ΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ( Πραγματικοί Λόγοι Χωρισμού από μια Σχέση) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 88 of 88
    Banned
    Εσύ τι λες? Γενική αιτία χωρισμού ίδια για όλους δεν υπάρχει. Εσύ τι θέλεις από μια σχέση γενικά και ειδικότερα από τη συγκεκριμένη?

Αλλά υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα: η σχέση με την άλλη κοπέλα και οι διακοπές μαζί της έγιναν πριν από 3 χρόνια, δηλαδή στην αρχή της δικής σας σχέσης?

Junior Member
    Ναι στην αρχή της σχέσης, τα φτιάξαμε Μαϊο και Αύγουστο πήγαμε μια βδομάδα διακοπές την επόμενη μου είπε και καλά ότι θα πήγαινε με τους γονέις (που όπως ανακάλυψα πρόσφατα είχε πάει με την άλλη) και γυρίζοντας μου είπε να χωρίσουμε και ότι δεν ήταν καλά και ότι ήθελε να δει τι έχει πάθει?
    Το ερώτημα μου ήταν και έιναι πώς μπόρεσε και έπαιξε θέατρο στις διακοπές μαζί μου και δεν είχα καταλάβει τίποτα ότι δεν ήταν καλά και΄γενικά ότι κάτι παίζεται?
    Τώρα βέβαια μιλάω κατόπιν εορτής έχουν περάσει και 2.5 χρόνια αλλά τώρα επιβεβαιώθηκα 100΄% ότι είχαν παει διακοπές πρίν ειχα μόνο μια έντονη υποψία την οποια του την ειχα πει κιόλας. Απλά αισθάνομαι πολύ χάλια τώρα που επιβεβαιώθηκα.

Senior Member
    Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
    Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα με άλλη μορφή, και όχι μια φορά. Μου έλεγε ψέματα (μου απόκρυπτε την αλήθεια) για την σχέση μας (8 χρόνια μαζί συνολικά από τα οποία 4 γάμος), ότι είχαμε προβλήματα σοβαρά (?ακόμα δεν τα γνωρίζω?) ήμασταν σε κρίση (τι? Ποια?) ήμασταν σε διάσταση (από πότε όταν τον Ιανουάριο 2009 κάναμε έρωτα 20 φορές!) ότι είχε επικοινωνία μέσω chat (60 άτομα τουλάχιστο από ότι λέει) στην αρχή αθώα, αργότερα πονηρή - ερωτική, sms, τηλέφωνα, από κοντά για καφέ, άντε και 1 φιλάκι (αυτά έχει παραδεχτεί με 5 άτομα !, φίλησε τον ένα μόνο) για 5 μήνες (Ιούνιο 2008-οκτωμβριο 2008)! Της πλήρωνα τα επαγγελματικά ταξίδια σε άλλες πόλεις… Πες ότι δεν έχει κάνει τίποτα σωματικά. Στο μυαλό όμως, στην ψυχή, στην καρδία? Τόσο δούλεμα ότι εμείς είμαστε μαζί καλά, άντε μέτρια, άντε όχι και τόσο καλά, άντε κακά. Ούτε ένας καυγάς, ούτε μια έντονη διαφωνία, ούτε ένα ποτήρι σπασμένο, τίποτα. \"...Σου το χα πει θα σε ξερωτευτώ...\", \"…σε ξερωτεύομαι...\", \" ...Σε ξερωτεύτηκα τον Μάιο...\". ε? πως είπατε?
    Και μετά το έμαθα τυχαία το Νοέμβριο 2008...ποτέ δεν μου το πε στα ίσια, ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ. Γιατί έχω επιλέξει την Αλήθεια σαν μονοπάτι Ζωής και ας καεί, δεν με καίει, ο καμένος δεν καίγεται. Και με κατηγορεί για καταπίεση, ότι την παρακολουθούσα και γω δε ξέρω τι άλλο με κατηγορεί. Ναι είχε δίκιο, έπρεπε να την είχα διώξει από το σπίτι με έντονο και προσβλητικό τρόπο αυτό της άξιζε τον Νοέμβριο 2008. Δεν το γνώριζα τότε, δεν μπορούσα να το φανταστώ, δεν… ορκιζόμουν στην φωτιά για πάρτη της, στο ευαγγέλιο και όπου αλλού θέλετε. Την παρασύρανε λέω κάποιες φορές οι φίλες τις, «οι φίλοι της», η οικογένεια της για να την δικαιολογήσω, αλλά είναι 31 και όλοι οι παραπάνω ενήλικες, δεν είχε μυαλό να αποφασίσει μόνη της? Ξέρω καλά ότι κακό έδωσαν θα το λάβουν όλοι πίσω και εγώ μαζί. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Την προηγούμενη εβδομάδα την είδα τελευταία φορά για να αποφασίσουμε επιτέλους ότι το καλύτερο είναι να χωρίσουμε (συμφωνήσαμε και σε κάτι μετά από μήνες διαφωνίας!!!). Την αγάπησα πραγματικά και ήμουν ερωτευμένος για 8 χρόνια μαζί της πραγματικά, δεν ξέρω για σας εγώ το έκανα. Παρόλα τα προβλήματα ήξερα ότι ήμουν στο παράδεισο μαζί της (εκείνη για 7 χρόνια, πίστεψε τις μαλ…ς τις 7ετιας ). Και ήρθε να κάνει την ανατροπή ΧΑ! , συγκροτημένη σκέψη, ήξερε τι ήθελε, τι αισθανόταν, τι ζητούσε (ζήτησε χρήματα ένα μεγάλο ποσό!) Πως κοστολογείται μια σχέση? «πόσα αξίζω να μου δώσεις», «πόσα αξίζει η αγάπη μας». Αδέλφια πληρώστε εσείς το λογαριασμό γιατί εγώ δεν μπορώ.

Senior Member
    Καπετάνιε,

Υπάρχει διαφορά στο να λες ψέμματα και να αποκρύπτεις την αλήθεια

Senior Member
    περισσοτερα εδω...
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3938&page=1

Senior Member
    αρε καπετανιε,σου στειλα u2u,διαβασε το καλα φιλε μου ,πολυ καλα .....

Senior Member
    ναι φιλε μου υπαρχει διαφορα να αποκρυπτεις οτι εκανες ενα φονο αλλα αν σε ρωτησουν αν το εκανες και πεις οχι τοτε ειναι το ασχημο γιατι μαζι με το φονο ειπες και ψεματα.ετσι να κανουμε ολοι για μια καλυτερη κοινωνια που ολοι αναζηταμε,και θα παμε μπροστα.υπαρχουν 2 κατηγοριες ,τα ανθρωπακια και οι ανθρωποι.Διαλεξτε που θελετε να ειστε.Αυτη ειναι η αληθεια.τα υπολοιπα ειναι η αληθεια που μας βολευει

Senior Member
    ένα μειονέκτημα υπάρχει εκτός από τη σκληράδα της καρδίας, το μαλακό μυαλό … τόλμα στα δύσκολα!

Senior Member
    Δυστυχώς στα δύσκολα κώλωσε... αυτό έδειξε ο χρόνος .Η ίδια πήρε τις αποφάσεις της άρα η ίδια έχει και την ευθύνη της! Εγώ ας γίνω μικροπρεπείς μια φορά (αφού με επηρέασαν αρνητικά χωρίς να τους έχω κάνει κάτι κακό) και ας τους κατηγορήσω όλους αυτούς που έδωσαν λάθος συμβουλές, τα λάθη σας πληρώνονται ήδη σε αυτή τη ζωή!
    Και όχι μόνο το έκανε και με κατηγόρησε στο τέλος ότι κώλωσα εγώ, ότι στην σχέση μας φάνηκα αντάξιος ενώ εκείνη όχι και όμως ειλικρινά, αυτά που σας γραφώ εδώ ανήκουν σε μια προσπάθεια μου να αποδείξω και σε μένα τι σημαίνει ότι προσπαθώ πραγματικά να σώσω μια σχέση, όπως κατά την γνώμη μου ότι αξίζαμε να κάνει δεν το έκανε επαρκώς. Ειλικρινά έχω κάνει υπερβολικά παρά πολλά για να το καταφέρω να μείνουμε μαζί, φωτιά να με κάψει αν ψεύδομαι, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί ήταν αργά (δεν είχα καταλάβει νωρίτερα την σοβαρότητα της κατάστασης, δεν μου είχε πει τίποτα που να υποδεικνύει την σοβαρότητα του θέματος, μόνο κατηγορίες ) και σε συνδυασμό με τα δικά μου λάθη τέλος… το forum που γνωρίζεται δεν είναι τίποτα στην συνολική υπερπροσπάθεια είναι κάτι που ούτε η ίδια το ξέρει ούτε πρόκειται να το μάθει ποτέ από μένα.
    Αυτό συνέβη δυστυχώς, για άλλα θέματα είπε ψέματα και για άλλα απλώς έκρυψε την αλήθεια και σε μένα και σε φίλες της από ότι έμαθα αργότερα. Όταν τη ρωτούσα... \"τι έχεις?\", \"τι σου συμβαίνει?\", \"υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε?\", \"υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?\", «τι μας συμβαίνει», «ποια είναι τα προβλήματα μας?» Τίποτα ουσιαστικό, και ότι είπε τότε για μένα έχουν αλλάξει, όλα έχουν αλλάξει αλλά ζήτησε επιφανειακά πράγματα. Για αυτό και συνεχίζω μόνος μου την προσπάθεια να ανακαλύψω εμένα γιατί απλά δεν μου ήταν αρκετό. Λέτε τότε να μου έπεφτε λίγη ? Γιατί δεν το κατάλαβα τότε τόσο τυφλή είναι η αγάπη, τόσος τυφλός είναι ο έρωτας?
    Συνειδητοποιώ ότι ήθελε να ξεφύγει από μια συμβατική, οικογενειακή ζωή, αλλά δε το λέγε μόνο μισό λογά. Η ειρωνεία είναι ότι τώρα είμαι αυτό που έψαχνε, είμαι πολύ περισσότερα από ότι μπορεί να φανταστεί! Και η άλλη ειρωνεία διαισθητικά γνώριζα και την είχα προειδοποιήσει σχετικά. «Εάν θέλεις να χωρίσουμε κοίτα αυτά που μας χωρίζουν και μετά είναι εύκολο, εάν θέλεις να ενωθούμε περισσότερο κοίτα αυτά που μας ενώνουν αλλά είναι δύσκολο γιατί πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δυο.» « Εγώ θα αλλάξω το μόνο σίγουρο αλλά χρειάζεται χρόνος, τον έχω?» Τότε είχε πει ναι.
    Όμως ταξιδιώτη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

Senior Member
    Originally posted by kapetan_s
    Γιατί δεν το κατάλαβα τότε τόσο τυφλή είναι η αγάπη, τόσος τυφλός είναι ο έρωτας?
    δεν το καταλαβες γιατι πιστευες σε μια ιδεα,σε ενα ιδανικο,πιστευες πως εισασταν μαζι και θυσιαζες κοματια του εαυτου σου για να ταιριαξεις μαζι της.απλα το πιστευες μονο εσυ (τι πιο ιδανικο να το πιστευουν και οι δυο) ... και τωρα εμεινε μοναχη,μακρια απο την ομπρελα της αγαπης σου της φροντιδας σου και της εμπιστοσυνης.Πραγματα που τα θεωρουσε δεδομενα λες και κυκλοφορουν στον κοσμο σε αφθονια.καιρος να εκτιμηση καποιες πραγματικες αξιες,αν ποτε καταλαβει τι της φταιει ;) (παιζει και αυτο γιατι για την ωρα φταινε ολοι οι αλλοι)

Senior Member
    μεγαλη αξια στη ζωη εχει να ζουμε αναλαφροι με τη συνειδηση μας :) :)

Senior Member
    ναι!
    να μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ ήρεμοι!
    να μπορούμε να είμαστε με τον εαυτό μας, χωρίς τύψεις για κάτι κακό που κάναμε.
    συνείδηση σα πούπουλο!

Senior Member
    Ομώς πρέπει να δώσουμε χώρο στην αλλάγη, μεγάλος χώρος, μεγάλες αλλαγές σύντομα.

http://kapetans.blogspot.com/

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456