Παντρεμένη,αλλά... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Για μισό λεπτό εδώ. Έγραψες:

Αυτό δεν είναι παρελθόν, είναι παρόν.

Αν νιώθεις τύψεις, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να του μιλήσεις ανοιχτά. Αν όμως δε θέλεις να του μιλήσεις, επειδή π.χ. υπάρχει το ενδεχόμενο να το πάρει πολύ άσχημα, τότε είναι καλύτερα να σταματήσεις την επικοινωνία με την κοπέλα. Αυτές είναι οι επιλογές που έχεις ώστε να μπορείς να συνεχίσεις με ηρεμία.

Αλλά πρέπει να σκεφτείς και το εξής. Σε περίπτωση που δεν ενοχληθεί και σε αφήσει ελεύθερη να ενεργήσεις σ' αυτό το κομμάτι, και αφού λες ότι με την κοπέλα υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο, ας πούμε κάποια μορφή αγάπης, εσύ, είσαι έτοιμη για polyamory;
    Είναι παρόν;Δεν το χα σκεφτεί έτσι..Τι να του πω δλδ;;Νομίζω καλύτερα θα είναι τελικά αν δω ότι δεν παραμένει φιλικό,να κόψω τα πολλά μαζί της..καλύτερα να χάσω αυτήν παρά τον άντρα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasia1984 View Post
    Δεν ξέρω..ίσως κ να εκανα..αλλά πάλι απιστία θα ήταν νομιζω..σίγουρα όχι το ιδιο με το να έκανα κάτι με άντρα πιστεύω
    Αν γινει με την αδεια του δεν ειναι απιστια.

Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αν γινει με την αδεια του δεν ειναι απιστια.
    Σαφώς..αλλά δεν θα μπω σε αυτήν τη διαδικασία..θα το κρατήσω σε φιλικό επίπεδο κι αν δω ότι εξακολουθεί να υπάρχει έλξη,θα κόψω..θεωρώ βέβαια πως θα ναι κρίμα,γιατί τη θεωρώ δικό μου άνθρωπο,αλλά πιο δικό μου θεωρώ τον άντρα μου..

Banned
    Αν εισαι παντρεμενη και σκεφτεσαι αυτην την εμπειρια σου ασχημα τα πραγματα για σενα και για τον συζυγο.

οταν εισαι με καποιον που πραγματικα θες δεν σου αφηνει περιθωρια να σκεφτεσαι καποια αλλη παλια εμπειρια.

Junior Member
    Το ποίο λογικό είναι να μην έχεις πλέων επαφές με την κοπέλα οπός και με τους πρώην σου έχεις απομακρύνθει το ίδιο έπρεπε να κάνεις και με εκείνη. Δεν πρέπει να το πεις στον άντρα σου εάν εκείνος ξυπνουσε ένα πρωί και σου έλεγε ότι ο (Κώστας) ο φίλος μου ήταν και πρώην σύντροφος μου θα σου ερχόταν πανικός. Άσε το παρελθών στο παρελθών αφού αγαπάς τον άντρα σου δώσε βάση μόνο στην οικογένεια σου απομάκρυνε την κοπέλα και κόψε επαφές και όλα θα στρώσουν

Banned
    Quote Originally Posted by anastasia1984 View Post
    Καλησπέρα!!!Είμαι 35,παντρεμένη 3 χρόνια,ο άντρας μου είναι συνομήλικος μου..Ο γάμος μου με ικανοποιεί,περνάμε πολύ καλά,ο σύζυγός μου είναι ένας αγγελος και γενικά αν δεν τα βρίσκαμε δεν υπήρχε πιθανότητα εγώ ποτέ να δεσμευτω!!Όμως... στο παρελθόν είχα μια σύντομη περιπέτεια με γυναίκα,από περιέργεια..Δεν μπορώ να πω ότι γουστάρω γενικά γυναικες,δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τις κοιτάξω ερωτικά σε αντίθεση με τους άντρες.Με αυτην την κοπέλα όμως δεθηκαμε πολυ κι εξακολουθούμε να έχουμε επικοινωνία..κι η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια έλξη μεταξύ μας ακομη.Νιώθω τύψεις όμως καθώς ο σύζυγός μου δεν ξέρει ότι κάτι είχε παιχτεί παλιά,νομίζει ότι ήταν μόνο φίλη μου..Εσείς πιστεύετε πως είναι ανέντιμο που δεν του το έχω πει;Έχουμε συμφωνήσει όμως να μη μιλάμε για το παρελθόν,δε θέλουμε να ξέρουμε τι κάναμε πριν..Είναι προσωπικό θέμα του καθενός μας.
    !! αν ειναι τυπος με αντυλυψεις περι σεξουαλικης ελευθεριας και της αποψης οτι το σεξ δεν εχει καμια σχεση με τα ερωτικασυναισθηματαμας η με την αγαπη μας προς ενα προσωπο! τωτες ισως κι να γουσταρει1χαχαχα

Page 2 of 2 FirstFirst 12