Results 46 to 60 of 102
Thread: Holter SOS
-
19-10-2019, 14:45 #46Πες το μου και αυτόGuest
Μα νέος είσαι, 30 χρόνων είσαι.
Από την μέρα που γράφτηκες στο φορουμ πιστεύεις ότι είσαι άρρωστος και έχεις κάτι έχουν περάσει μήνες και ακόμη τα ίδια συζητάς.
Ναι έχεις κάτι και δεν νομίζω να είναι μόνο άγχος, πρέπει να πας σε ψυχίατρο σου έχει γίνει εμμονή ιδέα.
Εκτός από ζαναξ παίρνεις κάτι άλλο?
- 19-10-2019, 14:50 #47Antonis8Guest
Θεωρείς ότι όσοι έχουν αγχος είναι απιθανο να αρρωστησουν? Τότε δεν είχα συμπτωματα,τώρα έχω προφανή συμπτώματα.
Καθισα να φαω και με πιανουν σουβλιες. Μουδιασματα,καψιματα, ζάλη. Φορουσα τις κάλτσες συμπιεσης που μου ειπε ο γιατρος και μουδιασε το πόδι μου για ώρα.
Ειμαι σε ένα ειδυλλιακό περιβαλλον αυτή τη στιγμή,φοίνικες,πισινα ,ησυχία. Αν ήταν άγχος δεν θα επέμεναν τα συμπτωματα.
Μου έχει γράψει ο ψυχίατρος ζολοφτ,φοβαμαι να το αρχισω. Ζαναξ δεν παιρνω κάθε μέρα,οποτε χρειάζεται και πάει να με πιάσει κρίση πανικού.
19-10-2019, 15:02 #48Πες το μου και αυτόGuestΤο περιβάλλον σου τι λέει για όλο αυτό? Θεωρούν φυσιολογική την συμπεριφορά σου?
Κάνεις τους δεν σου έχει πει ότι δεν μπορεί να έχεις πάει σε τόσους γιατρούς τόσες εξετάσεις και να μην σου βρίσκουν τίποτα παρόλα αυτά εσύ να επιμένεις για κάτι?
Φίλους, σχέση έχεις? Βγαίνεις καθόλου? Η είσαι όλη μέρα σπίτι και σκέφτεσαι ότι είσαι άρρωστος?
19-10-2019, 15:13 #49Antonis8GuestΜε έχετε ξαναρωτησει χιλιάδες φορές και έχω απαντήσει. Ήμουν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος μεχρι πριν από δύο εβδομάδες που κατέρρευσα λόγω των συμπτωμάτων. Και δεν είμαι καν σπίτι. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση ξενοδοχείο,εδώ βρίσκομαι. Αν σταματήσει η ορθοστατικη άγχος ξεαγχος,όλη μέρα στο πόδι ήμουν. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχω δυνάμεις, πρακτικά,όχι ψυχολογικά. Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου και λόγω του προβλήματος υγείας,είναι αδύνατο.
Η οικογένεια μου δεν με στηρίζει,θεωρουν ότι είμαι τρελός.
19-10-2019, 15:18 #50Πες το μου και αυτόGuestΡε συ Αντώνη για ποιο ακριβώς πρόβλημα υγείας μιλάς? Κανείς γιατρός δεν σου είπε για κάποιο πρόβλημα υγείας εσύ συνεχίζεις και το λες.
Μιλάς για συνεχόμενα συμπτώματα που κάθε μέρα σε καταβάλλουν πιο πολύ ενώ οι γιατροί σου έχουν πει ότι δεν έχει κάποιο παθολογικο πρόβλημα.
Είπες ότι ταΐζεις τα αδέσποτα και εγώ το κάνω με ηρεμεί πολυ κιόλας να είμαι μαζί τους και να ξέρω ότι βοηθάω . Πηγαίνεις ακόμη?
19-10-2019, 15:24 #51Antonis8GuestΔεν μου είπαν αυτό οι γιατροί. Μου είπαν ότι κάνω ξαφνικά ορθοστατικη ταχυπαλμια και να μην δίνω σημασία. Μου είπαν να ξαναδώ τους ηλεκτρολύτες επίσης. Και το ψάχνω ακόμα με το νευρολόγο για να δούμε αν κρύβεται κάτι νευρολογικό πίσω από το POTS. Απλά εγώ θεωρώ πως ίσως έχω κάτι πιο άμεσο και επικίνδυνο,λόγω των συμπτωμάτων. Και βγάζω και περίεργα εξανθήματα. Με συμβατικές εξετάσεις δύσκολα βρίσκεις αυτό που ίσως έχω,θέλει καλλιέργεια αίματος κλπ κλπ.
Εσάς σας φαίνεται λογικό ένας άνθρωπος που πραγματικά ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση,με χαμηλούς παλμούς και πολύ δραστήρια καθημερινότητα,ξαφνικά να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του; Καο γιατί να το ρίξω στο άγχος όταν άγχος έχω αντιμετωπίσει με άλλα συμπτώματα. Ξέρω τα σωματομορφα, σε μένα φευγαν πολύ εύκολα. Αυτά δεν φεύγουν γιατί δεν είναι σωματομορφα. Απλά χειροτερεύουν.
19-10-2019, 15:26 #52Antonis8GuestΟχι δεν πάω, έχω βάλει άνθρωπο να πηγαίνει αυτές τις μέρες,μου είναι αδύνατο να πάω γιατί πάνε οι παλμοί μου στους 140 και μετά δεν φεύγει η ταχυπαλμια.
19-10-2019, 20:46 #53
19-10-2019, 20:52 #54
19-10-2019, 22:41 #55
Αντωνη κ εγω παιρνω ζολοφτ εδω κ 4 μηνες για αγχωδη διαταραχη, κρισεις πανικου και αγοραφοβια..την πρωτη φορα με κριση πηγα νοσοκομειο γτ νομιζα οτι παθαινω εμφραγμα...μετα τσιμπηματα σουβλιες κ μονιμη κουραση, ζαλαδες κτλ...πηγα σε καρδιολογο εκανα τριπλεξ ηταν τελειο...απο κει κ περα εξαφανιστηκαν ολα...η κουραση επεμενε κ μπηκα στο τρυπακι πολλων εξετασεων...τελικα ειναι το αγχος φιλε μου...με την αγωγη στην αρχη ειναι δυσκολα γτ σου επιδεινωνει τα παντα αλλα τωρα χαιρομαι που την πηρα. Ακομα κουραζομαι ευκολα αλλα δν το αφηνω να με καταβαλλει κ να με βαλει παλι στο φαυλο κυκλο των εξετασεων...
19-10-2019, 22:43 #56
Αν το μυαλο σου πειστει οτι απο κατι πασχεις να ξερεις οτι το ιδιο θα κανει κ το σωμα σου
20-10-2019, 00:01 #57
Αντώνη, αν ο ιατρός σου έχει γράψει το ζολοφτ, τότε πρέπει να το πάρεις. Χέσε τις παρενέργειες, εδώ και το depon γράφει μέσα ένα σωρό τρομακτικά πράγματα. Απλά έχει υπόψη σου οτι μπορεί να πάρει μια εβδομάδα μέχρι να πιάσει.
Εγώ για παράδειγμα υπέφερα από φοβερό πονόδοντο που δεν με άφηνε να κοιμηθώ, το depon φυσικά και δεν έπιανε, και φοβόμουν να πάρω μη-στεροειδή επειδή τα χαρτάκια γράφουν μέσα οτι μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλικό. Μέχρι που το πήρα απόφαση και πήρα το Algofren. Μέσα σε μισή ώρα ο πονόδοντος πήγε περίπατο και δεν έπαθα τίποτα.
18-11-2019, 17:06 #58
Δυστυχως ναι. Ειναι πολυ φυσιολογικο μετα απο μια καθημερινοτητα εντονου αγχους και τσιτωματος καθημερινα, να τα παιξει το μυαλο ή το σωμα... ποσο νομιζεις οτι μπορει ο οργανισμος να δουλευει στο φουλ;εγω μεχρι πριν 4 χρονια δεν ειχα παρει ουτε ντεπον και τωρα αν δεν εχω μαζι μου τα ζαναξ,ασχετα αν τα παιρνω ή οχι.. νιωθ ανασφαλεια. Η ψυχιατροςμου ειπε οτι ολα αυτα ειναι αποτελεσματα μακροχρονιου αγχους. Πρωτα απο ολα εμεις πρεπςι να βπηθησουμε τον εαυτο μας.δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο
19-11-2019, 00:10 #59
πεστα ρε συ.... εγω γιαυτο φωνάζω..... έχει πάει σε γιατρούς ok έχει ένα θέμα με υπόταση αλλα και πάλι έχει γίνει εμμονη το να πάρει μέχρι και φορητό καρδιογράφο με τον λόγο για να μην τρέχει στα έκτακτα.... αυτό νομίζω πάει πολύ......
ειναι ζωη να εισαι ολη μερα πανω απο ενα πιεσομετρο και καρδιογραφο και να φοβασαι τα παντα......?
επισης το να ψαχνει στο internet της εξετασεις αλλο αυτο παλι.....! φτανει στο σημειο να εχει ανχος χωρις λογο... και με το ζορι να βρει προβλημα.......!
19-11-2019, 00:39 #60
Βρε Αντώνη έχω να μπω τόσο καιρό μπαινω και βλέπω εσένα φάτσα κάρτα όπως πάντα.Ειναι τουλάχιστον ανεύθυνο και γελοίο να ρωτάς τον οποιονδήποτε δεν είναι γιατρός.Απ τη στιγμή που σου είπαν 3 4 καρδιολόγοι ότι όλα καλά τι θες και τα σκαλίζεις;με το ζόρι να εχεις κάτι;δε μπορώ να σε καταλάβω.Και εγώ με τη λογική σου παρότι παίρνω ιντεραλ οι παλμοί μου δε πέφτουν θα πρέπει με το ζόρι να έχω κάτι κακό όταν μου λέει ο γιατρός όλα οκ;Μη μας ρωτάς πράγματα εδώ που δεν έχουν να κάνουν με ψυχολογία.το θεωρώ έως εγκληματικό να κάνουμε μόνοι μας τους γιατρούς
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..