Results 151 to 165 of 171
Thread: Γαμος τελος!!!
-
24-10-2019, 10:10 #151george1520Guest
Σου έχω απαντήσει σε αυτό.. Αν υποθέσουμε ότι η γυναίκα δεν θέλει το παιδί και ο άντρας το θέλει. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να μάθω τους λόγους που δεν θέλει το παιδί. Εκεί παίζονται όλα.
*και εδώ μιλάμε για άτομα που είναι παντρεμενα και έχουν ήδη 2 παιδιά. Μου κάνει εντύπωση που είστε τόσο υπέρ για έκτρωση και εγώ σαν άντρας είμαι κατά. Και μην μου πείτε γιατί η γυναίκα τα τραβάει όλα...
- 24-10-2019, 10:19 #152
μαλλον δεν καταλαβαινεις.
κανεις δεν ειναι υπερ της εκτρωσης.
εγω δεν ειμαι, τουλαχιστον.
ειμαστε υπερ της αυτοδιαθεσης.
κανενας ανθρωπος δεν πρεπει να μπορει να αποφασισει τι θα κανει στο σωμα του ενας αλλος ανθρωπος.ΑΛΛΟ να εχει γνωμη και ΑΛΛΟ να του την επιβαλει με το ετσι θελω η μεεκβιασμους οπως εκανε εδω ο φιλος.
αλλα παλι δεν απαντας. οχι, δε ν απαντησες.
η απαντηση σου ηταν οτι ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ.
εγω σε ρωταω τι θα κανουν αν δεν καταφερουν παρα τις προσπαθειες τους να συμφωνησουν, κι ε συ μου απαντας οτι ΘΑ συμφωνησουν.
καπου ειναι παραλογισμος να επιμενεις οτι οπωσδηποτε θα συμφωνησουν.
σε ενημερωνω οτι στην πραγματικη ζωη 2 ανθρωποι, δεν καταφερνουν παντα να συμφωνησουν...
24-10-2019, 10:28 #153george1520GuestΧάχα. Έχεις την εντύπωση ότι μεγάλωσα σε ενα ροζ συννεφάκι που όλοι τα πάνε καλα μεταξύ τους και ότι και να γίνει θα τα βρουν και θα ζήσουν ευτυχισμένοι; Μην με αντιμετωπίζεις έτσι..
Δεν μπορώ να σου πω ξεκάθαρα ποιος θα πάρει την τελική απόφαση. Αν η γυναίκα έχει κόλλημα και πει Είναι ταλαιπωρία, ξενύχτια κτλ. Μπορεί ο άντρας να της αλλάξει γνώμη αφού θα υποσχεθεί ότι θα είναι δίπλα της και θα την στηρίξει(και να το κάνει). Αν το θέμα της είναι άλλο τότε θα πει την γνώμη του και ως εκεί. Θες να σου πω αυτό που θες να ακούσεις. ΝΑΙ η γυναίκα θα δώσει το τελικό οκ ή το τελικό όχι γιατί είναι το σώμα της, εκεί θα αναπτυχθεί, αυτή θα το γεννησει.
24-10-2019, 10:31 #154
αντε, ανασταση.
μα το ιδιο λεμε τελικα. σε τι διαφωνεις;
εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι θεμα συζητησης. αυτο που ειπα ειναι οτι σε περιπτωση ασυμφωνιας, η γυναικα αποφασιζει για το τι θα συμβει στο σωμα της.
ε δεν ειπε κανεις κατι διαφορετικο, ουτε ειπε κανεις οτι ο ανδρας δεν πρεπει να μιλησει!! να επιβαλει δεν πρεπει, οχι να μιλησει.
24-10-2019, 10:35 #155george1520GuestΣε αυτό που διαφωνούσα ήταν στο γεγονός ότι ήσασταν κάθετες ότι η γυναίκα πρέπει να αποφασίσει. Ακόμη είπατε ότι ΑΝ θέλει του το λέει κιόλας. Εκει στάθηκα.
24-10-2019, 10:47 #156
το ΑΝ θελει θα του το πει, δεν σημαινει οτι το επικροτουμε. αυτο δεν καταλαβες.
σημαινει οτι εκ των πραγματων μπορει αν θελησει (κακως θα θελησει,αλλα μπορει, εχει την δυνατοτητα) να το κανει.
και πολλες το εχουν κανει.
πολλες εχουν φορτωσει ξενα παιδια σε αλλους ανδρες, γενικα πολλα εχουν γινει πριν την ανακαλυψη του τεστ dna, πολλοι συζυγοι εχουν μεγαλωσει ξενα παιδια νομιζοντας οτι ειναι δικα τους... αλλα για να γινει ακομα κι αυτο (το τεστ), θα πρεπει ο ανδρας να ξερει οτι υπαρχει καπου πιθανο παιδι του.αν δεν το μαθει ποτέ, τι τεστ να κανει;
ρε συ,μην παμε μακρια. εγω ειχα γνωρισει μια μουρλεγκω,που ηταν και ψυχολογος τρομαρα της, για τα σιδερα, αλλα ασκουσε οντως το επαγγελμα και ξερεις τι μου ειχε πει; οτι επειδη δεν εχει βρει ανδρα να θελει να ειναι μαζι της και να κανουν παιδι, και ηταν ηδη 40 φευγα πριν 10 χρονια,ειχε σκοπο να παρασυρει εναν περιστασιακο εραστη να κανουν σεξ και να επιδιωξει να κανει το παιδι του χωρις να του το πει!! ο καλος θεουλης δεν το επετρεψε τελικα για καλη τυχη των (παρα πολλων) περιστασιακων εραστων της και του πιθανου παιδιου που θα ειχε την μουρλη για μανα. υπαρχουν και τρελες. βγαζεις ακρη;
24-10-2019, 11:06 #157george1520GuestΑυτό είναι άλλο.. Τρελές και τρελοι πολλοί.
Στο θέμα εδώ μιλάμε για ένα ζευγάρι που παντρεύτηκαν, ήθελαν οικογένεια (γιαυτό και η εξωσωματική).Last edited by george1520; 24-10-2019 at 13:09.
24-10-2019, 11:43 #158
24-10-2019, 11:57 #159george1520GuestΆσχετο. Ήθελα να διορθώσω το ορθογραφικό που έκανα "τρελή" αλλά πήρες τα λόγια μου για να σχολιάσεις οπότε άδικος κόπος :).
Τουλάχιστον συμφωνήσαμε στο τέλος. Που μπορεί στην ουσία να λέγαμε και το ίδιο από την αρχή.
24-10-2019, 13:02 #160
να στο διορθωσω να μην αγχωνεσαι ;p
24-10-2019, 14:35 #161george1520GuestΕυχαριστώ. Τώρα είμαι ευτυχισμένος :)
24-10-2019, 16:03 #162
Καταρχάς, χαίρομαι που συνεννοηθήκαμε :)
Μιλούσα για τον νόμο γιατί είδα σχόλια του στυλ " α ο άντρας είναι μόνο για να δίνει το σπέρμα " πχ κτλ ενώ υπήρχε εδώ ένας συγκεκριμένος άντρας ο οποίος κατά τα δικά του λεγόμενα εκβίασε την γυναίκα του με χωρισμό αν δεν κρατούσε ένα παιδί. Και ο νόμος δεν δίνει τυχαία όλα αυτά τα δικαιώματα στην γυναίκα μόνο, το κάνει για τους λόγους που προανέφερα και οι οποίοι είναι σημαντικοί.
Στο θέμα μας όμως, επειδή θεωρώ πως είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος και με ενσυναίσθηση, δεν σου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί μια γυναίκα που έχει υποστεί τέτοια ταλαιπωρία για να αποκτήσει τα δυο πρώτα της παιδιά, να μην θέλει το τρίτο;; Θεωρείς ότι είναι θέμα που θα χωρούσε διαπραγμάτευση; Εγώ αν ήμουν άντρας της θα σκεφτόμουν τα εξής ενδεχόμενα 1) έφτασε πραγματικά στα όρια της άρα δεν πρέπει να την πιέσω καθόλου 2) δεν νιώθει πια καλά στον γάμο μας 3) έχει βρει άλλον. Όποιο κι από τα τρια αν συνέβαινε , αν ήμουν άντρας της θα θεωρούσα ότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να την πιέσω να κρατήσει το μωρό όσο κι αν το ήθελα εγώ.
Δεν είναι εύκολη υπόθεση για μια γυναίκα η έκτρωση. (εξαιρώ τις περιπτωσεις που το χουν ψωμοτύρι, αν ήταν έτσι η γυναίκα του θα το ήξερε). Για να φτάνει μια γυναίκα να το θελήσει, θα έχει πολύ σοβαρούς λόγους. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό.
Και ο φίλος μας εδώ δεν το έλαβε καθόλου υπόψην του αυτό, φτάνοντας στο αντίθετο άκρο να την εκβιάσει κιόλας με χωρισμό. Για να κρατήσει ένα παιδί που δνε ήθελε. Δεν θέλω να τον κάνω να νιώσει άσχημα γιατί τώρα ότι έγινε έγινε, αλλά αν τώρα η κοπέλα την κρισάρα την έπαθε ακριβώς επειδή ξεπέρασε τα όρια της με τα τρία μώρα; Αν υπήρχε άλλος από πριν και είχε ήδη αμφιβολία για την πατρότητα που παιδιού; Αν εκείνη ένιωθε από πριν ότι ο γάμος τους οδεύει προς το τέλος και γιαυτό δεν ήθελε άλλο παιδί; Υπάρχουν χίλια αν που μπορεί να διατυπωθούν.
24-10-2019, 16:22 #163george1520GuestΌπως έχω πει και πιο πάνω δεν είμαι σύμφωνος στον να εκβιαζεις ένα άνθρωπο να κάνει αυτό που θέλεις. Πόσο μάλλον μια γυναίκα να κρατήσει ένα παιδί. Είμαι όμως της άποψης πως όταν μια γυναίκα πει ότι προτιμάει την έκτρωση να εξηγήσει και τους λόγους. Για μένα η ζωή ενός παιδιού είναι πιο πάνω από οποία άλλη ζωή. Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεται, τι την τρομάζει.. Μια σοβαρή συζήτηση όπου θα είναι σε θέση ο ένας να ακούσει τις απόψεις του άλλου θα ξεκαθαριζε την όλη κατάσταση. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμαμε να κραταμε αυτά που σκεφτόμαστε ή νιώθουμε για τον εαυτό μας και μετά αναρωτιομαστε γιατί ο άλλος δεν μας καταλαβαίνει ή δεν κάνει καμια προσπάθεια να μας καταλάβει.
Πολλά από όσα έχει πει ο φίλος εδώ δεν μου κάθονται καλά. Ίσως επειδή δεν τα λέει όλα, ίσως επειδή δεν απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις. Αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω και την δική της πλευρά. Για το πως βλέπει τα πράγματα. Ή μάλλον το καλύτερο θα ήταν να καθησουν οι δύο τους να πουν αυτά που σκέφτονται χωρίς εγωισμούς για να βγάλουμε μια άκρη. Για τα παιδιά τους.
25-10-2019, 10:44 #164
Ρωτηστε οτι θελετε εγω απλα παρακουλουθω την συζητηση που εχετε ανοιξει μεταξυ σας :)
27-10-2019, 20:41 #165