Τι εχω τελικα?? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 238
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μα δεν θα σου δώσει κανένας συμβουλές.. Θα σε μάθει να επιβιώνεις. Θα σε μάθει να βρίσκεις μόνη σου την λύση στο πρόβλημα. Δεν θα έχεις τον γιατρό μια ζωή δίπλα σου. Δεν είναι το τρίτο σου πόδι. Είναι το Π.. Που κρατάνε οι ηλικιωμένοι ή κάποιος που δεν μπορεί να περπατήσει καλά. Όταν θα μπορείς να περπατήσεις θα το πετάξεις..
    και αν εμφανισει διπολικη διατραχη στο μελλον...πως θα βρισκει μονη της λυση...που ξερεις τι ακριβως βιωνει και εχει η κοπελα...

Senior Member
    Εχω τεραστιο αγχος ολη μετα και πιστευω οτι εχω αρχες καταθλιψης αν οχι καταθλιψη
    και θελω να μου φυγει το αγχος με τα χαπια αλλα τα αγορασα και φοβαμαι να τα παρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by NatasaBastaki View Post
    Μπορεις να μου πεις πιο αναλυτικα αν γινεται...
    μπορω αλλα βαριεμαι αυτη τη στιγμηστειλε μου σε μυνημα οτι θες

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    και αν εμφανισει διπολικη διατραχη στο μελλον...πως θα βρισκει μονη της λυση...που ξερεις τι ακριβως βιωνει και εχει η κοπελα...
    Ρε φίλε. Εγώ θα της πω τι έχει; ή εσύ; Ξεκινάει την θεραπεία της και θα δει ο γιατρός πως θα προχωρήσει. Αν θεωρείς ότι ο τρόπος που την αντιμετωπίζω είναι λάθος τότε να σταματήσω. Συνέχισε εσύ..

Senior Member
    Εχω τεραστιο αγχος ολη μετα και πιστευω οτι εχω αρχες καταθλιψης αν οχι καταθλιψη
    και θελω να μου φυγει το αγχος με τα χαπια αλλα τα αγορασα και φοβαμαι να τα παρω
    τεραστιο αγχος δηλαδη?για συγκεκριμενα πραγματα?αοριστο αγχος?οι αρχες καταθλιψης που μαλλον σου ειπαν οτι εχεις τι σημαινει πως το βιωνεις εχεις αυπνια,θες να κοιμασε συναιχεια,τρως,εχεις αδυναμια?νοιωθεις δυσφορια ή απλα εχεις κλειστει λιγο...τι κανεις στη μερα σου εισαι λειτουργικη?και το αγχος το διαχειριζεσαι σε βαθμο να ζεις κομπλε?με τι διασκεδαζεις αυτες τις ημερες?αν βγεις για κρασια με τις φιλες σου θα περασεις καλα?

Senior Member
    Ρε φίλε. Εγώ θα της πω τι έχει; ή εσύ; Ξεκινάει την θεραπεία της και θα δει ο γιατρός πως θα προχωρήσει. Αν θεωρείς ότι ο τρόπος που την αντιμετωπίζω είναι λάθος τότε να σταματήσω. Συνέχισε εσύ..
    δεν με ενδιαφερει να αντιπαρατεθω προσωπικα....διαβασα το θεμα....ειδα την αποψη σου...και εγραψα στο θεμα για την φραση σου περι ευκολης λυσης φαρμακων αν θυμασαι...κατι τετοιο δεν ισχιει το ξαναλεω...και δεν το στηριζω εμπειρικα αλλα εχω και τη γνωση πανω σε αυτο...Το φορουμ για κουβεντα ειναι...ειπες την αποψη σου,ειπα εγω την δικη μου στο τι πρεπει να κανει.....σε αντιθεση με εμενα εσυ επεμεινες υπερβολικα θεωρω...τολμω να πω περνοντας και ρολου ψυχοθεραπευτη..μεταφορικα το λεω..η σαν προπαγανδα υπερ της ψυχοθεραπειας.Δεν ειναι κακο απο μια εννοια αλλα ειπα την αποψη μ οτι πολλοι ψυχολογοι εχουν''καψει''ψυχικα πασχοντες.Το τι θα κανει ειναι ασχετο με οτι της λεμε....μονη της θα το βρει

george1520
    Guest
    Είπα και στο πρώτο μου ποστ ότι αυτή θεωρεί πως τα χάπια είναι η λύση της. Ο εύκολος δρόμος. Δεν είπα ποτέ ότι είναι δική μου άποψη(ότι τα χάπια είναι ο εύκολος δρόμος κτλ) . Και την γνώμη μου την λέω με βαση αυτά που μου λέει και όχι πάνω στα λόγια των άλλων. Αυτά από εμένα.

Senior Member
    Είπα και στο πρώτο μου ποστ ότι αυτή θεωρεί πως τα χάπια είναι η λύση της. Ο εύκολος δρόμος. Δεν είπα ποτέ ότι είναι δική μου άποψη(ότι τα χάπια είναι ο εύκολος δρόμος κτλ) . Και την γνώμη μου την λέω με βαση αυτά που μου λέει και όχι πάνω στα λόγια των άλλων. Αυτά από εμένα.
    αυτη δεν ξερει τι της γινεται.....ετσι συμβαινει οταν ξεκιναν στον ανθρωπο τα αγχη οι πανικοι και αλλα κτλ...(οταν δεν ειναι καλα)...διεκρινα μια ταση σου για επιμονη στην ψυχοθεραπεια και στον γιατρο που παει...και διαφωνησα..λεγοντας οτι πρεπει να παρει κ αλλη μια γνωμη.αυτο ειναι ολο.ο καθενας εχει την αποψη του

george1520
    Guest
    Τα χάπια δεν "θεραπεύουν". Υποστηρικτικα είναι (συμπληρωματικά θα έλεγα, δεν ξέρω ποια λέξη ταιριάζει) . Κανεις την ψυχοθεραπεία και ταυτόχρονα αν χρειαστείς παίρνεις και χάπια. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται Και χάπια. Άλλοι πάλι όχι. Αυτό θα το αποφασίσει ο γιατρός.. Μιλάμε για την περίπτωση της κοπέλας.

Senior Member
    Τα χάπια δεν "θεραπεύουν". Υποστηρικτικα είναι (συμπληρωματικά θα έλεγα, δεν ξέρω ποια λέξη ταιριάζει) . Κανεις την ψυχοθεραπεία και ταυτόχρονα αν χρειαστείς παίρνεις και χάπια. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται Και χάπια. Άλλοι πάλι όχι. Αυτό θα το αποφασίσει ο γιατρός.. Μιλάμε για την περίπτωση της κοπέλας.
    Ανοιγεις άλλη κουβεντα τωρα...Επισης ουτε η ψυχοθεραπεια η Γνωσιακη συγκεκριμενα ''θεραπευει''.Και αυτη υποστηρικτικη ειναι.Τα χαπια θεραπευουν τα συμπτωματα.Και τελος,αναλογα την νοσο...(μην προοθουμε το στιγμα και τα ταμπου εν ετη 2019,υπαρχουν ψυχικες νοσοι)Στη ψυχωση πχ η ψυχοθεραπεια ειναι συμπληρωματικη και τα φαρμακα τα κυρια θεραπευτικα μέσα,το ιδιο σε σοβαρη ιδψ,διπολικη,καταθλιψη,και μια σειρα διαταραχες.Στην περιπτωση του αγχους δεν υπαρχει θεραπεια αλλα διαχειρηση,αυτο δεν μας μαθαινει και η ψυχοθεραπεια?αυτο κανουν και τα φαρμακα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    μπορω αλλα βαριεμαι αυτη τη στιγμηστειλε μου σε μυνημα οτι θες
    Αυτό που ρώτησε να μάθει. Πραγματικά θα ήθελα και εγώ να μάθω.. Οταν έχεις τον χρόνο και δεν βαριέσαι γράψε.

Senior Member
    Τι ακριβως ειναι η διπολικη διαταραχη? πως θα ξερω τι εχω αν εχω συμπτωματα απο διαφορες διαταραχες?

Senior Member
    Μηπως υποφερω απο μετατραυματικο στρες?

Senior Member
    Τι ακριβως ειναι η διπολικη διαταραχη? πως θα ξερω τι εχω αν εχω συμπτωματα απο διαφορες διαταραχες?
    googlare οτι δεν γνωριζεις...δεν λεει να γραψω ενα κατεβατο για την διπολικη...οι ειδικοι θα σου πουν αν εχεις...δεν μπορεις να τ καταλαβεις και δεν ειναι δικη σου δουλεια

Senior Member
    Μηπως υποφερω απο μετατραυματικο στρες?
    ροτα εναν ψυχολογο η ψυχιατρο

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast