Βοήθεια εκτακτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mary_exa View Post
    Κι εγώ Εχθές το βράδυ είχα πολλές εκτακτες ειδικά μετά το φαγητό. Αλλά προσπάθησα να μην του δώσω πολύ σημασία. Βέβαια με τρόμαξαν πολύ αλλά σκεφτόμουν τους γιατρούς που μου έχουν επιβεβαιώσει ότι δεν είναι τίποτα και προσπάθησα να χαλαρώσω και να κοιμηθώ. Χολτερ έχεις βάλει?
    μήπως έφαγες κάτι βαρύ? Μπορεί για άλλους το συγκεκριμένο φαγητό να μην είναι βαρύ, αλλά το δικό σου στομάχι να μην το χωνεύει εύκολα. Μήπως ήπιες και αναψυκτικό με ανθρακικό τύπου κόκα κόλα?

Πόσες? Γιατί εμένα την ημέρα που το έβαλα είχα σχεδόν όλη μέρα. Μου έβγαλε 300 και μου είπαν ότι είναι μια χαρά στα πλαίσια του φυσιολογικού. Το μόνο που μου είπαν να πάρω είναι μαγνήσιο το οποίο βοηθάει πολύ. Το παίρνω το βράδυ γιατί βοηθάει και στη χαλάρωση των μυών.

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    μήπως έφαγες κάτι βαρύ? Μπορεί για άλλους το συγκεκριμένο φαγητό να μην είναι βαρύ, αλλά το δικό σου στομάχι να μην το χωνεύει εύκολα. Μήπως ήπιες και αναψυκτικό με ανθρακικό τύπου κόκα κόλα?
    Έφαγα λίγο γρήγορα ένα σουβλάκι και ήπια λίγο κρασί. Αναψυκτικά δεν πίνω καθόλου γιατί ούτως ή άλλως δεν μου αρέσουν. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ήμουν και αγχωμένη γιατί είχα μια δύσκολη και κουραστική μέρα και το Σκ έχω πολλές υποχρεώσεις. Αλλά κοιμήθηκα καλά.

Senior Member
    Έφαγα λίγο γρήγορα ένα σουβλάκι και ήπια λίγο κρασί. Αναψυκτικά δεν πίνω καθόλου γιατί ούτως ή άλλως δεν μου αρέσουν. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ήμουν και αγχωμένη γιατί είχα μια δύσκολη και κουραστική μέρα και το Σκ έχω πολλές υποχρεώσεις. Αλλά κοιμήθηκα καλά.
    'Εχει μεγάλη σημασία να κοιμάσαι καλά, πολύ καλά έκανες και ήπιες λίγο κρασί στο δείπνο μαζί με το φαγητό. Χαλαρώνει και "ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου". Απλά προσπάθησε να τρως αργά/κανονικά έστω και το ένα σουβλάκι. Πιστεύω οτι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις έκτακτες είναι το άγχος, το συναισθηματικό στρες, κάποια στενοχώρια. Μόλις φύγουν αυτά, θα φύγουν και οι έκτακτες. ΓΙα αυτό σε στρεσογόνες περιόδους της ζωής μας, μάθε να παίρνεις τα πράγματα πιο χαλαρά και να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Antonis8
    Guest
    Πόσες? Γιατί εμένα την ημέρα που το έβαλα είχα σχεδόν όλη μέρα. Μου έβγαλε 300 και μου είπαν ότι είναι μια χαρά στα πλαίσια του φυσιολογικού. Το μόνο που μου είπαν να πάρω είναι μαγνήσιο το οποίο βοηθάει πολύ. Το παίρνω το βράδυ γιατί βοηθάει και στη χαλάρωση των μυών.
    Αιματολογικες για ηλεκτρολυτες έκανες; Μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο κλπ, παιζουν ρόλο.

Εγώ στο 24ωρο χολτερ που εβαλα πριν δυο βδομάδες είχα 5. Στο προχθεσινο τριήμερο 16 συνολικα. Πριν μερικούς μήνες είχα 100. Μολις εφτιαξα καπως τα θέματα με το στομάχι μειωθηκαν. Στομάχι,υπνος,ηλεκτρολυτες ,παιζουν τεράστιο ρόλο.

Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Αιματολογικες για ηλεκτρολυτες έκανες; Μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο κλπ, παιζουν ρόλο.

Εγώ στο 24ωρο χολτερ που εβαλα πριν δυο βδομάδες είχα 5. Στο προχθεσινο τριήμερο 16 συνολικα. Πριν μερικούς μήνες είχα 100. Μολις εφτιαξα καπως τα θέματα με το στομάχι μειωθηκαν. Στομάχι,υπνος,ηλεκτρολυτες ,παιζουν τεράστιο ρόλο.
    Ναι τα έχω κάνει όλα. Είναι μια χαρά.

Antonis8
    Guest
    Μπορείς να μου πεις τι γράφει το χολτερ σου στον πίνακα ST , αν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    Ναι ισχύει αυτό γιατί έφαγα τόνο καπνιστό με μπαχαρικά, κάνω διατροφή δεν πίνω αναψυκτικά κτλ και καφέ πίνω μόνο ντεκαφεινε πλέον όμως κ γω πιστεύω ότι ήταν βαρύ το φαγητο

Page 2 of 2 FirstFirst 12