Καλησπέρα... θα ήθελα λίγη βοήθεια !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Καλησπέρα... θα ήθελα λίγη βοήθεια !

Γεια σας!
    Πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ, γι αυτό αν κάνω κάτι λάθος σας παρακαλώ διορθώστε με !
    Με λένε Γιώργο και είμαι 23 χρόνων ... το τελευταίο τρίμηνο ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για μια κοπέλα, αν και το ιστορικό των σχέσεων μου είναι μικρό , νομίζω ότι η συγκεκριμένη είναι η κατάλληλη για εμένα. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη μου , πολύ σοβαρή , πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη! Έχει τραβήξει κάποια ζόρια με την οικογένεια της , δύσκολη οικονομική κατάσταση , η αδερφή της 25 χρόνων χήρα με παιδί... είναι φοιτήτρια στο οικονομικό από διαφορετική πόλη, κάνει 2 δουλειές και είναι γενικά αρκετά ανεξάρτητη ! Αγαπάει πολύ τα παιδιά και ασχολείται αρκετά μαζί τους... Γνωριζόμαστε έστω και φατσικα 2 με 3 χρόνια λόγω του ότι είναι σερβιτόρα σε ένωση φίλου μου το μαγαζί, αλλά ποτέ δν είχα καταλάβει ότι είναι τέτοιος άνθρωπος παρά μόνο τώρα ένα χρόνο ... όλα ξεκίνησαν μέσω instagram από ένα like που μου έκανε... μετά απαντούσε σε κάποια story μου και ευνόητε ότι ανταπεδιδα και εγώ!! Έτσι ξεκίνησα να της μιλάω και από κοντά στο μαγαζί που δουλεύει με αποτέλεσμα να την γνωρίσω καλύτερα και να βγούμε με κοινή παρέα κάποιες φορές για ποτό... νομίζω επισης ότι όταν ειμαιστε στον ίδιο χώρο με κοιτάει συνέχεια... οι φίλοι μου νομίζουν ότι έχουμε κάνει κάτι με τον τρόπου που κοιτάει και μου μιλάει συνέχεια...αλλά δυστυχως τίποτα!!!Ξέρει πολλά για εμένα και εγώ πολλά για αυτήν λόγω του ότι έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς και ζούμε σε μια μικρή κοινωνία .ξέρω ότι είναι ελεύθερη και είχε περάσει από μια δύσκολη σχεση , και ότι ψάχνει κάτι σίγουρο και σταθερό να συνεχίσει τη ζωή της αλλά μου φάινεται πως φοβάται...παρόλο που είμαστε τόσο κοντά αισθάνομαι ότι είμαστε πολύ μακρυά , δν μπορώ να καταλάβω αν αισθάνεται κάτι αυτή για εμένα ...Επισης της έχω ζητήσει πλάγιος να βγούμε οι δυο μας δηλαδή να πάμε σε ένα σκοπευτήριο ! Που μου έχει πει πως της αρέσει και εγώ πάω κάθε εβδομάδα αλλά την μια φορά την πήρε ο ύπνος και την άλλη μου είπε ότι είχε κάποια δουλειά που δν μπορούσε να αναβάλει εκείνο το απόγευμα ...να την ξαναρώτησω ή όχι ; επίσης ξερω ότι της αρέσουν πολύ οι σοκολατεσ Και της έχω πάρει κάνα δυο φορές δώρο και μου είχε ζητήσει να της βαστάω και μια φορά... Δν ξέρω τη να κάνω! Επίσης με μια κολητη της έχω πολύ καλές σχέσεις και σκέφτομαι να την ρωτήσω αν ενδιαφέρεται για εμένα ; Να το κάνω ή όχι ;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοηθεια Και ζήτω συγνώμη αν ήμουν κουραστικός!

Senior Member
    Καλησπέρα.

Αν έχω καταλάβει καλά αυτή την κοπέλα την γουστάρεις αρκετά, ξέρεις ότι είναι ελεύθερη και εάν δεν κάτσει κάτι μεταξύ σας δεν θα επηρεαστεί η ζωή σου έμμεσα σε κάποιον άλλο τομέα. Άρα γιατί δεν της μιλάς; Το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα. Κι αυτό μέσα στη ζωή είναι. Εδώ είναι σαν να ρωτάς να σου πούμε αν η κοπέλα σε γουστάρει και μόνο τότε να κάνεις κίνηση. Σίγουρο στη ζωή δεν είναι τίποτα.

Junior Member
    Δεν είναι το θέμα της χυλόπιτες ούτως η άλλος δν είναι και η πρώτη, το μετά είναι το θέμα...βρισκόμαστε σε καθημερινή σχεδόν βάση λόγω της δουλειάς της δουλεύει σέρβις σε ένος φίλου μου... αλλά έχουμε και πολλούς κοινούς παρέα... στις προηγούμενες χυλόπιτες με τις γυναίκες αυτές δν ξαναβλεπόμασταν ...

Senior Member
    Έμπαινε Γιώργο. Υποθέτω γουστάρει. Μην το αφήσεις να γυρισει σε φιλικό το σκηνικό.τουλαχιστον θα ξέρεις τι παίζει και δεν θα μπαίνεις συνέχεια σε σκέψεις.

Senior Member
    Τώρα τα αλλάζεις.. :) εξαρτάται τι τύπος είσαι. Αν είσαι χαλαρός κ δεν τρέχει τίποτα συνέχισε. Αν όμως πιστεύεις ότι θα νοιώθεις άσχημα αν σε απορρίψει μέσα στη παρέα σου τότε μην κάνεις τίποτα.ξέρεις τι με προβληματίζει λίγο; το ότι της είπες να πάτε σκοπευτήριο 2φορες και είπε όχι.

Junior Member
    Με τν κολλητή της έχω πολύ καλές σχέσεις ... να της κάνω καμία ερώτηση για εμένα; κάτι θα ξέρει σίγουρα...

Αλλά από τν άλλη σκέφτομαι ότι αν της μιλήσει καλύτερα να το μάθει από εμένα...

Senior Member
    Ρώτα την τη κολλητή της, κάτι θα ξέρει να σου πει. Μη βιάζεσαι.

Το σκοπευτήριο για ραντεβού δεν είναι καλή ιδέα. Τα κορίτσια και τα όπλα δεν πάνε μαζί!

Καλύτερα να πάτε να ακούσετε μουσική σένα μπαράκι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vato View Post
    Δεν είναι το θέμα της χυλόπιτες ούτως η άλλος δν είναι και η πρώτη, το μετά είναι το θέμα...βρισκόμαστε σε καθημερινή σχεδόν βάση λόγω της δουλειάς της δουλεύει σέρβις σε ένος φίλου μου... αλλά έχουμε και πολλούς κοινούς παρέα... στις προηγούμενες χυλόπιτες με τις γυναίκες αυτές δν ξαναβλεπόμασταν ...
    Μα εκτός κι αν είσαι πέφτουλας και καμακώνεις την κάθε άγνωστη που περνάει στο δρόμο, λογικό είναι τα άτομα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν να τα ξαναδείς. Κάπου στο γύρω σου περιβάλλον θα τα γνωρίσεις, σε παρέα, οικογένεια, δουλειά,μέσω φίλων κτλ. Το να είναι σερβιτόρα σε μαγαζί ενός φίλου σου και να έχετε κοινές παρέες δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη ζωή σου αν αυτή είναι αρνητική. Πας, παραγγέλνεις το ποτό ή τον καφέ σου και είτε μιλάτε όπως πριν είτε τα τυπικά. Αν δεν αισθάνεστε να είστε πολύ άνετα μέσα στην ίδια παρέα και οι δύο, απλά δεν είστε. Άλλωστε νομίζεις ότι οι γύρω σου δεν την έχουν ψυλιαστεί τη δουλειά; Κι επίσης μπορεί να γουστάρει κι η κοπέλα, οπότε όλα κομπλέ. Αυτά τα να ρωτήσω την κολλητή της εμένα λίγο τακτικές δημοτικού μου φαίνονται, στην ίδια θα μιλούσα.

Μην της κανεις και ερωτική εξομολόγηση και συ αν δεν εισαι σιγουρος ότι θελει.

Και ασε τις σκοποβολίες για πρωτο ραντεβου, αφου το απερριψε.

Αν εισαι ομιλητικος και εχετε κοινά ενδιαφεροντα πατε για καφε, αν όχι, πάτε για καμια ταινια. Αν απορριψει και αυτη σου τη προταση, δεν ενδιαφερεται, τη ξεχνάς και πας παρακατω.

Όταν διαβασα να πεις στη φιλη της λες και ειστε Δημοτικό ανατρίχιασα. Να μην πεις τιποτα στη φιλη.

Junior Member
    Ευχαριστώ για της συμβουλές σας !!! Η απόφαση επαρθει ! Θα της πω όσο νιώθω κι αν θέλει έχει καλός, αλλιώς....