ΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ( Πραγματικοί Λόγοι Χωρισμού από μια Σχέση) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 88
    Banned
    απο αυτο που εκπεμπεις.
    Αν ειναι ελκυστικο δημιουργεις και ελξη.

Senior Member
    Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
    Τώρα είμαστε σε διάσταση, μένουμε σε χωριστά σπίτια μέχρι να δει τι θέλει, τι αισθάνεται. Έχει χρόνο και χώρο, όπως τον ζήτησε.
    «Αν αγαπάς κάποια άφησε την ελεύθερο. Αν γυρίσει σε σένα, είναι δική σου. Αν δεν γυρίσει, δεν ήταν ποτέ δική σου.
    Η κτητική έκδοση: Αν αγαπάς κάποιον μην τον αφήσεις ποτέ ελεύθερο.
    Η έκδοση του ψυχαναλυτή: Αν αγαπάς κάποιον άστον ελεύθερο. Αν επιστρέψει, το σούπερ-εγώ του είναι κυρίαρχο. Αν δεν επιστρέψει, η υπαρξιακή του ταυτότητα είναι υπέρτατη. Αν δεν φύγει, πρέπει να είναι τρελλός.
    Η έκδοση της νοικοκυράς: Αν αγαπάς κάποιον αστον ελεύθερο. Αν γυρίσει σε σένα, είναι δικός σου. Αν δεν γυρίσει, δεν ήταν ποτέ δικός σου. Και αν δεν κουνήσει ρούπι, τότε είτε τον γέννησες είτε τον παντρεύτηκες.»
    Το έκανα και αυτό, την άφησα ελεύθερη. Τι μπορώ να κάνω για να μην την χάσω? Κάποιοι έχουν την άποψη ότι η πολύ ελευθερία βλάπτει σε αυτή την περίπτωση.
    Με το φιλότιμο, αποδέχεται ότι έχω να τις πω και προσπαθεί και εκείνη για μας. Τις υπόλοιπες φορές διαφωνούμε , διαφωνούμε έντονα ή και καβγαδίζουμε. Ποτέ 8 χρόνια τώρα δεν διαφωνήσαμε ή και καβγαδίζαμε τόσο έντονα (δεν μιλάμε για ξύλο ούτε κατά διάνοια). Τώρα από όλα αυτά φαίνεται ότι και οι δυο μαζεύαμε και δεν ξεσπούσαμε κάπου, υπάρχουν απωθημένα. Μάλλον είναι παρεξηγημένα αυτά που λέγονται και ακούγονται και από τις δυο πλευρές για να είμαι πιο δίκαιος.
    Τώρα τι κάνω?

Banned
    τωρα να περιμενεις να δεις την εξελιξη.
    Παρολα αυτα, ακομα και αν επανελθει μην θεωρησεις οτι ολα θα ειναι μελι γαλα.
    Επειδη εχω πειρα στο ζητημα, υπαρχει βαθεια ρηξη για την οποια θα πρεπει να κανετε παρα πολυ δουλεια για να βρειτε που ακριβως ειναι ο κομπος.

Προτιμας να ζεις σε μια σχεση με καυγαδες η χωρις καυγαδες???
    Δεν θα ηθελες κατα βαθος να ζησετε ομορφα και αρμονικα???
    Ασχετως λοιπον αν θα της ερθουν καλα φλαςμπακ και θα επανελθει μην δωσεις βαση.
    Ασχολησου με τα προβληματα και πως θα λυθουν.

Αν νομιζεις οτι δυσκολευεστε, ζητηστε αφοβα την βοηθεια ψυχολογου.
    Καλο θα κανει, κακο αποκλειεται και το ζητουμενο ειναι να δειτε τι μπορειτε να σωσετε και τι οχι.

Τελος απο ολα οσα εγραψες αυτο που ισχυει ειναι αυτο που εβαλες σε εισαγωγικα.

Senior Member
    Προτιμώ να ζω σε μια σχεση χωρις καυγαδες, ομορφα και αρμονικα. Με εξαιρεση εαν χρειαστουν σπανιοτατα γιατι οχι. Δεν ξερω ποια ειναι τα προβληματα δεν μου λεει κατι ξεκαθαρο. Οποια προβληματα εχω δει τα εχω διορθωσει ή ειναι σε εξελιξη η διορθωση τους. Κατι λειπει ομως και δεν ξερω τι?

Banned
    σου απαντησα ηδη στο θεμα σου.

Senior Member
    Originally posted by krino
    τωρα να περιμενεις να δεις την εξελιξη.
    Παρολα αυτα, ακομα και αν επανελθει μην θεωρησεις οτι ολα θα ειναι μελι γαλα.
    Επειδη εχω πειρα στο ζητημα, υπαρχει βαθεια ρηξη για την οποια θα πρεπει να κανετε παρα πολυ δουλεια για να βρειτε που ακριβως ειναι ο κομπος.

Προτιμας να ζεις σε μια σχεση με καυγαδες η χωρις καυγαδες???
    Δεν θα ηθελες κατα βαθος να ζησετε ομορφα και αρμονικα???
    Ασχετως λοιπον αν θα της ερθουν καλα φλαςμπακ και θα επανελθει μην δωσεις βαση.
    Ασχολησου με τα προβληματα και πως θα λυθουν.

Αν νομιζεις οτι δυσκολευεστε, ζητηστε αφοβα την βοηθεια ψυχολογου.
    Καλο θα κανει, κακο αποκλειεται και το ζητουμενο ειναι να δειτε τι μπορειτε να σωσετε και τι οχι.

Τελος απο ολα οσα εγραψες αυτο που ισχυει ειναι αυτο που εβαλες σε εισαγωγικα.
    πειρα στο ζητημα χμμμ,το σκεφτομαστε αυτο,βοηθεια ψυχολογου,για ποιον αναφερεται ο κρινακος;για τον εαυτο του μαλλον.εκει στο χωριο σου ολοι πηγαν εκτος απο σενα κρινακο;

Senior Member
    Originally posted by krino
    σου απαντησα ηδη στο θεμα σου.
    ειναι στις απαντησεις φοβερος,αυτο εχω να το λεω ....και κυριως ΣΤΑΘΕΡΟΣ

Senior Member
    Τελικα ποιοι ειναι οι λογοι που μπορει να χωρισει ενα ζευγαρι?

Banned
    οι διαφορετικοι στοχοι.

Senior Member
    να τον ακους τον Κρινο, παρακολουθει οτι λες και συνηθως σκεφτεται πριν απαντησει.

Κανε υπομονη αλλα μην σταματας την ζωη σου οσο περιμενεις να δεις την εξελιξη της γυναικας σου.
    Ισως η λυση ερθει απο αλλη πλευρα, κατι καινουριο.
    Να εισαι χαλαρος και με τις δυο προοπτικες για να μπορεσεις να αντιμετωπισεις τις δικες σου εξελιξεις σε σχεση με τον εαυτο σου και οχι με τους αλλους.

Οι σχεσεις ειναι σαν τα αυτοκινητα.
    Οταν σου τα πουλανε στην αντιπροσωπεια σου δινουν εγγυηση ή για 100.000Κμ ή για 5 χρονια!!
    Εαν κανεις καλη συντηρηση μπορει και να βρεθεις με το ιδιο αυτοκινητο μετα απο 50 χρονια και να αξιζει μια περιουσια σαν αντικα!
    Μπορει ομως και να του βγαλεις τα ματια και σε 2-3 χρονακια να μην πιανει \"μια\".

Το \"για παντα\" πεθανε!!
    δεν παντρευομαστε για παντα, δεν μενουμε στο ιδιο μερος για παντα, δεν κανουμε την ιδια δουλεια για παντα, δεν αγαπαμε τους ιδιους ανθρωπους για παντα, δεν υπαρχουν δεδομενα για παντα.
    Στο χερι σου ειναι.

Εξελιξου και μην το παιρνεις βαρια.
    Γυρω σου υπαρχουν ανθρωποι που σε περιμενουν. ΕΣΕΝΑ, τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, οχι αυτον που υπολογιζουν οτι \"θα\" γινεις με τις διορθωσεις και τις υποδειξεις τους.

Senior Member
    όσοι λόγοι υπάρχουν για να χωρίσει ένα ζευγάρι άλλοι τόσοι πιστεύω πως υπάρχουν για να είναι μαζι αν πραγματικά το θέλουν.αν υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές σίγουρα όλα λύνονται.όσο σοβαρά προβλήματα και αν δημιουργούνται υπάρχει λύση αρκεί να θέλουμε να την βρούμε.ο χωρισμός πιστεύω πως είναι η έσχατη λύση εκτός και αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο άνθρωπο τότε είναι μονόδρομος και ακολουθείς την ευτυχία σου.

Senior Member
    Λιτσα καλημερα!

Εννοειται οτι το παλευεις μεχρι τελους. Δεν διαλυονται οι οικογενειες με το παραμικρο. Ομως ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ προσπαθει οπως βλεπεις, κανει υποχωρησεις που ισως αλλοι συζυγοι να μην εκαναν. Και την αγαπαει.
    Απλα πρεπει να τον βοηθησουμε και ψυχολογικα να μην τον καταρακωσει η αναμονη ουτε και να βυθιστει στο πενθος εαν δεν αποδωσει η προσπαθεια.
    Τι θα πρεπει να κανει ο ανθρωπος εαν η γυναικα του αποφασισει να τον χωρισει. Να νομιζει οτι ηρθε το τελος του κοσμου;

Senior Member
    καλημέρα μπίμπι πως εισαι;
    σίγουρα δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με ένα χωρισμό.εξάλλου όπως λέει και ο λαός υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.καλύτερα όμως να είσαι μόνος σου όσο και αν αυτό πονέσει στην αρχή και αργότερα να είσαι ευτυχισμένος παρά να είσαι συνέχεια υποχωρητικός και να κάνεις μόνο εσύ πράγματα και για τους δύο.
    καπετάνιε μήπως θα έπρεπε να νιώσει και αυτή για λίγο πως σε χάνει;ίσως τότε να έβλεπε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Senior Member
    -Δούλεψε σαν να μην χρειάζεσαι λεφτά............

-Αγάπα σαν να μη σε πλήγωσε κανείς..........

-Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς .............

-Τραγούδα σαν να μη σ΄ακούει κανείς ..............

-Ζήσε σαν να ήταν η γη ένας παράδεισος............

Senior Member
    Originally posted by kapetan_s
    -Δούλεψε σαν να μην χρειάζεσαι λεφτά............

-Αγάπα σαν να μη σε πλήγωσε κανείς..........

-Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς .............

-Τραγούδα σαν να μη σ΄ακούει κανείς ..............

-Ζήσε σαν να ήταν η γη ένας παράδεισος............
    από τα πιο όμορφα που έχω διαβάσει.μακάρι να μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά τότε θα ήμουν ένας πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος.θα προσπαθήσω όμως γιατί όταν τα διάβασα ήταν σαν ένα μήνυμα για μένα.ένα μήνυμα για να ζήσω καλύτερα.σε ευχαριστώ γιατί μου έδωσες ελπίδα.να είσαι καλά τώρα και για πάντα.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast