Απιστία;;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Junior Member
    και πως μπορώ να τον κάνω να μου τα πει; προσπάθησα με όλα τους τρόπους και τίποτα

george1520
    Guest
    Θα του πεις ήρεμα κι ωραία ότι ξέρεις πως ότι είδες στον υπολογιστή του είναι αλήθεια και όταν είναι έτοιμος να σου μιλήσει και να σου πει την αλήθεια θα είσαι εκεί να τον ακούσεις. Δεν βγαίνει από το μυαλό σου όλο αυτό, όσο και να προσπαθείς και δεν σου αξίζει γιατί δεν φταις πουθενά εσύ αλλά αυτός.

Ότι και να σου πει εκείνη την στιγμή (να το αρνηθεί κτλ) δώσε του να καταλάβει πως το παραμύθι του όσο και να θες να το καταπιεί δεν πάει κάτω με τίποτα.

Junior Member
    Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση βοηθάει πολύ. Του το είπα ήρεμα, πολύ ήρεμα πραγματικά.Του έπιασα το χέρι και του είπα σε παρακαλώ πες μου την αλήθεια για να πάμε παρακάτω. Ούτε φωνές ούτε υστερίες ούτε τίποτα

george1520
    Guest
    Και μετά πως ήσουν απέναντι του;

Junior Member
    Όπως και πριν, ηρεμη και σε πλαισιο επανασυνδεσης.

george1520
    Guest
    Άρα.. Μιλάει ή μιλούσε με άλλες (δεν ξέρουμε αν έκανε κάτι άλλο), του λες αυτά που του λες και μετά συμπεριφερεσαι σαν και δεν συμβαίνει κάτι (άσχετα αν μέσα σου τρελαίνεσαι) σωστά;

Junior Member
    Ναι κάπως έτσι με κάποιες στιγμές που σπάω και κλαίω. Εκείνος με αγκαλιαζει και λεει δεν έχει γίνει τίποτα, σε αγαπω κτλ.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by CRIS View Post
    Ναι κάπως έτσι με κάποιες στιγμές που σπάω και κλαίω. Εκείνος με αγκαλιαζει και λεει δεν έχει γίνει τίποτα, σε αγαπω κτλ.
    Αφού αυτό γίνεται. Μην περιμένεις να ακούσεις την αλήθεια. Όταν είσαι έτοιμη να ακούσεις την αλήθεια θα ξέρεις και πως θα την απαιτήσεις. Προς το παρόν σαρεσει το παραμύθι του. Αυτό αντέχεις.

Junior Member
    Δεν είμαι σίγουρη για αυτό, εσύ ως παρατηρητής ίσως βλέπεις πιο καθαρα βεβαια. Αλλά αλήθεια δεν θέλω το παραμύθι του, γιατι δεν με βοηθάει να ηρεμήσω είμαι σε μια διαρκή αναζήτηση της αλήθειας. Οταν λες να την απαιτήσω εννοείς να το κάνω πιο επιτακτικά, γιατί το έκανα κι αυτό στην αρχη αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

george1520
    Guest
    Να πεις αυτά που αισθάνεσαι ήρεμα κι ωραία και μετά η συμπεριφορά σου να μην είναι όπως είναι πάντα. Γυναίκα είσαι.. Σκεψουυυυυυυ

Junior Member
    Συγνώμη αλλά επειδή στο μυαλό μου γίνεται χάος αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω τι εννοεις!

george1520
    Guest
    Άκουσε με.. Αυτό που έγινε σε τρώει. Σε βασανίζει. Από την στιγμή που σου λέει Δεν μπήκε και χίλιες δύο δικαιολογίες και εσύ συνεχίζεις να του συμπεριφερεσαι σαν και δεν συμβαίνει κάτι τότε δεν θα σου πει την αλήθεια. Βλέπει πως το ψέμα του έπιασε τόπο και εσύ έχεις μόνο κάποιες φορές κάποια ξεσπασματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσει με τα ίδια ψέματα. Ρίχνει και ένα σαγαπω (που μπορεί να ισχύει) και όλα είναι οκ.
    Με αυτά τα δεδομένα ούτε εγώ θα σου έλεγα την αλήθεια και μπορεί να συνέχιζα κιόλας να ασχολούμαι με άλλες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άκουσε με.. Αυτό που έγινε σε τρώει. Σε βασανίζει. Από την στιγμή που σου λέει Δεν μπήκε και χίλιες δύο δικαιολογίες και εσύ συνεχίζεις να του συμπεριφερεσαι σαν και δεν συμβαίνει κάτι τότε δεν θα σου πει την αλήθεια. Βλέπει πως το ψέμα του έπιασε τόπο και εσύ έχεις μόνο κάποιες φορές κάποια ξεσπασματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσει με τα ίδια ψέματα. Ρίχνει και ένα σαγαπω (που μπορεί να ισχύει) και όλα είναι οκ.
    Με αυτά τα δεδομένα ούτε εγώ θα σου έλεγα την αλήθεια και μπορεί να συνέχιζα κιόλας να ασχολούμαι με άλλες.
    Σε ευχαριστώ πολύ!Πραγματικα!

george1520
    Guest
    Μακάρι να βοήθησα. Μας ενημερώνεις (αν θες).

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μακάρι να βοήθησα. Μας ενημερώνεις (αν θες).
    Πιστευω πιο πολύ τον κρατάει ο φόβος για τυχόν αντίποινα, καθώς είναι πολύ ζηλιάρης.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast