Τι φταίει τελικά? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 120 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post

Τι εννοείς με αυτό δεν σε καταλαβαίνω..
    εννοω, οτι με τις ΙΔΙΕΣ ακριβως εκφρασεις μας ελεγε ο why την φρικη που ενοιωθε οταν γυναικες που δεν ηταν του γουστου του του την επεφταν ... σκεφτομαι οτι μαλλον εισαι το ιδιο ατομο.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post
    Δεν ειμαι ευγενικος ειμαι ευγενικοτατος.Ποτε δεν σκεφτομαι με φθονο.Ολοι με λενε καλο παιδι που δεν πειραζει κανεναν.... Ποτε δεν εχω δειξει ασεβεια αε καποιον...
    Σκέφτεσαι με φθόνο.
    Συνέχεια αναφέρεις πως βαρέθηκες να βλέπεις άτομα που δεν αξίζουν τίποτα η που είναι ένα τίποτα να έχουν σχέσεις..
    Δεν θα κρίνεις εσύ ποιος αξίζει και ποιος όχι..
    Ο καθένας έχεις διαφορετικές προτιμήσεις και στάνταρ σε αυτό το πράγμα.
    Και εντάξει έφαγες και 3 - 4 χυλοπίτες το έγινε δηλαδή και απογοητεύεσαι; όλοι οι άντρες φαντάζομαι έχουν φάει..
    Γενικά στην ζωή ότι κάνουμε δεν μας βγαίνει πάντα σε καλό αλλά πάντα πρεπει να προσπαθούμε για αυτό που θέλουμε..
    Αυτήν την στιγμή επικεντρώσου και σε άλλα πράγματα και όχι μόνο στην εμφάνιση και θα σου έρθει, μικρός είσαι ακόμη.

Εγώ πάντως έχω να πω, οι άντρες γνωστοι μου που εχουν τις πιο πολλές κατακτήσεις πάνε συμφωνα με το " ο καλός ο μυλος όλα τα αλέθει "

Ότι κάτσει, θα φλερτάρουν με ότι κινείται, δεν γνωρίζουν τι πάει να πει απογοήτευση, σε ένα δευτερόλεπτο εχουν ξεχασει αυτη που δεν ανδιαφερεται και στο τέλος ερωτεύονται κοπέλες που δεν περίμεναν ποτέ. :p

Όσο για τον dejack7, εγω καταλαβαίνω πως θέλει να δουνε και οι άλλοι ( αυτοι που κανουν bullying και είναι αποτυχημένοι) τι κοπέλα κυκλοφορεί. Οπότε η εμφάνιση της κοπέλας ειναι βασικο κριτήριο, όχι μόνο για τον ίδιο - αλλά για το φαίνεσθαι επίσης.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Εγώ πάντως έχω να πω, οι άντρες γνωστοι μου που εχουν τις πιο πολλές κατακτήσεις πάνε συμφωνα με το " ο καλός ο μυλος όλα τα αλέθει "

Ότι κάτσει, θα φλερτάρουν με ότι κινείται, δεν γνωρίζουν τι πάει να πει απογοήτευση, σε ένα δευτερόλεπτο εχουν ξεχασει αυτη που δεν ανδιαφερεται και στο τέλος ερωτεύονται κοπέλες που δεν περίμεναν ποτέ. :p

Όσο για τον dejack7, εγω καταλαβαίνω πως θέλει να δουνε και οι άλλοι ( αυτοι που κανουν bullying και είναι αποτυχημένοι) τι κοπέλα κυκλοφορεί. Οπότε η εμφάνιση της κοπέλας ειναι βασικο κριτήριο, όχι μόνο για τον ίδιο - αλλά για το φαίνεσθαι επίσης.
    Τι χαρακτηριστικά έχει κάποιος που έχει πολλές κατακτήσεις; Σαν συμπεριφορά; σαν εμφάνιση; Πως θα τους περιεγραφες;

Senior Member
    Αυτό που περιγράφεις σπουργίτι ισχύει. Μέχρι μια ηλικία ο καλός μύλος όλα τα αλεθει:) αρκει κάποια στιγμή να Σταματήσεις. Αν το κάνεις συνέχεια πιστεύω καίγεται ο εγκέφαλος σου. Μην νομίζετε είτε άντρας είτε γυναίκα είσαι είναι καλό να έχεις παρά πολλές εμπειρίες(μιλαω για υπερβολές). Όπως επίσης καλό είναι να μείνεις και μόνος-η για κάποιο σεβαστό διάστημα.

Senior Member
    Φίλε Κ κοίτα με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων ζητάς πολλά. Δες τι είπες. α) να είναι πανέμορφηβ) να σε γουστάρει τρελλα γ) να την γουστάρεις πολύ δ) να σε αγαπάει και να σε λατρεύει κ να σε νοιάζεται.σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το βρεις. Αλλά αν σκεφτείς ότι πολλοί άνθρωποι γεννιούνται κ πεθαίνουν χωρίς καν να έχουν αγαπήσει και αγαπηθεί είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβούν όλα αυτά μαζί.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι χαρακτηριστικά έχει κάποιος που έχει πολλές κατακτήσεις; Σαν συμπεριφορά; σαν εμφάνιση; Πως θα τους περιεγραφες;
    Εννοείς για τα άτομα που αναφέρω? Γιατί πολλές κατακτήσεις έχει και ο Σπαλιάρας ας πουμε :p

Αυτοι οι 2 που λεω εγω, εχουν μια μέτρια φυσική εμφάνιση, αλλά φροντίζονται, μπανια-αποσμητικά-ρουχα- κομμωση-μπαρμπέρης. Ενας εχει στυλάκι απλό-αθλητικό, ο αλλος ειναι τατουζαρισμένος.

Και από χαρακτήρα, απλά είναι εξω καρδια, πολυλογάδες και οι 2 , κοινωνικές πεταλουδίτσες, 2-3 νυχτες τη βδομάδα θα ειναι εξω σιγουρα, και όχι απλά εχουν θάρρος να πάνε να μιλήσουν, εχουν σχεδον θρασσος. :) Στα 20 αυτό βλεπω να εχει πέραση.
    Γιατι ρωτας?

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Εννοείς για τα άτομα που αναφέρω? Γιατί πολλές κατακτήσεις έχει και ο Σπαλιάρας ας πουμε :p

Αυτοι οι 2 που λεω εγω, εχουν μια μέτρια φυσική εμφάνιση, αλλά φροντίζονται, μπανια-αποσμητικά-ρουχα- κομμωση-μπαρμπέρης. Ενας εχει στυλάκι απλό-αθλητικό, ο αλλος ειναι τατουζαρισμένος.

Και από χαρακτήρα, απλά είναι εξω καρδια, πολυλογάδες και οι 2 , κοινωνικές πεταλουδίτσες, 2-3 νυχτες τη βδομάδα θα ειναι εξω σιγουρα, και όχι απλά εχουν θάρρος να πάνε να μιλήσουν, εχουν σχεδον θρασσος. :) Στα 20 αυτό βλεπω να εχει πέραση.
    Γιατι ρωτας?
    Η ερώτηση μου ήταν γενική. Πως θα τους περιεγραφες.. Αλλά μια χαρά και με τα "ζωντανά" παραδείγματα.. Ίσως βοηθήσεις και τον φίλο που άνοιξε το θέμα.

Quote Originally Posted by driveme View Post
    Αυτό που περιγράφεις σπουργίτι ισχύει. Μέχρι μια ηλικία ο καλός μύλος όλα τα αλεθει:) αρκει κάποια στιγμή να Σταματήσεις. Όπως επίσης καλό είναι να μείνεις και μόνος-η για κάποιο σεβαστό διάστημα.
    Σταματάνε, όταν ερωτεύονται.

Λέγοντας σεβαστό διάστημα μοναξιάς? Πόσο δηλ?

Senior Member
    Αυτό λέω. Αν το κάνεις συνέχεια πλέον δύσκολα ερωτεύεσαι. Όλες σου φαίνονται ίδιες. Η ερωτεύεσαι για 1-2μηνες μετά βαριέσαι. Εγώ βλέπω ζευγάρια που είναι χρονιά μαζί και τα χαίρομαι.όπως χαίρομαι και τους ανθρώπους που έχουν ευκαιρίες και μένουν μόνοι γιατί δεν γουστάρουν. Θέλουν κότσια και τα δύο. Αναλόγως τον άνθρωπο σπουργίτι. Αλλά κάνει καλό πίστεψε με. Βρίσκεις τον εαυτό σου. Δεν είναι καλό να εξαρτάσαι η να φοβάσαι να μείνεις μόνος-η για κάποιο καιρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εσ
    Γιατί σοκαρεσαι που η κοπελα που τοτε σου άρεσε εστελνε μνμ σε άλλον ;; μια ελκυστική κοπέλα είναι φυσιολογικό να μιλάει και με άλλους....Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις κάποια να σου άρεσει και να μην μιλάει ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ εκείνο το διάστημα ........
    Διεκδίκησε τη κοπέλα που σ αρεσει........κάνεις δεν σου εγγυάται ότι θα είσαι ο μόνος που τη φλερτάρει.....πολύ πιθανόν να υπάρχουν και ανταγωνιστές που τη πολιορκούν.....α
    Αυτο ειναι πολυ αληθες ........ολες τις κοπελες μου , τις πηρα απο αλλους ......... ναι, τις φλερταραν , αλλα εχω το καλο οτι ποτε δεν ζηλεψα , ειχε το ελευθερο η κοπελα να παει οπου θελει .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οι εντυπωσιακές κοπέλες ψάχνουν πάνω κάτω το ιδιο με αυτές στους άντρες......ίδια κυβικά σε εμφάνιση....Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες όμορφες που είναι με άντρες μέτριους Αλλά αυτό τυχαίνει....μπορεί αυτοί οι άντρες να έχουν κάτι που εσύ δεν έχεις.....μπορεί να έχουν λεγειν....μπορεί να είναι επικοινωνιακοί......
    Οχι βρε μιλιβα , οχι ιδια κυβικα σε εμφανιση ..... ουτε λεγειν εχω , ουτε καμμια ιδαιτερη εμφανιση , κι ομως ειχα επιτυχια στο αλλο φυλο, ναι ημουν επικοινωνιακος , αλλα το σημαντικοτερο θεωρω ειναι οτι ειχα και εχω αυτοπεποιθηση .....

και αμα μια γυναικα μου τα παραζαλιζε για να ' πεσει ' , πηγαινα κατ ευθειαν σε επομενη ........

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι βρε μιλιβα , οχι ιδια κυβικα σε εμφανιση ..... ουτε λεγειν εχω , ουτε καμμια ιδαιτερη εμφανιση , κι ομως ειχα επιτυχια στο αλλο φυλο, ναι ημουν επικοινωνιακος , αλλα το σημαντικοτερο θεωρω ειναι οτι ειχα και εχω αυτοπεποιθηση .....

και αμα μια γυναικα μου τα παραζαλιζε για να ' πεσει ' , πηγαινα κατ ευθειαν σε επομενη ........
    Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο ατού...Για όλους.....άμα πας με τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις και ότι θα κερδίσεις τον αλλο-η είναι η μισή διαδρομή

Member
    Καταρχας πρωτη φορα γραφω σε αυτο το φορουμ δεν εχω ξαναγραψει.Και να ειχα ξαναγραψει δεν θα φοβομουν να το πω.Φθονο δεν δειχνω.Απλα την ολη κατασταση την βλεπω ως μια αδικια.Θεωρω αδικο καποια ατομα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, που ειναι παλιανθρωποι να απολαμβανουν ενα απο τα ωραιοτερα δωρα της ζωης και να μην το χω εγω....

Member
    Και αυτο που λες εσυ σπουργιτι ουσιαστικα καταληγεις στο συμπερασμα να μην κολλαω τοσο ευκολα σε κοπελες και να εκφραζω γρηγορα τις προθεσεις μου?

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678