Εμπιστοσυνη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Προσπαθώ κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να πάω και 40 χρόνων και να προσπαθώ ακόμα με κάποιον να αλλάξει. Είναι λάθος να λέμε τα προβλήματα μας σε τρίτους δεν τους νοιάζει η γενικά όταν έρθει η ώρα θα στα χτυπησουνε

george1520
    Guest
    Αν θες πραγματικά να ακούσεις γνώμες. Καλό είναι να πεις ακριβώς τι έγινε, τι έκανες μετά, τι έκανε αυτός.. Και πως βλέπεις αυτή την σχέση..

Συνεχώς μου πετάει τα λαθοι μου και από τώρα και παλιά. Πιστεύω ψάχνει δικαιολογίες για να μην δεθεί όταν κάποιος μιλάει σε τρίτους για αυτό που του συμβαίνει στην ουσία δεν θέλει να δεθεί με αυτόν.

george1520
    Guest
    Μιλάει για να κουτσομπολεψει ή γιατί θέλει να βγάλει μια άκρη? Γιατί αν κάνει το δεύτερο... Στην ουσία αυτό κάνεις και εσύ τώρα στο φόρουμ.

Senior Member
    σιγα να μην ηθελε γκομενα ηθελε να μαθει τι παιζει στισ σχεσεισ που πεταει χαρταετο αφου εμαθε επαθε καρδια φυσικα βρισκει τη γυναικα ανωτερη κλπ οτι ελεγε αλλα εμαθε τι παιζει κι επαθε καρδια αυτα ακομα καλα ειμαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σιγα να μην ηθελε γκομενα ηθελε να μαθει τι παιζει στισ σχεσεισ που πεταει χαρταετο αφου εμαθε επαθε καρδια φυσικα βρισκει τη γυναικα ανωτερη κλπ οτι ελεγε αλλα εμαθε τι παιζει κι επαθε καρδια αυτα ακομα καλα ειμαστε
    Βγάζεις νόημα τώρα εσύ με αυτά που λες; κάποτε είναι καλό να διαβάζουμε ένα θέμα χωρίς να γράφουμε. Το να γράφουμε άσχετα δεν βοηθάει

Senior Member
    αμα πω κανονικα τι εννοω θα παθουν οτι επαθα κι εγω απο το λαμπροπουλο με τη γκοθαμ σιτυ και τουσ μεθανιωτεσ ασε δε θελω αλλο φτανει τοση αληθεια

Μιλάει για να κουτσομπολευει ουσιαστικά δεν θέλει να αλλαξει απολύτως τίποτα έχει βολεύτει στην μιζέρια του και θέλει να βρίσκει πατήματα για να μην δεθεί με κανέναν δεν ήμαστε το ίδιο εγώ θέλω πλέον να σώσω την σχέση αλλά ίσως δεν εχει κανένα νόημα να προσπαθώ μόνη μου.

Senior Member
    και μολισ σωθει η σχεση εσυ φευγεισ τελικα τα αγορια ειναι διαβολακια

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κωνσταντίνα Χρυσάφη View Post
    Μιλάει για να κουτσομπολευει ουσιαστικά δεν θέλει να αλλαξει απολύτως τίποτα έχει βολεύτει στην μιζέρια του και θέλει να βρίσκει πατήματα για να μην δεθεί με κανέναν δεν ήμαστε το ίδιο εγώ θέλω πλέον να σώσω την σχέση αλλά ίσως δεν εχει κανένα νόημα να προσπαθώ μόνη μου.
    Τότε γιατί μένεις;

Senior Member
    τιμωρια επειδη την καμακωσε να μην του πεταξει την καρδια στα σκουπιδια αφου οι αντρεσ ειναι διαολακια

george1520
    Guest
    Εγώ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη της γιατι εδώ είμαστε για να πούμε την γνώμη μας σαν τρίτα άτομα ή να βοηθήσουμε να δει τα πράγματα πιο καθαρά.

Γιατί υπάρχει αγάπη αλλά ίσως είναι καλυτερο να φεύγουμε όσο και να πονάμε

Senior Member
    Αν υπάρχει αμοιβαία αγάπη γιατί να χωρίσετε;; ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άτομο να 'κουμπωσεις' εκεί έξω; μήπως να το προσπαθήσεις λίγο ακόμη. Να καταλάβει ότι μιλάς σοβαρά; πόσο χρονών είναι;

Είναι δύσκολο να κουμπωσουμε αλλά όχι ακορτοθωτο και γενικά αν σκεφτόμαστε τα δύσκολα θα μένουμε σε τοξικές σχέσεις? 35 είναι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast