Results 1 to 15 of 88
-
26-01-2009, 11:59 #1
- Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
ΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ( Πραγματικοί Λόγοι Χωρισμού από μια Σχέση)
Είμαστε σε διάσταση, δεν το γνώριζα, δεν το είχα συνειδητοποιήσει , ίσως δεν μου το είχε πει με λόγια, για να είμαι σωστός μάλλον μου το είχε δείξει αλλά δεν το καταλάβαινα.
Ποιοι είναι κατά την γνώμη σας οι Πραγματικοί Λόγοι Χωρισμού από μια Σχέση?
- 26-01-2009, 12:26 #2
\"Κατ\' εμέ οι κυριότεροι λόγοι χωρισμού ενός ζευγαριού είναι οι εξής:
1) Κακή επιλογή συντρόφου εξ αρχής ή να το πω αλλιώς τυφλαμάρα ή ακόμη και συνειδητή επιλογή για υπέρογκους συμβιβασμούς ( λόγω του νεαρού της ηλικίας, προς αποφυγήν της μοναξιάς κα ) σε όλους τους τομείς ( πνευματικό, ψυχικό, σωματικό ) που μετανιώνουμε μετά!
2) Συναισθηματική αστάθεια, επιπολαιότητα κι αποχή του ενός τουλάχιστον εκ των δύο! οπότε πάμε στο επόμενο
3) Απιστία! οπότε πάμε και στο επόμενο
4) Εγωισμός του ενός ή και των δύο! Δε λύνουν τα άνωθεν προβλήματα όσο γίνεται για να γίνει λειτουργική η σχέση, οπότε...........THE END ( ουσιαστικό ή και τυπικό συνάμα αν πρόκειται για αρραβώνα ή γάμο )!\" ,αγνωστος
26-01-2009, 12:33 #3
Η ΑΠΙΣΤΙΑ, η έλλειψη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, η έλλειψη ΣΕΒΑΣΜΟΥ, λογω ανασφάλειας, λογω ανωριμότητας, κακοποίηση ψυχολογική και σωματική οπως ειναι ο ξηλοδαρμος .
\"Θα μπορούσαμε , γυναίκες ή άνδρες , να γράφουμε σελίδες ολόκληρες για τις αιτίες χωρισμού ζευγαριών , είτε παντρεμένων, είτε σε σχέση μακροπρόθεσμη (δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε σχέσεις λίγων ημερών).
Εγώ , από τις λίγες ή πολλές εμπειρίες , στην ζωή μου την σκυφτή , αλλά με ψηλά το μέτωπο , (ανάλογα το πως το βλέπει ο καθένας μας για τον εαυτό του) , θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου ως εξής :
Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις των ανθρώπων γενικά ;
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
Οταν οι μικροδιαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο , δεν λύνονται την ίδια μέρα με συζήτηση και αφήνονται να συζητηθούν την επόμενη. Την επόμενη μέρα θα υπάρξουν και άλλα θέματα να συζητηθούν. Θα προστεθούν και άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα. Ετσι τα λίγα μικρά θέματα σιγά σιγά πολλαπλασιάζονται , με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις (πέστε το όπως θέλετε , \"υποχωρήσεις\" , \"συμβασμοί\" , κλπ). Άλλο πράγμα είναι να λύνεις έναν κόμπο σχοινιού και άλλο να τον λύνεις όταν είναι βρεγμένος. Άλλο να σπάσεις μια μια τις βέργες με δύο χέρια και άλλο να προσπαθήσεις να σπάσεις μια αρμαθιά βέργες με δύο χέρια.
Δεν θα τις σπάσεις ποτέ.
Δεν θα σας κουράσω περισσότερο. Πιστεύω ότι εάν υπάρχει Αγάπη , που συνοδεύεται από την Ειλικρίνεια και την συζήτηση όλων , μα όλων , των θεμάτων με αλήθειες όσο και αν πονάνε , τότε αυτές οι ζεύξεις δεν γίνεται να σπάσουν.\" ,αγνωστη
26-01-2009, 13:02 #4
\"Λόγοι των διαζυγίων είναι μόνο ένας ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ (μη υπάρχοντος έρωτα)
Ο άνθρωπος δεν συμφωνεί πολλές φορές με τον ίδιο τον εαυτό του.............πόσο μερισσότερο με τον σύντροφό του.
Ας πούμε ότι μια κοπέλα είναι στο φόρτε του έρωτά της με ένα αγόρι και μαθαίνει ότι αυτός έχει παράλληλη σχέση και με άλλη κοπέλα τον χωρίζει ή προσπαθεί νατον ξανακερδίσει; Το πιθανότερο είναι το δεύτερο. Γιατί ; Διότι υπάρχει αγάπη και η αγάπη συγχωρεί και βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό.
Ομοίως ένα εγόρι ερωτεύεται μια γλωσσού, κακιά και άσκημη την χωρίζει ΠΟΤΕ όσο είναι ερωτευμένος ......... αυτά είναι δευτερεύοντα αυτά διότι αγαπάει ..............
οι λόγοι διαζυγίου λοιπόν υπάρχουν και ξεκινούν από την εμφάνιση και καταλήγουν σε ότι φαντάζεσαι ευθύς μόλις πάψη η αγάπη και θρονιαστεί ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ.
Το πιό δύσκολο πράγμα είναι να βελτιωθεί ο άνθρωπος ......... υπάρχει η παροιμία \"Πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή\"\", Αγνωστη
26-01-2009, 15:17 #5
WELCOME!!!
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΒΡΕ ΨΥΧΗ;;););););):cool:
26-01-2009, 15:30 #6
για να μη το πολυσκεφτεσαι αδικα,η κοπελια βαρεθηκε και της γυαλισε καποιος αλλος.μπορει και να μην εκανε τιποτα με αυτον αλλα απο τη στιγμη που μπηκε στο μυαλο της το θεμα τελειωσε για αυτην.τωρα εσυ ψαχνεις τι πως και γιατι.ναι φταιει ο εγωισμος ναι φταινε πολλα αλλα αλλα αμα δεν ηταν ο αλλος τιποτα δεν θα γινοταν,θα καθοταν με σενα.η εκφραση χτιζω παλατια στην αμμο σου λεει τιποτα;αυτο εκανες μεχρι τωρα,απατηλα ρομαντικος..
26-01-2009, 16:28 #7
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!!! Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΟΝΑ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ.
ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ 18 ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΑ 30 ΚΛΠ.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40. ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑ ΓΝΩΜΗ, ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΝΤΑΙ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ή ΟΧΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ.
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΣΕΝΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 3ο ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ.
ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΦΛΕΡΤ, ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
KEEP IN TOUCH
26-01-2009, 16:35 #8
Originally posted by boubourina
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ.
αστα να πανε....
27-01-2009, 15:07 #9
καλησπέρα σας..
δεν νομίζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που χωρίζεις....ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να δεχτεί κάποια πράγματα που ίσως κάποιος άλλος να μην τα αντέχει....το μόνο σίγουρο καπετάνιο(!) είναι να μην αφήσεις το καράβι να πάει μόνο του, να το παλέψεις, ακόμα και αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο (που αυτό δεν το ξέρεις και στα σίγουρα) αν το θες πραγματικά go for it. πάλεψε το, να την ξανακερδίσεις.
να κάτσεις και να το συζητήσεις...να το συζητήσεις όσο δεν πάει άλλο...μέχρι αηδίας...και να κάνεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι...έτσι θα είσαι εντάξει με τον ευατό σου ότι προσπάθησες...άσε που κάποιες φορές η προσπάθεια και μόνο φτάνει για να φέρεις τον άλλον πάλι κοντά σου..
δεν ξέρω αν είναι σωστά ή λάθος...δεν ξέρω αν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος σε αυτές τις καταστάσεις...
Ps: που να πάνε κρίνε??:P:P
27-01-2009, 15:09 #10
Originally posted by dodis
Ps: που να πάνε κρίνε??:P:P
:cool:
αντε χωρισες η ακομα?
:P
27-01-2009, 15:16 #11
χαχαχα!!! εντάξει..εντάξει με κάλυψες.....
όχι!! αρραβωνιάστηκα!!!!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοχοχο!!!!!!!!!!
απρόβλεπτη που είμαιαιαιιαιαιαιαιαιιαιαι αιαιαιαι!!!!!!!!
είμαστε πολύ πολύ καλά...
είναι τόσο αλλαγμένος που δεν μπορώ να το πιστέψω....!!!!
:):):):):):):)
27-01-2009, 15:37 #12
Dodis,
Nα ζήσετε ευτυχισμένοι και να είσαι μονίμως με αυτό το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη:)
27-01-2009, 15:40 #13
Originally posted by dodis
χαχαχα!!! εντάξει..εντάξει με κάλυψες.....
όχι!! αρραβωνιάστηκα!!!!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοχοχο!!!!!!!!!!
απρόβλεπτη που είμαιαιαιιαιαιαιαιαιιαιαι αιαιαιαι!!!!!!!!
είμαστε πολύ πολύ καλά...
είναι τόσο αλλαγμένος που δεν μπορώ να το πιστέψω....!!!!
:):):):):):):)
ολες τις ευχες λοιπον!
Επισης στα δυσκολα να μην μουλαρωνεις αλλα να εχεις υπομονηηηηη!
27-01-2009, 15:46 #14
α ρε ψυχολόγε....!!! μουλαρώνω ρε γαμώτο....
όσο για την υπομονή...I\'m working on it!!!!
σ\'ευχαριστώ πολύ πολύ κρίνε μου....
πιστεύω να πάνε όλα καλά και να πήρα την σωστή απόφαση......
27-01-2009, 15:49 #15
νορακι μου σ\'ευχαριστώ....αχ...κι εγώ το ίδιο εύχομαι....!! ελπίζω να είμαι χαμογελαστή πάντα....:):):):):):):):)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία