Τι φταίει τελικά? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Member
    η ο ενταξει ηταν γυναικαρα αλλα δεν την ερωτευτηκα τοσο για την εμφανιση της... ολα αυτα που μου εχουν συμβει με το μπουλινγκ με τομ πατερα μου με στοιχειωνουν δεν μπορω να τα ξεχασω για να παω μπροστα... η ο ηταν ο πρωτος ανθρωπος που με εκανε να τα ξεχασω ολα αυτα... οταν ημουν κοντα της ενιωθα αυτοπεποιθηση... ξυπναγα με μουτρα να παω στην δουλεια την εβλεπα, χαμογελουσα, μου εκανε και αστεια και μου εφτιαχνε η διαθεση... κανενας ανθρωπος δεν το καταφερε αυτο στην ζωη μου... και για να το πω πιο απλα... ηταν η πρωτη κοπελα που καυλωνα μαζι της και εγκεφαλικα και σωματικα...

Senior Member
    dejack αδερφε αν δεν εχεισ ψυχολογικα δεν γινεται παρε το χαμπαρι αν δεν εχεισ δεν γιατι γιατι ετσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καταλαβαίνω πως αυτό που βιώνεις είναι δύσκολο. Να έχεις έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας, να είσαι μόνος και συνάμα να βλέπεις τους άλλους να έχουν αυτό που θες, μια σχέση.
    Εγραψες ένα μεγάλο ιστορικό με όλες σου τις αποτυχημένες περιπτώσεις που δεν έκατσαν για να καταλάβουμε αλλά συνάμα είναι σαν κρατάς ένα απαίσιο σημειωματάριο όπου καταγράφεις με ακρίβεια κάθε "αποτυχία". Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό το πράγμα? Εξελικτικά και μόνο αυτό το ημερολογιο σε ευνουχίζει, πρέπει να το "κάψεις" και ότι δεν έκατσε στο χρόνο άστο να το πάρει ο άνεμος. Δεν υπάρχει λόγος να το επικαλείσαι διαρκώς.
    Προσωπικά, αν καθόμουν να μετρήσω όπως εσύ πόσες χιλόπιτες έχω φάει και πόσες τέτοιες περιπτώσεις δεν έκατσαν στη ζωή μου (που είναι πολύ περισσότερες κιόλας από τις δικές σου), δεν θα ξαναέβγαινα από το σπίτι μου.
    Οι χιλόπιτες στην πραγματικότητα πάνε και έρχονται.
    Ενα απο τα πιο συνηθη μοτίβα που βλέπω γύρω είναι το άλλον θέλω, άλλος με θέλει, τρέχα γύρευε και καταλήγουν έτσι πολλές φορές οι άνθρωποι να κάνουν μια πιο safe σχέση.

Όπως και να έχει. Μια σχέση δεν θα σου έρθει ούτε ουρανοκατέβατα στο σπίτι σου, ούτε αν εσύ βρίσκεσαι σε κατάσταση απελπισίας και κρίσης εν κρανίω. Τι θέλεi; Κοινωνικοποίηση για να αυξάνεις τις πιθανότητες, γνωριμίες με κοπέλες που θα μπορούσες να δεις και αλλιώς, χαλαρότητα και αυτοπεποίθηση, πρωτοβουλία για καμία έξοδο και στομάχι (!) για ότι βρέξει και ότι κατεβάσει. Οταν είσαι έτοιμος μπαίνεις στο παιχνίδι. Οταν σε παίρνει από κάτω κάνεις ένα διάλειμμα, και ξανά από την αρχή. Η μοιρολατρία και οι επικλήσεις δεν νομίζω ότι λεφεραν ποτε κάποιο αποτέλεσμα. Εσύ μόνο ψάχνεις και εσύ βρίσκεις.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post
    και να περιγράψω και ένα συμβάν...έναν μήνα πριν γνωρίσω την ο, ο κολλητός μου με κάλεσε ν βγουμε ενα βραδυ με δυο κοριτσια παλλιες συμμαθήτριες του.... η μια μου άρεσε ενταξει οχι σε με γαλο βαθμο ηταν συμπαθητικη... με την αλλη τα εφτιαξε ο κολλητος μου... τεσπα ξαναβγαινουμε εγω ο κολλητος μου εκεινες και 2 φιλοι τξς κοπελας τπυ κολλητου μου μετα απο και ρο ολα αυτα...και λεω θα κανω κινηση... και εκει που ημουν ετοιμος να ξεκινησω μπαλιτσα την βλεπω και ανταλλάσει μηνυματα με καποιον... μετα απο εναν μηνα τα εφτιαξε μαζι του... εφταιγα εγω σε κατι; εδειξα πουθενα δειλια για να φταιω εγω;
    Όχι δεν έδειξες δειλία απλώς δεν σημαίνει πως οποία μας αρέσει είναι και διαθέσιμη..........Εντάξει δεν έγινε και τπτ ....Δεν την ήξερες και από χθες λογικό να ανταλλάξει μνμ .......Εσύ μπορείς πριν τα παρατήσεις να παίξεις μπαλίτσα και να τη ρωτήσεις αν είναι διαθέσιμη (αν δεν είσαι σίγουρος)

Στις παρεες σου σαν χαρακτήρας πως είσαι....θεωρείς ότι είσαι ευχάριστος;

Είπαμε για να κάνεις σχέση τρία πράγματα χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην εκπέμπεις απαισιοδοξια...να είσαι χαλαρός....Και να πέφτεις σε άτομα διαθέσιμα

Και όπως είπαν και πάνω μήπως ο τρόπος σου είναι λίγο κριντζ.......; το να ξέρεις ας πούμε μια κοπέλα ελάχιστα και να τις αφιερώνεις τραγούδια και να τις λες πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι (ενώ δεν την ξέρεις τόσο) μπορεί να ξενίζει...........Και να πνιγεί την εκάστοτε κοπέλα η οποία δεν είναι συνηθισμένη σε τόσο μεγάλες και γρήγορες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού.....

Miliva21
    Guest
    Έχεις αγχωθεί επδ δεν έχεις αυτό που θες και σου έχει γίνει εμμονή......Και πιέζεις καταστάσεις και πέφτεις ατσουμπαλα σε κοπέλες έχοντας μεγάλες απαιτήσεις εξ αρχής αλλα και θυμό λόγω του ότι το έχεις μεγεθύνει στο μυαλό σου..Και αυτό το βγάζεις ίσως....Δεν είσαι χαλαρός στη προσέγγιση ....Έχεις άγχος για να ρίξεις κάποια

Βγες ....Κάνε τα ενδιαφέροντα σου μιλα με κοπελες και άστο

Senior Member
    Φταίει ότι οι γυναίκες δεν περιμένουν, θα το μάθεις. Γνωρίζεις κάποια, διακρίνεις ένα ενδιαφέρον, ορμας με ωραίο τροπο και δείχνεις ότι σου αρέσει.
    Το καθυστερείς πολύ φιλε, παρά πολύ θα έλεγα, τις ξενερώνεις. Αυτό φταίει και τίποτε άλλο. Αν σου δείξει μια γυναίκα ένα ενδιαφέρον και το καθυστερείς, από συμπαθής θα καταντησεις αντιπαθής
    απωθητικος και προσβλητικός. Τόσο πολύ που αναγκάζονται και επιστρέφουν στους πρώην.

Member
    Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη... Με την Ο εχουμε το ιδιο αντικειμενο εργασιας... Ηταν στην σχολη μου σε μεγαλυτερο ετος.Το τμημα της σχολης ηταν μικρο ειχε γυρω στα 200 ατομα οποτε ολοι εστω και φατσικα γνωριζονταν μεταξυ τους.Με την Ο ενα γεια ανταλλασαμε οχι κατι παραπανω.Ενταξει ειναι ομορφη αλλα δεν θα την κοιταζα και δευτερη φορα αν την εβλεπα ποτε στον δρομο.Ημουν βεβαια και κολλημενος με την αλλη που στο τελος μου πε οτι με βλεπει φιλικα.Την Ο υην ξανασυναντησα στημ δουλεια οπου εκτυλιχθηκαν ολα τα γεγονοτα που ανεφερα.Δεν την ηξερα δηλαδη μηνες εκει θελω να καταληξω.Και δεν μετανιωνω που της ειπα ολα αυτα και της αφιερωνα τραγουδια γιατι αυτο που μου εκανε να ξεχασω οτι μαρτυρια περασα δεν το καταφεραν ουτε οι στιγμες με τους κολλητους μου.Ως ανθρωπος ειμαι αστειος εχω χιουμορ και στην προσεγγιση σε καποια δεν ξεκιναω και τελειως ακραια.Δεν φτανω σε σημειο να στελνω ντικ πικ! Ενα απλο παμε για καφε στελνψ αφου εχουμε πιασει κουβεντα.Και δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αλλα ολα αυτα τα λεω απο τα σοσιαλ μιντια...Δεν ετυχε να συζηταω με καποια λαι να της πω παμε για καφε καταμουτρα οχι οτι δεν θα ειχα θαρρος....Γενικα ειμαι αστειατορας μεσα στην παρεα...

.Ενταξει ειναι ομορφη αλλα δεν θα την κοιταζα και δευτερη φορα αν την εβλεπα ποτε στον δρομο.
    Με ποιά λογική αποκαλείς κάποια "γυναικάρα" που όμως δεν θα άξιζε δευτερη ματιά στον δρόμο?
    Μια γυναικάρα σε μαγνητίζει, όχι απαραίτητα με την ομορφιά αλλά με τη γενικότερη αύρα της. Τουλάχιστον εγω ετσι τον καταλαβαινω τον όρο :)

..Ημουν βεβαια και κολλημενος με την αλλη που στο τελος μου πε οτι με βλεπει φιλικα.
    Απόλυτα δεκτό να γουσταρεις και 2 και 5 και 10 ταυτοχρονα όταν εισαι ελευθερος, αλλά μετά μην παρουσιάζεις σαν τεράστια ΗΤΤΑ που δεν σου εκατσε. Δεν ηταν η ζωη σου όλη, δεν εκατσε, κομπλέ, πάμε γι αλλα!

εκανε να ξεχασω οτι μαρτυρια περασα.
    Φιλε μου, δεν ξερω τι πέρασες και αν ειναι αξιο να το πεις μαρτυριο και δεν θα κρινω αυτό. Αλλά τα προσωπικά μας προβλήματα οφείλουμε να τα παλευουμε μόνοι και να μη περιμένουμε από αλλο ατομο να μας κανει να ξεχάσουμε.

Αυτό, το να περιμένουμε να βρουμε σχεση για να μας γιατρεψει ειναι αδικο να το κανεις είτε εισαι αντρας είτε γυναίκα.

Ειδικά στις γυναίκες είναι πολύ συχνό να κλαψομ%#&:@ουν και να περιμενουν τον ιππότη.

Πρώτα στέκεσαι στα πόδια σου, μετά ζητας να σ αγαπήσει καποιος.

Και τώρα που το είπες και δυο και τρεις φορές το παρελθον και καταλήξαμε στο ότι δεν εγινε κατι τραγικό, απλά αργούσες να κανεις κίνηση ή διαλεγες μη διαθέσιμες που καταλήγεις?

Στο εξής πως βλεπεις να κινείσαι ?

Miliva21
    Guest
    Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη... Με την Ο εχουμε το ιδιο αντικειμενο εργασιας... Ηταν στην σχολη μου σε μεγαλυτερο ετος.Το τμημα της σχολης ηταν μικρο ειχε γυρω στα 200 ατομα οποτε ολοι εστω και φατσικα γνωριζονταν μεταξυ τους.Με την Ο ενα γεια ανταλλασαμε οχι κατι παραπανω.Ενταξει ειναι ομορφη αλλα δεν θα την κοιταζα και δευτερη φορα αν την εβλεπα ποτε στον δρομο.Ημουν βεβαια και κολλημενος με την αλλη που στο τελος μου πε οτι με βλεπει φιλικα.Την Ο υην ξανασυναντησα στημ δουλεια οπου εκτυλιχθηκαν ολα τα γεγονοτα που ανεφερα.Δεν την ηξερα δηλαδη μηνες εκει θελω να καταληξω.Και δεν μετανιωνω που της ειπα ολα αυτα και της αφιερωνα τραγουδια γιατι αυτο που μου εκανε να ξεχασω οτι μαρτυρια περασα δεν το καταφεραν ουτε οι στιγμες με τους κολλητους μου.Ως ανθρωπος ειμαι αστειος εχω χιουμορ και στην προσεγγιση σε καποια δεν ξεκιναω και τελειως ακραια.Δεν φτανω σε σημειο να στελνω ντικ πικ! Ενα απλο παμε για καφε στελνψ αφου εχουμε πιασει κουβεντα.Και δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αλλα ολα αυτα τα λεω απο τα σοσιαλ μιντια...Δεν ετυχε να συζηταω με καποια λαι να της πω παμε για καφε καταμουτρα οχι οτι δεν θα ειχα θαρρος....Γενικα ειμαι αστειατορας μεσα στην παρεα...
    Εστιαζεις πολύ στο παρελθόν.....ας το πίσω επιτέλους ...κανένας δεν είναι τέλειος όλοι κάνουμε λάθη......να θυμάσαι το παρελθόν για να μην ξανακάνεις τα περασμένα και όχι να μεμψιμοιρεις....

Σε ρωτάμε για να δούμε τι ακριβώς παίζει με τι περίπτωση σου....

Αστείος λες ότι είσαι και ευχάριστος.....παρεες λες ότι έχεις οπότε όλα καλά......

Μάλλον είσαι αρκετά επιλεκτικος και συν τοις άλλοις ματαιώνεσαι και εύκολα...

Γιατί σοκαρεσαι που η κοπελα που τοτε σου άρεσε εστελνε μνμ σε άλλον ;; μια ελκυστική κοπέλα είναι φυσιολογικό να μιλάει και με άλλους....Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις κάποια να σου άρεσει και να μην μιλάει ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ εκείνο το διάστημα .........

Εφόσον λες ότι αυτή τα έφτιαξε μετά από ένα μήνα με αυτόν που μίλαγε... σημαίνει ότι όταν τη γνώρισες εσύ..ο άλλος την έψηνε με μνμ και τελικά τα έφτιαξε μαζί της......

Διεκδίκησε τη κοπέλα που σ αρεσει........κάνεις δεν σου εγγυάται ότι θα είσαι ο μόνος που τη φλερτάρει.....πολύ πιθανόν να υπάρχουν και ανταγωνιστές που τη πολιορκούν.....Εσύ κάνε τη διεκδίκηση σου απλά να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται.......ώστε να μην κολλάς άδικα και ελπίζεις τσάμπα

Member
    Όταν την γνώρισα καλύτερα είδα την γενι΄κοτερη αύρα της. Αυτή η θετική ενέργεια που έβγαζε σε όλα τα θέματα. Αυτό με μάγεψε. Πραγματικά αν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει δεν θα ανέβαζα το θέμα μου εδώ. Κ΄ποιες φορές καταλήγω να λέω πως είναι ένας συνδυασμός παραγόντων,Δηλαδή έφταιγα και εγώ που δεν έκανα γρήγορα κίνηση αλλά και ο καλός θεός που δεν με βοηθούσε και μου έστελνε στον διάβα μου όλες τις μη διαθέσιμες αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα υπερ αυτης της γνώμης. Ευχαριστώ που προσπαθείτε και καταναλώνετε χρόνo στο να με βοηθήσετε. Αλλά έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχω την ψυχολογία να το κηνυγήσω. Φοβάμαι μέχρι και να δω κάποια και να πω μου αρέσει. Γιατί κατευθείαν ο νους μου παει οτι θα ναι σε σχέση η κολλημένη με τον πρώην ...

Senior Member
    Φίλε Κ όλοι σου λέμε το ίδιο. Μην κολλάς σε δεσμευμένες, κ μην τα ψάχνεις όλα τόσο πολύ. Χαλάρωσε κ όλα θα πάνε καλά. Επίσης υπάρχει μια παροιμία που λέει τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Μην περιμένεις την κοπέλα που θα την δεις κ θα πέσεις ξερός. Είσαι σε μια ηλικία που γνωρίζεις συνεχεία ανθρώπους. Εκμεταλευσου το...

Member
    Το είπα και πριν σεξ δεν έχω κάνει... Εντάξει δεν θεωρώ και τον εαυτό μου μπραντ πιτ αλλά μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση την έχω. Και επαναλαμβάνω γυμναστήριο πηγα'ινω και μαθαίνω και κιθάρα και κοινωνικό ς είμαι και παρέες έχω... και την δουλειά μου έχω και δικά μου χρήματα βγάζω... Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά βαρέθηκα όντας ένας άνθρωπος με τόσα ενδιαφέροντα ακούγοντας τις ίδιες ατάκες τόσα χρόνια πχ" δεν ήρθε ακόμα η ώρα" , "δεν ήτν το ταιμινγκ" , "κ΄'αθε εμπόδιο για καλό για αυτό δεν έγινε κάτι με την κοπέλα που ήθελες" κ.α να μην έχω κάνει ακόμα σχέση... για αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει και έγραψα σε αυτό το φορουμ.. φταίει ο θεός που μπορει να μην υπάρχει που δεν με βοηθά; φταίω εγώ ; φταίει η ακή μου τύχη; ποιος φταίει πια;
    το να πας σε ένα studio πως το βλέπεις ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by delos View Post
    το να πας σε ένα studio πως το βλέπεις ?
    Φίλε Κ έχει μια βάση ο Delos αν κ το λέει ωμά. Κ εμένα μου άρεσε ο τιτανικός αλλά ήταν ταινία. Η ζωή είναι αλλιώς.καταλαβαινω τον ρομαντισμό σου αλλά πρέπει να τον παραμερισεις λιγο

Member
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Φίλε Κ έχει μια βάση ο Delos αν κ το λέει ωμά. Κ εμένα μου άρεσε ο τιτανικός αλλά ήταν ταινία. Η ζωή είναι αλλιώς.καταλαβαινω τον ρομαντισμό σου αλλά πρέπει να τον παραμερισεις λιγο
    και εγω ειμαι πολυ αγχωσης χαρακτηρας και ειχα θεματα παρομοια με τον dejack Αντιμετώπισα εμπειρίες που θεωρούσα τραυματικες αλλα οποτε ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παω σε ενα studio οντας πεσμενος ψυχολογικα με ειχε βοηθησει

Member
    Δεν νομιζω πως ο οικος ανοχης θα με κανει να νιωσω καλα ψυχολογικα.Τπ αντιθετο μαλιστα.Εγω θελω ολα να γινουν φυσιολογικα οπως κανει το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου...

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast