Results 1 to 15 of 120
Thread: Τι φταίει τελικά?
-
01-11-2019, 11:01 #1
Τι φταίει τελικά?
Καλημέρα σας. Βρήκα αυτό το σαιτ γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να πω το πρόβλημα μου. Δεν θα πω το όνομα μου. Μπορείτε να με λέτε Κ απο το καταραμένος. Και θα καταλάβετε γιατί. Είμαι 24 ετών. Εργάζομαι σε ένα κέντρο διαγνώσεων. Ευτυχισμένος δεν είμαι. Απο μικρό παιδί η ζωή μου τα φερε δυσκολα. Είμαι παιδί ανύπαντρης μητέρας. Έχω να δω τον πατέρα μου απο τα 6 μου. Συνεπώς το μεγαλύτερο μερος της ζωής μου ήταν απών.Ξεκινάω το δημοτικό.Άρχιζει και το μαρτύριο μου. Μπουλινγκ με προσβολές απο τρια άτομα
Συνεχίστηκε μεχρι την πεμπτη οπου το ένα παιδι σταμάτησε και τα άλλα 2 έφυγαν απο τπ σχολείο. Στην ίδια τάξη ερωτεύομαι ένα κορίτσι. Μέσω άλλων μαθαίνω πως δεν με θέλει. Ήταν η πρώτη μου ερωτική απόρριψη.Μετά πάω στο γυμνάσιο.Εκεί ήταν μια κλικα ατόμων που σκοπο της είχε να με κάνει να νιώθω άσχημα.Προσβολές κάθε μέρα και κοροιδιες.Προσπαθούσα να τους αγνοώ.Το πράγμα ξέφυγε όταν μια μέρα μου κατέβασαν το παντελόνι μπροστά σε όλα τα παιδιά του σχολείου.Ολα αυτά αν και μαρτυρικά περνούσαν γιατί ήταν εκεινη.Ας την πουμε Κ.Της άρεσα. Αλλά δίσταζα να κάνω κίνηση.Ήμουν ταυτόχρονα κολλημένος και με άλλη.Μέχρι που στην γ γυμνασίου μαθαίνω πως τα φτιαξε με άλλον.Στεναχωρήθηκα.Στο λύκειο τα πράγματα απο πλευράς μπουλινγκ ηρέμησαν.Οι ερωτικές αποτυχίες όμως συνεχίστηκαν.Αρχικά με μια κοπέλα απο το φροντισήριο αγγλικών που με απέρριψε με την φράση"τράβα να βρεις καμία γιατί δεν σε βλέπω καλά".Μετά ήταν η Π.Πανέμορφη καλόκαρδη.Πήγαινε σε άλλο σχολείο.Οπότε ήταν αδύνατον να τημ γνωρίσω.Μέχρι που μαθαίνω ότι τα φτιάχνει με άλλον.Η συγκεκριμένη παρότι δεν τημ γνώρισα ποτέ μου έκατσε άσχημα γιατι φαινόταν καλή κοπέλα μου το χαν πει και άλλοι συν του ότι ήταν όμορφη.Μια μέρα έμαθα πως τα χάλασε με αυτόν. Μετά απο λίγο καιρό τα ξανάφτιαξαν.3η λυκείου ήταν η Ρ.Μου ζωγράφιζε καρδούλες στα τετράδια ζήλευε όταν ανέφερα άλλες κοπέλες.Δεν έκανα κάτι γιατί ήμουν κολλημένος με την Π.Μέχρι που και η Ρ τα φτιαξε με άλλον. Μετανιωνω μέχρι και σήμερα που δεν έκανα κατι μαζι της όταν ήθελε εκείνη. Φτάνουμρ στην σχολή.Γνωρίζω την Μ.Με αυτη έπαθα για τα καλά την πλάκα μου.Δεν είχε την σουπερ ομορφιά ήταν όμως καλή κοπέλα και με ερωτεύσιμπ χαμόγελο.Τα είχε με άλλον όταν τημ γνώρισα.Χώρισε.Είπα απο μέσα μου θα είμαι πιο θαραλλέος αυτή την φορά.Να σημειώσω πως η μητέρα μου ήταν θρήσκα και επηρέασε και εμένα.Έχοντας φτάσει σε απόγνωση καθόμουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά απο τα εικονίσματα να γίνει κατι μεταξύ εμόυ και της Μ.Πίστευα πως της άρεσα γιατί μου χε δώσει σημάδια.Το αποτέλεσμα? Κ με εχεις παρεξηγήσει εγώ σε βλέπω φιλικά.Απο εκείνη την ημέρα έγινα πιο βίαιος.Άρχισα να χάνω την πίστη μου.Ομως βαθιά μέσα μου έλεγα πως μια μέρα θα χω λαι γω κοπέλα.Η βία αυτή που έβγαζα προς τα έξω αποτυπώθηκε στον στρατό.Κόντεψα να φάω άσχημη ποινή επειδή το "έγκλημα" μου ήταν να βάλω στην θέση τους 2 ψευτομαγκες. Όμως η υπομονή μου άρχισε σιγα σιγά να τελειώνει. Έλεγα πως όταν βγω απο τον στρατό αν δεν βρω κοπέλα δεν ξανασχολούμαι με ερωτικά.Μετά τον στρατό βρίσκω δουλειά.Γνωρίζω την Χ.Μαζεύω τα κομμάτια μου για να βρω δύναμη να της πω να βγούμε.Μέχρι που μαθαίνω πως ξαναγύρισε στον πρώην της.Αλλά καμια απο όλες αυτές δεν ήταν σαν την Ο.Δυναμική όμορφη τσαχπίνα με έκανε να ξεχάσω όσα άδχημα είχα περάσει.Τημ ερωτεύτηκα πολύ.Είχε βγει απο μία σχεση.Πάλευε να ξεπεράσει τον πρώην της.Ήταν η πρωτη φορα που κοπέλα φέρθηκε με τόση οικειότητα όπως η Ο.Μέχρι που και εκείνη γύρισε στον πρώην της.Αποφασίσω να σπάσω έναν ηθικό μου φραγμό: να γίνω τρίτο πρόσωπο.Επι 3 μήνες μιλάμε μέσω instagram.Της αφιέρωνα τραγούδια της έλεγα πως ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου.Την διεκδικούσα στα άκρα.Πρώτη φορά εκδήλωσα τόσο έντονα τα συναισθήματα μου.Εκείνη ανταποκρινόταν θετικά.Μέχρι που μια μέρα σταμάτησε.Δεν απαντούσε.Ήξερα πως δεν θα γίνει τίποτα.Παρακάλεσα τον θεό να χωρίσει με εκείνον.Δεν με άκουσε.Μες στην στεναχώρια μου διέγραψα όλα μου τα προφιλ στα social media δεν θελω να μιλήσω μρ κανέναν φίλο μου.Έχω βρει παρηγορια στο νετφλιξ και στο ps4.Μόνος μου πλέον άθεος, έχω χάσει την ελπίδα μου να βρω κοπέλα.Γιατί βαρέθηκα να βλέπω τους φίλους μου να έχουν κοπέλα και να μην έχω.Βαρέθηκα άτομα που δεν εχουν καταφέρει τίποτα στην ζωή τους μα έχουν σχέση και να μην έχω εγώ.Βαρέθηκα όποια μου αρέσει να έχει σχέση η να γυρνα μετά απο λίγο καιρό στον πρωήν της.Αλλά τελικά φταίω εγώ για αυτό? Φταίει ο θεος που δεν υπάρχει? Φταίνε οι άλλοι? Ποιος φταίει τελικά? Ευχαριστώ για την υπομονή σε όποιον το διαβάσει λαι συγγνώμη για το σεντόνι.
- 01-11-2019, 12:14 #2george1520Guest
Φταίει ότι το κυνηγάς πολύ. Χαλάρωσε.. Αυτά έρχονται χωρίς να τα περιμένεις..
01-11-2019, 13:52 #3
Θέλουν και λίγο τύχη αυτά. Πρέπει πρώτα να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και όχι να κυνηγάς γυναίκες μανιωδώς. Ξεκίνα γυμναστήριο, χόμπι, έχε την δουλίτσα σου, κράτα επαφές με τους φίλους σου, θα αλλάξει ο αέρας σου. Οι γυναίκες το βλέπουν αυτό. Και όσο μεγαλώνεις, τόσο μεγαλώνουν και τα στάνταρ τους. Φτιάξε την ζωή σου λοιπόν!
01-11-2019, 15:22 #4
Και γυμναστηριο πηγαινω και μαθηματα μουσικου οργανου κανω και παρεες εχω. Αλλα οχι κοπελα. Ολα αυτα τα χρονια εχω επενδυσει στον εαυτο μου αλλα αποτελεσμα δεν βλεπω.Για αυτο ανεφερα πως κουραστηκα να βλεπω ατομα που ειναι ενα τιποτα δηλ δεμ εχουν γνωσεις δεν κανουν δραστηριοτητες μα εχουν σχεση και να μην εχω εγω μας τα παν και αλλοι αυτα...
01-11-2019, 15:36 #5
Καλησπέρα.
Όταν περιμένεις κάτι, δύσκολα θα έρθει αυτό είναι το σίγουρο. Τώρα θα σε ρωτήσω κάτι. Γιατί τόσο πολύ βιάζεσαι να βρεις κοπέλα; Το κάνεις αυτό επειδή βλέπεις τους φίλους σου να έχουν; Σκέφτηκες το γεγονός ότι τα άτομα που λες να έχουν κάτι που εσύ δεν έχεις; Δεν σε κράζω ή σε κρίνω απλά αυτό που κάνεις...δεν θα βρεις έτσι την κατάλληλη κοπέλα..
Βλέπω πολλά αγόρια να βιάζονται τόσο πολύ με αποτέλεσμα να απογοητεύονται μετά.. Όλα θέλουν το χρόνο τους και να ξέρεις ότι θα έρθει από κει δεν που δεν θα το περιμένεις.
Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και άφησέ το να γίνει από μόνο του..Last edited by DragonHeart; 01-11-2019 at 23:17.
01-11-2019, 16:08 #6
θα σου πω την αληθεια για να εχεισ κοπελα πρεπει να εχεισ ψυχολογικα αν δεν εχεισ δεν εχεισ και κοπελα τωρα γτ γτ ολεσ ειναι τρελεσ οποτε δε θελουν εναν που ειναι καλα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-11-2019, 18:10 #7
Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά με κοροιδεύεις; Τόσα χρόνια κάνω υπομονή και τίποτα. Ήμουν στο λύκειο μου λέγανε θα πας στην σχολή θα βρεις. Πήγα στην σχολή εφαγα την βαριά απόρριψη μου λέγανε θα βρεις καμια σε καποια έξοδο στον στρατό. Πήγα στον στρατό τζίφος. Μου λέγανε θα βρεις δουλειά και απο κει θα κάνεις γνωριμίες. Πήγα στην δουλειά και τίποτα και εκεί. Θα φτάσω 50 χρονών και θα κάνω ακόμα υπομονή; Μας δουλεύεις; Και ναι το θέλω διακαως γιατι επιθυμώ καποια να με αγαπήσει και να έχει αισθήματα για μένα. Αλλά ο καλοκάγαθος θεός φρόντισε να δώσει κοπέλες σε άτομα που κάνουν μπουλινγκ και σε αποτυχημένους και όχι σε μένα...
01-11-2019, 19:14 #8
Καλά τωρα μην γίνεσαι κακούλης και χαρακτηριζεις κοσμο "αποτυχημένο".
Πρώτα από όλα, εγώ δεν βλεπω να εφαγες καμια απόρριψη, πάντα αργούσες να κανεις κινηση και στην επερνε αλλος. Η κοπελα ακόμη κ αν ενδιαφερεται για σενα δεν θα σε περιμενει για πάντα, μπορει να θεωρουν ότι πχ δεν κανεις κινηση γιατι δε γουστάρεις.
Στη τελευταια περιπτωση που εγινες 3ο προσωπο τα ήθελε ο κωλάκος σου απλά , αυτή ηθελε απλά να της ανεβασεις το εγω και εμενε στη σχεση της φυσικά.
Δεν εχει νόημα να κανεις υπομονή αλλά πρέπει οπωσδηποτε να δεις σε ποιο σημείο είσαι εσυ λαθος.
Τωρα πχ στα μηνυματα σου, βγαζεις μια ανυπομονησια και μια επιθετικότητα. Είσαι βέβαιος πως τις προσεγγιζεις όμορφα ?
01-11-2019, 19:35 #9
01-11-2019, 19:50 #10
Εχεις μεγαλο δικιο να σε παιρνει το παραπονο γιατι να μην βρισκεται καποια με ομαλη εξελιξη. Ξεκινας με αναφορα σε απουσια πατρικου προτυπου. Καποιος συγγενης ανδρας υπηρχε να δεις συμπεριφορες; Η σχεση με τη θρησκεια ειναι δικοπο μαχαιρι. Αλλο αγαπω τον αλλον αφου πρωτα εχω αγαπησει εμενα. Αλλο ο Θεος δικαζει τη σαρκικη σχεση εκτος γαμου και την αυτο ικανοποιηση. Δεν ξερω ακριβως τι εχεις κρατησει. Ο Θεος δεν θελει το κακο μας. Ζουμε στην πτωτικη κατασταση οπως λενε οι πατερες και για αυτο βιωνουμε πληγες απωλειες πονο αρρωστια κτλ. Επειδη εισαι νεοτατο παλικαρι ή διαλεξε δικο σου πνευματικο οχι γνωστο της μαμας ή ανδρα ψυχολογο. Και σχεση να ξεκινησεις παλι θα κληθεις να αντιμετωπισεις προκλησεις διαχειρισης εαυτου. Οσο θα το συζητας ως μορφη παραπονου δε θα βγαλεις μεγαλη ακρη. Να θυμασαι πως εφοσον σε βασανιζει οφειλεις να το διαχειριστεις με σωστους συμμαχους.
"Make sure your worst enemy isn't you"
01-11-2019, 20:06 #11
Ποτέ.Πάντα οι προσεγγίσεις μου κινούταν στα πλαίσια τυ στυλ πάμε για καφέ...με εξαίρεση την ο που πτρωτα της έστελνα τραγούδια της έλεγα συνεχεια οτι είναι υπέροχη άνθρωπο ς οτι με κανει να γελώ και μετά της είπα να πάμε για καφέ...
01-11-2019, 20:08 #12
[QUOTE=Constantly curious;1074511] όχι δεν είχα ποτε ανδρικό πρότυπο... ούτε θείους και εκτος αυτού ο παππούς μου πέθανε όταν ήμουν σε μικρή ηλικία
01-11-2019, 20:16 #13
Με κριντζαρε απειρα η ολη η ιστορια σου.Μονο εσυ θα μπορουσες να συσχετισεις το θεμα της θρησκειας με τα γκομενικα.Σιγα μην ασχοληθει ο θεος με το αν θα βρεις εσυ γκομενα η οχι.Εχεις μπερδεψει την ****** με τη βουρτσα νομιζω.
Επισης σταματα να κατηγορεις και να κραζεις τον υπολοιπο κοσμακη επειδη εχει σχεση και συ δεν εχεις.Ειναι εντελως μιζερο που κανεις συγκρισεις οι οποιες στη τελικη ειναι υποκειμενικες,μιας και ειναι αποψη σου.Δε μπορεις να ξερεις τους λογους που καποιοι ειναι ποθητοι και εσυ οχι.
Προσωπικα παντως αν θες τη γνωμη μου πιστευω οτι εισαι λιγο κριντζ και στον τροπο προσεγγισης.Απο τη μια καθυστερεις παρα πολυ και απο την αλλη διεκδικησες καποια η οποια ειχε ηδη σχεση,και ειχες ψευτικες ελπιδες οτι μπορει να συμβει κατι.Αυτο εμενα μου δειχνει ενα ατομο μεσα στην αυτολυπηση χωρις ιχνος αυτοσεβασμου.
Εγω θα σου προτεινα να τσιλαρεις και να μην ανοιγεις απευθειας τα χαρτια σου οταν θες να προσεγγισεις καποια,κρατα και λιγο μυστηριο,και δε θα χασεις.
01-11-2019, 20:19 #14
Καλησπέρα φίλε Κ.Σε όλα αυτά που ανέφερες σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι δεν είχες πατέρα πιστεύω. Θα σε ρωτήσω κάτι άλλο και αν θες μου απαντάς φυσικά. Έχεις ολοκληρώσει; πιστεύεις ότι πραγματικά θες μια σχέση η μόνο σεξ;
01-11-2019, 20:23 #15
Κράζω γιατί θεωρώ άδικο άτομα που κανουν μπουλινγκ που ειναι κακοι άνθρωποι να έχουν σχέση και να μην έχω εγώ.Η υγεία δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. Γιατί ο καλός ο θεός δεν βοηθά στο προβλημά μου να είμαι καλά στην ψυική μου υγεία; μήπως γιατί δεν υπάρχει;