Bromance και ερωτήσεις.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by DragonHeart View Post
    Αν εννοείς αγκαλιά ή κάτι τέτοιο από όλους όχι. Οι δικοί μου δεν είναι και πολύ με αυτά τα θέματα. Από όλους εγώ είμαι ο πιο ευαίσθητος, τα πέρνω όλα με βαθύ νόημα της ζωής κτλ... δεν με καταλαβαίνουν και νιώθω μόνος.

Τώρα το όνειρό μου ή η επιθυμία μου τέλος πάντων είναι να βρω ένα αδερφό που να σέβεται, να μην τα παίρνει στα στραβά, να με στηρίζει κτλ κτλ.. Το ίδιο θα κάνω και εγώ.

Και η αλήθεια είναι ότι θέλω να περνάω στιγμές και το χρόνο μου με τον φίλο. Με την οικογένεια όχι. Σχέση με κοπέλα δεν ψάχνω γιατί δεν είμαι έτοιμος και ούτε το κυνηγάω. Για μένα σημαντικό είναι να βρω φίλο.

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.. είναι πολλά τα πράγματα.. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου εδώ και όπου αλλού γιατί όπως είπα τα παίρνουν στα στραβά.

Θα μπορούσα να βάλω βίντεο μουσικό για να καταλάβετε αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω youtube link..
    Πόσο χρόνων είσαι? Λογικά είσαι μικρός.
    Θα μπορούσες να ψάξεις για καινούργιες παρέες στην σχολή, δουλειά σου,η άμα έχεις κάποιο χόμπι..

Να σου πω την αλήθεια επειδή κάνω αρκετή παρέα με αγόρια και πάντα είχα άντρες φίλους στην πάρεα μας πότε δεν έχω δει τόση οικειότητα μεταξύ τους, δλδ να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον άμα είναι δεν είναι καλά σε στυλ παρηγοριάς πως κάνουν οι γυναίκες ας πούμε.
    Δεν ξέρω αν δεν το κάνουν επειδή είναι παρεξηγησιμο από τους υπόλοιπους η γιατί δεν τους βγαίνει.
    Μήπως να έψαχνες να κάνεις παρέα με κορίτσια που είναι πιο εκδηλωτικες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Πόσο χρόνων είσαι? Λογικά είσαι μικρός.
    Θα μπορούσες να ψάξεις για καινούργιες παρέες στην σχολή, δουλειά σου,η άμα έχεις κάποιο χόμπι..

Να σου πω την αλήθεια επειδή κάνω αρκετή παρέα με αγόρια και πάντα είχα άντρες φίλους στην πάρεα μας πότε δεν έχω δει τόση οικειότητα μεταξύ τους, δλδ να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον άμα είναι δεν είναι καλά σε στυλ παρηγοριάς πως κάνουν οι γυναίκες ας πούμε.
    Δεν ξέρω αν δεν το κάνουν επειδή είναι παρεξηγησιμο από τους υπόλοιπους η γιατί δεν τους βγαίνει.
    Μήπως να έψαχνες να κάνεις παρέα με κορίτσια που είναι πιο εκδηλωτικες?
    Πάω τα 25 χρονών όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ μεγάλος..και ότι έχω ωριμάσει νωρίς εξαιτίας πολλών προβλημάτων.

Όλα τα χρόνια που πέρασα σε σχολεία, σχολές κτλ δεν βρήκα ούτε ένα άτομο. Απλά περισσότεροι γνωστοί και ποτέ δεν ήρθαμε πιο κοντά..

Δουλειά μέχρι στιγμής δεν έχω αλλά θα ξεκινήσω πρακτική από Νοέμβρη οπότε θα δω εκεί αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Για χόμπι όχι...δυστυχώς..

Προφανώς οι άντρες δεν το κάνουν αυτό λόγω πολλών παρεξηγήσεων ή μην τυχόν φοβούνται μην χαρακτηριστούν γκέι. Στο εξωτερικό αν δεις, θα δεις πολλά bromances που κάνουν αυτά που κάνουν και δεν έχουν πρόβλημα.

Για αυτό λέω εγώ ότι ο κολλητός δεν είναι το ίδιο με αδερφό. Ο αδερφός είναι πιο δυνατή λέξη. Δηλαδή παράδειγμα μπορεί να έχεις 5 κολλητούς αλλά έναν ή δυο θα είναι τα αδέρφια. Στην ουσία είναι το δέσιμο..

Παρέα με κορίτσια δεν κάνω ιδιαίτερα γιατί όπως είπα μπορεί μετά να θέλουν κάτι παραπάνω και αν δεν κάνω αυτό που θέλουν, σταματάνε να μιλάνε και άλλα πολλά.

Τι να πω..δεν ξέρω.. ίσως να είμαι υπερβολικός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι άτομο εμπιστοσύνης, βοηθάω πολύ, δεν έχω προδώσει κανέναν και άλλα πολλά.... και μέχρι στιγμής τα άλλα άτομα είναι που δεν με εκτίμησαν.. και η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί 20 χρόνια και συνεχίζεται αυτή η ιστορία.

Κάνω υπομονή...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Πάω τα 25 χρονών όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ μεγάλος..και ότι έχω ωριμάσει νωρίς εξαιτίας πολλών προβλημάτων.

Όλα τα χρόνια που πέρασα σε σχολεία, σχολές κτλ δεν βρήκα ούτε ένα άτομο. Απλά περισσότεροι γνωστοί και ποτέ δεν ήρθαμε πιο κοντά..

Δουλειά μέχρι στιγμής δεν έχω αλλά θα ξεκινήσω πρακτική από Νοέμβρη οπότε θα δω εκεί αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Για χόμπι όχι...δυστυχώς..

Προφανώς οι άντρες δεν το κάνουν αυτό λόγω πολλών παρεξηγήσεων ή μην τυχόν φοβούνται μην χαρακτηριστούν γκέι. Στο εξωτερικό αν δεις, θα δεις πολλά bromances που κάνουν αυτά που κάνουν και δεν έχουν πρόβλημα.

Για αυτό λέω εγώ ότι ο κολλητός δεν είναι το ίδιο με αδερφό. Ο αδερφός είναι πιο δυνατή λέξη. Δηλαδή παράδειγμα μπορεί να έχεις 5 κολλητούς αλλά έναν ή δυο θα είναι τα αδέρφια. Στην ουσία είναι το δέσιμο..

Παρέα με κορίτσια δεν κάνω ιδιαίτερα γιατί όπως είπα μπορεί μετά να θέλουν κάτι παραπάνω και αν δεν κάνω αυτό που θέλουν, σταματάνε να μιλάνε και άλλα πολλά.

Τι να πω..δεν ξέρω.. ίσως να είμαι υπερβολικός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι άτομο εμπιστοσύνης, βοηθάω πολύ, δεν έχω προδώσει κανέναν και άλλα πολλά.... και μέχρι στιγμής τα άλλα άτομα είναι που δεν με εκτίμησαν.. και η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί 20 χρόνια και συνεχίζεται αυτή η ιστορία.

Κάνω υπομονή...
    Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο.
    Ψάχνεις κάποιον για παρέα, ναι αυτό το καταλαβαίνω και είναι και λογικό αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνω.
    Είσαι σε μια ηλικία που αλλάζουν και οι προτεραιότητες των γύρω σου κι οι δικές σου.
    Κι εγώ στα 25 ειμαι, ξέρω ότι πλέον δεν μπορώ να βρίσκομαι τόσο συχνά με τις φίλες μου να βγαίνουμε κτλ γιατι δουλεύουμε όλες με άλλα ωράρια, άλλες μένουν με το αγόρι τους, άλλες έχουν σχέση κτλ.
    Το να ψάχνεις κάποιον για φίλο είναι λογικό αλλά όσο μεγαλώνεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βρεθεί αυτό που ψάχνεις εσύ
    Οι φιλίες δεν είναι εύκολο πράγμα.

Και όταν λες ότι οι γυναίκες μπορεί να σου ζητήσουν και άλλα πράγματα, τι εννοείς?

Senior Member
    Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο.
    Ψάχνεις κάποιον για παρέα, ναι αυτό το καταλαβαίνω και είναι και λογικό αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνω.
    Είσαι σε μια ηλικία που αλλάζουν και οι προτεραιότητες των γύρω σου κι οι δικές σου.
    Κι εγώ στα 25 ειμαι, ξέρω ότι πλέον δεν μπορώ να βρίσκομαι τόσο συχνά με τις φίλες μου να βγαίνουμε κτλ γιατι δουλεύουμε όλες με άλλα ωράρια, άλλες μένουν με το αγόρι τους, άλλες έχουν σχέση κτλ.
    Το να ψάχνεις κάποιον για φίλο είναι λογικό αλλά όσο μεγαλώνεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βρεθεί αυτό που ψάχνεις εσύ
    Οι φιλίες δεν είναι εύκολο πράγμα.
    Γιατί αυτός είναι ο σωστός ορισμός.

Γιατί όλοι ή οι περισσότεροι πολύ εύκολα χρησιμοποιούν την λέξη φιλία πράγμα που έχει χάσει την σημασία της.

Οι δικές μου δεν αλλάζουν και είμαι ίδιος. Και αν αλλάξουν, φροντίζω να προσαρμόζομαι στις αλλαγές και δεν αφήνω άτομα όπως οι άλλοι.

Έτσι και αλλιώς δεν περιμένω πλέον γιατί είναι μάταιο οπότε απλά θα αγκαλιάσω την μοναξιά. Εξάλλου είμαι μοναχικός λύκος.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι δύσκολο. Και ξέρω αρκετά πράγματα.

Τέλος πάντων τις απαντήσεις τις πήρα. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο και το κόπο σας. Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Γιατί αυτός είναι ο σωστός ορισμός.

Γιατί όλοι ή οι περισσότεροι πολύ εύκολα χρησιμοποιούν την λέξη φιλία πράγμα που έχει χάσει την σημασία της.

Οι δικές μου δεν αλλάζουν και είμαι ίδιος. Και αν αλλάξουν, φροντίζω να προσαρμόζομαι στις αλλαγές και δεν αφήνω άτομα όπως οι άλλοι.

Έτσι και αλλιώς δεν περιμένω πλέον γιατί είναι μάταιο οπότε απλά θα αγκαλιάσω την μοναξιά. Εξάλλου είμαι μοναχικός λύκος.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι δύσκολο. Και ξέρω αρκετά πράγματα.

Τέλος πάντων τις απαντήσεις τις πήρα. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο και το κόπο σας. Συγγνώμη αν σας κούρασα.
    Ενταξει δεν ταίριαξες με αυτούς θα ταιριάξεις με κάποιους άλλους.
    Η ζωή συνεχίζεται, μην μένεις εσύ πίσω..
    Δυστυχώς η ευτυχώς όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια, τίποτα δεν μας χαρίζεται η δεν θα μας έρθει έτοιμο.
    Είναι κρίμα να λες ότι από τα 25 σου θα μείνεις "μονος". Άλλωστε κατά βάση ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον χρειάζεται τους υπόλοιπους για να "επιβιώσει".
    Τώρα που θα ξεκινήσεις πρακτική προσπάθησε εκεί να ταιριάξεις με κάποιον ή αλλιώς ξεκίνησε κάποιο χομπυ και για να περνάς την ώρα σου και για να νιώσεις καλύτερα εσύ ο ίδιος.

Senior Member
    κι οι φιλιεσ χασαν το νοημα αλλα το μπρομανσ δεν το ξερουμε γενικωσ οπωσ κυβερνιεται ο κοσμοσ τα πραγματα ειναι πιο μπροστα απο τον κοσμο δηλαδη οταν εξαφανιστει η φιλια οπωσ εξαφανιστηκε η αγαπη τωρα εσυ που εισαι μικροσ το διανοησε να αγαπησεισ με τιποτα ετσι ειναι κι αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ενταξει δεν ταίριαξες με αυτούς θα ταιριάξεις με κάποιους άλλους.
    Η ζωή συνεχίζεται, μην μένεις εσύ πίσω..
    Δυστυχώς η ευτυχώς όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια, τίποτα δεν μας χαρίζεται η δεν θα μας έρθει έτοιμο.
    Είναι κρίμα να λες ότι από τα 25 σου θα μείνεις "μονος". Άλλωστε κατά βάση ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον χρειάζεται τους υπόλοιπους για να "επιβιώσει".
    Τώρα που θα ξεκινήσεις πρακτική προσπάθησε εκεί να ταιριάξεις με κάποιον ή αλλιώς ξεκίνησε κάποιο χομπυ και για να περνάς την ώρα σου και για να νιώσεις καλύτερα εσύ ο ίδιος.
    Ok.. Δεν θα πω κάτι σε αυτό.

Δεν το λέω από τα 25 αλλά τέλος πάντων. Ναι μεν χρειάζεται ο άνθρωπος αλλά σε τέτοια εποχή που ζούμε τώρα, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός...όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και εκμεταλλεύονται οπότε δεν θα σχολιάσω.

Θα φανεί για την πρακτική χωρίς να ελπίζω.

Quote Originally Posted by elis View Post
    κι οι φιλιεσ χασαν το νοημα αλλα το μπρομανσ δεν το ξερουμε γενικωσ οπωσ κυβερνιεται ο κοσμοσ τα πραγματα ειναι πιο μπροστα απο τον κοσμο δηλαδη οταν εξαφανιστει η φιλια οπωσ εξαφανιστηκε η αγαπη τωρα εσυ που εισαι μικροσ το διανοησε να αγαπησεισ με τιποτα ετσι ειναι κι αυτο
    Το σχόλιό σου θα το προσπεράσω αυτή τη φορά γιατί δεν βγάζεις νόημα έτσι όπως το γράφεις.

Senior Member
    1. Πιστεύετε ότι υπάρχει Bromance στην Ελλάδα;
    Δε γνωρίζω τον όρο.

2. Οι άντρες μπορούν να αγκαλιαστούν κτλ ή θεωρείται γκέι; (Φυσικά δεν αναφέρομαι στο σεξουαλικό κομμάτι γιατί αυτό δεν είναι bromance).
    Νομίζω ότι ναι, μπορεί να παρεξηγηθεί ... αν δεν είναι ... πιωμένοι ... :P Στην Ελλάδα ξέχνα το, σίγουρα παρεξηγιέται. Αλλού δεν είμαι σίγουρος. Προσπαθώ να θυμηθώ αλλά δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου κάποιο παράδειγμα.

3. Το bromance δεν είναι αδελφική αγάπη μεταξύ αντρών;
    Δεν ξέρω. Για πες για να μαθαίνουμε και οι άσχετοι με το θέμα ...

Εγώ πχ με ρώτησε ένας φίλος πως μπορεί να βοηθήσει και του είπα αδελφική αγκαλιά και αυτός είπε ότι δεν μπορεί και αφού τον ρώτησα γιατί, απλά μου απάντησε ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο.
    Μάλλον δίσταζε ή ντρεπόταν να πει ότι βλέπει ομοφυλοφιλικό υπονοούμενο.

Πιστεύετε ότι είμαι υπερβολικός σε αυτά που νιώθω και στο όταν αγαπάω έναν φίλο ως αδελφό και να είμαι εκεί και να προσπαθώ να τον βοηθάω;
    Δε βλέπω κάποια υπερβολή σ' αυτά που λες. Από την άλλη δεν είχα ποτέ ένα φίλο ως τώρα, οπότε η άποψή μου μπορεί να μην έχει τη δέουσα βαρύτητα.

Senior Member
    Εδώ έναν φίλο που έχω να δω πολύ καιρό πχ ένα μήνα και όταν έρχεται, εγώ από τη χαρά μου θέλω να τον αγκαλιάσω κτλ αλλά αυτός; Απλή χειραψία και αυτό ήταν. Αυτό τώρα δεν είναι κρύο που υποτίθεται είμαστε καλοί φίλοι; Αν κάποιον έχεις να το δεις καιρό αυτός θα είναι ο χαιρετισμός σου; :Ο
    Νομίζω ότι το προηγούμενο χωρίο δίνει την περίληψη της υπόθεσης. Σε απασχολεί πολύ όχι μόνο η σύνδεση με κάποιον άνθρωπο αλλά και ο τρόπος με τον οποίον αυτή εξωτερικεύεται. Είσαι προφανώς πολύ εκδηλωτικός τύπος και επιθυμείς μια αρκετά πιο στενή, απ' ό,τι συνήθως, σωματική επαφή με κάποιον που θεωρείς φίλο. Η πεποίθησή μου είναι ότι αυτό πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτό στην πράξη.

Από την άλλη δε βρίσκω κάτι μεμπτό σ' αυτό που θέλεις. Έτσι είσαι, αυτό θέλεις. Δε θα πρέπει να πτοείσαι στην αναζήτησή σου.

Μόνο εγώ βλεπω αντρες στις ηλικίες 25-30 να αγκαλιάζονται για να χαιρετηθουν ,

να αγκαλιάζονται για παιχνίδι ψιλοπαλεύοντας

και αν δεν ειναι καποιος καλά τον παιρνουν αγκαλιά με το ενα χερι από τους ωμους, και του λενε το βαθυστόχαστο " Γάμα τους όλους "

:p Που ζω ρε παιδιά, ντε και καλά να τους βγαλουμε όλους ομοφιλοφιλους? Τι σχεση εχει μια αγκαλιά με το τι θα κανει ο αλλος στο κρεβατι του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Δε γνωρίζω τον όρο.

Νομίζω ότι ναι, μπορεί να παρεξηγηθεί ... αν δεν είναι ... πιωμένοι ... :P Στην Ελλάδα ξέχνα το, σίγουρα παρεξηγιέται. Αλλού δεν είμαι σίγουρος. Προσπαθώ να θυμηθώ αλλά δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου κάποιο παράδειγμα.

Δεν ξέρω. Για πες για να μαθαίνουμε και οι άσχετοι με το θέμα ...

Μάλλον δίσταζε ή ντρεπόταν να πει ότι βλέπει ομοφυλοφιλικό υπονοούμενο.

Δε βλέπω κάποια υπερβολή σ' αυτά που λες. Από την άλλη δεν είχα ποτέ ένα φίλο ως τώρα, οπότε η άποψή μου μπορεί να μην έχει τη δέουσα βαρύτητα.
    Whatever.. Όπως είπα όσοι παρεξηγούνται ή ότι γίνεται τέλος πάντων πιθανόν να μεγάλωσαν λάθος και να έχουν κόμπλεξ. Όπως είπα οκ το ότι δεν δέχονται αλλά όχι όμως να βάζουν ταμπέλα κτλ.

Για το θέμα που λες αν βάλεις στο google τι είναι το bromance θα δεις μερικά πραγματάκια. Και αν ψάξεις στα αγγλικά θα το δεις με περισσότερες λεπτομέρειες.

Πιθανόν αυτό..δεν εξηγείται αλλιώς. Για να μην πω ότι μπορεί να φαντάζεται και χαζομάρες που απλά δεν το λέει. Με έχει βάλει να το εξηγήσω πολλές φορές ότι δεν είμαι γκέι και αυτό με κούρασε. Το βλέπω και στη φάτσα του με την απορία και το στραβό μάτι οπότε σταμάτησα. Κόμπλεξ τι να πεις.

Αλλά το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Τον ρώτησα μια φορά αν ένας από τους φίλους του πονούσε ή ότι γινόταν τέλος πάντων, τι θα έκανε; Απλά θα τον κοιτούσε; Και τι είπε; Δεν ξέρω. Όλο δεν ξέρω. Ποιος ξέρει βρε άνθρωπε. Πες απλά ότι δεν σου έρχεται και τέλος. Όχι να πηγαίνει το μυαλό σου στο πονηρό με αυτά που δείχνεις. Και η χειραψία μην πω δεν ήταν καμία σοβαρή. Ήταν αδιάφορη αλλά δεν θα σχολιάσω.

Εγώ πάντως θα πω αυτό. Όταν έχεις να δεις κάποιον πολύ καιρό δεν το χαιρετάς με μια απλή χειραψία.

Τέλος πάντων απλά μακάρι όλοι να ήταν οκ και να μην είχαν κόμπλεξ και να μην σκέφτονταν ότι να'ναι.

Άντε βαρέθηκα τους ανθρώπους να με ρωτάνε αν είμαι γκέι ή τρέφω συναισθήματα..έχει καταντήσει σπαστικό και προσβλητικό κομπλεξικοί άνθρωποι.

Εγώ τα πιάνω όλα ακόμα και το πως σκέφτεται, πως αντιδράει, πότε λέει ψέμματα κτλ ο άνθρωπος όταν τον βλέπω. Αυτοί νομίζουν ότι εγώ είμαι χαζός αλλά κάνουν λάθος. Έχω poker face μάλλον για να τους δίνει αυτή την εντύπωση χαχαχαα.

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Νομίζω ότι το προηγούμενο χωρίο δίνει την περίληψη της υπόθεσης. Σε απασχολεί πολύ όχι μόνο η σύνδεση με κάποιον άνθρωπο αλλά και ο τρόπος με τον οποίον αυτή εξωτερικεύεται. Είσαι προφανώς πολύ εκδηλωτικός τύπος και επιθυμείς μια αρκετά πιο στενή, απ' ό,τι συνήθως, σωματική επαφή με κάποιον που θεωρείς φίλο. Η πεποίθησή μου είναι ότι αυτό πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτό στην πράξη.

Από την άλλη δε βρίσκω κάτι μεμπτό σ' αυτό που θέλεις. Έτσι είσαι, αυτό θέλεις. Δε θα πρέπει να πτοείσαι στην αναζήτησή σου.
    Δεν ξέρω πως να το πω αλλά εγώ το δείχνω με πολλούς τρόπους και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω βαθύτερη σχέση όποια και να είναι. Δεν είμαι από τα άτομα που απλά κοιτάει να περνάει καλά ή ότι κάνουν τέλος πάντων. Εκδηλωτικός μόνο σε κοντινούς ανθρώπους το κάνω και όχι σε όποιον/α να'ναι. Δείχνω την ευαισθησία μου μόνο σε όσους αξίζουν αλλά αυτή τη φορά δεν θα την προσφέρω ξανά στον άλλον άντε φτάνει.

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Μόνο εγώ βλεπω αντρες στις ηλικίες 25-30 να αγκαλιάζονται για να χαιρετηθουν ,

να αγκαλιάζονται για παιχνίδι ψιλοπαλεύοντας

και αν δεν ειναι καποιος καλά τον παιρνουν αγκαλιά με το ενα χερι από τους ωμους, και του λενε το βαθυστόχαστο " Γάμα τους όλους "

:p Που ζω ρε παιδιά, ντε και καλά να τους βγαλουμε όλους ομοφιλοφιλους? Τι σχεση εχει μια αγκαλιά με το τι θα κανει ο αλλος στο κρεβατι του?
    Πες τα..

Όλοι κομπλεξικοί κατάντησαν... :(

Senior Member
    ρε δικε μου οι βαθυτερεσ σχεσεισ εχουν ορια εχουν αποστασεισ ειναι μονοπλευρεσ αμφιπλευρεσ και δε δικαιωνονται παντα εγω ασ πουμε πινω καφε 7 χρονια στην ιδια καφετερια εχω βαθυτερη σχεση με τα κοριτσια αλλα ειναι μονομπαντη τα κοριτσια δε νιωθουν το ιδιο τι να κανουμε τωρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Dragonheart, αυτό που σου είπε η Σόνια πιο πάνω βασικά, εχεις ανάγκη μια βαθυτερη σχέση και ο κολλητος που εχεις τωρα δεν σε καλύπτει γενικά, όχι μόνο από αγκαλιές.

Κάποιον θα βρεις μην τα παρατας. Και αυτους που βλεπω εγω στο περιγυρο μου να αγκαλιάζονται, όταν υπάρχουν πειράγματα από τους αλλους απλά δεν δινουν σημασια ή αυτοσαρκάζονται. Αυτοί νιώθουν καλά και μόνο αυτό τους νοιαζει και ειναι αληθινοι.

Εχω γνωρισει και εναν, που εχει δική του καφετερεια , και ειναι εκδηλωτικος. Εχει γυναικα και παιδάκι, είναι 30 χρονων. Ολους τους λεει " αδερφε μου! " και τους παιρνει αγκαλιά, λες να θελει να τους την πέσει όλους?

Ολοι γελάμε ότι αυτός εχει καπου στα 5000 αδέρφια, και γελάει και αυτός μαζι. :p
    Ολοι τον αγαπάνε πολύ, κανένας δεν τον εχει κανει περα.

Το να χαχανίζουν με το γκει οι αντρες είναι τόσο ανωριμο αλλά και τόσο συχνό, όπως το χαχάνισμα που εκαναν όλοι στο δημοτικό αν αναφεροτανε οι λεξεις " σεξ" και " βυζια ".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Dragonheart, αυτό που σου είπε η Σόνια πιο πάνω βασικά, εχεις ανάγκη μια βαθυτερη σχέση και ο κολλητος που εχεις τωρα δεν σε καλύπτει γενικά, όχι μόνο από αγκαλιές.

Κάποιον θα βρεις μην τα παρατας. Και αυτους που βλεπω εγω στο περιγυρο μου να αγκαλιάζονται, όταν υπάρχουν πειράγματα από τους αλλους απλά δεν δινουν σημασια ή αυτοσαρκάζονται. Αυτοί νιώθουν καλά και μόνο αυτό τους νοιαζει και ειναι αληθινοι.

Εχω γνωρισει και εναν, που εχει δική του καφετερεια , και ειναι εκδηλωτικος. Εχει γυναικα και παιδάκι, είναι 30 χρονων. Ολους τους λεει " αδερφε μου! " και τους παιρνει αγκαλιά, λες να θελει να τους την πέσει όλους?

Ολοι γελάμε ότι αυτός εχει καπου στα 5000 αδέρφια, και γελάει και αυτός μαζι. :p
    Ολοι τον αγαπάνε πολύ, κανένας δεν τον εχει κανει περα.

Το να χαχανίζουν με το γκει οι αντρες είναι τόσο ανωριμο αλλά και τόσο συχνό, όπως το χαχάνισμα που εκαναν όλοι στο δημοτικό αν αναφεροτανε οι λεξεις " σεξ" και " βυζια ".
    Θα το αφήσω στη ζωή αυτό.

Αυτά που λέω κουράζουν κάποιους από ότι βλέπω. Όλοι μου λένε να το παίξω χαλαρός.

Μακάρι να βρω έστω και έναν. Γιατί μέχρι τώρα είδα ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και απλά κοιτάνε την πάρτη τους. Δεν με πειράζουν τα πειράγματα αρκεί να μην είναι προσβολές που θα μπορούσαν να μειώσουν τον άνθρωπο.. και από αυτό φαίνεται σε τι επίπεδο βρίσκονται.

Εντάξει αυτός που λέει αδερφέ μου σε όλους προφανώς και δεν το εννοεί για αυτό είπα εγώ. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λέξεις που δεν εννοούν για αυτό και λέω έχουν χάσει την σημασία τους... Και ναι σύμφωνα με τους κομπλεξικούς, τους πέφτει όλους :p χαχαχαχ ...

Σε τέτοια εποχή που είμαστε όλοι έχουν καταντήσει ανώριμοι. Δεν ξέρουν τι λένε και το μόνο που τους απασχολεί είναι το συμφέρον και το σεξ. Δεν έχουν κάτι άλλο να πουν.

Τέλος πάντων.

Εκτιμώ τις απαντήσεις να είστε καλά.

Senior Member
    Whatever.. Όπως είπα όσοι παρεξηγούνται ή ότι γίνεται τέλος πάντων πιθανόν να μεγάλωσαν λάθος και να έχουν κόμπλεξ. Όπως είπα οκ το ότι δεν δέχονται αλλά όχι όμως να βάζουν ταμπέλα κτλ.
    Δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο κόσμος, με ταμπέλες και κουτάκια. Βοηθάει όταν δε θέλει ο άλλος να προβληματιστεί ιδιαίτερα μπροστά σε ένα καινούργιο και ίσως ακατανόητο φαινόμενο.

Για το θέμα που λες αν βάλεις στο google τι είναι το bromance θα δεις μερικά πραγματάκια. Και αν ψάξεις στα αγγλικά θα το δεις με περισσότερες λεπτομέρειες.
    Είδα περίπου στη Wikipedia, στο Merriam-Webster και στο The Free Dictionary. Είδα και μια ενδιαφέρουσα ανάλυση στο liveaboutdotcom. Ανταποκρίνονται σ' αυτό που έχεις κατά νου;

Πιθανόν αυτό..δεν εξηγείται αλλιώς. Για να μην πω ότι μπορεί να φαντάζεται και χαζομάρες που απλά δεν το λέει. Με έχει βάλει να το εξηγήσω πολλές φορές ότι δεν είμαι γκέι και αυτό με κούρασε. Το βλέπω και στη φάτσα του με την απορία και το στραβό μάτι οπότε σταμάτησα. Κόμπλεξ τι να πεις.
    Εντάξει, κατάλαβα, μου φαίνεται όντως χαζό. Πρέπει να έχει μεγάλες ανασφάλειες ο φίλος σου.

Άντρας που είναι σίγουρος για τον εαυτό του δεν κάνει έτσι. Ακόμα κι αν ο φίλος του είναι πράγματι ομοφυλόφιλος, και τι έγινε; Θα τον δαγκώσει; :P

Είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια μια ιστορία για κάποιους συναδέλφους και την θυμάμαι ακόμα. Ο ένας (ας πούμε Α) ήταν μεγάλο πειραχτήρι και ήθελε να (παρ)ενοχλεί κάποιον άλλο (ας πούμε Β) που φαινόταν επιρρεπής σε ομοφοβία. «Εκμυστηρεύθηκε» λοιπόν ο Α στον Β ότι είναι τάχα ομοφυλόφιλος. Μετά απ' αυτό, ο Β αρνούνταν πεισματικά να πάρει τον Α στο αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο! :D Αφού γέλασε και το παρδαλό κατσίκι, έμαθε στο τέλος (ο Β) ότι όλα ήταν ένα αστείο. Εντωμεταξύ όμως έσπασε το ομοφοβόμετρο!

Αλλά το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Τον ρώτησα μια φορά αν ένας από τους φίλους του πονούσε ή ότι γινόταν τέλος πάντων, τι θα έκανε; Απλά θα τον κοιτούσε; Και τι είπε; Δεν ξέρω. Όλο δεν ξέρω. Ποιος ξέρει βρε άνθρωπε. Πες απλά ότι δεν σου έρχεται και τέλος. Όχι να πηγαίνει το μυαλό σου στο πονηρό με αυτά που δείχνεις. Και η χειραψία μην πω δεν ήταν καμία σοβαρή. Ήταν αδιάφορη αλλά δεν θα σχολιάσω.
    Είναι προφανές ότι του συγκεκριμένου δεν του «βγαίνει». Δε χρειάζεται να το παιδεύεις. Αν βρεθεί αυτός που ψάχνεις θα το καταλάβετε και οι δυο. Δε θα χρειάζονται εκατέρωθεν εξηγήσεις.

Εγώ πάντως θα πω αυτό. Όταν έχεις να δεις κάποιον πολύ καιρό δεν το χαιρετάς με μια απλή χειραψία.
    Εξαρτάται από τον άνθρωπο και τη σχέση. Έφερες ως παράδειγμα για «πολύ καιρό» τον ένα μήνα. Ο ένας μήνας για μένα είναι σαν χθες.

Τελευταία βέβαια είδα τυχαία κάποιον μετά από μερικά χρόνια. Με αγκάλιασε και με φίλησε, αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι (στην πραγματικότητα έχουμε περάσει μαζί μόνο λίγες ώρες τα τελευταία δέκα χρόνια). Θα μπορούσαμε όμως να γίνουμε πολύ στενοί γιατί υπάρχει κάτι πολύ δυνατό που είναι κοινό και στους δυο μας. Φυσικά δε θα τον παρεξηγούσα ακόμα κι αν έδινε το τριπλό φιλί ως είθισται εδώ.

Άντε βαρέθηκα τους ανθρώπους να με ρωτάνε αν είμαι γκέι ή τρέφω συναισθήματα..έχει καταντήσει σπαστικό και προσβλητικό κομπλεξικοί άνθρωποι.
    Συμφωνώ οριζοντίως και καθέτως (και κατά τις ενδιάμεσες γωνίες), αυτό είναι όντως κουραστικό.

Εγώ τα πιάνω όλα ακόμα και το πως σκέφτεται, πως αντιδράει, πότε λέει ψέμματα κτλ ο άνθρωπος όταν τον βλέπω.
    Αν αυτό είναι έτσι όπως το λες, τότε πρέπει να έχεις υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, εξ ου και τα προβλήματά σου στις απόπειρες προσέγγισης. Πρέπει να βρεις κάποιον στο ίδιο επίπεδο.

Αυτοί νομίζουν ότι εγώ είμαι χαζός αλλά κάνουν λάθος. Έχω poker face μάλλον για να τους δίνει αυτή την εντύπωση χαχαχαα.
    Κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. :D

Δεν ξέρω πως να το πω αλλά εγώ το δείχνω με πολλούς τρόπους και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω βαθύτερη σχέση όποια και να είναι. Δεν είμαι από τα άτομα που απλά κοιτάει να περνάει καλά ή ότι κάνουν τέλος πάντων. Εκδηλωτικός μόνο σε κοντινούς ανθρώπους το κάνω και όχι σε όποιον/α να'ναι. Δείχνω την ευαισθησία μου μόνο σε όσους αξίζουν αλλά αυτή τη φορά δεν θα την προσφέρω ξανά στον άλλον άντε φτάνει.
    Έλα, μη στενοχωριέσαι, κάτι θα βρεθεί και για σένα. Εντωμεταξύ όμως σχημάτισα την εντύπωση ότι έχεις εκνευριστεί, ή θυμώσει, με την κατάσταση ...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast