Results 1 to 6 of 6
-
03-01-2020, 11:29 #1
3 μερες αρνητικες σκεψεις κ τελικά λιγο άγχος
2 μηνες με αυξηση ζολοφτ στα 150 πηγαινα καλα..κανονικα..αναμενω περιοδο κ αρχισε μια αρνητικότητα μεσα μου, κατι σκέψεις αρνητικες κ σημερα ξυπνησα με αγχος κ πηρα μισο ζαναξ..απογοητευθηκα..στενα χωρήθηκα που εκανα αγχος..Νιωθω δυσφορια..κ αβολα καπως..νορμαλ?
Μηπως ειναι επειδη αναμενω περιοδο?
- 03-01-2020, 13:50 #2Antonis8Guest
Φυσιολογικό είναι να νιώθεις κατά καιρούς λίγο άγχος, ακόμα και όταν παίρνεις αντικαταθλιπτικά. Το άγχος είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα, απλώς εμείς με αγχώδεις διαταραχές, το νιώθουμε σε υπερβολικό βαθμό και καθημερινά. Αν τα περισσότερα συμπτώματα σου και οι αρνητικές σκέψεις έχουν φύγει και το σύνολο της καθημερινότητάς σου εχει βελτιωθεί, μην ανησυχείς για ένα περιστασιακό πισωγύρισμα. Αν δεις βέβαια ότι διαρκεί, μίλα με το γιατρό σου.Συχνά πάντως αυξήσεις στη δόση έχω διαβάσει ότι προκαλούν πάλι περιστασιακό άγχος.
Κι εγώ θα ξεκινήσω ζολοφτ την άλλη εβδομάδα. Φοβαμαι πολύ τα χάπια αλλά κι εμένα το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις, έχουν χτυπήσει κόκκινο πλέον. Ελπίζω όμως να με πιάσει χαμηλή δόση και να μην χρειαστεί να πάρω υψηλή, γιατί φοβάμαι πολύ το συγκεκριμένο φάρμακο μήπως μου κανει long qt.
03-01-2020, 14:18 #3ntintiGuestΜετά από πολύ καιρό που σας διαβάζω γιατί πάλι με ξαναθυμηθηκε και εμένα το άγχος μου και δυστηχως αυτή την φορά με χτύπησε στο πιο αδύναμο σημείο μου την Μέση μου και το χειρουργείο που είχα κάνει και με αφορμή ότι ξανααρχισα την θεραπεία μου που είχα κάνει και τότε ,θυμάμαι ότι τις ημέρες που περίμενα περίοδο οι ορμόνες μου τρελλενονταν στην κυριολεξία.....Εκεί που πήγαινα μια χαρά ξαφνικά όλα ξαναεμφανιζοταν .....Τώρα πάλι αν και είμαι ακριβώς 7 μέρες στη θεραπεία και οι παρενέργειες αρκετές αλλά γνώριμες εκεί που κάπως τις ελενχο τώρα με πρώτη μέρα περίοδο ειμαι άστα να πάνε....όποτε υπομονή
03-01-2020, 15:35 #4
Πηρα την γιατρο μ τηλ κ μου πε οτι απο την περιοδο συνβινσι κ δεν χρειαζεται ν ανησυχω. ΗΜΟΥΝ πολυ καλα..τλεια θα ελεγα..κουλ ήρεμη εριχνα κατι υπνους..οκ παιδια σημερα τα χρειάστηκα!!!
Επισης μηπως φταιει που παιρνω αντιβιωση?
04-01-2020, 01:34 #5
κανεις ποτε δεν ειπε οτι απο τα αντικαταθλιπτικα θα φυγει το ανχος...!
κανε υπομονη και αν δεις οτι κατι δεν παει καλα μιλας με τον γιατρο σου..
καλη χρονια!
04-01-2020, 12:08 #6
καλημέρα καλή χρονιά. Να μην απογοητεύεσαι.. εγώ πάντως μια εβδομάδα με 10 μέρες το πολύ πριν αδιαθετησω αρχίζουν όλα... Τρελλές αρνητικές σκέψεις.. φοβερό άγχος ταραχή αρρυθμίες και γενικά μια κατάσταση χάλια. Επίσης το ίδιο παθαίνω πολλές φορές και τις γόνιμες μέρες. Με λίγα λόγια το μισό μήνα χαλια.το έχω παρατηρησει