Γαμος τελος!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 171
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    λες ασχετα πραγματα οταν δεν εχεις τι να πεις.

που κολλαει το δικο μου θεμα εδω και το αναφερεις και εσυ και η ρεμεντυ δεν το εχω καταλαβει ακομη.εγω ειχα πει τοτε οτι καταλαβαινω οτι ειναι λαθος απλα συνεβει.

φυσικα και καταλαβαινω να κανουν λαθη οι ανθρωποι οπως εκανε και η κοπελα με την εγκυμοσυνη της.αλλα καταλαβαινω και την θεση του θεματοθετη που ειχε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να θελει να γεννηθει το παιδι του.δηλαδη αν ο συζυγος ηθελα να το ριξει το παιδι και αυτη δεν το ηθελε θα επρεπε να σεβαστει την αποψη του συζυγου της και να το ριξει γιατι πρεπει να το θελει κι αυτος για αν γεννηθει?

ημαρτον κοριτσια.ημαρτον
    Δηλαδή αν εσύ κάνεις ένα λάθος τώρα και μείνεις έγκυος, θα χει δικαίωμα ο σύντροφος σου να σε αναγκάσει να το κρατήσετε;;; Στο δικό σου σώμα και στην δική σου ψυχολογία θα χει δικαίωμα ο άλλος να στο επιβάλλει;

Και πέρα από αυτό, ξέχνα ποιανού δικαίωμα είναι γιατί δεν έχει νόημα η συζήτηση μιας και κατοχυρώνεται και από το νόμο το δικαίωμα της γυναίκας στην έκτρωση οπότε μην αναλύσουμε και νόμους τώρα εδώ. Σκέψου το αλλο. Ένα παιδί πρέπει να γεννηθεί όταν η ίδια του η μάνα ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ;;;; Πάτε καλά;;;;

Αυτά που λες φυσικά και έχουν σχέση με άλλα που έχεις πει στο παρελθόν όταν ερχονται σε πλήρη αντίθεση με τα τωρινά.
    Γιατί τότε μας κατηγορούσες ότι σε κρίνουμε και ότι δεν μποροούμε να καταλάβουμε το λάθος σου και να δείξουμε επιεικεια γιατί δεν έχουμε εμπειρίες απτην ζωή και το παίζουμε αγίες και τέλειες. ΤΩΡΑ ΕΣΥ κρίνεις την άλλη και δεν βλέπω καμιά επιείκεια στον τρόπο που μιλάς για αυτήν. Ίσα ίσα μεγάλη ευκολία βλέπω στο να πεις : ας πρόσεχε να μην μείνει έγκυος, ας πρόσεχε να μην έκανε παιδιά αν ήθελε να ξενοπηδιέται.

Senior Member
    Ναι ρε παιδιά ψυχίατρος είναι, όπως σας είπα δεν τον είδε πολλές φορές δεν ξέρω ακριβώς πόσες. Δεν ήθελε να μου μιλήσει εγώ τον πίεσα τον είπα ότι είμαι ο άντρας της και αυτή την στιγμή έχω δικαίωμα να ξέρω για ποιο λόγο μου ζητάει ξαφνικά διαζυγιο.

Οι γονείς της κόψανε επαφή όταν πήγε και τους το ανακοίνωσε η ίδια. Από τότε δεν μιλάνε. Εγώ ίσα ίσα έχω μεσολαβήσει και τους παρακαλάω να μιλήσουν γιατί δεν βοηθάνε έτσι.
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Βρε φίλε να την βοηθήσεις σε τι;;; Ζήτησε την βοήθεια σου;;;

Εντωμεταξύ σου θέτουμε όλοι ερωτήματα τα οποία έχουν μείνει ως κενά στην ιστορία και δεν απαντάς.
    Ο πατέρας λες είχε πρόβλημα από πριν και τώρα χειροτέρεψε. Είχε καρκίνο; Πριν ανέφερες καρκίνο. Και γιατί χρεώνεις το ότι χειροτέρεψε σε εκείνη; Γιατί λες πως την κάνανε όλη πέρα όταν μάθανε για σας;; Δεν στέκει βρε φίλε μου αυτό που λες, δεντο καταλαβαίνεις. Δεν χωρίζει μια γυναίκα και ξαφνικά την κάνουν όλοι πέρα επειδή χώρισε.

Σε ρωτάμε επίσης για τον ψυχίατρο. Ήταν όντως ψυχίατρος; Πώς έμαθες για τον άλλον; Με τον ψυχίατρο μίλησες για τα παιδιά; Τον ρώτησες αν κινδυνεύουν αφού αυτή είναι η ανησυχία σου;
    Επίσης είσαι διατεθειμένος να πάρεις εσύ τα παιδιά αν κριθεί πως η γυναίκα σου δεν μπορεί;

Έχεις θέσει ένα σωρό πληροφορίες οι οποίες δεν λες που βασίζονται ώστε να καταλάβουμε, τα πετάς απλώς λες και το μόνο που θες είναι να σου πούμε...πω πω τι τραβάς.

Αφού έχεις πάρει απόφαση πως ο γάμος σχόλασε, τι βοήθεια θες να προσφέρεις; πως ξέρεις ότι χρειάζεται βοήθεια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dxr View Post
    Ωπα κορίτσια, πήρατε φορά νομίζω. Μετά την γέννηση των διδύμων δεν μου είπε ποτέ η γυναίκα μου, μωρό μου ας προσέχουμε λίγο να μην μείνω πάλι εγγυος σε δίδυμα. Με την συγκατάθεση της κάναμε σεξ χωρίς προστασία.

Και πιστέψτε με δεν είμαι κανένας που του αρέσει να αραδιάζει παιδιά.

Απλά όταν ήρθε την είπα, ρε καλή μου αφού τα καταφέραμε με τα διδυμακια θα τα καταφέρουμε και με αυτόν, κάνε υπόμονη εγώ θα είμαι δίπλα σου, αλλά είναι κρίμα μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια να το ρίξουμε.

Πείτε μου που είναι το κακό, και τι πρέπει να κάνει ένας άντρας?

Ναι το λογικό ήταν να πω δεν πάει να γ... ε για τρίτο παιδί είμαστε? Εδώ δεν προλαβαίνω να πάω για έναν καφέ με τα δίδυμα να βάλω και αλλο μπελά στο κεφάλι μου.

Δεν το είπα τι να κάνω, δεν αλλάζει αυτό, αν ήξερα ότι περνούσε τέτοιο Γολγοθά θα είχα συμπεριφερθει διαφορετικά.

Δεν είμαι κάνα κτήνος που βλέπω την γυναίκα μου κουνέλα μόνο για αναπαραγωγή.
    Καλά έκανες και της το είπες αυτό.
    Πριν όμως δεν είπες αυτό.
    Είπες πως εκείνη επέμενε πως δεν το ήθελε και την εκβίασες πως θα την χωρίσεις και έτσι το κρατήσατε. Είναι άλλο να προσπαθήσεις να την πείσεις και να το συζητήσεις μαζί της όπως θα έκανε κάθε ζευγάρι κι άλλο να την εκβιάσεις πως αν το ρίξει θα την χωρίσεις. Το ένα είναι συζήτηση, το αλλο είναι εκβιασμός. Τι από τα δύο έγινε;;;

Η γυναίκα σου φίλε μου προφανώς από τότε ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δεν άντεχε άλλο και συ χαμπάρι δεν είχες πάρει. Κι αντί να σε έχει σύμμαχο, σε βρήκε απέναντι. Δεν καταλαβαίνεις πόσο παράλογο είναι για μια γυναίκα να έχει υποστεί όλο αυτό για να αποκτήσει παιδιά και μετά όταν έρχεται το τρίτο χωρίς κόπο, να μην το θέλει; Δεν βλέπεις ότι αυτό δεν στέκει;;; Νομίζεις ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να κάνει έκτρωση; Είναι μια απόφαση που την παίρνει ελαφρά την καρδια; Προφανώς η γυναίκα σου βρισκόνταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση για να φτάσει να το θελήσει.

Senior Member
    Ωπα Ωπα το παιδί είναι και δικό μου, δηλαδή ας το δούμε και άλλιως.

Εγώ δεν το θέλω το τρίτο αυτή αποφασίζει να το κρατήσει, παρόλο που εγώ δεν συμφωνώ.

Οπότε μετά από χρόνια μπορώ να πω εγώ δεν θα σου δώσω διατροφή για αυτό το παιδί γιατί με εκβιασες και το κράτησες σωστά?
    Δηλαδή αν εσύ κάνεις ένα λάθος τώρα και μείνεις έγκυος, θα χει δικαίωμα ο σύντροφος σου να σε αναγκάσει να το κρατήσετε;;; Στο δικό σου σώμα και στην δική σου ψυχολογία θα χει δικαίωμα ο άλλος να στο επιβάλλει;

Και πέρα από αυτό, ξέχνα ποιανού δικαίωμα είναι γιατί δεν έχει νόημα η συζήτηση μιας και κατοχυρώνεται και από το νόμο το δικαίωμα της γυναίκας στην έκτρωση οπότε μην αναλύσουμε και νόμους τώρα εδώ. Σκέψου το αλλο. Ένα παιδί πρέπει να γεννηθεί όταν η ίδια του η μάνα ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ;;;; Πάτε καλά;;;;

Αυτά που λες φυσικά και έχουν σχέση με άλλα που έχεις πει στο παρελθόν όταν ερχονται σε πλήρη αντίθεση με τα τωρινά.
    Γιατί τότε μας κατηγορούσες ότι σε κρίνουμε και ότι δεν μποροούμε να καταλάβουμε το λάθος σου και να δείξουμε επιεικεια γιατί δεν έχουμε εμπειρίες απτην ζωή και το παίζουμε αγίες και τέλειες. ΤΩΡΑ ΕΣΥ κρίνεις την άλλη και δεν βλέπω καμιά επιείκεια στον τρόπο που μιλάς για αυτήν. Ίσα ίσα μεγάλη ευκολία βλέπω στο να πεις : ας πρόσεχε να μην μείνει έγκυος, ας πρόσεχε να μην έκανε παιδιά αν ήθελε να ξενοπηδιέται.

Senior Member
    Ναι ρε παιδιά ψυχίατρος είναι, όπως σας είπα δεν τον είδε πολλές φορές δεν ξέρω ακριβώς πόσες. Δεν ήθελε να μου μιλήσει εγώ τον πίεσα τον είπα ότι είμαι ο άντρας της και αυτή την στιγμή έχω δικαίωμα να ξέρω για ποιο λόγο μου ζητάει ξαφνικά διαζυγιο.

Οι γονείς της κόψανε επαφή όταν πήγε και τους το ανακοίνωσε η ίδια. Από τότε δεν μιλάνε. Εγώ ίσα ίσα έχω μεσολαβήσει και τους παρακαλάω να μιλήσουν γιατί δεν βοηθάνε έτσι.
    Εγώ νομίζω πως πρέπει να ξεχάσεις ο, τι άκουσες από αυτόν τον άνθρωπο. Μόνο για επιστήμονας δεν φαίνεται. Όσο κι αν τον πίεζες ΔΕΝ είχε δικαίωμα να σου πει. Κι αυτά που σου είπε ακούγονται βλακείες.

Κοίτα να ηρεμήσεις και να προσπαθείς να είσαι κοντά στα παιδιά σου και στην γυναίκα σου εφόσον το θες, χωρίς να την ζορίζεις. Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να βοηθήσεις κανέναν αν δεν το θέλει ο ίδιος. Το γεγονός ότι την έκαναν πέρα οι δικοί της είναι τραγικό. Αν όντως ζορίζεται ψυχολογικά, για το καλό των παιδιών σου οφείλεις να μείνεις νηφάλιος.

Έχεις φύγει ήδη από το σπίτι; Πόσο συχνά πηγαίνεις για τα παιδιά;

Senior Member
    Ναι αλήθεια είναι ότι την είπα αν το ρίξει, εγώ μετά από καιρό θα χωρίσω. Και ο λόγος που το είπα ήταν για να την πείσω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Καλώς ή κακώς εάν το έριχνε αλλάζουν τα πράγματα, μπορεί και όχι.
    Καλά έκανες και της το είπες αυτό.
    Πριν όμως δεν είπες αυτό.
    Είπες πως εκείνη επέμενε πως δεν το ήθελε και την εκβίασες πως θα την χωρίσεις και έτσι το κρατήσατε. Είναι άλλο να προσπαθήσεις να την πείσεις και να το συζητήσεις μαζί της όπως θα έκανε κάθε ζευγάρι κι άλλο να την εκβιάσεις πως αν το ρίξει θα την χωρίσεις. Το ένα είναι συζήτηση, το αλλο είναι εκβιασμός. Τι από τα δύο έγινε;;;

Η γυναίκα σου φίλε μου προφανώς από τότε ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δεν άντεχε άλλο και συ χαμπάρι δεν είχες πάρει. Κι αντί να σε έχει σύμμαχο, σε βρήκε απέναντι. Δεν καταλαβαίνεις πόσο παράλογο είναι για μια γυναίκα να έχει υποστεί όλο αυτό για να αποκτήσει παιδιά και μετά όταν έρχεται το τρίτο χωρίς κόπο, να μην το θέλει; Δεν βλέπεις ότι αυτό δεν στέκει;;; Νομίζεις ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να κάνει έκτρωση; Είναι μια απόφαση που την παίρνει ελαφρά την καρδια; Προφανώς η γυναίκα σου βρισκόνταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση για να φτάσει να το θελήσει.

Senior Member
    Προσωρινά έχω φύγει, δεν είναι ότι πήρα τα υπάρχοντα μου και έφυγα. Είμαι τις ίδιες ώρες που ήμουν και πριν απλά το βράδυ φεύγω και γυρνάω πρωί που ξυπνάνε τα παιδιά ώστε να μην καταλάβουν κάτι.
    Εγώ νομίζω πως πρέπει να ξεχάσεις ο, τι άκουσες από αυτόν τον άνθρωπο. Μόνο για επιστήμονας δεν φαίνεται. Όσο κι αν τον πίεζες ΔΕΝ είχε δικαίωμα να σου πει. Κι αυτά που σου είπε ακούγονται βλακείες.

Κοίτα να ηρεμήσεις και να προσπαθείς να είσαι κοντά στα παιδιά σου και στην γυναίκα σου εφόσον το θες, χωρίς να την ζορίζεις. Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να βοηθήσεις κανέναν αν δεν το θέλει ο ίδιος. Το γεγονός ότι την έκαναν πέρα οι δικοί της είναι τραγικό. Αν όντως ζορίζεται ψυχολογικά, για το καλό των παιδιών σου οφείλεις να μείνεις νηφάλιος.

Έχεις φύγει ήδη από το σπίτι; Πόσο συχνά πηγαίνεις για τα παιδιά;

Senior Member

Εγώ δεν το θέλω το τρίτο αυτή αποφασίζει να το κρατήσει, παρόλο που εγώ δεν συμφωνώ.

Οπότε μετά από χρόνια μπορώ να πω εγώ δεν θα σου δώσω διατροφή για αυτό το παιδί γιατί με εκβιασες και το κράτησες σωστά?
    Ο νόμος λέει ότι όχι δεν μπορείς. Έχει δικαίωμα να σου ζητήσει διατροφή εφόσον είναι αναγνωρισμένα δικό σου παιδί. Κι αυτό γιατί ο νόμος αναγνωρίζει το δικαίωμα στη γυναίκα της αυτοδιάθεσης του σώματος της. Και μας αρέσει δεν μας αρέσει στο σώμα της γυναίκας μεγαλώνει το παιδί, όχι στου άντρα.

Αν με ρωτάς προσωπικά όμως, δεν θα έφερνα ποτέ στον κόσμο ένα παιδί που δεν θα το ήθελε ο πατέρας του. Αυτό σου πέρασε από το μυαλό όταν την εκβιάζες να το κρατήσει; Πως δεν είχες δικαίωμα να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί που η ίδια του η μάνα δεν το θέλει;

Senior Member
    Ωπα κορίτσια, πήρατε φορά νομίζω. Μετά την γέννηση των διδύμων δεν μου είπε ποτέ η γυναίκα μου, μωρό μου ας προσέχουμε λίγο να μην μείνω πάλι εγγυος σε δίδυμα. Με την συγκατάθεση της κάναμε σεξ χωρίς προστασία.

Και πιστέψτε με δεν είμαι κανένας που του αρέσει να αραδιάζει παιδιά.

Απλά όταν ήρθε την είπα, ρε καλή μου αφού τα καταφέραμε με τα διδυμακια θα τα καταφέρουμε και με αυτόν, κάνε υπόμονη εγώ θα είμαι δίπλα σου, αλλά είναι κρίμα μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια να το ρίξουμε.

Πείτε μου που είναι το κακό, και τι πρέπει να κάνει ένας άντρας?

Ναι το λογικό ήταν να πω δεν πάει να γ... ε για τρίτο παιδί είμαστε? Εδώ δεν προλαβαίνω να πάω για έναν καφέ με τα δίδυμα να βάλω και αλλο μπελά στο κεφάλι μου.

Δεν το είπα τι να κάνω, δεν αλλάζει αυτό, αν ήξερα ότι περνούσε τέτοιο Γολγοθά θα είχα συμπεριφερθει διαφορετικά.

Δεν είμαι κάνα κτήνος που βλέπω την γυναίκα μου κουνέλα μόνο για αναπαραγωγή.
    ακου...
    φυσικα και εχετε και οι δυο την ιδια ευθυνη για την εγκυμοσυνη.
    δεν θεωρω οτι φταις εσυ, εφοσον δεν εκανες κατι αντιθετο απο οτι ειπατε.
    και πολυ καλα εκανες που ΗΘΕΛΕΣ το παιδι αυτο.
    και πολυ καλα εκανες που ηθελες να το θελει κι εκεινη.
    αλλα εσυ προχωρησες σε εκβιασμους.

εκει ειναι που περασες την κοκκινη γραμμη ανεπιτρεπτα κατα την γνωμη μου κι απο οτι φανηκε κι ανεπανορθωτα για την σχεση σας...

Banned

συγνωμη αλλα μονη μου θα το κανω το παιδι?σαν να λες κανουμε οτι κανουμε και στο τελος μονο ενας αποφασισει για τα παιδια.

φυσικα και παω καλα.καποιοι αλλοι δεν ειναι στα καλα τους νομιζω.Δεν εκρινα την κοπελα εγω γιατι απλα δεν ειναι εδω να μιλησει και να πει την αποψη της απλα πηγα να υπερασπιστω τον θεματοθετη που τον στησατε στην γωνια οπως κανετε σε ολους φυσικα.

Senior Member
    Ναι αλήθεια είναι ότι την είπα αν το ρίξει, εγώ μετά από καιρό θα χωρίσω. Και ο λόγος που το είπα ήταν για να την πείσω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Καλώς ή κακώς εάν το έριχνε αλλάζουν τα πράγματα, μπορεί και όχι.
    εσυ λες για να την πεισεις, αλλα ηταν εκβιασμος..
    τελικα και το κρατησε και χωριζετε, γιατι δεν το αντεξε εκεινη..
    ναι, δεν ξερεις αν θα εισασταν μαζι αν το εριχνε.
    κανεις δεν το ξερει αυτο.
    ξερεις ομως τι εγινε ως εχουν τα πραγματα, τωρα.

Senior Member

οχι, δεν μπορεις να το κανεις αυτο.
    το δικαιωμα σου στο να γεννηθει ενα παιδι ΣΟΥ , σταματαει στην αντισυλληψη. σου λεει αν δεν ηθελες παιδι, να επαιρνες προφυλαξεις η να μην εκανες σεξ..
    εφοσον η εγκυος αποφασισε να το γεννησει, οφειλεις να παρεχεις οτι δικαιουται ενα παιδι απο σενα.

Senior Member
    και οχι μονο δεν εχεις δικαιωμα να αρνηθεις την διατροφη οποιουδηποτε παιδιου σου, αλλα αν αρνεισαι οτι ειναι δικο σου και το αμφισβητεις, ο νομος σε υποχρεωνει σε εξετασεις dna και φυσικα μετα αναλαμβανεις την διατροφη του, κανονικα, ειτε ηταν λαθος , ειτε δεν ηταν...

Banned
    Με λίγα λόγια φίλε μου δεν έχεις κανένα δικαιωμα πάνω στο παιδί σου επειδή τυχαίνει να το κυοφορει μια γυναίκα και όχι εσύ.

Εσύ θα αναλάβεις όλες τις ευθυνες και όλα τα βάρη και τα έξοδα και αν θέλει η μητέρα μπορεί να το σκοτώσει πριν καν γεννηθεί.

Ζητω ο φενιμισμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    συγνωμη αλλα μονη μου θα το κανω το παιδι?σαν να λες κανουμε οτι κανουμε και στο τελος μονο ενας αποφασισει για τα παιδια.

φυσικα και παω καλα.καποιοι αλλοι δεν ειναι στα καλα τους νομιζω.Δεν εκρινα την κοπελα εγω γιατι απλα δεν ειναι εδω να μιλησει και να πει την αποψη της απλα πηγα να υπερασπιστω τον θεματοθετη που τον στησατε στην γωνια οπως κανετε σε ολους φυσικα.
    Ε μάλλον δεν πας γιατί πρέπει να σου εξηγήσω και τα βασικά τώρα.
    Ένας άντρας δεν μπορεί να έχει τέτοιο δικαίωμα εξ ορισμού διότι πριν γεννηθεί το παιδί δεν μπορεί καν να ξέρει ότι είναι δικό του κι όχι κάποιου άλλου.
    Το ότι μόνο ένας αποφασίζει για την γέννηση του παιδιού το λες εσύ. Εγώ ίσα ίσα το αντίθετο λέω. Οτι για να γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να συμφωνούν και να το θέλουν και οι δύο. Με εκβιασμούς δεν πάει. Εσύ λες πως και να μην το θέλει η μάνα, έχει δικαίωμα να το επιβάλλει ο πατέρας που δεν ξέρει καν αν είναι πατέρας ακόμα.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast