Results 1 to 1 of 1
Thread: Βοήθεια!!
-
25-10-2019, 22:44 #1
Βοήθεια!!
Παλι εδώ μετά από καιρό.. Ήμουν χαρούμενη που δεν είχα την ανάγκη να βρεθώ εδώ μέσα είτε για να βοηθηθω είτε να παρηγορηθώ αλλα υποσυνείδητα οι φοβίες υπήρχαν κ περίμεναν να κάνουν κ πάλι την εμφάνιση τους.. Εχω ευερεθιστο έντερο ωστόσο είχε καιρό να με ταλαιπωρήσει μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όπου με τίναξε κανονικά. Αυτή τη φορά όμως έκανα εκατομμύρια κακές σκέψεις πως υπάρχει κάτι άλλο στο έντερο μου κλπ κλπ όλες δλδ τις σκέψεις που κάνει ένας νοσοφοβικος.. Έως κ χθες όπου το θέμα του εντέρου πέρασε κ στη θέση του ήρθε ένας πονοκέφαλος στη βάση του κεφαλιού όπου μετατράπηκε σε αίσθηση καψίματος κ αυτη τη στιγμή νιώθω μια φαγουρα κ σαν να πάει να βγει εξανθημα.. (το έπαθα πριν ένα χρόνο όταν ξεκίνησε όλη αυτή η κατάσταση και άλλη μια φορά πάλι μέσα στο χρόνο.) γενικά πέρναω πάρα πολύ αγχωτικη περίοδο και με εξωγενείς παράγοντες αλλά κ με όλη αυτή τη νοσοφοβια που με ταλαιπωρεί πάνω από 1 χρόνο τώρα!! Κάθε φορά που είμαι ένα διάστημα καλά σκέφτομαι εχω καιρό να χαλαστω κ την επομένη μέρα με πιανει κάτι.. Σας έχει τύχει ποτέ λοιπόν όλο αυτό που νιώθω ???