα γνωρίζεις ή απλά από τον αριθμό τους το λες αυτό;

μακάρι να μπορούσα να πιω και τρεις και δεκατρείς μπύρες για να μην θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά....

να είσαι καλά τώρα και για πάντα...:)

Senior Member
    ναι αλλα δεν εισαι μικρη πια,μπορεις να μαθεις τωρα,θα φας και λιγο τα μουτρα σου,ολοι τα τρωμε....οχι δεν τα γνωριζω τα φαρμακα αλλα οσο να ναι φαρμακα ειναι.οοοοοχιιιιιιιιι τοσες μπυρες,θα μας γινεις αλκοολικη ;) τρεις φτανουν :)

Senior Member
    να \'σαι καλά με έκανες και γέλασα και το χρειαζόμουν αυτό....:D:D:D

ε μην πάω και στους ανώνυμους αλκοολικούς.....:D:D:D

Senior Member
    τι λες τωρα,αν παμε με ονοματεπωνυμο,τι μας περασες ;)

Senior Member
    Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
    Keep... lifehacking... Μην επαναπαύεται με την μετριότητα και τα κατεστημένα... hack them all...

Senior Member
    Δεν περνα με ερωτα ο ερωτας απλα ειναι μια πλάνη μετάβασης.
    Κατασταλαγμα θελει η μια κατασταση για να διαδεχθει την αλλη.
    Ο χρόνος είναι το μόνο γιατρικό... Περνάει όταν είναι η ώρα του να περάσει είτε είναι είτε δεν είναι ώρα για επόμενο έρωτα.
    Κάθε κατάσταση θέλει καθαρό μυαλό μετάβασης και εσωτερική κάθαρση πριν οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια :)

Κατέκτησε μέσα σου την υπομονή και κάνε τον απολογισμό για να δεις τα διδάγματα της ζωής

Η εσωτερική νηφαλιότητα και γαλήνη είναι το προσοδοφόρο έδαφος για μεγάλες αποφάσεις , σκέψεις και ανακεφαλαιώσεις της ζωής αλλά και για επούλωση κάθε πληγής και πόνου

Αποφεύγοντας το πρόβλημα απλά δίνεις μια παράταση να το αντιμετωπίσεις οπότε πάλι μπροστά σου θα το βρείς.

Το θέμα ειναι συνήδειση πληρότητας σε κάθε πράξη και όχι συμπληρώνουμε το κενο για την συμπλήρωση.

Senior Member
    Η μαγεία της ζωής, ένα θαύμα συμβαίνει και μετά σιωπή, τόσες αισθήσεις για να συνειδητοποιήσουμε και όμως λίγα αντιλαμβανόμαστε τελικά, τόση δύναμη, ενέργεια και μετά πάλι από την αρχή.
    Υπάρχουν άραγε οι αδελφές ψυχές? Εγώ πιστεύω πως ναι, το θέμα δεν είναι όμως αν το πιστεύουμε ότι υπάρχουν ή όχι γιατί αυτό δεν αναιρεί την ύπαρξη αλλά το εάν θέλουμε να τις βρούμε. Εγώ το κάνω ήδη.
    Εάν θέλουμε να ζήσουμε στην μαγεία της ζωής ας το κάνουμε, να «δούμε» ένα θαύμα να συμβαίνει και μετά ένα δεύτερο… έχουμε τόσες αισθήσεις για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας αδέλφια, έχουμε τόση δύναμη και όμως δεν τη χρησιμοποιούμε, τόση ενέργεια και την αφήνουμε να πάει χαμένη. Γιατί?

Senior Member
    εδω κανεις λαθος,ειναι επειδη δεν ερωτευτηκες ακομα.Καπου καπου υπαρχουν και σωστες κοπελες,ανοιξε τα ματια σου,βλεπε τις πραξεις τους,καταλαβε το μυαλο τους.Οι περισσοτερες ειναι για πεταμα,σκουπιδια,αλλα εχει και διαμαντακια που χαιρεσαι να περνας μαζι τους.Οπως λεω,γυναικες με ολη τη σημασια της λεξεως.Μακαρι να εισαι τυχερος να βρεθει μια τετοια διπλα σου και να την εκτιμησεις.

Senior Member
    φιλαρακι χαιρομαι να σε διαβαζω.ο λογος που δεν χρησιμοποιουμε τη δυναμη μας ειναι γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουμε ποια ειναι η δυναμη μας.αν εχεις υποβαθμισμενη ψυχη φοβασαι να την δεις,ειναι ασχημη,σκεφτεται ασχημα με αλλα λογια βρωμαει.Αρα για να βρεις ομορφια ψαχνεις στον υλισμο.ωραιο αμαξι,καλη εμφανιση,ομορφα ρουχα.οποτε προσπαθεις να δεις μεσα σε ποιανει αποστροφη.και ξανα κοιτας εξω να φτιαξεις την υλικη σου εικονα και ουτε καν δουλευεις με τον εαυτο σου.για να υπαρξουν αδερφες ψυχες πρεπει να υπαρχει κατι στην ψυχη.σπανιο στις μερες μας.Δες τις συζητησεις,ανευ νοηματος αυτοκινητα,κινητα,σπιτια,σ� �ξ.τιποτα βαθυτερο,μεχρι εκει φτανει.η μαγεια της ζωης καταντησε ενα καλο αμαξι μια ομορφη γκομενα και ενας ματσωμενος αντρας.αυτα ειναι τα ιδανικα πλεον,για αυτο ειναι ολοι δυστηχισμενοι,παντου οπου και να κοιταξεις.κατι λιγες οι εξαιρεσεις που τις κοιταν να ειναι απλοικες και αναρωτιουνται που σκατα βρηκαν την ευτυχια ;).ουτε την βλεπουν ουτε την καταλαβαινουν παρολο που ειναι διαχυτη,φαινεται στα προσωπα,αλλα δεν την καταλαβαινουν γιατι δεν τους αγγιζει....

Senior Member
    και συμπληρωνω,ψυχη,αυτο ειναι η δυναμη,αυτο ειναι που ουσιαστικα αξιζει,αυτο ειναι που θα μεινει στο τελος.Μια ψυχη ειναι δυσκολοτερο να \"κατασκευαστει\" απο εναν πλανητη σαν τη γη.απαιτει περισσοτερη ενεργεια για τη δημιουργια της.αν δεν κοιταξουμε μεσα μας θα το χασουμε....

Senior Member
    Οι εξαιρέσεις κάνουν τους κανόνες και όχι οι κανόνες τις εξαιρέσεις. Από μια φούκτα μερικών ψυχών κρατιέται ένας ολόκληρος κόσμος!
    Μου είναι δύσκολο να είμαι εξαίρεση ενός κανόνα, κουραστικό, βαρύ, ασήκωτο, δεν είμαι εκπαιδευμένος για αυτό, απλώς ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.
    Δεν μου καίγεται καρφί αν θα είμαι μόνος σε αυτό το μονοπάτι της εξαίρεσης ενός κανόνα, δεν το κάνω για να ξεχωρίσω και να λέω είμαι η εξαίρεση. Ούτος ή άλλως μόνοι μας γεννιόμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Οι υπόλοιποι θνητοί τρέμετε το θάνατο σας! Όχι αυτό ενός σώματος (αυτά είναι γελοίες μπούρδες ανόητων), αλλά αυτόν μιας Αθάνατης Ψυχής. Πως τα καταφέρνετε κάθε μέρα, λίγο λίγο?

Senior Member
    Να σας πω κάτι? Αναλαμβάνω Όλη την εύθηνη αυτής της σχέσης που έπεσε έξω! Ας ήξερα μόνο που ήμουν λάθος, όχι νωρίτερα σήμερα ας το μάθαινα σήμερα. Μπορώ να αλλάξω τα πάντα! Μπορώ να γίνω ο εαυτός μου, καλύτερος, ανώτερος, ιδανικότερος, πνευματικότερος, απλός, ήρεμος, συντονισμένος! (με την θετική έννοια)

Senior Member
    Originally posted by kapetan_s
    Να σας πω κάτι? Αναλαμβάνω Όλη την εύθηνη αυτής της σχέσης που έπεσε έξω! Ας ήξερα μόνο που ήμουν λάθος, όχι νωρίτερα σήμερα ας το μάθαινα σήμερα. Μπορώ να αλλάξω τα πάντα! Μπορώ να γίνω ο εαυτός μου, καλύτερος, ανώτερος, ιδανικότερος, πνευματικότερος, απλός, ήρεμος, συντονισμένος! (με την θετική έννοια)
    αυτο ειναι το θεμα,ολοι οι υπολοιποι θελουν να γινουν το ακριβως αντιθετο,το επιδιωκουν μαλιστα.και μη παιρνεις το βαρος του χωρισμου πανω σου,απλα δεν ταιριαζατε.και πιστεψε με πολυ δυσκολα θα βρεις να ταιριαξεις.εχεις ξεφυγει απο το συνολο και ειναι μοναχικο αυτο.αλλα δεν μπορεις να γυρισεις και πισω λογω της χαμηλης ποιοτητας.νοιωθεις να πνιγεσαι.ειναι δυσκολος ο δρομος φιλε μου

Senior Member
    και κατι ακομα,στις σχεσεις δεν ειναι απαραιτητο να κανεις καπου λαθος.μπορει να εισαι ο τελειος και να χωρισεις ακριβως για αυτο.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast