Results 76 to 79 of 79
Thread: θεμα για την απιστια
-
19-10-2019, 10:02 #76
Mε βολεύει έτσι όπως τα λες αλλά δεν είναι έτσι. Κι εγώ έδωσα δικαίωμα στον άλλον γιατί του είπα ψέματα. Μπορεί το ψέμα μου να ήταν ηλίθιο αλλά το είπα. Αυτό είναι ένας λόγος για να μην σου χει κάποιος εμπιστοσύνη. Η διαφορά ήταν ότι εγώ μετά δεν έκατσα να φτιάξω ένα σωρό σενάρια και να παρανοήσω, απλά έφυγα.
Ήταν λάθος το ότι αντέδρασα παρορμητικά, άσχετα με το τι έγινε τελικά στο ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Ήταν λες και περίμενα στην γωνία να κάνει κάτι για να πω έφυγα χωρίς δευτερη σκέψη και μετά ο άλλος να με κυνηγάει.
Δεν εννοούσα ότι θα λεγε αυτός την αλήθεια για το ραντεβού, υπήρχε άτομο που έκανε παρέα και με τις δυο μας και μπορούσα να μαθαίνω όμως. Αν είχα δείξει λίγη ψυχραιμία και δεν έκανα σαματά, τις επόμενες μέρες σίγουρα θα είχα μάθει τι είχε γίνει όπως είχα μάθει κι όλα τα προηγούμενα.
Όπως και να χει, ήμασταν κι οι δυο μικροί σε ηλικία και σε αυτή τη σχέση κάναμε ένα σωρό λάθη απο ανωριμότητα έτσι κι αλλιώς και ομολογώ πως έγω έκανα τα περισσότερα.
Αυτες οι τύπισσες που τις φτύνουν και κολλάνε είναι άξιο παρατήρησης ως φαινόμενο πάντως. Κι αυτή έκανε το ίδιο σε άλλα ζευγάρια, ακόμα και στην κολλητή της τότε με την σχέση της. Η πρακτική της ήταν να πλησιάζει και τους δύο στο ζευγάρι φιλικά, προσπαθούσε να μαθαίνει τα πάντα για την σχέση κι άρχιζε να βάζει φωτιές με μικρά ψεματάκια στην αρχή για τον έναν στον άλλον. Νομίζω με μένα τσαντίστηκε επειδή από την αρχή δεν την συμπάθησα και δεν ήμουν ανοιχτή στο να της λέω τα προσωπικά μου και την απέφευγα.
- 19-10-2019, 11:07 #77
την καλυτερη δουλεια εκανες. αυτες που εχουν τετοιο προβλημα, να κολλανε σε ζευγαρια, με αυτον τον τροπο πλησιαζουν. χωνονται φιλικα για να παιρνουν πληροφοριες και να σε τριγυριζουν.
19-10-2019, 12:59 #78
Εγώ τα αγοράζω από βιβλιοπωλείο....
Είναι γνωστού ψυχολόγου. Δεν έχω δει σε κανένα βιβλίο του να γράφει πως παραδίδει σε σχολές για κερατάδες. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τέτοιες σχολές. Αλήθεια κάνουν δουλειά αυτές οι σχολές; Όποιος τις έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει την άποψη του. Καλό είναι ότι μαθαίνει κανείς.
04-01-2023, 18:12 #79
Εχοντας πεσει θυμα απιστιας νομιζω τελικα οτι η απιστια ειναι πολυδιαστατο φαι ομενο. Ειναι πολλοι οι λογοι που μπορει να ωθησουν καποιον να το κανει. Κ απαρνουμαι τα κλισε, αν το κανεις μια φορα θα το ξανακανεις και τετοια. Νομιζω οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ ολα ειναι σχετικα