Results 1 to 8 of 8
Thread: αλμπερτ αινσταιν κ ανηθικοτητα
-
28-10-2019, 20:59 #1
αλμπερτ αινσταιν κ ανηθικοτητα
Οκτώ χρόνια μετά την γαμήλια τελετή τους εκείνος έκανε δεσμό με την πρώτη του ξαδέρφη Ελσα Αϊνστάιν, την οποία παντρεύτηκε το 1919 (όταν γνωρίστηκαν ήταν και εκείνη παντρεμένη), έφυγαν μαζί για Αμερική και απέκτησαν δύο παιδιά.
Τέσσερα χρόνια μετά την ημέρα του γάμου τους ωστόσο την απάτησε και εκείνη με την γραμματέα του και ανιψιά ενός καλού του φίλου, Μπέτι Νιούμαν.
- 29-10-2019, 02:28 #2
αυτο το ζωδιο του ιχθυ που ηταν ειναι πολυ απιστο αλλα να σου πω το αντιθετο του δηλαδη τους επιφανειακους εξυπνακηδες δε το παω με τιποτα οι ιχθεις εχουν πολυ συχνα υψηλη νοημοσυνη και οταν εχεις υψηλη νοημοσυνη το πρωτο πραγμα που συνηδητοποιεις ειναι η ματαιοτητα της ζωης αυτης που οι αλλοι παλευουν να τη φτιαξουν στη τριχα ετσι αυτο εχει σαν αποτελεσμα το οτι να ναι
να σου πω εγω δεν ειμαι τον κουοτς και τον αποθευματων αλλα επειδη ετσι επειρεαζετε ο κοσμος πιο ευκολα τα χρησιμοποιω
29-10-2019, 14:33 #3
και δλδ δεν ειναι ματαιο να πηγαινεις με πολλες; και να παιρνεις ευχαριστηση; και αυτο μια τελειοτητα ειναι.
30-10-2019, 09:50 #4
Aγαπητε Αλεξ , υπαρχουν ανθρωποι με υψηλοτατη νοημοσυνη , που δεν συνειδητοποιουν την ματαιοτητα αυτων που κανουν , πχ. Ωνασης ( και αλλοι , ας παρουμε ομως αυτον ) , δεν μπορεις να μην παραδεχθεις οτι ειχε υψηλοτατη νοημοσυνη , κι ομως εκανε ματαια πραματα , οπως το να κανει χρηματα που τοσα πολλα δεν χρησιμευουν σε τιποτα , με τιμημα να μην ασχολειται με τα παιδια του ( εχω διαβασει την βιογραφια του ) , ομως ειχε το απωθημενο , ( η την αναγκη να αποδειξει ) να γινει κατι σπουδαιο, εγινε ? το αφηνω στην κριση σας ......
γενικως , αποφευγω να καταληγω σε κρισεις , διοτι δεν μπορω να εχω τα βιωματα του καθε Ωναση , εχω τα δικα μου , οποτε και παλι ολα ειναι σχετικα .....
30-10-2019, 09:53 #5
Δεν ξερω τι εννοεις τελειοτητα , μονο τελειοτητα δεν ειναι , ουτε ματαιο μπορεις να το πεις , αφου ο δρων κατ αυτον τον τροπο , βρισκει ευχαριστηση , αλλοι δεν βρισκουν ευχαριστηση σε αυτο , προτιμουν την μονογαμικοτητα ..................... δεν θελω να καταφυγω σε κριτικη για το ποιο ειναι ματαιο, ολα ειναι σχετικα .......
30-10-2019, 23:00 #6
τωρα που το καλοσκευτομαι αυτο ηταν καλη πρακτικη τα ξαδερφια εχουν τη ταση να μιαζουν απο τα ονοματα ομως συμπαιενω οτι μαλον δεν ειχαν ερωτικη σχεση απλα ηθελε να κανει παιδια η δευτερη ηταν οντος ερωτικη σχεση και απο το νιουμαν καταλαβαινει κανεις πολα
02-11-2019, 21:38 #7
πως οριζεται η ματαιοτητα και η ανηθικοτητα?
03-11-2019, 01:25 #8
να ζεις μια ζωη που επι της πρακτικης δεν εχει νοημα γιατι διαγραφει ενα κυκλο γεγονοτων και καταληγει παλι στο ιδιο σημειο οπως το ρολοι αλλα εχει νοημα για την επομενη ζωη για να δουμε ποιος θα παει που
νομιζω οτι πολοι αγιοι ειπαν απλα την γνωμη τους σχετικα με την ηθικη κλπ ο Χριστος πχ μπορει να ειχε πει στους 12 μαθητες του οτι θα ειναι μαζι του επειδη τον ακολουθησαν αλλα αλλοι τον πιστεψαν πολυ και αλλοι λιγοτερο σχετικα τωρα με αυτη την ακαταλαβιστηκη φραση που τους ειπε οτι εσεις ειστε η αμαρτια και αλλα τοσα που δε θα αντεξετε να ακουσετε (δε τη θυμαμαι ακριβως οπιος τη ψαξει θα τη βρει) το θεμα ειναι εξαιρετικα συνθετο γιατι τους εκανε να απαρνηθουν τη δαιμονικη φυση τους στη συνεχεια σε ενα αλλο σημειο τους ελεγε κατι που δε θυμαμαι τωρα ακριβως αλλα νομιζω οτι ελεγε οτι τους μιλαγε με παραβολες για να τους απομακρυνει απο το μεσα τους γιατι αν το προσεξατε η διδασκαλια εφερε πολες μετανοιες
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια