Results 16 to 20 of 20
Thread: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ
-
10-09-2009, 16:29 #16
το μονο πραγμα που κανουν οι γονεις ειναι λαθη... απτα λαθη τα παιδια η γινοντα δυνατα η συβιβασμενα η αντιδραστικα..
μαθετε να εισται φιλοι με τα παιδια σας και οχι τα παιδια να μην συζητουν μαζι σας τα προβληματα τους..βαρεθηκα να ακουω τους φιλουσ μου να φοβουνται να πουν στους γονεισ τους πχ οτι μεθυσαν η οτι επαθαν κατι γκομενικο...επισης βαρεθηκα ναβλεπω μανεσ με τισ κορεσ τουσ να συμπεριφερονται σαν κοτεσ και να ειναι ζαμαν φου...ειμαι εφηβη και η μανα μου ποτε δεν με εκανε να νιωσω ανετα να της μιλησω...
αν δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σας και τον συντροφο σας μην κανετε παιδια... απλο ειναι..δεν σας φταινε σε τιποτα...και οποιοσ τολμα να απλωσει χερι στο παιδι του ειναι ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ το παιδι ειναι δικο σου δημιουργημα..το φερνεισ στον κοσμο για να μαθει την αγαπη για να μπορεσει να βαλει ενα πετραδακι στην καλυτερευση του κοσμου..οταν πρωτο γραφτηκα σαυτο το σιτε με ερωτησεις πολλεσ ημουν 16 και μου κλειναν τα ποστ μου..οκ..τωρα μαγκεσ ειμαι 18 .επειδη εσεις οι μεγαλοι εχετε ξεχασει πολλα πραγματα
- 11-09-2009, 12:16 #17
Originally posted by πολυμνια
το μονο πραγμα που κανουν οι γονεις ειναι λαθη... απτα λαθη τα παιδια η γινοντα δυνατα η συβιβασμενα η αντιδραστικα..
μαθετε να εισται φιλοι με τα παιδια σας και οχι τα παιδια να μην συζητουν μαζι σας τα προβληματα τους..βαρεθηκα να ακουω τους φιλουσ μου να φοβουνται να πουν στους γονεισ τους πχ οτι μεθυσαν η οτι επαθαν κατι γκομενικο...επισης βαρεθηκα ναβλεπω μανεσ με τισ κορεσ τουσ να συμπεριφερονται σαν κοτεσ και να ειναι ζαμαν φου...ειμαι εφηβη και η μανα μου ποτε δεν με εκανε να νιωσω ανετα να της μιλησω...
αν δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σας και τον συντροφο σας μην κανετε παιδια... απλο ειναι..δεν σας φταινε σε τιποτα...και οποιοσ τολμα να απλωσει χερι στο παιδι του ειναι ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ το παιδι ειναι δικο σου δημιουργημα..το φερνεισ στον κοσμο για να μαθει την αγαπη για να μπορεσει να βαλει ενα πετραδακι στην καλυτερευση του κοσμου..οταν πρωτο γραφτηκα σαυτο το σιτε με ερωτησεις πολλεσ ημουν 16 και μου κλειναν τα ποστ μου..οκ..τωρα μαγκεσ ειμαι 18 .επειδη εσεις οι μεγαλοι εχετε ξεχασει πολλα πραγματα
Εχεις ακουσει ποτε για την σχολη γονεων?
Οχι φυσικα γιατι δεν υπηρξε ποτε , ουτε μαλλον θα υπαρξει ποτε στο μελλον...
Οπως εμαθες στο σχολειο στην Αρχαια Αθηνα και Σπαρτη , τα παιδια ζουσαν με τους γονεις τους μονο μεχρι την προεφηβικη ηλικια.....Απο τα 11 -12 χρονια τους αναλαμβανε η πολιτεια να τα μεγαλωσει και να τα μορφωσει...
Ποια παιδια ?
τα αγορια φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι για τα κοριτσια , το μελλον τους ηταν οσο και αν σου φανει ανατριχιαστικο σημερα , προδιαγεγραμενο αναμεσα μονο σε 2 ρολους ...
1. πουτανες μορφωμενες και καλλιεργημενες
2.συζυγοι και μαναδες , στουρνοι και αμορφωτες !
ξερεις γιατι?
για να μην μαθουν ποτε οτι παλια η κοινωνια ηταν μητριαρχική!
Βεβαια εκτοτε περασαν χιλαδες χρονια ...
Ομως το συλλογικο ασυνειδητο , η μεταδιδομενη μεσω του γενετικου υλικου ισως γνωση απο την μια γεννια στην αλλη ,
μεταφερει κατα πασα πιθανοτητα ολο αυτο το αγχος στην γυναικεια ψυχολογια που αναγκασε στα μεσα του προηγουμενου αιωνα τον ιδρυτη της ψυχανάλυσης,
να παραδεχθει οτι η υστερια [=ψυχικο νοσημα] πλητει κατα κανονα τον γυναικειο πληθυσμο , ψαχνοντας μεχρι το τελος της ζωης του να βρει τα αιτια.....
γιαυτο χωθηκε μεσα στις αρχαιες ελληνικες τραγωδιες , τα πρωτα ιστορικα δειγματα γραφης του πολιτισμου μας που αναγνωριζονται απο την διεθνη πανεπιστημιακη κοινοτητα χωρις αμφοβολια ως πραγματικα ιστορικα ντοκουμεντα...
Καταλαβαινες λοιπον οτι στην γυναικεια συνειδηση και ψυχολογια , οσο πιο πολυ αγαπας την κορη σου , αν εισαι γυναικα , τοσο πιο πολυ την καταπιεζεις να διαλεξει τον μονο δρομο που την οδηγει σε μια νεα σκλαβια οσο γλυκια και να φαινεται οπως αυτη της συζυγου και μητερας , γιατι ο στοχος ειναι ιερος για τα χριστιανικα μας ηθη και στερεοτυπα
Να αποφυγει την καταπτυστη για τα ηθη μας τυχη της Μαριας Μαγδαλινης , της τελευταιας Ιερειας του ναου της Αφροδιτης
της ιεροδουλου που αρνηθηκε τα πλουτη και την δοξα για να προσκυνησει και να ακολουθησει την θυσια του Χριστου , ιδρυτη της ομαδας σκεψης στην οποια ανηκει....
Ο φοβος δυστυχως , θα πρεπει να το ομολογησω οτι ειναι υπαρκτος και καποια στιγμη στην ζωη σου θα ερθεις η ιδια οπως και καθε γυναικα αντιμετωπη με την αληθεια ...
ιδιως αν εισαι ομορφη και η φυση σου χαρισε ολα οσα κανουν τους ανδρες να λυγιζουν μπροστα στα καλη σου...
Ο ευκολος δρομος της εξαρτησης , η ανταλλαγη της σωματικης ηδονης με πλουτο , χρημα και δοξα που σημερα ξαναρχεται στο προσκηνιο λογω των οικονομικων μεταναστων απο τις Ανατολικες Χωρες οπου τα χριστιανικα ηθη ειχαν μπει στο περιθωριο και ο υλισμος εβαλε μπροστα τις αναγκες μας και το σωμα επαψε πια να ειναι ο ναος της ψυχης αλλα το μεσο πλουτισμου και ευδαιμονιας ...
Η σημερινη μητερα ειναι οσο ποτε πριν αγχωμενη και καταπιεστικη ιδιως στα κοριτσια της γιατι θελει να τα δει ευτυχισμενα και το μονο τροπο που της εμαθε η Πολιτεια για να το κανει ειναι μεσω του γαμου και της μητροτητας .
Θα μου πεις τι λες μωρε !
ολα τα κοριτσια σημερα πανε σχολειο και πανεπιστημιο , δουλευουν και φερνουν στο σπιτι εσοδα απο την δουλια τους .
Αναφερομαι οχι στην πραγματικοτητα , αλλα στο μυαλο της καθε γυναικας- μητερας , πως βλεπει σημερα την ευτυχια του παιδιου της ακομα και αν η ιδια εργαζεται , ακομα και αν θεωρει τον εαυτο της προοδευτικο και μοντερνο...
γιατι η εξελιξη περιοριζεται στην λογικη και δεν αγγιζει καν το συναισθημα....
Η σημερινη ελληνιδα , δουλευει , παραγει πλουτο , θεωρητικα μπορει να ζησει τον ανδρα της κερδιζοντας παραπανω χρηματα
αλλα τα στερεοτυπα κυβερνουν το μυαλο της και την εμποδιζουν να νικησει μονη της το στοιχημα , αφηνοντας στην κορη της το δικαιωμα να νοιωσει ελευθερη, να μαθει απο τα λαθη της....
Γιατι η Μαρια η Μαγαδαλινη αρνηθηκε τα πλουτη και την δοξα για να ακολουθησει τον Χριστο?
Μηπως γιατι το χρημα και η δοξα οταν αναγκαζεσαι να μοιραστεις το κρεβατι σου με καποιον αγνωστο που σε πληρωνει για να αγορασει το δικαιωμα να σε χαιδευει , σε καθιστα σκλαβα του?
Μηπως σε τελευταια αναλυση , ολη η βιομηχανια παραγωγης ομορφιας , οι γλαστρες που μας λενε τον καιρο η τις ειδησεις , η γυναικα -αντικειμενο του ποθου , ειναι η ιδια η εξουσια μεταμφιεσμενη σε αγαθο που σε καλει να θυσιασεις την ελευθρια σου για να το αποκτησης ενω στην ουσια ειναι ψευτικο και εχει ημερομηνια ληξης?
Ελεγε πριν απο χρονια στις μπουατ της πλακαςενας ελληνας της Σουηδιας δασκαλος το επαγγελμα , τραγουδια ολοκληρα για την σχεση της *******ς / αμοβης για να δειξει αυτα που σημερα οι γονεις δεν ξρουν πως να εξηγησουν στα παιδια τους
Λεει ο λαος μας \"η γρια η κοτα εχει το ζουμι\"
ειναι ομως αληθεια ?
ποιος θα πληρωσει για μια ασχημη γρια που σε ολη τη ζωη της το μονο που εμαθε να κανει ειναι να δειχνει τα καλη της για να τραβηξει χρηματα και ασφαλεια απο τους ανδρες?
17-09-2009, 16:17 #18
Για τη γνώμη μου δεν είσαι απελπισμένη μαμά. Σιγά το περιστατικό. Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Μία μέση λύση. Δηλαδή να επιβιώνει, αλλά να χαρίζει κιόλας άμα χρειαστεί. Δηλαδή δεν θα επιβιώνει άμα χαρίζει ένα πράγμα; Άσε που, παιδάκι είναι τώρα τα κάνει αυτά. Δεν θα τα κάνει όταν μεγαλώσει. Θα δει πως βγαίνουν τα λεφτά και δεν θα το κάνει.. Αυτά έχω να πω
30-12-2009, 11:21 #19
Καλως επραξε η μητερα βεβαια ηταν λιγο αυστηρη.
Υποσθνειδητο δεν υπερχει και ο Φροιδισμος εχει πεθανει προ πολλου. Τα παιδια μαθαινουν και πολλες φορες χρειαζεται η αυστηροτητα για να προστατευονται.
Αν καποιος παει στη Σκωτια θα δει μικρα παιδια να περπατανε δεμενα με σκοινι σαν τους σκυλους για να αποφευγονται τα ατυχηματα!! καθως το να κανεις παρατηρηση η να φωναξεις στο παιδι θεωρειται αντιπαιδαγωγικο. Ειναι πιο παιδαγωγικο να κυκλοφορει το παιδι με κολλαρο σαν το σκυλο.
Η τιμωρια ειναι καλο πιδαγωγικο μεσο οταν χρησιμοποιειται σωστα (Αψκερμαν, 1981΄Λοωωασ, 1990 κλπ).
30-12-2009, 11:52 #20
Originally posted by Antonios
Ειναι πιο παιδαγωγικο να κυκλοφορει το παιδι με κολλαρο σαν το σκυλο.
αυτο....
επισης αμα κατουραει στο κρεβατι του,
μπορεις να τον βαλεις να κοιμαται στο σπιτακι του σκυλου επισης,
και με σκυλοτροφη.
Αν μαθει και να γαυγιζει, τοτε θα γινει και πειθηνιος....
Καλημερα,
αλλα στην λογικη του παραλογου, προτιμω να μεινω για λιγο εκτος.
Πηρα αρκετη δοση σημερα διαβασματος και συλλεξα αρκετες εμπειριες στο θεμα. Φτανει.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία