Results 106 to 120 of 171
Thread: Γαμος τελος!!!
-
23-10-2019, 12:51 #106
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Δηλαδή αν εσύ κάνεις ένα λάθος τώρα και μείνεις έγκυος, θα χει δικαίωμα ο σύντροφος σου να σε αναγκάσει να το κρατήσετε;;; Στο δικό σου σώμα και στην δική σου ψυχολογία θα χει δικαίωμα ο άλλος να στο επιβάλλει;
Και πέρα από αυτό, ξέχνα ποιανού δικαίωμα είναι γιατί δεν έχει νόημα η συζήτηση μιας και κατοχυρώνεται και από το νόμο το δικαίωμα της γυναίκας στην έκτρωση οπότε μην αναλύσουμε και νόμους τώρα εδώ. Σκέψου το αλλο. Ένα παιδί πρέπει να γεννηθεί όταν η ίδια του η μάνα ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ;;;; Πάτε καλά;;;;
Αυτά που λες φυσικά και έχουν σχέση με άλλα που έχεις πει στο παρελθόν όταν ερχονται σε πλήρη αντίθεση με τα τωρινά.
Γιατί τότε μας κατηγορούσες ότι σε κρίνουμε και ότι δεν μποροούμε να καταλάβουμε το λάθος σου και να δείξουμε επιεικεια γιατί δεν έχουμε εμπειρίες απτην ζωή και το παίζουμε αγίες και τέλειες. ΤΩΡΑ ΕΣΥ κρίνεις την άλλη και δεν βλέπω καμιά επιείκεια στον τρόπο που μιλάς για αυτήν. Ίσα ίσα μεγάλη ευκολία βλέπω στο να πεις : ας πρόσεχε να μην μείνει έγκυος, ας πρόσεχε να μην έκανε παιδιά αν ήθελε να ξενοπηδιέται.
- 23-10-2019, 12:56 #107
- Join Date
- Jul 2019
- Posts
- 105
Ναι ρε παιδιά ψυχίατρος είναι, όπως σας είπα δεν τον είδε πολλές φορές δεν ξέρω ακριβώς πόσες. Δεν ήθελε να μου μιλήσει εγώ τον πίεσα τον είπα ότι είμαι ο άντρας της και αυτή την στιγμή έχω δικαίωμα να ξέρω για ποιο λόγο μου ζητάει ξαφνικά διαζυγιο.
Οι γονείς της κόψανε επαφή όταν πήγε και τους το ανακοίνωσε η ίδια. Από τότε δεν μιλάνε. Εγώ ίσα ίσα έχω μεσολαβήσει και τους παρακαλάω να μιλήσουν γιατί δεν βοηθάνε έτσι.
23-10-2019, 12:57 #108
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Καλά έκανες και της το είπες αυτό.
Πριν όμως δεν είπες αυτό.
Είπες πως εκείνη επέμενε πως δεν το ήθελε και την εκβίασες πως θα την χωρίσεις και έτσι το κρατήσατε. Είναι άλλο να προσπαθήσεις να την πείσεις και να το συζητήσεις μαζί της όπως θα έκανε κάθε ζευγάρι κι άλλο να την εκβιάσεις πως αν το ρίξει θα την χωρίσεις. Το ένα είναι συζήτηση, το αλλο είναι εκβιασμός. Τι από τα δύο έγινε;;;
Η γυναίκα σου φίλε μου προφανώς από τότε ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δεν άντεχε άλλο και συ χαμπάρι δεν είχες πάρει. Κι αντί να σε έχει σύμμαχο, σε βρήκε απέναντι. Δεν καταλαβαίνεις πόσο παράλογο είναι για μια γυναίκα να έχει υποστεί όλο αυτό για να αποκτήσει παιδιά και μετά όταν έρχεται το τρίτο χωρίς κόπο, να μην το θέλει; Δεν βλέπεις ότι αυτό δεν στέκει;;; Νομίζεις ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να κάνει έκτρωση; Είναι μια απόφαση που την παίρνει ελαφρά την καρδια; Προφανώς η γυναίκα σου βρισκόνταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση για να φτάσει να το θελήσει.
23-10-2019, 12:59 #109
- Join Date
- Jul 2019
- Posts
- 105
Ωπα Ωπα το παιδί είναι και δικό μου, δηλαδή ας το δούμε και άλλιως.
Εγώ δεν το θέλω το τρίτο αυτή αποφασίζει να το κρατήσει, παρόλο που εγώ δεν συμφωνώ.
Οπότε μετά από χρόνια μπορώ να πω εγώ δεν θα σου δώσω διατροφή για αυτό το παιδί γιατί με εκβιασες και το κράτησες σωστά?
23-10-2019, 13:03 #110
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Εγώ νομίζω πως πρέπει να ξεχάσεις ο, τι άκουσες από αυτόν τον άνθρωπο. Μόνο για επιστήμονας δεν φαίνεται. Όσο κι αν τον πίεζες ΔΕΝ είχε δικαίωμα να σου πει. Κι αυτά που σου είπε ακούγονται βλακείες.
Κοίτα να ηρεμήσεις και να προσπαθείς να είσαι κοντά στα παιδιά σου και στην γυναίκα σου εφόσον το θες, χωρίς να την ζορίζεις. Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να βοηθήσεις κανέναν αν δεν το θέλει ο ίδιος. Το γεγονός ότι την έκαναν πέρα οι δικοί της είναι τραγικό. Αν όντως ζορίζεται ψυχολογικά, για το καλό των παιδιών σου οφείλεις να μείνεις νηφάλιος.
Έχεις φύγει ήδη από το σπίτι; Πόσο συχνά πηγαίνεις για τα παιδιά;
23-10-2019, 13:05 #111
- Join Date
- Jul 2019
- Posts
- 105
23-10-2019, 13:07 #112
- Join Date
- Jul 2019
- Posts
- 105
23-10-2019, 13:07 #113
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Ο νόμος λέει ότι όχι δεν μπορείς. Έχει δικαίωμα να σου ζητήσει διατροφή εφόσον είναι αναγνωρισμένα δικό σου παιδί. Κι αυτό γιατί ο νόμος αναγνωρίζει το δικαίωμα στη γυναίκα της αυτοδιάθεσης του σώματος της. Και μας αρέσει δεν μας αρέσει στο σώμα της γυναίκας μεγαλώνει το παιδί, όχι στου άντρα.
Αν με ρωτάς προσωπικά όμως, δεν θα έφερνα ποτέ στον κόσμο ένα παιδί που δεν θα το ήθελε ο πατέρας του. Αυτό σου πέρασε από το μυαλό όταν την εκβιάζες να το κρατήσει; Πως δεν είχες δικαίωμα να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί που η ίδια του η μάνα δεν το θέλει;
23-10-2019, 13:19 #114
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,282
ακου...
φυσικα και εχετε και οι δυο την ιδια ευθυνη για την εγκυμοσυνη.
δεν θεωρω οτι φταις εσυ, εφοσον δεν εκανες κατι αντιθετο απο οτι ειπατε.
και πολυ καλα εκανες που ΗΘΕΛΕΣ το παιδι αυτο.
και πολυ καλα εκανες που ηθελες να το θελει κι εκεινη.
αλλα εσυ προχωρησες σε εκβιασμους.
εκει ειναι που περασες την κοκκινη γραμμη ανεπιτρεπτα κατα την γνωμη μου κι απο οτι φανηκε κι ανεπανορθωτα για την σχεση σας...
23-10-2019, 13:19 #115
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 178
συγνωμη αλλα μονη μου θα το κανω το παιδι?σαν να λες κανουμε οτι κανουμε και στο τελος μονο ενας αποφασισει για τα παιδια.
φυσικα και παω καλα.καποιοι αλλοι δεν ειναι στα καλα τους νομιζω.Δεν εκρινα την κοπελα εγω γιατι απλα δεν ειναι εδω να μιλησει και να πει την αποψη της απλα πηγα να υπερασπιστω τον θεματοθετη που τον στησατε στην γωνια οπως κανετε σε ολους φυσικα.
23-10-2019, 13:22 #116
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,282
23-10-2019, 13:24 #117
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,282
οχι, δεν μπορεις να το κανεις αυτο.
το δικαιωμα σου στο να γεννηθει ενα παιδι ΣΟΥ , σταματαει στην αντισυλληψη. σου λεει αν δεν ηθελες παιδι, να επαιρνες προφυλαξεις η να μην εκανες σεξ..
εφοσον η εγκυος αποφασισε να το γεννησει, οφειλεις να παρεχεις οτι δικαιουται ενα παιδι απο σενα.
23-10-2019, 13:29 #118
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,282
και οχι μονο δεν εχεις δικαιωμα να αρνηθεις την διατροφη οποιουδηποτε παιδιου σου, αλλα αν αρνεισαι οτι ειναι δικο σου και το αμφισβητεις, ο νομος σε υποχρεωνει σε εξετασεις dna και φυσικα μετα αναλαμβανεις την διατροφη του, κανονικα, ειτε ηταν λαθος , ειτε δεν ηταν...
23-10-2019, 13:39 #119
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 178
Με λίγα λόγια φίλε μου δεν έχεις κανένα δικαιωμα πάνω στο παιδί σου επειδή τυχαίνει να το κυοφορει μια γυναίκα και όχι εσύ.
Εσύ θα αναλάβεις όλες τις ευθυνες και όλα τα βάρη και τα έξοδα και αν θέλει η μητέρα μπορεί να το σκοτώσει πριν καν γεννηθεί.
Ζητω ο φενιμισμος.
23-10-2019, 13:55 #120
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Ε μάλλον δεν πας γιατί πρέπει να σου εξηγήσω και τα βασικά τώρα.
Ένας άντρας δεν μπορεί να έχει τέτοιο δικαίωμα εξ ορισμού διότι πριν γεννηθεί το παιδί δεν μπορεί καν να ξέρει ότι είναι δικό του κι όχι κάποιου άλλου.
Το ότι μόνο ένας αποφασίζει για την γέννηση του παιδιού το λες εσύ. Εγώ ίσα ίσα το αντίθετο λέω. Οτι για να γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να συμφωνούν και να το θέλουν και οι δύο. Με εκβιασμούς δεν πάει. Εσύ λες πως και να μην το θέλει η μάνα, έχει δικαίωμα να το επιβάλλει ο πατέρας που δεν ξέρει καν αν είναι πατέρας ακόμα.
Similar Threads
-
Γάμος
By Delmem2802a in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 296Last Post: 03-02-2019, 14:20 -
Ένα τέλος δίχως τέλος
By koutavi in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 12Last Post: 02-02-2015, 15:24 -
Γάμος!
By δελφίνι in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 22Last Post: 26-03-2014, 12:09 -
Γάμος
By alexandros3 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 7Last Post: 20-02-2011, 21:11 -
ΓΑΜΟΣ - ΣΕΞ : 1-0
By Human in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 24Last Post: 07-01-2009, 00:57
Έχετε δει καθόλου τον Vassili;
01-07-2025, 21:12 in Με καφέ και συμπάθεια....