Ερώτηση για σεροξάτ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

Ερώτηση για σεροξάτ

Λοιπόν μια ερώτηση παιδία θέλω να κάνω για τα σεροξάτ.Παίρνω cymbalta εδώ και 1.5 χρόνο και παρόλο που είδα κάποια βελτίωση δεν κατάφερα να απαλαγώ απο το προβλημά μου.Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο οι κρίσεις πανικού όσο το οτι έχει κολλήσει κάπως το κεφάλι μου και σκέφτεται οτι ντε και καλά κάτι έχω ψυχολογικό.Κάτι σαν φοβία ας πούμε.Όσο και να προσπαθω να το καλμάρω τόσο κόντρα μου πάει.Πήγα σε ένα άλλο γιατρό και μου σύστησε τα
    σεροξάτ.Είχα πάρει ένα παλίοτερα και εκείνο το βράδι ίσως και μόνο απο τον φόβο μου για τις παρενέργειες,ήταν το χειρότερο της ζωής μου.Τώρα αποφάσισα να τα δοκιμάσω έχοντας κόψει βέβαια τα cymbalta εδώ και καιρό.Στην τέταρτη μέρα ξύπνησα με ταραχή κάτι που με οδήγησε το βράδι να είμαι έτοιμος για νοσοκομείο απο τον πανικό.Τα παιξα γιατι σας λέω ή ζωή μου μέχρι τώρα ήταν κανονική.Δουλεία βόλτες τα πάντα.Τώρα πήρα αναγκαστικά μια δυο μέρες άδεια απο την δουλεία γιατι αν με πιάσει τέτοιο πράγμα στην δουλεία απλα θα φύγω.Τι να κάνω ρε παιδία;Έχω ακούσει οτι είναι πολύ καλό φάρμακο αλλά σε 15 μέρες που μπορεί να στρώσουν τα πράγματα εγώ θα έχω χάσει την δουλεία μου.Ο γιατρός μου λεέι έλα να σου γράψω ηρεμιστικά αλλά θα έχεις μειωμένη απόδοση.Ε οχι και φυτό.Ειλικρίνα θέλω την γνώμη σας.

Junior Member
    Στην αρχή το σεροξάτ μου έφερε τρομερο πανικο...σε κανα 20ημερο ειχα ηρεμησει. μη σε τρομαζει.

Member
    δεν ειχα ξαναπαρει φαρμακα και μου εδωσε η γιατρος το seroxat. τα παιρνω 10 μερες. την 4 μερα τα ειδα ολα! τρομος οχι απλα φοβος!την 5η και 6η μερα ημουν χαλια αλλα σιγα σιγα συνηλθα.σημερα ειμαι στην 10 μερα και απο χθες ειμαι πολυ καλα. Βεβαια η γιατρος μου ειπε να παρω μισο και την δευτερη βδομαδα μιας και ειναι παρθενος σε φαρμακα ο οργανισμος μου.

Member
    με λιγα ηρεμηστικά δεν θα γίνεις φυτό!

Member
    anyway ευχαριστώ παιδία αποφάσισα να μην τα πάρω και να δοκιμάσω κάτι άλλο.Είχα πάρα πολυ καιρό να πάθω πανικό και δεν θα το αντέξω τέτοιο χάλι.Θα με γυρίσει πολυ πίσω και έχω δώσει πολύ αγώνα να αποκτήσω μια καλή ισοροπία.Άλλωστε τπτ δεν μπορεί να μου εγγυηθεί οτι θα δουλέψουν κιόλας.

Member
    dimm, για να φτασεις στον παραδεισο πρεπει να περασεις απο την κολαση.

Senior Member
    Seroxat των 20 αν θυμαμαι καλα επαιρνα πριν καιρο αλλα δεν με βοηθησαν καθολου. Φυσικα οργανισμος απο οργανισμο διαφερει οποτε μη σε απογοητευω. Θα σε προετρεπα να ΜΗΝ κανεις του κεφαλιου σου αλλα να ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες του γιατρου σου-ξερει καλυτερα. Πολλες φορες πρεπει να δοκιμασουμε διαφορα μεχρι να κατασταλαξουμε στο φαρμακο που μας ταιριαζει καλυτερα-στο λεω απο προσωπική εμπειρία. Καλη συνέχεια.

Senior Member
    και μενα με βοηθησαν πολυ αλλα καθε μερα εκανα εμετους και ετσι τα εκοψα και πηρα αλλα.

Junior Member

Παίρνω κι εγώ seroxat εδώ και 10 μέρες για κρίσεις πανικού. Επειδή έχω τρομερή ένταση παίρνω και Xanax. Δεν θα σου κάνει κακό. Το αντίθετο μάλιστα...

Originally posted by papiseroton
    Στην αρχή το σεροξάτ μου έφερε τρομερο πανικο...σε κανα 20ημερο ειχα ηρεμησει. μη σε τρομαζει.

Senior Member
    Εμενα τα seroxat δεν με βοηθησαν..ασε που ενοιωθα συνεχεια ενα σφιξιμο και πονο στη καρδια..Τα εκοψα λοιπον και τη παλευω μονη μου χωρις φαρμακα....Νοιωθω ρκετα καλυτερα και ειμαι σιγουρη πως θα το ξεπερασω.Ολα ειναι στο μυαλο και θελουν προσπαθεια...